Slut på tvåtusenochåtta snart!

Jaha, snart fixat klart mig och ska ta bussen vid kvart i ut till svärmor där det blir brakpartaj. Turkiska pepparn och tequilan är på plats! Och så kosken så klart!
Såå, jaa vi hörs la nästa år då kära läsare ;> HÖH


GOTT NYTT JÄVLA ÅR DÅ!

Och komihåg ta det lugnt med fyverkerierna och alkoholen! Tänk på vilket av dom du stoppar i munnen. ;D


Gott och blandat.

Hej hallå. Har hänt mycket på dom senaste dagarna ;D Åkte ju som sagt till E-tuna i torsdags kl 06.50, var ganska skönt och komma fram tidigt. Så Cilla och hennes pojkvän kom och hämtade mig med Adde så  åkte vi hem till oss och lämnade av min packning och älskling fick sina julklappar. Sen åkte vi ut till svärmor och hängde där och kikade på Madagaskar 2 och the pink panter! Sleepade over där med.
Torsdags så väckte Tequila mig vid 10 -.-' Sååå, vaknade Johan med så vi tog ut hundarna på en sväng! HÖH
Senare så åkte vi hem till oss och så duschade adde och jag, sen åkte vi till America pizza och käkade, sen hem till svärmors hus som vi hade för oss själva och så var det fääst! Vart 4-5 tequila och flygare för mycket, flygare med flädersnapps var fan ingen höjdare kan jag lova. ^^,
Idag på dagen har det inte hänt ett skit, skulle tagit bussen hem till oss vid kvart över 3, men Johan den jäveln skulle leta efter sin jävla mössa när det typ var 3 minuter kvar så vi missade busshelvetet så vi tog bilen hem till oss, jag duschade och sminkade mig lite sen gick vi ner till stan för att möta alla andra inne på Phenix där vi skulle käka, sen hade svärmor beställt två banor inne på bowlinghallen vid 6, så vi traskade över dit sen. HÖH, vi körde tjejerna mot killarna, så älskling vann över killarna och jag vann över tjejerna ;D King jag vet ;> HAHA lol.
Fett jävla trött, så funderar på om jag ska dra täcket över huvudet i soffan och glo på tv eller nått..


Over 'n Out ~

Julafton !!

Hejsan hallå ;D Julaftondagen har gått sjukt jävla segt eftersom att det inte riktigt vart som det brukar vara.. Så klockan ringde halv 9 -.-' upp och öppna lite paket 8-) haha lol. Fick ett halsband med många tillbehör, eller ja grejer man kan byta till. :P ett par leggings, en tunnika, strumpor. Ja typ det enda, var jätte besviken över att det bara var mjuka paket på morgonen 8-) HAHA. Men men, bokade biljett, fixade iordning mig och åkte till Sarah lite efter halv 11 och lämnade hennes sing star mickar, åkte sen till stationen och hämtade ut biljetten och sen hem till gammel mormor och gammle morfar för lite fika innan eftersom att hon inte kan ta sig hem till mormor och morfar längre med 1½ ben. Blir lite svårt i trapporna och det, så därför vart det som det vart i år -.-' Men men, sen runt 1 halv 2 åkte vi hem till mormor och började med maten, så lagom till Kalle anka så var maten färdig, så jag och Amanda satt i soffan och kollade medans vi käkade. Sen kom tomten med! HAHAHA morsans jobbar kompis pappa var tomte, fyller 80 nästa år, så jävla klockren gubbe så det finns fan inte. Garvade ihjäl mig typ hela tiden. HAHA, sen öppnades det massa paket, fick en sladdlös platttång, den stora britney speats parfymen(den rosa), pengar, en clementin av min morbror (lol), nya klackisar (samma som dom gamla), massa leggins, en till tunnika, massa snygga halsband, och annat lite små tjaffs som jag redan glmt bort. Sen spelade vi den där leken, istället för att köpa julklappar till i släkten så kör vi ett spel, att alla köper 3 paket på 300 spänn, sen slår man en tärning o bla bla.
Nej om man kanske skulle hopp till sängs, tänkte se på någon filmjävel om det nu går någon bra på tv:n, eller sova eftersom att jag ska upp vid halv 6 imorgonbitti för bussen går vid 06.50. Jag verkligen LÄNGTAR! Eller inte!

Over 'n Out ~

lol

Lol, glömde säga tack för paketena 8-) HAHAHAH vrålmongo som man är! ^^, HÖH
Nej, snart bedden skulle jag tippa på! 8½ timma tills jag ska upp! WHOO! NOT!

Over 'n Out ~

Dan före doppare dan!?

TJENNNAAA! Fy fan, är helt jävla slutt nu! va fan uppe före tuppen kändes det som imorse! jag var så jävla trött! Var uppe till typ 3, kollade på pippi långstrump på de 7 haven efter att jag stängt av datorn, till typ 4 halv 5. Haha, jävla sköningar alltså! Trodde jag skulle vråle ihjäl ma! Sen upp vid 9 och så har det varit full rulle hela dagen, och speciellt på jobbet. Städa städa städa, diska, laga mat, tvätta, vika tvätt, laga mat. bla bla bla! Sen bar det iväg till underbaringen! Som hade köpit mig en bongolott! Sååå, vi tre, jag Hanna och vibbe körde en uppesittarkväll, eller ja, hanna till 10 och jag till typ 11.
Farmor och farfar kom med, fick ett as sniggt halsband och present kort på 500 spänn på Parelle eller hur det nu än fan stavas.Sånt gillar vi när kärringen inte vet vad jag vill ha för parfym.
Julafton imorgon, känns bra med typ 6+ grader i typ 3-4 dagar nu. Eller INTE......... Upp vid halv 9 imorgon, fy fan!
Till gammelmormor och gammelmorfar vid 11, sen hem till mormor och morfar.


Hipp som happ ba på msn : "jessica säger: jag älskar dig" (Printade och skulle lägga ut som bild, men för helvetes jävla fittpublishme kan fan dra åt HELVETE!!!!!!! För det funkar fan inte!!!)
Okej, jag blev blöt i ögat! JAG ÄLSKAR DIG MED VETU!

Over 'n Out ~

Julkänslan?

Hejsanhoppsan! Inte skrivit på ett par dagar kom jag på! Hunnit få jullov, varit i norrköping, julfestat hemma hos Linnea och bakat ännu mera julgodis och kirrat sista julklapparna!
I fredags som sagt så fick jag jullov, vilket var jävligt skönt kan jag lova. Sen kom pappi och hämtade mig och erica och så hämtade vi upp Vibbe vid skogshaga kiosken och sen bar det iväg ut till totebo. Där hästar rymmdes och lite allt möjligt. Det var latjolajbans! Sen åkte vi hem runt kvart i 4, vi var så jävla hungriga på bussen så vi gick av vid Norra och gick ner till Thai Hoa och käkade mat! Sen tog vi bussen hem till mig, jag packade lite grejer för jag sleepade over hos Vibbe.
vi duchade och kollade på film. Kanske ska tillägga att vi duschade INTE med varnadra x) HAHA

Lördagen så blev vi väckta vid 7 efter lite mindre än 5 timmars sömn, haha. Åkte från vika lite efter 8 och var framme vid halv 10 i norrköping, frulle på donken sen fullpatte mot Media markt som vibbe skulle till och köpa sin laptop från. Var där inne i säkert 1½ timma. Vilken jävla affär alltså! JUST GOTTA LOVE IT! Haha, jag vibbe och hennes lillasyster ockuperade GH Wtr i ca en halv timma, var fan as kul! Jag på trummor och Vibbe på guitarren! Emma ville inte sjunga :(
Sen hände det massa saker jag inte kommer ihåg, men ändå. Typ satte världens trevligaste hälsning på en gubbes och kärrings bild, åt på fejk tacobar! och handlade ALLA julklapparna!
Sen var vi hemma runt halv 7, så kom mami och hämtade mig, slog en de paket jag inte fick inslaget och sen drog jag vidare mot Linnea där hon hade kirrat fest! Mami kom och  hämtade mig vid Corner runt 3 tror jag.


Söndagen vaknade jag första gången och var så jävla törstig vid halv 11 och drog i mig en liter mjölk! :| Sen gick jag och la mig igen och vaknade runt 2. Mammas jävla kompis och hennes son kom runt halv 5 tror jag, så åkte vi iväg och handlade ingridienser till julgodis, vart teaterkonfekt, fudge, knäck och nougatbollar med flingor i och doppade i apselsinchoklad! FETT GODA ÄR DOM! Sen var jag så jävla slutt så jag somnade runt 10 ^^, haha

Today så vaknade jag sjukt tidigt, så låg och kollade på emil i lönneberga x) Sen åkte mamma och jag och kirrade sista julkapparna till Adde från henne. Apotekbesök, kommer fan inte ihåg mer vad vi gjort, jo just det. AK kom och hämtade oss så åkte vi ner till Tre T och skrapade lotter! Så får la se hur mycket det blir man får, vi får la säkert bara en 10:a var eller nått! Sen solade jag. Sen åkte vi hem och så åkte pappa ja o mamma till mormor, sen till apoteket igen och så åkte vi och köpte åhmans! KEBAB TALLRIK MED HÄLFTEN AV VARJE! Så jävla gott! Sen tog jag mig en powernap i typ 1 timma. Skööönt som attans! Och imorrn äre så jävla körigt hela dagen! Först så ska vi åka och köpa gran, JÄVLIGT tidigt -.-, klä granjäveln, farmor och farfar kommer vid 12 typ, ska gå och jobba mellan halv 2 och 8, ska ta mig till Vibbe efter jobbet! OCH SEN DAGEN EFTER SÅ ÄRE FAN JULAFTON! MEN VAR FAN ÄR JULKÄNSLAN? Vibbe fick fan sätta dit snö åt mig på min blogg för att jag skulle få lite känsla! Solen lyser och det är 6+, jävlar vilken julkänsla! Fan ska man behöva flytta så jävla lågt upp man bara kan för att få snö till jul? -.- LACKAR!

Over 'n Out för FAAAN! ~

OHEMGEE!!!! HAPPY FACE PÅ HÖGNIVÅ!

SERIÖST! USA, WEST VIRGNIA (stavningffs?) HERE WE COME!!!!!!!!!!!!!! Jag och Vibbe ska få gratis flygbiljetter till USA av nån snubbe hon börjat prata med på msn o.Ô SERIÖST! ÄR SÅ JÄVLA ÖVERLYCKLIG SÅ JAG TROR JAG SPYR SNART!!!! :|
SERIÖST! JAG KAN INTE FÖRSTÅ DET!!!!! Och dit vi ska i usa har dom spelat in one tree hill :|
HOHOHOHOHOHO, är så jävla uppspeld att jag lär ju inte kunna somna på några timmart o.Ô

Barre!

Onsdag today! Klippte te ma imorse vid halv 9 barre, tog bussen var i skolan runt 10 tror jag.
Sen slutade vi runt 1, innan det lämnade jag in min matersättning från APU, sen åkte jag hem. Gjorde inte ett skit som vanligt, åt mat, powernappat, och sett på nån jävla dokumentär på 5:an om en gravid pappa. Som igentligen var en tjej från början. bla bla bla. Den var inte så jävla bra som jag trodde den skulle vara. 7 jävla dagar kvar till julafton, och fortfarande inga julkappar inköpta. EHE, im good! Nej, men tänkte väl ta mitt ensamma jävla arsel på lördag och dra ner till stan och se vad fan det finns att bju på. Imorrn är sista skoldagen, skönt som fan! Och på fredag börjar vi typ kvart i 10, om jag inte minns helt fel, eller om det till och med var kvart över 10 o.Ô
Ska även jobba imorrn med, tycker januari kontot om 8-) EHE
Kom även på att när år tvåtusenochnio börjar så ska jag inte ha en enda jävla kompis!
Låter kanske konstigt och egoistiskt, men jag orkar inte förklara just nu.. . . . . Eheeee!
Och sträva efter att så ut så här också!


Kanske dags och gå o skala nöttera och skutta till sängs och se vad tv:n erbjuder? HÖH
Eller ao, snart maby baby!


Over 'n Out ~

Måndag!

Jaha, ny vecka idag igen! 4 dagar kvar till, sen är det jullov! Så jävla skönt!
Btw, läste i någon blogg om att man kunde skriva om fargadelinser.com så fick man ett par freshlook linser hemskickade, helt gratis! Så, självklart så tänkte jag att jag med skulle göra det! Allt ni behöver göra är att skriva ett linlägg om fargadelinser.com, sen länka till dom. Fargadelinser.com.
Nej, ska titta vidare på OTH och kanske gå och göra lite julmust. Ta mig ett bloss tänker jag göra iallfall först.

Over 'n Out ~

-

Jaaaa-aaa!

Don't

Couse im here for you, please don't go away . . . . . I will never let you fall, i stand up with you forever. . .

Spaden i garaget.

You don't have to fake it, jag kan se rätt igenom dig.

Sååå oändligt trött på den här skiten så det finns inte. Var fan är alla när man behöver dom som mest? Det är uppenbart, ni 2 mot världen, i have just to become a ghost. Mitt nästa mål i livet när detta 2008 faanskap är bort om drömmarna, hitta personer som uppskattar mig, for how i become.

^

Somebody told me that this is the place where everything´s better and everyting´s is safe

I really do.

I miss the smile that sends me to heaven . . . .

~ ~ ~

I Hope You Find Peace  ^

Jahopp?





I wont make a sound.

JUUULPEPP!


(Vibbe som gjort bilden!!!!)

Vibbe och jag peppar till julen med julraion!!! Check it out HERE!!!!
SÅ JÄVLA MYSIGT SÅ DET FINNS INTE!! :D

JooooooooobbbBBbbbb

Yesbox, nu ska jag dra iväg till jobbet! Börjar iofs inte förens om 10 min typ, men ska till perukiosken och köpa cigg tänkte jag. eeh ja. . . .  Hade iofs inget vettigt att komma med just nu meeeen.... Så ja, i´ll be back on onsdag!

SO LONG ERA SUCKERS!

Over 'n Out ~

December månad!

Yepp, 1:a december today! Ny månad och nya möjligheter! Hoppas vi på iallfall!
Jaaa, den nya månaden inleddes med en förjävla lång försovning, vaknade vid 10 och fick panik, men orka inte göra mig iordnind supersnabbt, så jag sket i att dra till skolan, slutade ändå vid 10 i 11. Sen tar det ju ca 10 min att cykla till skolan också, så jag orkte helt enkelt inte. Trodde att jag bröjade jobba vid 15.00 idag men icke sa nicke. 13.30, såååå ungefär en timma kvar. Så nu ska jag gå och göra mig ordning sen ta ma någe och äta innan jag drar. Slutar 20.00 ikväll, och imörra är jag ledig. SÅ JÄVLA GÖTT!
Förstår inte, december ska vara en mysig månad, det var första advent igår och julskyltning som jag inte orkade gå på, det brukar alltid vara något speciellt med 1:a december. December månad SKA vara mysig, men känner inget alls. Just nu känns allt bara meningslöst.. Inte träffat min älskling på en månad, var en månad igår sen jag åkte hem från honom, och han kommer inte komma förens den 18 eller 19:onde och sen åka hem den 23.. Men men.. Nej nu ska jag gå och ta ma ett bloss, klä på mig och ta mig något att äta. Sen blire joooobbet! Sen när jag kommer hem ska jag gräva ner mig i sängen med julmust och lussebullar! Och inte bry mig om någonting, ska inte gå upp förrens på onsdag då jag ska jobba! -.-' Eh, okej, kanske. Toaletten är bra att gå på har jag hört om man är nödig.

Over 'n Out ~

RSS 2.0