äh, vi kör igen.

Haha, bananaz på harrys.

Cyklade ner till stan med Petra, tog bussen ut till gränsö. Satt där och drack, pratade med as sköna människor. Haha kom en kärring till mig och Petra, som skulle sova i en hästtransport för att hennes tält var blött om jag inte missminner mig!? Haha

Hon hade 3 barn sa hon, och en älskare som var gift. Men han hade varit hennes älskare i 15 år och hans fru visste om allt men brydde sig inte!? HAHA, alltså. Varför?!

Iallfall, vi missade 23.00 bussen, så vi fick ta 00.00 istället, vi grät inte för det.

Bussen var fullsmockad med folk! Vi stod i gången, vi shottade och hade allsång. Hur mysigt som helst! Träffade på 3 snubbar i 40 års åldern som vi blev kompisar med. Ena snubben betalade allas inträde på harrys, det var ju bra tyckte jag. Haha

Och den där jävla stämpeln hade jag ju i hela ansiktet "imorse" när jag vaknade. Hatar äckliga stämplar.

Tappade bort Petra och Ida typ en kvart innan stället stängde, så drog och köpte käk, sen ringde dom!
Och petra och jag cyklade hem, fulla och glada. Haha

Mamma kom hem från gränsö förut, typ 10 min efter att jag vaknade, så ba "aäe fy fan glenn, känner du att det STINKER gammal fylla!?" Haha, då satt jag på balkongen och rökte. Så hon stängde min dörr. Haha

Nästa helg ska jag o mallawn fiska kräftor! Och så är det kräftskiva som gäller! Så jävla underbart! :D

Nu måste jag titta klart på min film, och sen ska jag döscha.


Satan in the FUCKING gata,

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Kanske ska sluta med att jag gjorde nog mitt bästaste beslut jag gjort i hela mitt liv? Walk ont water walk on breath?

Det bevisar bara DIN svaghet. Jag bryr mig inte ett jävla pissi igentligen. Du är bara så jävla patetisk att jag får kräks.

Anledning till att jag tar upp det här är för att jag och petra pratade om det när vi cyklade hem. Jag är bara så jävla irriterad över ditt beteende att jag knappt orkar lägga enegeri på dig i 5 minuter.


Hela kvällen har varit gartis. Haha, träffade på 3-4 sköna snubbar på bussen in mot stan. Så atteh, ja. Mer kanske inte behövs att säga?

Nu ringer min mobil, hey hoooo


Vi tar det svart på parkeeeeeeeringen,

Tjaaaa!

Åkte ju som sagt ut med mamma till gränsö igår, förbannat jävla roligt och trevligt. Haha så jävla sköna människor där ute att det är galet! Drack stört mycket med öl och shottade till en förbannelse.

Så var ju "lagom" rund om fötterna när jag skulle ta bussen in till stan för att möta Malin vid 9 sen på kvällen. Haha

Vi styrde kosan mot stadsparken, satt där och pratade om livet, kärlek och sex medans vi drack mera öl.
HAHA, sen när jag skulle gå ner från sittplatsgrejena, så ba viker sig hela knät på sista steget, så jag ramlar omkull på gräset. Det tyckte Mallawn var roligt, så hon filmade.

Har iallfall kommit underfull med att man INTE ska ligga ner och dricka. Jag fick älk i ögat. Det SVED som fan.

Väl på krogen blev det ännu mera shotts och öl. TEQUIIIIIIILA! Fy fan va gott det var, även att det var svårt för min mage att trycka ner en 6a så där efter all annan dricka, MEN DET GICK! :D

Idag mådde jag faktiskt inte så dåligt som jag trodde att jag skulle göra. Lite huvudvärk bara, men tryckte i mig lite piller och så gick det över.

Så nu håller jag på att fixa mig, ska cykla ner till Petra när jag är klar, sen ska vi cykla ner till stan och ta bussen ut till gränsö, sen bussen in till stan igen och så krooogen. Jo men visst.

Nu äre brott!

En gång i tiden var ett tag sen nu,

Hejh00pzer!

Jobbade 1½ timma idag. YEEY heh

Jävla regndag idag, så jävla tråkigt. Så när jag kom hem så kröp jag ner under täcket i min soffa och kollade film på datorn. Möjsigt.

Precis ätit mat, snitzel i salladsblad!? Guttans vare i mig allt.

Nu ska jag göra mig i ordning, hojka ner till systemet och bli uppplockad av min mor, sen ut till gränsö och alla c00la mc-knuttar! Häh

MALLAWN min kårv kommer hem idag från helsingborg! En dag tidigare, jag är klad nuw.
Hoppas hon inte är allt för trött för att möta upp mig sen nere inne i stan för en öl eller två. Håhååå

Nej, nu äre brott!

Pyss och heey

Untz untz untz, mange kom igen nu!

Tjennnna!

Somnade sjukt tidigt igår, lite efter 10 tror jag nog närmare bestämt. Var så SJUKT trött.

Hittade min norska mobil som låg och skräpade i mitt rum, så nu har jag mobil igen. Lite trasig och kameran är värdelös. Annars så.

Hittade värsta anonsen på blocket igår, ang en iphöööön 4. Men atteh, den var borta imorse. Min vanliga tur. MEEEEEN, jag tror så här. DET VAR ÖDET. Jag ska vänta på 5an istället för att kasta mig på en 4a. Femman it is, så äre bara. Så får dras med den här skit mobilen tillsdess.

Joppat idag, skoeeent. Varit mest på lagret, fått 18 pall med kartonger idag. typ 40 kartonger på varje pall tror jag, kanske lite mindre. VAD VET JAG, men sjukt många. Så vi har sorterat dom i 2 högar idag. 4 st pall. JOOBBIKT.

Precis duschat, hanft ansiktsmask och skrubbat mig med någon skrubb som luktade cocos/lime, FETT FRESH! Hähä

Hopp, mera råh?

Joo, sitter och väntar på maten, oxfilé och potatisgratäng med salllllad. Johorå, det ska sitta fint.

STÖÖÖRT sugen på att följa med mamma ut till gränsö, hon tältar där med AK hos alla mc knutttttar med tanke på att det är MC-dagarna nu till söndag. Yeeey-time. Kanske hittar mig en puddingpaj eller två. Who knows, who knows.

Typ bara 2-3timmars jobbpass imorrn. Fan så rockigt, ELLER!?

Nää, nu kanske en skulle klä på sa litta.



GE MIG DOM RÅÅÅH! Kom igen, bara en gång? Jag är kär tror jag i. I skorna alltså.

Jahopp,

Vilken jävla skit dag det har varit idag. Helt sinnessjukt.

Försov mig imorse, vilket jag inte förstår då jag har världens mest irriterande och höga signalen på mobilen EVER. klämmer ihjäl min mobil i bildörrn så att den totaldör, så nu är jag utan. KUL JUL

Men förhoppningsvis en iphone 4 rikare. HÄH inte klaga här inte. OM nu så är fallet, det får vi se.

Märker att min malmörit blockat mig på msn, fb och typ över allt. Whats the fucking point? Är ni alla där nere i skåneland helt jävla skeva i skallen? Har stött på TVÅ normala, iofs är det 2 tjejer. Men what the fuck är problemet med killar där nere?! Aja, your loooooooooooooooose honey, not mine.


Är bara så SJUKT irriterad över allt just nu att jag vet fan inte vart jag ska ta vägen. Inte får jag tag i malins nummer heller. GAAAH Blir galen snart om jag inte får prata med henne.

Enda braiga idag var väl att pappa bjöd på både mat och öl ikväll. Det gillas.
Fick lönen igår, den är typ slut idag!? Vad har jag köpt till mig själv, ett par skor som nästan var gratis och ett fucking rouge!? OKEJ


Löften brista,

Kan inte sova. Har legat och raderat stört gamla sms på mobilen nu i 2 timmar. Från 3.500 till 400 st. Ganska så bra joppat!

Hittade 2 ganska så roliga sms från två olika herrar. Haha

" Första gången vi ses ska så myser vi och krökar. Kanske sover sked. Nästa dag ska jag ta viagra och lite sprit, sen kan vi ligga om du är sugen."

HAHA man ba wtf!?

Andra smset löd "Skithuset är mannens fristad! Här finns intressanta tidningar, det är ljust, tyst och man fryser inte."

Ööh, haha näe okej.

Jag vill soooooooova. Ska upp kl 7........ gaaah.

Jag "tror" jag är kär,

HAHAHA, jag garvar så att jag gråter rent ut sagt. Det här kan nog vara årets roliga på några sekel. Så skrattretande att jag vet inte vart jag ska ta vägen. "råkade" klicka in mig på mitt ex sida på fb. Skulle söka på en Andreas och så kom han upp, tänkte wtf och klickade på honom. Då ser jag att han gått med i en FÖRBANNAT rolig grupp på fb. HAHA, alltså. HAHAHA jag kan inte sluta skratta.




Okej, det var för litet att läsa ser jag nu. men HAHAH det står "vi som ALDRIG skulle kunna vara otrogna mot dom vi älskar"

Alltså, ibland undrar jag om den där snubben är på ett skämt. Var jag tillsammans med ett SKÄMT i FYRA fucking år eller vad är felet på den här killen? HAHA, ååh jag skrattar så jag håller på att kikna. Han måste ju skämta? Eller, han kanske aldrig älskade mig så därför var han otrogen mot mig? HAHA, alltså ja. Frågorna återstår och lär förbli obesvarade.

Må din klocka alltid gå 20 minuter för sakta,


Morsan kör en closeup dirr barre. HAHA





Sidecuts sidan!



Andra sidan, där allt hår "går emot"



Åååh, SÅ SJUKT NÖJD! Får dock ingen rädsida utav skiten på kort, men det ser typ 100000000000000X bättre ut irl än på kort.

3 färger i håret också, och ju mer jag drar håret på huvudet åt vänster. Ju mer rött kommer det fram! Åååh, lycko-time! :D:D:D:D:D:D:D

Fezt hos Mmmm- mange!?

Heyy!

Alltså, vad ska jag säg? JAG ÄR SÅ JÄVLA NÖJD MED NYA FRILLAN ATT JAG TUPPAR AV SNART.

Så sjukt snygg i håret att... jag håller på att bli kär i mig själv. Fy fan. Han är ett geni den där Petter. Så jävla söt också. Synd att han inte gillar oss med tuttar bara. HAHA, skämt o sido.

"ska vi gå bananaz idag som vanligt eller?" Och så ett mega smajl. Haha han är ju förjävla söt. Han vet precis hur jag vill ha det. Bananaz it was!

"jag bara älskar kunder som dig, det är ni som gör frisörjobbet roligt!!!" Haha ja, själv fattar jag inte varför går och klipper sig om det ändå inte ska synas. What the fuck is the point liksom.

Ni ska få seeeee. Har bara inte hunnit tagit något kort som visar frillan på ett bra sätt. Haha

3 fucking timmar tog det, och värt varenda liten spänn.

Pappa ba "vad kostade det där kalaset då?" när han kom och hämtade mig. Så sa jag va det kosta och så säger han "de där hade jag kunnat fixa med trimmern hemma för en 500 lapp" HAHA, mm jo just det. TJENARE

anything,

Go´morrn!

Vaknade upp för inte så lite sen av migränen. Gick upp och proppade i mig en massa konstiga piller. Häh Hallisar!? Neeej, det hoppas vi inte på. Migrän medicin är rätt läskiga.
Min mamma fick ett stört starkt piller av min moster en gång, hon fick därimot hallisar. HAHA, så jävla roligt när hon berättade.

Nog om det, Mallawn skrev igår kväll. Söta lilla rara du. "jag saknar dig redan" Det värmde i mitt hjärta att läsa. JAG SAKNAR DIG OCKSÅ REDAN KÅRVEN MIN. Kom hem från skåneland nu, nu räcker det! :(

Ska dra och klippa mig om 2½ timma. JAG LÄNGTAAAAR. Sista dagen i toffs maybe. Jag är lite klöven om hårfärgen också, SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ BRUNT HÅR ATT JAG FÅR KRÄKS. Sååå, vi får väl se vad min übergulliga frisör kirrar åt mig. Nu måste jag dock fylla på kaffekoppen och ta en till cigg.




Oslooow-tiiime!

Pjuxdeluxe~

Åkte ner till staun med morsan och farsan.

Hittade mig ett par nya pjux för 50 spänn!





Sjukt snygga och sjukt sköna att gå i. Köpte mig ett nytt rouge också, eftersom att jag fått skrapa från kanterna på min gamla ett bra tag nu. Så det var ju lite skönt! Och ett paket nya rakknivar till ögonbrynen.

Fikade, drog till elgiganten och lite annan skit.

Åkte hem och gjorde maaut, hemgjorda baconhamburgare. FETT GOTT!
Farmor kom över på middag också, hjälpt henne med hennes dator precis. Woop woop

Min kära granne ska kirra mig en ny hojka fick jag reda på itak. Yeeey-time på honom.

Nu ska min mor få måla mina tossingar. Hej på sig.

Sc000re,

HAHAHA, jag dör.

Gick ut på balkongen, tog en cigg och skulle ringa Niklas för att se om han hade något jobb åt mig idag.

Har 2 niklas på mobilen, kom inte riktigt ihåg vilken utav dem där 2 som var till min chef. Tänkte, ringer ena först, inget svar där. Ringer det andra, där svarar en nyvaken liten själ och undrar om jag typ är dum i huvudet eller inte som ringer och frågar om han inte är på jobbet. HAHAH


Imorse gjorde jag bort mig också, malmoe böjar på J, och en snubbe i sthlm som jag pratar med börjar på J också, tänkte inte mer på det och fläkte iväg ett sms och fick inget svar tillbaka vilket jag tyckte var lustigt. HAHA sen när jag insåg vad jag gjort så blev det väl lite väl pinsamt kanske ..


Verkar inte bli något jobb, han svarar inte. Så kanske blir stan en sväng. Hmm, svåååååårt det här när man är letik.

Letik fram till onsdag, KILL ME PLEASE. GAAH
Tur vi kan komunicera via fb iallfall. Haha åååååh jag orkar inte vara ledik till onsdag. döda mig nu.

Imorrn vid kl 3 ska jag iallfall klippa mig, det ser jag fram emot MAAAAASSOR.

Men han är sann patriot, så nu blir han Lucky Luke

Godmorgon zötizZar!

Haha, morsan kom in och väckte mig kvart i 8 imorse typ. Tydligen så hade jag legat och vrålat "MAMMA MAMMA MAMMA" HAHAHA, de tyckte jag var lite roligt. Hon ba "MEN VA ÄR DET OM, VAD SKRIKER DU FÖR?!" Haha

Tittar upp på henne helt nyvaken o ba "eeh, va fan vill du!? Jag sover!!!!!" Gaah, en kvart innan klockan skulle ringa. Jag blir vansinnig varenda gång det händer. Och speciellt sur blir jag när jag vaknar typ 07.58 och klockan ska ringa vid 8. Gaah

Men ialf, försökte somna om. Men så slog mig tanken att jag säkert lär vara ännu tröttade om jag somnar om, så lika bra och gå upp, ta sig en kopp kaffe och en cigg på balkongen. Solen skiner ju ändå! Sagt och gjort.

Och så gick jag ner till tvättstugan, och ja det var leeeedigt. Så förbannat jävla tråkigt att tvätta. ;<

Nu är jag inne på min andra panna kaffe. Stackars min mage säger jag bara. Två svarta pannor med kaffe nästan varje morgon istället för frukost. Haha

Haha Malmooe skicka sms förut. Gaaah! "fan så fint med lön idag, 6 siffrigt" Tänkte skicka och fråga om han skulle dö. Men jag skippade det. Vem fan vill inte ha 6 siffrig lön?! HELT allvarligt. Jag vill väl också ha det för fan. Vilken jävla gris du är skickade jag bara tillbaka. Haha götttt mos. poatatismos? rotmos? Neej, gött mos. HÄHÄ

Nej, fylla på kaffekoppen, röka en ciggiluring till och vänta på att jag ska ner till tvättstugan igen. Hejohåååå va duktig jag är. överskattat skit. Fan också



Bedöva mig, det känns som jag blivit halv
och nu är falska känslor bättre än inga alls
och det är inte det att min blick har blivit kall
Jag har sibirisk vinter, fast på insidan

På ett sett bara någon kan,

Tjipp tjopp, har du en stor snopp? Häh näe, skämt o sido.

Frusterande uttråkad så att säga. Tur det är läggdags nu! Eller ja snart iallfall, lite csi på tävän föörst!

Mallawn åker ner till Skåne imorgon efter att hon jobbat klart, och är där i en vecka. Mitt liv kommer gå i konkurs enda tills hon kommer hem igen.

Idag skulle jag ha tvättat, färgat mallawns hår och solat solarium. (med tanke på våran fin fina sommar menar jag!?) Men atteh, ja. Min mobil lever ju sitt egna lilla liv. Så, den hade stängt av sig under natten och jag vaknade runt halv 1-1 idag igen. Men vad gör det om hundra år?

Imorrn hoppas jag på jobb, ska ringa Nipplas på förmiddagen. Annars kommer jag att klättra på väggarna.


Det börjar krypa så där i kroppen på mig nu igen, vill bara bort bort bort bort bort härifrån. Men jag kommer ju ingen stans. Har ju ingen stans att ta vägen. Det som är det sugiga tyvärr. Men det ska vi försöka att ändra på!


Träffade Mallawn några timmar igår på kvällen, det var mys. Vi bestämmde att vi skulle pierca oss när hon flyttat tillbaka till Lnkp igen. Man får rabattpris på ett ställe, där hon gjorde sin smileypiercing. Jag har planerat in 3 st än så länge. Yeeeeey-time. Så, om cirkuzZz en månad.

En cigg på det här, och sen krypa i knopplådan under täcket. JAJJEBRAJJE.



Vem vet, kanske blir någon utav det här coolingarna?!


Crystall clear,

Ensam är stark...... Right?






jag följer den vita kaninen, långt ner i boet



Bytt profilbild på fejsbock, vad det nu ska vara bra för. Igentligen ingenting, mer än att det visar att man bryr sig.
Jag har NÄSTAN fått levnadstecken från alla jag känner i Oslo, bara en handfull kvar som jag inte hört ett skit ifrån. Vilket känns lite oroväckande, men jag hoppas på att dom lever och ingen är skadad. Bästa utav allt var att jag fick reda på att Foffe var helt oskadd, Arne där emot, min älskade lilla gulafara. Han har jag inte hört ett skit från. Det är lite oroväckande faktiskt, han är ju överallt och ingen stans. Förhoppningsvis så låg han helt stenad hemma och var inte ute på gatorna. Haha, lite elakt men jag hoppas nästan på det.

___________________________________________________


Det började ju som sagt att regna igår när jag skulle möta upp Mallawn, så mamma fick skjussa bort mig till hennes pappa, vi skulle sitta på deras altan.. När jag kommer fram så ba "men va fan mallawn, har du inget tak?"
Nej säge hon, och jag bara nähä. Parasoll då? Haha, inte det heller. Så vi fick sitta inne. Vi myste till regnet, sen nån halvtimma innan vi skulle dra ner på stan, då började det att åska och blixtra som natten innan. Så hon ville inte gå till stan ........ Vi satt i kö till taxi i typ 2 timmar. HELT SINNESSJUKT! Så vi gav upp, gick till åhmans i regnet och kekade maaud. Sen gick jag hem från åhmans i regnet med Mr. Malmooe i telefonen hela vägen hem. Han skrattade åt mig för att jag var så förbannad på att det regnade. Då blev jag ännu mer förbanand. Haha

HAHA, jag skulle lära Mallawn och snusa också. HAHA, det var så jävla roligt.














Mallawns chinchilla Bernad! Haha, han ser fett läskig ut. Men han är inte så läskig som han ser ut. Världens fluffigaste lilla boll. Klappar man homom så känns det knappt att man klappar honom för att han är så jävla len i sin päls och för att han är så fluffig. Gav honom lite mandlar, och sen blev vi tjenisar direkt. Haha

Stop pretending your little liars,

Hejohååå!

WHAT DA FACK IS HAPPENING IN OSLOW!? seriöst! SINNESSJUKT för fan. Hade jag bott kvar i Oslo där jag bodde, hade jag bara bott 300 METER därifrån. Så jävla sinnessjukt.

Min kompis Emmy bor HUNDRA meter bort, och hon skrev att hela hennes hus svajjade, vilket jag förstår. Fy fan så jävla sjukt.

Nu ska jag ialf sminka om mig, eftersom att jag svettat bort allt hos mormor och morfar förut, sen möta upp Mallawn för bäääärtz.

UNTZ UNTZ UNTZ!

Tjipprå

Framtiden blir grå,

Sitter och väntar på farmor, vi ska åka till bolaget och sen hem till mormor och morfar för att fira mamma.
Blev galen på mitt hår idag, blev fan i mig inte som jag vill ha det. -.-'

Tur jag ska klippa mig 4 dagar. WHOOOP

Ska möta upp Mallawn senare också. Yeeey-time!







Sidär, dåså. off we go!


Fläcken som aldrig går bort,

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Suddasuddasuddasudda bort dom
Nertryckare finns alldeles för gott om
Suddasuddasuddasudda bort dom
Som hugger dig i ryggen när du vänder dig om
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak
Och det visar sig snart att det rötnaste hjärta har helt annat skal
Vi suddar bort alla tungvrickare


Jag spottar aldrig ut min snus innan jag suger kuk,

Hejhopp.

Blev 2 timmar på joppet, sen ringde jag mormor och bad morfar skjussa hem mig eftersom att mamma och pappa drog till kalmar och skulle på ikea med farmor efter att dom skjussat mig till jobbet.

Har inte gjort ett skit sen jag kom hem från jobbet vid typ halv 12. Tog mig ett litet bad, skrubbade kroppen, hårinpackning och lite sånt därnt. Lagade lite maud också!


Blev stört sugen på att dra till Emmaboda också, LILLA LOVIS liksom! Henne skulle jag kunna kapa min högra arm för, för att få se. TUUUR 3 dagarsbiljetterna var slut.

Sen när jag tänkte på festival, så blev jag duuuuuuktig sugen på öl. Men alla jävlar är ju tråkiga. Så atteh, ja. Jag får väl helt enkelt vänta tills imörrn.
Här försöker man civilisera sig, och får fingret tillbaka liksom "jag ska upp vid 5, jag börjar vid 6" Vem jobbar så liksom!? JO MALLAWN. KUL TJEJ. jävligt rolig tjej. ELLER!?

Nu är jag irriterad. Om hon inte vill dricka öl med mig imorgon heller, så får jag väl dricka öl med mig själv imorgon. Så enkelt var det.



Alkolisten inom mig har börjat prata med mig .. Känns väl så där om jag får säga det själv.

Gillar din vibe, eko.

Morsning korsning!

Det var skönt att jobba igår, även att jag var på lite dåligt humör. Men så fort Emma kom till jobbet så ändrade det sig som tur var. Trodde också att hon var inringd, men det var hon inte så jag sa åt honom att ringa in henne! Maha

Åt ingen frukost och ingen lunch igår heller. Bara middag när pappa kom hem från sjukhuset vid halv 5. Jag förstår inte vad felet är. Inte hungrig för 5 öre, och när jag väl är hungrig och tänker äta, så mår jag typ illa när jag ser maten. :S MEN MEN, går ju ingen nöd på mig så att säga!

Mamma tyckte vi skulle ha lite kvalitetstid tillsammans, så hon tvingade ut mig i skuugen för att plocka blåbär. -.-'
Jag seriöst HATAR att plocka blåbär, men jag plockade en stor hink och var glad, för att göra mamma glad.

Och eftersom att min kära moder fyllde år i måndags, hela 39 år så ska vi fira henne imorrn hos mormor och morfar, så då ska jag baka små miniblåbärspajer antingen idag eller imorgon. Beror sig lite på om jag är ledig imorrn eller inte. Är jag inte ledig så blir det bak idag!

Precis fyllt mobilen med 2 album med Kapten röd, ett med Syster sol, lite Ital skurk, Guvernor andy och lite annan mysig musik. Så blir att proppa igen öronen på jobbet idag. Häh

Nej, nu måste jag ta en cigg till, fylla på kaffekoppen och slänga på sig lite mascara.



Ska btw klippa mig på tisdag nästa vecka, färga också. JAG LÄNGTAR. Hej sidecut, hej!
Saknar förövrigt mitt blonda hår ibland ....

Kvar i något jag försökt lämna,

Tjipp.

Försov mig med 40 minuter. HEJA HEJA! Bra chey_hey. Bussen går om 40 minuter, vilket jag ALDRIG hade klarat av att bli klar till, så pappa skjussar mig. Who

Inte har jag någon matlåda till lunchen heller, yeey. Kissnödig som få, så trött att mina ögon gör ont för att jag inte somnade förrens runt 4 inatt. Hatar när hjärnan är på högvarv och inte låter min sova.

En sjuklig dimma ute också, rätt mysigt. Sjukligt jävla dödshungrig också, eftersom att jag bara åt en gång igår, lunchen med Mallawn. Var inte hungrig alls igår. Inte ens lite sugen på något över huvudtaget.Så nu skriker magen eftesom den är tom. Nu ska jag försöka platta mitt hår. Kanske ta en cigg till medans plattisen blir varm, sätta på lite mer kaffe. Lär få hinka på jobbet också så att jag blir en människa.


2 tim 43 min

.... Skrev jag mitt sista inlägg.

MIN HJÄRNA GÅR PÅ HÖGVARV OCH JAG KAN INTE SOVA. 

AAAAH

Vi sprider elden,

AAAAAAARGH! Hade fått för mig om att det var NU i helgen morsan och dom skulle åka iväg till Öland, men ICKE!
Hade planerat in allt i minsta detalj... TYP! Haha
MEN, det är ju inte förrens om 2 helger dom far iväg. Helvetes jävla piss skit också.

Hade ju tänkt ta hit Mr.Malmooe i helgen ju.
F U C K.

Gaaah.. Vad fan ska jag nu gö i helgen!? Mallawn är letik, alltid ett gott tecken. ;D Mähähä
Har btw fått hennes vattenpipa, som hon har i LINKAN........... FRUSTRERANDE! Saknar våra härliga sommarkvällar i Oslow då vi satt på hennes altan, tittade på solnedgången och blev fulla för kärlekens skull, rökte vatten pipa och störde alla hennes grannar. Awezum days ..


Nej, nu ska jag slänga mig i sängen och vänta på att navy csi ska börja, JOPPA IMORRN! Woho


Someone like you, can´t get enough.

Tjenilitjenare blokkisar!

Idag har jag skrattat så att jag har gråtit, ätit lunch, ätit glass i solen, kedjerökt ihjäl mig, sett blixten i himlen, myst till åskan, varit inne i en seconhand butik och köpt möbler till Mallawns kök/hall, cyklat i regnet,druckit kaffe, skrattat så att vi har gråtit igen, jag har köpt 2 seconhand väskor av Mallawn för 50kr(bra deal om ni frågar mig), myst med Brando(Mallawns mammas hund), fått en erotikbok, smink, nagellack av Mallawn och åkt gratis buss.

Kjempe grejt dag om ni frågar mig, men vad fan ska man hitte på nu!? Jävla Mallawn och sitta på middag nu liksom...

Ja just det ja, HAHA lagom svalt och skön i pappas bil förut när han skjussade mig för att möta Mallawn...



"BARA" en sisodär 55 grader i bilen. Min gammel morfar köpte den 88, så atteh. INGEN AC i bilen för fem öre. Haha så man får dra ner både bak och fram rutorna så att man inte typ DÖR!

Nehej, om man kanske skulle gå och lägga en ansikts mask, ta sig en långdusch, raka benen och allt det där medans man har en hårinpackning?! Mamma har ju faktiskt bytt sängkläder, och det är det BÄSTA som finns att gå och lägga sig med nyrakade ben när sängne är nybäddad med nya lakan och hela fadderullan!
Det är fan bud på det, så jag tror jag gört!

Hej på stund!

Rise you weapon, sleepyhead.

Drar en lurre med min Mallaaawn!



Snigging or whaaaaat. NOT

Hej på sig

Jag hatar det jag känner ,

"Facebook är som ett psykhem - och vi är alla patienter. Vi sitter ensamma och stirrar på skärmen och fantiserar att vi är sociala. Vissa har fantasijordbruk, städer, djur och saker. Vi puffar varandra och tycker att det är okej, vi skriver till och med på väggarna. Om du också är här på behandling, klottra du också detta på din vägg, fick höra det här av en annan patient"

Haha, jag dog av asgarv när jag läste det. Så jävla sant är det också. Haha

Fy fan så skönt det var att sova i sin egna säng, saknat mitt duntäcke, saknat alla mina 45 kuddar (Okej, jag överdrev, har bara 5 stycken) och min dunder sköna säng! Sovit typ mellan 10-11 timmar inatt. Kunde fan inte blitt bättre.

Sitter just nu och dricker kaffe och smsar med Malmoooe! Han är iofs sjukt seg, men antar att han är på jobbet och sitter i möte den stackarn. Mähäh

Sjukt fint väder, "synd" bara att jag ska träffa Mallawn över en lunch sen runt 12-13 snåret, hade ju velat dragit ut till morsan och farmor på stranden. Men imörrn, blire fint väder då jävlar ska jag pressa! Kanske inte riktigt som den där gången då jag låg i solen i typ 5-6 timmar med hawaiian olja på kroppah! Haha, sinnessjukt vad bränd jag var. Visste knappt vad jag hette på flera dagar. Haha

Nej, nu blir det en ciggiluring i solen på balkongen! Meep meep



Har BÄSTE veckan för att kunna säga att jag SKA baka den här idag. Ååååh. Bäste undanflykten är denna veckan för att ens kunna trycka i sig en liiiten bit av den här förbannat goda kakjäveln....


Du är som en hal tvål, klockan halv två.

Home sweet home ~ ~ ~

Har varit hur jävla skönt som helst att bara få komma bort och ladda upp batterierna, även att det kanske inte blev som jag hade tänkt mig.

Imorrn ska jag förmodligen träffa min Mallaawn! Fikafikafikafikafika, dricka kaffe, fikafikafikafika.
Kanske köpa en hojka, som jag sagt nu tretyyysenförtiofem ggr innan. Så vi får väl se hur det blir med den saken.

Sen återstår ett liiiitet litet dilemma.

Åka med farmor, morsan och farsan till Öland där dom hyrt någon stugjävel eller stanna kvar hemma och få besök av Malmö, ELLER åka ner till Malmö?!

Förövrigt hoppas jag på att det blir mycket jobb i veckan. peppar peppar ta i träää!



Mallawn i ett nötskal ............

Du är lika nyttig som en regnbåge,

Hey.

Jag har huvudvärk, känns lite som om att det kan komma en skur migrän, men jag har proppat i mig en massa piller.

Mensvärk har jag så det heter duga också. sugen på kladdkaka till max. Funderar på att ta bussen bort till willywonkan och köpa krejer. Lusten har inte infallit mig så mycket än. Men det kanske kommer.

Sökt jobb idag, ganska så stolt över mig själv. Score liksom, söka jobb på en söndag dessutom, vuxen poäng till mig känner jag.



Karibisk kryssning,

Morrn, tjipp tjo tjena hejsan.

Nu är jag sjuk, min näsa täpper till sig och forslar ut snor som om att det vore en kran, svalget är rött och irriterande och gör fett ont så fort jag sväljer. Lungorna retas av att jag inte har några sån där hår i halsen, så jag hostar som en gammal kärring med kol.

Igår fick jag ett till skamligt förslag av en karl. (vart kommer alla ifrån helt plötsligt!?) Att jag skulle sätta mig på flyget ner till Malmö så betalade han. Ööh nej, kom till sthlm för några dagar sen bara, så skit da i näven om det.
Så vi kom överrens om att han skulle få bjuda mig på kryssning sen någon gång. Wöho

HAHA, imorse vaknade jag av att jag höll på att trilla ur sängen. Fy fan va rädd jag blev alltså.

Nu blir det kaffe och en ciggiluring. tjopp tjopp

Right or wrong,

Beslutsångest så det heter duga. Mr. Big ringde och tyckte att jag skulle sätta mig i en taxi och åka till honom. Tvärs över halva Sthlm bor han. Han betalar, lär säääääkert bli billigt för honom. Jag är kluven, åka, åka inte, åka, åka inte!? Det fucking regnar ute också. Bah



Jag ser dig komma glidandes,

Hej, jag äter lunch. Jordgubbar med mjölk. Guttttans.


Igår låg jag i vassen som den fula gäddan jag är och lapade sol och badade lite. Jag brände min panna.


Myst med Jennifer och myggorna vid Kanalen en solig kväll!


Igår innan vi drog på nattpremiären av Harry potter så fick vi gratis bullar på 7 elven därav löjligt glad vibbe!


Idag på jobbet så satte jag hundksrället i skamvrån. (Jag lovar, jag har ett seriöst jobb)


Alien ögon!

Nu ska jag fortsätta med att äta upp min lurre och sen se ifall det är det något jag glömt att packa. Typ ungefär som halva mitt liv som vanligt. Sen vid halv 2 så BLIR DET ROADTRIPP TILL VÄSTERÅÅÅÅÅÅÅÅÅS! Wooop wooop

Ju mer dom spottar på mig, ju snabbare kommer jag att blomma

Morsning!

Dra åt helvete va trött jag är.

Min grannjävel har haft fest för tredje natten irad inatt ... Visst, helgerna skiter jag i. Alltså fredag och lördag, men inte fan måste han hålla mig vaken till typ 3-halv 4 på en söndag natt då jag ska upp och jobba dagen efter!? Så jävla förbannad var jag inatt. ARGH

Tror dessutom att jag håller på att bli sjuk, djävulskt ont i halsen. Tror det är han som smittat mig. -.- Förbannat också

Men men, uppe är jag nu iallfall. Försöker vakna till med några koppar kaffe och Kapten röd! Bäste killen



SötiZz

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar

Jag dör lite inombords så jävla tråkigt jag har. Sinnessjukt att det ALDRIG kan hända något här hemma i västervik. Hoppas fan i mig att det blir lite jobb nästa vecka, annars lär jag fan i mig skita i det här och dra.

Gaah, man kanske skulle dra fram snabeldraken eftersom att ingenting verkar hända ............

Smutsen kommer fram, ingen kan tvätta mig ren

Tjipp tjopp!

Var ledig i fredags, skönt som fään! Hade lite kvalitets tid med pappa. Åkte till AF tillsammans och fick våra papper påskrivna, åkte till kvantum och drack kaffe, sen åkte vi och hämtade mamma, drog ner på stan och jag köpte nya byxor eftersom att jag klippte mina svarta jeans till shorts när jag var i Borlänge! Haha

Drog en sån jävla fin kinabuffé också, sen var det bara hem och packa in i bilen för pappa for iväg till Oxelösund(stavning!?) till smältvärket för att jobba i 2-3 veckor. KATJIIIING va skönt! Haha

Åkte och hämtade min kusin vid 2, drog ut till Lysingsbadet och spelade minigolf och hon badade efteråt.

Petra ringde och efterlyste mig på min mors telefon eftersom att jag inte orkar med min. Så när jag kom hem vid halv 7 skuttade jag in i duschen och gjorde mig i ornding, morsan åkte iväg till sin kompis och hade filmkväll.

Så jag och petra satt på min balkong hela kvällen/natten och drack en förjävla massa shots och vin, tillslut så var det så mörkt att vi inte kunde se varandra så då var vi tvunga att leta upp lite värmeljus! Haha

Kom på att vi skulle dra ner på stan, men då hade klockan redan passerat 1 tror jag, så vi sket i det! Haha

Igår mådde jag verkligen inget bra alls, haha. Galet bakis, sov ända till halv 4 tror jag, då kom morsan hem från stranden och sa att jag var tvungen att laga mat. Gjorde tacogratäng, så jävla guttans blev det.

Var död hela jävla dagen igår, skulle gått ut igår också men atteh. Jag tror fan jag börjar bli gammal, för jag orkade inte.Petra orkade iofs inte heller så att det gjorde ju inget!

Blev lite skön ansiktsmask och hårinpackning på kvällen ,och så skräckfilm på det i min ensamhet. Det var skönt det med!



Petra och jag kom fram till i fredagskväll att vi saknar Borlänge ganska så riält! Tur jag är så förbannat jävla snygg också! HOST

Är det du som är galen, eller är det världen som är sjuk?

Morsning.


Mobilen fungerar fortfarnade inte. Jag blir snart gal. Men men, skönt att ingen kan få tag på mig! Det är nog det bästa faktiskt. Även att det känns lite naket. Häh

Pappa kom och hämtade mig efter jobbet förut, åkte hem och käkade min efterlängtade korv med bröd! Sen tog jag bussen ner till stan och mötte upp min bäste mallanbrallan. Köpte födelsedags present åt cyle, världens gulligaste skjorta med luva på. Jag dog när jag såg den så söt den var. Bästa utav allt, REA! Haha

Jävla dåligt utbud på kläder till killar tycker jag, jävligt dålig stil. Jag som vill ha en kille, då får man köpa skit kläder!? Uffa buffa.
Hittade VÄRSTA söta baseball tröja till honom, men den kosta nästa 300 kr tror jag. Haha liiiiiite för dyrt för mig just nu.

Myste hela eftermiddagen/kvällen med min goskårv. Synd att vi jobbar som vi gör. Men det ska vi lösa någon dag så jag har en hel dag med min hezt. Hon berättade även en sak. Bad thing. Jag ville bara krama om henne så att det knakade lite. Älskade lilla hjärtevännen min.

Det bästa utav allt, fick värsta energikicken utav henne. My little ponny.

Nu ska jag kasta mig i säng och titta på navy csi och sååååva sen.



Inte alla som måste JAGA morgonkaffet till Kapen röd. Bäste spelningen


Känner hur det bränner inom mig,

Morrn!

Jävla pissdag det här.

Pappa kommer in och väcker mig vid kvart i 8. Trodde det hade blivit som igår, att jag inte vaknade utav min väckarklocka på mobilen på 1½ timma. Vilket det INTE hade blivit. Min mobil har dött under natten, och vägrar nu att starta över huvudtaget. -.-' Totally dead så att säga. GAAH

Och inte kan jag ta någon ny mobil på mitt abonnemang förrens i december. AARGGGGGH
Fan va irriterad jag blir, helvetes jävla piss skit.

Måste gå och göra mig i ordning nu och åka till jobbet.

FAN I HELVETES JÄVLA PISS SKIT.

Lissen chey hey,

HEYE!

Jag är ledsen........ googlade fram mig så att jag skulle kunna beställa en såndäringa snykk maskinen tygväska...
JUST PRECIS EN SÅN HÄR



Klickar mig in på väskjäveln, och då står det "tyvärr, varan är slutsåld" SKIT DA I NÄVEN OCH TORK DA RUNT MUN DIN FULE FAN tänkte jag då.

Samma sak inne på festival området när jag ville köpa maskinen väska. Då var dom också slut. Fast iofs så fick jag tag på en Kristian Anttila väska. Mannen i mitt liv liksom.



HUR SNYGG LIKSOM!?

Men what so ever.

Jag saknar min Totto och vill till Sthlm NU NU NU NUUUUUUUU. Fucking NU på stuberten. Om en barre kunde trolle, då hade livet fan i mig varit awesome. MEN SNART SÅ. En eller två veckor barre. HAAARE BRA SKIT VIKEN!

Mormor och morfar kom förut, med en utav min kusiner för hon skulle sova där för hon skulle kunna se på Lotta på liseberg. HAHA what so ever,så åkte jag mormor och morfar till Torran när dom skulle åka hem. Så jag och frugan min åt mittak tillsammans. MÖJSIPÖJS.

Imorrn efter jobbet ska jag fan i mig inte göra ett skit, SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖNT. Ska sova hela jävla kvällen tror jag.
Onsdag ska jag träffa min kårv Mallanbrallan på en fiiiiika. Möjsigt det med.

Nu ska jag ta nattciggen och sen krypa under täcket och såfa, jopp imörrn vid 9. Gaah.
Kanske somnar lite lättare än igår, det var så tyst när jag skulle sova att jag inte kunde sova. Och HAHA imorse, när jag klev upp var jag VRÅL trött, så jag gick till kylen och hämtade en utav morsans cider. Kommer på mig själv när jag står och ska öppna att "ööh, nehej du. jag är hemma från festivalen. Ingen mer cider till frukost nu" Haha jävla festivalskadad.

GODNATT

Flyger iväg som ett pappersflyglan,

Cha cha blokken!

Nu kommer en liiiten liten bildbomb! Mähähä



Tälthäng första dagen!



Tälthäng, becca är bitter och vill åka hem redan dagen vi kom dit! Haha



Poolhäng!



Kupolen som vi gick till varje dag för att ladda mobilen!



Ankan Glenn kom på besök också.



Godmorgon, frukost är guttans!



Kamp foot!



Grisgatan som vi bodde på. Vårat kamp hette 5 meter slak. Så, 5 meter slak på grisgatan 55. Scoooore



Alex, han blev helt lyrisk över mitt namn, och undrade självklart som alla andra vart jag hade kapten hammock. Trodde han ja, kapten HADDOCK heter han faktiskt.



"Ser du att det står blood!?" Haha ööh va tänkte vi. Haha Honom döpte vi till Nässprayet. Han frågade efter nässpray säkert 40 ggr.

More to come, more to come gott folk!

Undan för pundarn, undan för pundarn!

HELLO!

Kom hem igår, Zebbi kom och hämtade oss i Lnkp. Skönt att åka bil sista timman. Skönt att sätta sig på en vanlig toalett efter en vecka, skönt att kunna duscha efter en vecka. Fy fan så underbart.

Nu måste jag göra mig i ordning, måste dra te joppet. Känner inte fört, but i have to do it.


Min röst håller ÄNTLIGEN på att komma tillbaka. Varit utan den nu några dagar. mähähä


RSS 2.0