Follow me.

I'm not worried 'bout the ring you wear
Cause as long as no one knows, then nobody can care
You're feelin' guilty and I'm well aware
But you don't look ashamed and baby, I'm not scared



mr. little sunshine.

Millan hade mailat över lite bilder på Cyle bara dagen innan jag drog till Sthlm, så han trodde det var därför jag satt på tåget i torsdags när jag skickade sms och sa att jag var på väg. Haha
Alltså, ja, minen på Cyle när jag kom gåendes där på kulturhuset, det slår tame fan i mig INGENTING. Hans ögon bara blev stora som tefat och hans log så stort han bara kunde och blev så där blyg. Jag har aldrig sett honom blyg, inte ens första gången vi träffades. Och massa tänder, och växt som fan! Fy fan va söt han är.


Cyle och sin kusin Hugo tydligen. Haha sötkorrrrrvar







Han är så jävla söt att jag dör, helt allvarligt.
Nu ska jag ta mig en cigg, och sen gå och duscha.

Att suga kuk är ditt kall.

Varför är jag så jävla pepp!? Jag vill ha HELG! Fast ändå så vill jag INTE ha helg. I och med att nu ska jag ju inte dricka något. SUGERRRRRRRR KUK! Men atteh, ja. Jag ska fan vara duktig. På lördag när vi ska till Djelly för fest, ska jag sitta där med mitt jävla bubbelvatten o bara titta på alla jävla idioter som dricker sig så as packade och inte kommer ihåg något om helgen.

Idag kom jag hem iallfall. GUD VAD JAG SAKNAT MIN SÄNG OCH MIN KUDDE! Ska bli så jävla skönt att krypa ner under täcket o bara goooooosa in sig. Så jälva göddigt.

Hann PRECIS att baxa ut min resväska när jag såg Becca komma gående på parkeringen. Gick in och skakade till mig min kycklingsoppa medans hon åt sin sallad från kvantum. Morsan stod och lagade mat, stekt fläsk, potatis och löksås. ALLTSÅ... OMNOMNOM! MEeen atteh, jag fick bara LUKTA! Idag har jag typ inte kännt mig hungrig ALLS! Alltså, över lag på dagen. Igår var fan värst, var för fan KONSTANT hungrig från de jag gick upp till de jag gick och la mig. Det var väl lite så där jobbigt. MEN MEN! JAG ska klara det här. Och det lär jag göra, för jag är så jävla duktig när det väl gäller!

Sen gick vi ialf bort till Djelly och hämtade henne,sen traskade vi ner till stan och mötte upp Petra på morella för lite kaffehäng. Vid 9 stöp jag innanför dörren igen, och då var det tid för min sista måltid. Imorgon ska jag iallfall gå upp vid 9. Så att det blir som de andra dagarna. Sov ända till 11 idag, därför mina måltider blivit lite senare än de två första dagarna.

Det ligger en öppen påse här med djellybeans, och alltså... SUGET efter att bara moffa i mig ALLT som finns i påsen är så stor att jag skulle seriöst kunna skjuta mig självi skallen. MEN, jag är bara SUGEN, inte hugrig. Då finns det ingen anledning.

Vi catchade up helgen med varandra, petra hade varit på ett håll, jag hade ju varit i sthlm och Djelly hade varit med becca. Alltid lika roligt.

Funderar på att lägga mig i sängne och dyka ner i min bok och se vad den har o säga. SJUKT spännande, går fan inte o sluta läsa, inatt läste jag till typ halv 3 tror jag.



JAG SKULLE KUNNA DÖDA FÖR DEN DÄR ALLTSÅ!!!!!!!!!!!!!!!! gaaaaaaaaaaaaaah

Bor this way,

Jag är så JÄVLA hungrig att det finns fan inte alltså... Om 2½ timma får jag äta min svampsoppa.... Dagens sista måltid. JAG HÅLLER PÅ ATT BLI GALEN. Efter bara andra dagen, det känns väl så där om jag får säga det själv. Men jag ska fan klara av det här, har jag gjort det förut så är ju det här bara en barnlek så att säga. Det blir väl lite enklare sen också när man ser resultat och hungern försvinner helt. :D
Imorrn är ju som sagt den jobbigaste dagen, men den ska jag kämpa med klor och näbbar! :D

just nu står Malin ute i köket och lagar mat. Köttfärssås och spagetti. UTAN recept la hon till nu också. HAHA jag o Arne hade en lite rolig "mobbingklubb" mot malin när vi bodde i Oslo. Vad hon än gjorde hade hon recept. Haha så jävla gulligt att jag dör. Så fort hon skulle göra något, gå på toaletten, duscha, tvätta, städa ja allt, så frågade vi om hon hade med sig sin kokbok! Haha

Nej, nu kissar jag ner mig. Kissa, röka och se om hon vill ha hjälp med maten jag knappt inte ens får lukta på!!!!

The way you swing.

Tjipp!

Klockan ringde imorse vid 9, då tröck jag på snooze, men atteh. Så kickade hungern in efter 3 sec, så jag stängde av snoozen och gick upp. Skulle ju testa gröthelvetet idag.... Alltså. HAHA allvarligt talat tänkte jag!? Det luktade rätt gott, pullvret alltså. Drog igång vatten kokarn och drog i 2 dl i en skål och i med påsen. Jag vet inte riktigt vad som gick fel, men det blev bara en jävla soppa med en massa klumpar. Så att, blir väl att käka den imorrn också, o sen köra på shakes till frukost. tur jag bara köpte 2 påsar gröt. Fy fan va räligt det var.

Tog kyckling soppa igårkväll till min sista måltid. Den var super god, tänkte ta mig en jordgubbsshake till lunch idag och sen testa svampsoppan ikväll.
Hade ju lite svårt att få i mig allt vatten igår, men redan nu är jag inne på min 3e flaska vatten. så bara 3 till och det lär jag väl förhoppningsvis klara.

Tycker fan inte om vatten igentligen, och har fan svårt för att dricka vatten när jag är hungrig. Och jag kan fan säga att jag är hungrig konstant! Så  här mycket har då min mage inte kurrat på evigheter. Men men, det är tur att den "jobbigaste" dagen är nummer 3, allstå imorgon. Och sen släpper tydligen allt och man känner ingen hunger alls. Vi får väl se hur det blir med den saken så att säga. Men det här klarar jag galant!

Malin satt här igår och tuggade i sig både smörgårstårta och choklad brevid mig utan att det var jobbigt eller blev något problem. förbannat duktig är jag tycker jag allt.

Det jobbiga med att man ska dricka så jävla mycket vatten är att man går ju pissar floder var o varannan minut. Det känns väl lite så där om jag får säga det själv, men ja. man vänjer sig nog med att inte kunna gå många meter innan det är dags för ett besök på toaletten.

Nu ska jag snart ställa mig o diska, och sen ta en varmdusch. Jag fryser så in i helvete av någon konstig anledning. Jag hoppas verkligen innerligt att jag inte håller på att bli sjuk alltså IGEN, då kan ni ju lika gärna skjuta mig nu liksom.



Får väl ta o säga tack o hej till alla mina 45 dubbelhakor snart ocks! :D Haha no more köttbullenylle!
Bara hääääääääppyfäjs! :D

You haven't seen the last of me,

Första dagen avklarad. Det känns bra, men hungrig har jag varit hela dagen. Men det har gått bra, förutom att jag inte riktigt druckit allt de vatten jag ska ha druckit. Har fortfarande 1½ liter kvar att dricka och klockan är nart redan 10. Det känns väl så där. Imorrn får jag nog prioritera vattnet istället för kaffet! Haha

Imorrn blir det dock gröt till frukost, det känns lite bättre än en shake till frukost. Fast vi får väl se om det går att äta. Med tanke på att hon sa att det smakar som havregrynsgröt med äpple och kanel. Och jag som HATAR havregrynsgröt. Jag typ spyr utav bara lukten utav skiten. Men men, vi får se imorrn som sagt!

När vi satt på fiket i fredags jag, jennifer och titti så fick jag så förbannat ont i magen. Så då kickade Jennifers mamma roll in! Och hon letade upp en klubba i sin väska, "jag brukar alltid ha med mig något om Nicco blir lite grinig eller ledsen" Haha, så jävla söt att jag dör.




Linda köpte varmchoklad, den var så fin!



Förälskade mig i Jennigers talking Tom på hennes iphone. Haha, fett söt katt!



Sen tyckte Titti att jags kulle gå på ett litet möte också!



Har precis tittat på Världens bästa hotell med min Mallanbrallan, nu ska vi titta på ballar av stål, hon pluggar lite också. Glömmer bort det ibland, så ska försöka o inte störa henne något mer nu. Haha

New life.

Igår sa jag tack o hej till mat framöver nu i några måander.

Imorse började jag nämligen med cambridge dieten. Dricka 3 shakes om dagen och 3 liter vatten. Och en jävla massa svart kaffe. Det här kommer nog bli bra känner jag. Iofs glömt bort att dricka vatten idag, hittils bara druckit en halv liter sen jag klev upp. Bara blivit kaffe kaffe kaffe kaffe.

Så ska gå bort på möte sen vid halv 6 för lite mer information och vägning och så ska jag köpa en massa pullver och soppor.  najsnajsnajsnajsnajs.

please, go.

hej hallå! Här var det dött! Haha, men ska jag vara ärlig så har jag haft lite fullt upp så att säga.

I fredags så åkte vi in till stan jag o Titti vid 10 typ, mötte upp Jennifer, Mattijas och Björte för lunch. Det blev thai buffé, så jag åt en jävla massa sushiiiii :D Så jävla göddigt med sushi att det finns fan inte!

Sen återgick de arbetande karlarna till arbetet, vi tjejer drog vidare till roberts café och mötte upp Linda. där satt vi från 1 till typ 6 halv 7. Det var mys! någon gång där emellan var det en liten kille som kaskad spydde 3 gånger med små mellanrum... Då ville jag spy jag också, HELVETE va det luktade. Jag satt där med tröjärmen för munnen och hade sjuka hulkningar. fy fan ;<

Lördagen... Lördagen ja. Haha. Skulle ju träffa snubben från Västerås. Jag var inte ett dugg nervös under hela dagen. Vi kom in lite senare än tänkt. Vi möttes upp på olearys på centralen för dom skulle käka, och vi hade redan käkat innan vi drog in. Dom kom lit senare, så jag o titti satt där ensamma... med en massa gubbar o äckliga karlar. Kom fram någon jävla retard och sa "fan va du är snygg" sen fick han syn på mina bröst, och stod och stirrade i några minuter tills han tittade upp på mig o ba "HAR DU SILIKON?!" Och jag ba "eeh nej, det har jag inte. Kan ni inte bara gå härifrån så blir allt bättre" och så kom Henke som räddaren i nöden! Haha fan va skönt det var. Haha

Så drack vi massa öl, och dom åt mat. Sen stängde dom vid halv 12, så drog vi vidare, Titti åkte hem också.
Men atteh, Henkes kompis var för full och fick inte komma in på ett ställe vi drog till ,och de andra stället var det en som var för liten. Så jag o Henke drog in på Max för att värma oss tills dom kom fram till vart fan vi skulle, så blev jag sjukt pissnödig så jag gick på toa, och så sen hade dom andra försvunnit. HAHA, så vi gick o leta efter dom en aning, men så sket vi i dom och letade hotell istället. Haha

Söndagsmorgonen var så jävla mysig att det finns fan inte. Vaknade till av att han låg och tittade på mig så fick jag en puss och så ba "god morgon" Ja, godmorgon tänkte jag. så ba "klockan är bara 7, jag tycker vi somnar om" haha sagt och gjort! sen vet jag inte riktigt va klockan var när vi vaknade igen och titti hade ringt som en tok. Sen låg vi bara i sängen och pratade, pussades i flera timmar. Det var så sjukt mysigt. och jag kände att jag verkligen behövde de där.

vid halv 12 gick vi upp, gick till gamla stan o sen till centralen för jag skulle hämta min väska som titti och sussi kom in med. Så jag slapp åka in och hämta den. Det var snällt!
Sen gick vi tillbaka till gamla stan, gick där och bara hade det göddigt! Så åt vi en förbannat sen frukost på ett SKIT mysigt café, pangkakor fick jag! haha, lycklig tjej hej! Där satt vi några timmar och bara pratade om allt och ingenting. Sen vid halv 5 promenerade vi tillbaka till Centralen och så satt vi där o bara satt. Haha

Sen gick vi till hans perrong, pussades en massa. Haha
och så var det tid för honom att kliva på, och så gick jag bort till min perrong och nu sitter jag här. I linköping hos min fina fina vän Malin.
Just nu är hon i skolan på en massa föreläsningar, hon kommer inte komma hem förrens efter 3, men det gör ingenting. Det är strålande sol och knallblå himmel. hon väckte mig vid 9, o bara "tintiiin, kaffet är klaart" så jväla söt att jag dör. Och när jag kände kaffedoften så hoppade jag ur sängen.
Setat en liten sväng på balkongen har jag gjort nu på morgonen också, förjävla varmt ute må jag säg.
Nu känner jag att detta inlägg börjar bli lite vääääl långt. Så nu ska jag skutta in i duschen och ta mig en lååååång och välförtjänad dusch!

Lycka.



Alltså, världens sötaste kille. Det går inte att hitta någon sötare! Idag är jag lycklig, kom till Sthlm och fick träffa Cyle. När tåget rullade in i Sthlm, och jag såg mina fina vänner. Jag kände mig verkligen HEMMA! Home home home home hemma hemma hemma!!

Mötte upp Millan och Cyle på kulturhuset, och Cyles smile han fick när han såg. Så jävla oslagbart. Sken upp som en jävla sol och blev svin glad. Det gjorde lite ont i mig att se honom så där glad. Samtidigt som det gjorde mig glad också. Älskade lilla hjärtevän. Han har växt massor, och fått 8 tänder på nästan 1½ månad. Han gör mig stolt den där lillprinsen.


isn´t obviouse?

DET BORDE VARA OLAGLIGT ATT ENS KUNNA STÄLLA KLOCKAN PÅ FUCKING HALV 6!! Det säger väl sig självt. Vilken normal människa går upp vid den tiden ens!?

Dra åt helvete va trött jag är. Så där trött att det tom SVIDER i ögonen. Kan iofs bero på att jag typ bara sovit i 4 timmar. Skulle ju lägga mig tidigt, gjorde det rättare sagt. Eller ja, någotlunda tidigt, men inte fan kunde jag somna förrens efter 1 för det. -.- Helvetes jävla skitjävel.

Nu ska jag bälja i mig kaffe, sminka mig o sen packa det sista, halv 8 kommer farmor!

Tjipp

Borsta brunte.

Måste fan gå o lägga mig nu alltså... OMFG, ska gå upp klockan 6 imorrn bitti. tåget till linkan går vid 10 i 8, är framme 09.35 och tåget till Sthlm går 09.50. Och framme isthlm 20 i 1.

Helgen lär nog bli mys, en snubbe från Västerås ville att jag skulle haka på till redline. Och alla jag har berättat det för har undrat va fan det är, även jag gjorde det.
SÅ iallfall, det går ut på att man åker röda linjlen från ändhållplatsen (norsborg) till typ Slussen och hoppar av vid varje stopp och tar sig en öl,cider eller shot.

Det kan ju faktiskit bli liiite spännande. Fast det som är mest spännande, är ju kanske o träffa honom. Lite dödsångest och så där över det. Men det kan säkert bli mysigt! Han skulle sova på hotell, och undrade om jag ville joina honom. Varför inte, vem vet liksom.

NU, sova.

KIL



snygging kåååmpis!



Partykatten Pubis på plats!






Hunten Br0nzo!



Mina nya skuuur, med kilklack! 99kr på dinsko! sånt jävla kap! :D

Pojkarpojkarpojkar små.

[11:20:23] <%[F]adE> Har aldrig träffat nån innan som hamnar i extas så lätt som du , Sessan_Froken. :P
[11:20:43] <Rokkiz|> Det är fan sant [F]adE. :D

Rätt göllig kommentar. Men jag tror han har rätt?!
Och han känner mig inte ens. ;<

Sthlmsthlmsthlmsthlmstlm

Mitt liv är som en bergochdahlbana!

Sthlm på torsdag, KANSKE! Om jag har TUR! Och så Lnkp på söndag som planerat.

Just nu är jag sjukt pepp på mitt liv.

Tjipp

Don´t.

verkligheten kommer ikapp ibland. Även att man inte vill.

ALLT kan gå och ta sig någon stans, jag orkar inte längre.

Strårom.

Varför kan ingen bara skjuta mig nu för? Helt allvarligt.

Petra tryckte i mig en förjävla massa 80% strårom igårkväll. För hon tyckte inte att jag var tillräckligt full... Och ja, det har ju jag fått ångra hela jävla dagen idag kan jag ju meddela.

Vaknade vid 1 idag utav att Petra ringde och undrade om jag levde, och det gjorde jag ju knappt. Bara KÄNDE HUR JÄVLA ILLA JAG MÅDDE. Slängde på luren och fick springa o spy. HEJA miiig.

Sov jag inte så spydde jag, så har sovit näst in till konstant hela dagen. Gick upp vid 20.00 då tyckte jag att jag sovit färdigt. Haha så jävla fail, och där emellan hade jag hunnit spy åtagliga gånger.

Och Petra var förjävla söt. Hade hon gått hemmifrån Micke vid åhmans ända hem till mig för att lämna min väska och se hur jag mådde. Haha så hade hon gjort isvatten, kom in och väckte mig o bara "tintin, vakna. Drick det här. DEt är isvatten, det blir bättre då" och så klappade hon på mig.

Drack en klunk, sen var det tame fan i mig racer till toaletten för att kaskadspy. inte ens vatten fick jag behålla.

Jag orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Oldie.



HAHAHAHA, den dubbelhakan. JAG DÖR RENT UT SAGT! hahaha



INGEN KOMMENTAR KÄNDE JU JAG MER!



HAHA, förjävla snygga! Tur vi håller måttet!

Alltså FETT gamla bilder. Ibland kan ju jag känna att "VARFÖR TILLÄT MIN MAMMA MIG ATT GÅ UT SÅ DÄR?!"
Och varför hade jag vänner ?! HAHAHAHA jag skrattar nästan så att jag trillar ur min soffa.

Here with out you,



Idag hade den kommit. Jag visste det, igår eller idag. Och idag inte igår. Tittade på tidningen när jag satt under fläkten och rökte morgonciggen och drack kaffe. Bara satt och stirrade. Satte mig vid köksbordet, och fortsatte att stirra. Öppnade tidningen efter mycket om och men. Läste tidnignen vääääldigt sakta. Visste EXAKT vilken sida det var. Det var svårt att vända blad när jag visste att vänder jag blad, så är dödsanonsen där. Jag kan fortfarande inte acceptera det. Men texten stämmer verkligen till 150% helt klart.
Vi unnar dig verkligen vila i ro älskade farfar. Du förtjänar det efter alla dessa år.

--------------------------

IDAG! Har jag varit på stan med min mor. Köpte en tröja jag ska ha på begravningen. Eller ja mamma betalade! Finns ju bara en jävla massa skit! Ingenting alls o ha! Tjatade till mig ögonbrynshuvlar också på parfymboden när vi var där också, glömde dock ta kort på dom, men visar sen! Sjukt bra och händiga är dom!

Mötte upp farmor också för lunch, hon bjöd på kinda buffe. Fy fan va gott det var, och sjukt länge sen.
Gick på änglaboden också, skulle se om det gick att förlänga mitt armband jag fick av min moster i födelsedagspresent. SJUKT snyggt. Men det passade precis. Får se varom säger!

This is my bumpy road.

Tänkte säga, va ere för dag idag. Men atteh det kom jag ju på lika snabbt igen.

1 vecka idag, och inte fan saknar jag dig mindre för det. Jag kan fortfarande inte acceptera det. Det var lite konstigt i lördags när farmor kom hem till oss innan jag åkte ner till Petra. Hon skulle äta mat hos oss. Vart är farfar då liksom?

Eller typ när man vaknar upp på morgonen och bara "Undrar hur farfar mår idag, kanske skulle åka dit o ta en kaffe och se hur det är med honom"

Och i nästa sekund så kommer man på sig själv o bara "näe men just det ja, han mår nog inte alls idag"
Det är lite läskigt när man tänker så där.

Imorrn är nog dödsanonsen ute i tidninge, eftersom att den inte var där idag.

Imorrn ska mamma o jag käka lunch på stan, ska se ifall farmor vill joina oss.

IDAG har jag typ DÖTT! Allvarligt talat ungefär. Idag har jag fan inte gjort många knop, den här förbannade jävla febern som ALDRIG vill ge med sig, och så en SJUKLIG mensvärk på det.

Just nu känns det bara som om att jag vill ge upp ALLT. Precis ALLTING.

Tack och adjö.

Make the same mistakes, we're always hanging on

Now something has kept me here too long
And you can't leave me
If I'm already gone.
That says that something
Has kept me here too long
And you can't leave me
If I'm already gone.




Väldigt väldigt snart!

TJIPP! Haru cigg?! Haha

Åkte och handlade med morsan igår till våran middag jag Petra och Becca skulle ha. Det blev kyllingsallad. Förjävla gött om jag får säga det själv. Och så gjorde Becca efterätt på det.

Åkte ner och mötte upp Petra vid halv 4 och började med maten, Becca var sen som vanligt.

Efter maten gick jag någon jävla feberbölja, så jag gick gå och lägge ma en timma och sova! Med fönstret öppet, det gjorde susen kan jag lova! Så var det bara upp och fixa sig.

Haha, sen skulle vi cykla bort till stationsvägen... Det tog oss en fucking timma! Petras jävla kedja hoppade stup i kvarten typ. Sen efter halvvägs så gav hon upp och kastade sin cykel åt helvete typ. Så fick hon gå.
När vi väl kom fram, så tränger vi in oss i typ 10 kvadratmeters rum med typ 20 pers och ALLA sitter och storbolmar. Vi satt som inrökta sardiner typ.

Sen drog vi till Harrys, tydligen var det 22 årsgräns, men mig ville dom inte ens titta leg på. Så jag klarade mig!
Väl där inne så hittade jag, Petra och Becca 3 små pojkar. Haha, Viktor, Adde och Fredrik. Haha. Dom stod och spelade Black jack.

Sen sket vi i det, Becca hett sa ett hemsläp, jag tog med mig Fredrik och så gick vi och köpte mat, och Fredrik betalade taxi hem till Becca.

HAHA, delade soffa med Fredrik. Jag fick platsen längst ut. Jag ramlade handlöst ner på golvet på rygg. Alltså, det gjorde så JÄVLA ont att jag visste fan inte vart jag skulle ta vägen. Fredrik bara låg kvar i soffan och asgarvade. Det kändes väl lite så där om jag får säga det själv alltså... Men men! Haha

Jag har typ sovit hela dagen, han sån jävla feber att den nästan varit obotlig.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, börjar jobba imorrn vid halv 9. Sen blir det fika på stan med Petra och Becca förhoppningsvis.

Så att, tack o godnatt!

Feeeever.

Tja, godmorgon.


Jag är sjuk som ett svin. Så jävla synd om mig. Jag har lock för båda öronen.

Efter att jag kom hem från jobbet igår så hade jag legat nerbäddad i min soffa under täcket.

På kvällen skickar Becca sms, och säger att hon också ska stanna hemma.
SEN, ringer hon och klagar lite. "mmm, jaja" säger jag tillbaka o lägger dövörat till. Haha

Så ringer hon en gång till och klagar, och säger att vi ska gå på fest på midgård. "men becca, JAG HAR FEBER och är dödssjuk." Haha, sen vare kört. Det blev fest ändå. Jag tyglade till febran och så cyklade vi bort.

Idag mina små vänner, hör jag INGENTING näst in till. Vaknade upp utav att Petra ringde. Det vaknade jag knappt utav.

Men men, nu ska jag ligga imin soffa och dricka massa honungste och bara vila tills jag ska ner till petra med becca och laga mat!

Crackhead

Hej hallå!

Alltså, jag nyser HELA tiden. Utan att överdriva alltså. Det är helt jävla sinnes. Och det kliar KONSTANT i min näsa jag blir för helvete galen.

Gick upp halv 7 imorse för att starta dagen med jobb vid halv 8. Vi har en radda kvar o göra på måndag. Vi sa att vi skulle dra ut på det för att få fler timmar. Petra hittepo, Petras pappa som är våran chef. Jag lyder o njuter när pengarna kommer in istället. Haha vi jobbar så jävla bra ihop, skulle hon vara ensam och göra det så skulle de ha tagit henne 2 månader typ. Haha :D

Ahopp, pappa har varit nere på begravningsbyrån med farmor och min farbror. Så den 12 April blir det begravning... Känns väl så där om jag får säga det själv. Men men, det måste ju göras. Och tis-ons kommer anonens ut. Fy fan ....

Nu ska jag nog sova en stund, man får sova mitt på dagen utan att ha dåligt samvete sen. Bästa som finns är att ligga i sin soffa och titta på dåliga serier på datorn med täcke och kudde när man är sjuk. WHOHO

Jo just det ja! När jag kom hem från jobbet så fixade jag mina naglar lite snabbt, och slarvigt av någon anledning.



KÖRVFINGRAR på körvabegnt! haha Cracknagelack, förbannat snyggt! Svart passar ju till allt så att säga.

lovegame



Jag vill ha dig, som jag hade dig förut .... <3

im in love.

Allvarligt talat, jag har nog hittat de sötaste skorna EVER!



SERIÖST! Skorna går att köpa på sneakersnstuff.com för 1799 .. Haha jävla pris alltså. men LÄTT värda.

Jobbat idag! Ska jobba på fredag också, halv 8 till ca 12, efter det så ska petra o jag ner till stan o käka lunch sen ska hon jobba.

Och på lördag efter att Petra slutat jobbet ska vi käka middag tillsammans vi 2 och Becca. Kyckligsallad bestämde jag! Med massa fetaost, rödlök o ja. Massa göddigheter. Och så fixa oss tillsammans och så ut sen!

Blir min sista kroghelg nu helgen som kommer. Sen blir det cambridge dieten så att det står härliga till alltså! Så jävla najs det kommer att bli.

Hejhopp

Hard try.

Jag vet inte vad som är värst.

Att ha sett farfar ta sina sista andetag samtidigt som jag höll honom i handen, eller när likgubbarna kom och hämta honom. Jag får inte riktigt bort bilden i huvudet, hur dom börde över honom på likbåren, tog med sig lakanet och kudden. Virrade in honom i lakanet, och drog på nån jävla blå överdrag, så att man inte såg vem det var, men man såg ändå att det var en människa där inunder.

Och mina ögon svider efter all jävla gråt, jag har huvudvärk på grunt utav den och + att jag inte ätit med än 2 tuggor pizza idag.

Jag orkar inte, jag vill inte vara med längre....

Jag borde sova, men jag kan verkligen inte.

Angel in heaven.

Det är precis vad du är. Du är nu den finaste ängeln i hela världen, i hela himlen. Och jag saknar dig så att jag håller på att storkna, och du har inte ens varit borta i mer än 3 timmar. Jag blir yr i huvudet utav att tänka på allt jag sett och varit med om idag.

Mamma väckte mig imorse och sa att farmor ringt och sa att nu var farfar riktigt dålig, jag hoppar upp ur sängen och ställer mig o skriker "nej nej nej" och är påklädd på 5 sekunder.

Under hela tiden vi var där, så sov du nästan. Du var vaken lite då och då. Du var klar i huvudet ända in i sista sekund, och du hade inte ont någonstans.

Jag höll din hand tills du tog ditt sista andetag. Sen satt jag där, och höll den tills dom kom och hämtade dig. Jag kände hur du blev kallare och kallare med minutrerna som gick.

Det var så konstigt, att sitta där brevid dig när allt var över. Det var fint, fint och fridfullt. Men innerst inne, så satt jag och hoppades på att få höra dig andas. Vissa stunder, när jag hade suttit och stirrat på dig för länge, så var det nästan som om att jag kunde höra dina andetag ändå.

Jag skrek på min mamma och sa att du skulle vakna, att du skulle börja andas igen. Du var tvungen att komma tillbaka. Du SKULLE komma tillbaka.

Men du har kämpat i så många år nu farfar, du har varit så jävla duktig.
Jag vet att du kämpade för att vara kvar i livet till min 21 årsdag. Sen att du var kvar 2 dagar till, det var bara en bonus.

Jag älskar dig farfar, och jag vet att du har det bättre nu. Nu när du slipper all den här skiten.

Vila i frid, världens finaste ängel. Jag kommer alltid att älska dig, och jag kommer alltid att sakna ihjäl mig efter dig. Men vi kommer att ses en dag, en vacker dag. Precis som på den här vackra dagen du tog ditt sista andetag.



Du är så jävla bäst att du anar inte. <3


Im on my way.



Hittade detta pass, känner någon igen kvinnan? Hör av er illa kvickt, hon saknar förmågan att gå, och hon är jävligt hallt och lytt! Hon behöver passet för att åka sin fördtjänst till Samhall där hon jobbar de dagarna hon har förmåga att ta sig ur källarn själv. Tacksam för snabbt svar, då hon ska försöka ta sig till jobbet redan imorgon!

-----------------------

HAHAHA, alltså facebook är så jävla fint. Jag tror jag dör av asgarv.

Jobbat idag som sagt, det var mysigt! 08-16.00 Göddiga pengar!
Vi pratade om lördagens bravader ..... Tydligen har jag slagit min gamla klasskompis rätt över käften, sen hade jag stått och muckat med honom och sagt en jävla massa skit, och Petra sa att Tommy stod brevid och var beredd att slå på honom om han hade slagit mig för jag stod tydligen och sa att han fick slå tillbaka.

Jag kände väl lite mer att VARFÖR SA INGEN ÅT MIG FÖR!?

En fråga till jag kanske borde ställa mig är, VARFÖR I HELA HELVETET HADE JAG KAKANS FULA JÄVLA HATT PÅ MIG HELA KVÄLLEN!?



Ser värre ut än en jävla mupp för fan.

Fick en jävla GÖDDIG födelsedagspresent utav Petra i lördags också!



En full jävla bag md 7 ton smink o ansiktsmask!

Fick ett jävla snyggt halsband utav Becca idag, men bilden gör verkligen inte rätvisa för fem öre.



Näe, nu kände jag att detta inlägg börjar bli förbannat långt.

Hejpåenstund.

Im your darling.

God morgon era raringar!

Uppe före tuppen ... Sitter och bäljer i mig lite crunchies och en jävla massa kaffe. Ska snart åka och möta Petra för att möta upp en dag med jobb!
Gårdagens smörgåstårta i matlådan också, fy fan vilken fin lunch jag kommer att få!

Näe, nu måste jag fan skynda mig.

Tired of this game.

Haha ja, jag mår som... Ett jävla helvete. Haha fy fan.
Men roligt hade jag nog!

Tappade bort alla som vanligt på Palle, så vid 3 när det stängde tog jag med mig Tommy, hämtade ut våra jackor som vanligt, för det vet han inte hur man gör och gick hem till honom! Alla bara försvinner, jag fattar inte. Haha

HAHA, när vi kom hem till honom så låg vi i sängen o så säger han bara "titta här, jag ska bli världsmästare i att sno klockor, titta va lätt det är att ta av den" haha jävla idiot!

Vaknade imorse och tittade på hans klocka som låg på hans bord, jag trodde klockan var kvart i 3, fattade inte riktigt varför ingen ringt och väckt mig eller någonting eftersom att släkten kommer vid 3. Aja, sprang up ur sängen, roffade åt mig alla mina grejer, och gick hem. Haha, och så skulle jag röka, och ringa till Becca, då ser jag att klockan bara är kvart över 9. HAHAHA, så jävla fail.

Men men, gick hem och sov en lite stund, sen väckte mamma mig vid 1, och så fick jag paaaaket. Jaha näe. Fy fan va dåligt jag mår.

nu måste jag gå och göra något innan jag dör. hungrig som FAN är jag också. mina smörgåstårtor som står i min kyl lever farligt. haha

Wondering.

Alltså.. Ja. Kom hem för typ en kvart sen.. Vaknade upp hos!? Va hände igår!? Vart försvann alla mina vänner kände ju jag mer!? Frågorna är många. Jag måste sova lite till, bara fått en timma eller nått sånt typ. Heja mig, snart kommer släkten. Fy fan va underbart.. OR NAAHT.

Och ja, jag fyller fucking år.

ready set go!

Ungefär så, sitter här i mina äckliga mjukisbraller och ett linne med min kaffekopp och försöker att inte somna typ. Åh fy fan, har två koppar här. Ena som jag drack "morgon" kaffet ur, SOM jag precis tog en klunk ur... Smakade ju så där om jag får säga det själv.

Inget problem med klädesvalet idag iallfall med tanke på hur snäll Petra var i fredags! ÄLSKA att hon jobbar på H&M alltså. Fick en söt lite outfit utav henne!



Leopardmidjekjol och en svart vanlig bomullströja! Med svarta leggings så klart. Det kommer nog bli awesum. Lite svart sotade ögon och ja. Det kommer bli skit snyggt tror jag nog allt, och så lite utkammade lockar i håret så blir det nog helt klart as bra. Nu blir det en cigg och dricka upp resten utav kaffet och så blir det sminknig etterpå det. Becca och  Petra kommer om en timma, så det blir nog bra det här!

Hejpåenstund.

GubbZ0r

TJA!

Alltså... Vart fan ska jag börja? HAHA

Åkte hem till Becca efter min sköna powernap.
Där satt vi o drack lite medans vi gjorde oss i ordning, Becca lärde mig hur man sotar ögonen!
Hon nopprade även mina ögonbryn, så nu ärom snigga! :D

Cyklade ner till stan lite efter 11, köpte cigg på Briggen och så gick vi in på Harrys.
Några gubbar ropade till sig oss, så vi satte oss där och dom bjöd på alkohol hela kvällen. Score kände vi.

Men HAHA, fy fan va ÄCKLIG jag kände mig när vi satt där alltså. haha men men

Nu måste jag städa tills ikväll... BAH


Y0!

Nu har jag hunnit med o äta och tom varit på systemet. Förbannat va folk skulle vara törstiga idag! o_O
Skulle till polisen och hämta ut mitt nya leg, men dom stängde vid 4.

Becca o jag fixade naglarna igår!



Mina nagelband är såååå fina! Och redan efter 5 minuter hade jag lyckats sabba ringfinger nageln. -.-



Jordgubbar åt vi också!

Nu ska jag powernapa!

Din dumma jävel.

Ja, ungefär så.

Varför vill jag ALLTID ha det jag INTE kan få? Varför ska det alltid vara samma jävla visa!?

Nu när jag "gjort mig av med" (jaa, det låter förjävla fel, men ni vet vad fan jag menar) Gbg, så saknar jag honom mer än innan. Men innerst inne så vet jag ju att det inte kommer funka iallfall.

Det är väl bara för att det är tomt helt enkelt. Tomt så in i helvete utan honom. Vem ska jag nu ringa om mornarna när jag vaknar? Vem ska jag nu ringa när jag går hem full som en kastrull om söndagsmornarna?! Alla sånna frågor bara flyger runt i skallen...

Nu ska jag äta min mat jag lagat.

Drunken sailor.

Fredag idag, fy fan va fint. Ska nog närmare bestämt gå ut och ta några öl med Becca ikväll också. Kan ju bli mojsigt.

Idag förstår ni, har jag gjort något nytt som jag aldrig gjort förut i hela mitt liv.
Jag avslutade kappitlet med Gbg nu imorse för en liten stund sen.. Och nu känns jag hundra gånger lättare. Det kändes skönt på ett sätt, men ändå inte. Men men, det var det bästa.

Nu ska jag äta färska jordgubbar och mjölk till frukost! WHO

Strawberrydelight.

skepp o hoy.

Nu har jag rensat skallen igen, med min Berra så klart. Världens bästa Berra, som lyssnar och förstår. Som kommer med bra råd. Tummen upp för honom.

Varit på stan idag, näst in till hela dagen, ena halvan satt vi och drack kaffe, andra sprang vi omkring.
Petra joinade oss på sin rast också. Det var mojsigt.

Sen gick vi hem till mig, åt mat och drack kaffe och ÅT JORDGUBBAR!!! Dom smakade fucking sommar. Så jävla göddiga.

Nu ska jag titta tv och sova.

Oh sunny day!

HELLO HELLO!

Fan vilket väder det varit både igår och idag! Eller ja de tär sjukt väder fortfarande ute!
10+ i soolen!

Nu drar jag ner mig till stan med Becca. Känner att jag måste rensa skallen liten. Det är så mycket som försigår där uppe att jag vet fan inte vart jag ska ta vägen.

hejpåenstund.

Kränga.

Hejhååå!

Var hos farfar igår och hjälpte honom att duscha, klippa naglarna och klippte honom och ordnade till mustaschen och skägget. Det var mysigt samtidigt som det var jobbigt att ens behöva hjälpa honom med sånna saker som jag vet att han klarade av för bara 2 veckor sen. Men men, mysigt som sagt! Igår var han tom ovanligt pigg. Det kändes bra faktiskt. Fast, ska väl inte riktigt påstå att man ska ropa hej innan man kommit till bäcken. Det är ju lite från o till varje dag.

Min mor har fått en jävla massa tvspels konstoller o skit från sin kompis. Mamma tänkte slänga det först, men nu äre så hör att jag ska SÄLJA SKITEN!

Har två lådor 8 bitars med kontroller o en jävla massa spel
En låda nintendo 64 kontroller och lite spel.
Och ett vanligt playstation.

Nästa gång jag åker till Gbg ska jag ta med mig skiten så att han får rusta upp det och höja värdet i skiten. Det blir braigt. Han ska betala min resa. HEJA

Jag är på uselt jävla humör idag, varför vet jag inte. Men pissed of är jag.

Nu ska jag titta på min älskade serier som ÄNTLIGEN kommit ut. Väntade hela jävla dag jäveln igår.
One three hill, hellcats och no ordinary family.

Hejpåenstund.

Castle walls.

När mitt kött har ruttnat bort när min själ sen länge är glömd ska också du bli dömd min vän.

Wellcome to my silly life.

Okej, satt precis och åt mina frostiesflingor och filmjölk i lungnansro, tills jag läste på BAKSIDAN utav pakethelvetet.

Så ståre så här " Tonys tiger-test" Jaha tänkte jag. Jävla roligt. 5 frågor och 5 svar. Here we go tänkte jag.

1. Hur många gånger kan du dra 5 från 25?

Ah, 5 ggr tänker väl alla när dom får den frågan. HA TJI FICK NI! Rätta svaret är 1 gång, sen är det ju inte 25 längre. Fy fan va fyndiga dom ÄR!

2. Jag har något i min ficka, men det finns ingenting i min ficka. Vad har jag i min ficka?

Jaaa, ingenting tänkte ju jag eftersom att du sa det. Men svaret är; Ett hål
Hur rolig var den då liksom?

3. Vem är mina föräldrars son men inte min bror?

Den fattade jag inte ens så att det var liksom ingen idé men svaret var ;mig själv. Det säger väl allt...

4. Två söner och två pappor hade jagat och skjutit tre ankor. De fördelades så att var och en fick en anka. Hur går det ihop?

Bara där failade alihopa, det var för mycket text, så tittade på svaret direkt. Och svar är ; Det var tre-son, pappa och farfar.
Förbannat jävla lamt om ni frågar mig.

5. Du deltar i ett lopp och springer förbi personen på andra plats. Vilken plats har du nu?
ETTA plats så klart din dumma jävel. BUT NONO! SVaret är ; plats nummer 2.
Varför? Ja, fråga inte mig för det fattar jag inte.



Så jävla ful han är! Idag känner jag att jag kommer vara bitter HELA dagen....

NÄR

i hela helvetet ska denna sömnlöshet ge med sig? Allvarligt talat, jag är JÄVLIGT trött på det här. Har legat i sängen sen lite efter halv 1 tills nu. snälla skjut mig? Gör vad fan som helst, men jag klarar fan inte av det här längre.

Legat i sängen och rensat massa sms också.... Har ju bara en sisodär över 3 tusen stycken...

"jag förolämpar dig, men samtidigt älskar jag dig. Hur går det ihop?" Haha jadu darling. It make no sece to me.
SJUKT gamla sms ko jag fram till, till slut. Eller ja, har väl inte ens rensat en fjärdedel. (Är det mycket btw? jag o matte alltså..)


GAAAAAAAAAH

jag pallar inte.

Ive got the magic in me,

Okej ... Jag har huvudvärk men jag är inte trött.. FAST att jag vet att så fort jag kommer lägga huvudet på kudden så kommer jag somna som en jävla stock. Va är problemet med mig!?

Och VARFÖR i hela helvetet är det ingen som laddat ner massa braiga filmer på min dator för? Det är nog den stora frågan just för stunden.

Det var helt underbart när jag bodde i Oslo, ohmy vad jag saknar Oslo btw. Men ialf, då laddade Foffe alltid ner en massa braiga serier och filmer på min dator. Vart är han nu liksom när jag känner att jag behöver honom som mest? Och jaa, i miss him too!

Jag drömde om honom igår btw, när jag tog min powernap så där på kvällen. Vi hade en son ihop. Haha det var lite wierd. Men jag var glad, och det var väl det som räknades antar jag?! Haha

Samtalat lite med Berra nu ikväll också. Whats up me de liksom. I have no idea. Det bara ÄR liksom. Hej o hopp liksom.

Jag har lite närhetsabstinens känner jag. Wtf. Närhetsnarkomanen nubrmo one här. Så jävla ocoolt att tom Tarzan är ballare liksom.

Godnatt.


Your FUCKING perfect to me^

RSS 2.0