Dumdidamdam

Höhö, precis kollat på de nya avsnitten av Hells kitchen och på Hsm 3 nu. Mjaa, dom kunde ju sjunga lite mindre i filmen kanske 8-) HAHA

Bah, jag är inte ens trött och klockan är snart 3...
Hungrig är jag också. Och ont i huvudet.

Får väl skutta ner under täcket och glo på tv tills man somnar. Låter som en vettig idé tycker jag.

Godnatt era fjompar!

Over 'n Out ~

-.-

FITT DATOR säger jag bara. Bah, har krånglat i hur många timmar som helst... -.-'
USCH!
Inte gjort ett skit, sovit och glott på tv. Och nu sitter jag här med en grogg som jag fick av pappa för han tyckte att den smakade skit och var blaskig. Hopp, va la bare att tacke och ta emot. Fan vilket patetiskt liv jag har. haha

Hopp, imörrn blir det iallfall att dra till AK som fyllde år i onsdags(?) och käka MAT, MAT och inte soppa 8-) haha

Drog och solade förut btw också, SJÄLV. För det är precis vad jag är, ENSAM som fan. lol haha
Så nu är jag fresssh. Syns inget som vanligt, men va fan.

Hungrig är jag också, det kan ju suga. Sög ju ännu mera att Petra var upptagen ikväll med sin pojkväns lilla syster. Men whatever, kommer la fler tillfällen.

Nej nu bloss, sen upptäcksfärd o se om man hitter nått som man kan trycka i sig eller nått..

Over 'n Out ~

Freeeeeeeeeeedag!

Gud så jävla skönt!
Slutade 09.50 idag.. Eller .. Igentligen 14.20 men jag orkar väl inte sitta i skolan från 09.50 till 13.10. Näppelunda heller. så jag tog mitt pick och pack och drog va.
funtar på att ta ma lite soppe te lunch. just det, det intas btw bara soppa i min mage nu, eller ja ibland vanlig mat i skolan när det är äcklig soppa 8-) haha

Åh, jag blir så trött. När fan ska man hitta sig normala vänner? Äre inte att den ene inte öppnar käften, så äre att den andre öppnar käften för mycket o hit och dit. Jag är så jävla trött på att alla ska fucka upp sig. Vad är erat problem igentligen?

Men men, jag orkar seriöst inte bry mig längre. Gör vad fan ni vill era jävlar..


And I swear, you're just like a pill
Instead of making me better
You keep making me ill




<3

i

3 år
1095 dagar
26280
timmar
1576800 minuter
94608000 Sekunder

Har den där ringen suttit på mitt finger. 3 år älskling. Fan va vi är bra!
+ att det är 3½ år sen du och jag blev vi. Fan vad jag älskar dig mer och mer för varje dag!

 

 

HATAR att du inte är här idag älskling. Det är VÅRAN dag idag...

Och du sitter 30 mil härifrån. It sucks BIG time, och det är INTE okej..... -.-

Men förhoppningsvis kommer du nästa fredag då de är min FÖDELSEDAAAAAAAAAAAAAG!! :D 

 

suck, jag är inte ens trött. Vid det här laget brukar jag ligga nerstoppad under täcket och glo på tv halv sovandes..

Jaa, jag vet. Det är tidigt, men va fan jag behöver min timmar 8-) HAHA


Så jävla typiskt...

MIG så det finns tame fan i mig inte...... -.-'

Gick och la mig, somnade vid 4 typ... Och vaknar 20 ÖVER 8 då min pojkvän rinnger och väcker mig... -.-'
Hur fan lyckas jag ALLA jävla gånger... Seriöst.
Dessutom vart det ingen dusch, så lär få gå och göra det nu....

Så, hejsvejs!


Over 'n Out ~

Tjennnnna!

Hoho, försov mig skapligt imorse, vaknade vid kvart i 8. PANIK typ. Slänga på sig kläderna och cykla till skolan barre. Kul jul, eller inte. Jag och Erica redovisade, och sarah var sjuk som vanligt när vi ska redovisa. Gick väl så där för mig, men what da fuck. Hade Pa, gick och åt. Cyklade ner till stan,och JAG HAR HITTAT MINA STUDENT SKOR! FY FAN VA SÖTA DOM ÄR! Enkla och sköna var dom. Helt pörfekt. Så nu ska jag bara klura ut var fan jag har lagt mitt present kort som jag fick av min moster på din sko. Kan väl vara smart och använda den skiten först.

Sen åkte vi tillbaka till skolan efter nån timma och gick på utbildningsmässa -.- ÅÅÅH!! Jag vill seriöst inte vara bli stor :(
Jag vill fortfarande vara liten och inte ens förstå vad ordet PROV betyder, och absolut INTE högskola är för något.
Men kul, jag måset gå på komvux först -.- JÄVLA Sammhäll A jävel. Daniel Idlund kan ju gå och gräva ner sig någon stans.
Men men, thats life i guess.

Fick börja religionen tidigare idag, så vi slutade 14.15 istället för 16.00. Skönt som bara attan.
så man kanske skulle gå och ta sa en dusch och en powernap eller nått 8-) HAHA
JAAA, jag älskar att sova 8-) haha

Over 'n Out ~

Baaaaaaaaaaaabe

Hoohoo! Vaknade typ vid 20 i 5.. EHE 8-) vart visst någon timma mer än vad jag räknat, men glömde faktiskt bort och ställa klockan, så jag får väl skylla mig själv. HÖH

Nhe, nu ska jag dra ma bort till min super snygga babe, och bara  mysa hela kvällen lång. För jag orkar verkligen inte sitta hemma och ruttna bort. NHE



SNYKKA PÅNIHESTEN GÖTE!


Just like a pill.

Heyho!

Kom hem från skolan vid halv 1, drog i ma lite soppe, och nu sitter jag här och luffar.
Gjort prov också, det gick väl som det gick, orkar ärligt talat inte bry mig. Vetti fan vad det är för jävla svacka jag kommit in i helt plötsligt. Det är väl nu det gäller? Men nää.  aja

Trött som en jävla brunbjörn är jag också. så jag funderar på om jag ska dra ma en powernap på nån timme, skriva lite på engelskan och göra klart den där förbannade jävla religionen. Religion suger så jävla hårt. INTE OKEJ att ha i skolan.

Eller man kanske skulle dra sa en dusch innan. Bah, omg va livet är svårt ibland. Helt otroligt. Lite skrattretande ibland faktiskt. Vilken värdslig sak.


Something IS different, we ARE falling apart.
 Byt hey, do you know? I don't need you anymore.




HOLA!

här vare fan dammigt. lol

Inte riktigt haft tid,lust eller ork. Mest lust och ork om jag ska vara ärlig. Känner mig apatisk på något sett. lol
Orkar inte bry mig om någon eller något. Så känn dig inte speciell bara för att jag kanske säger hej eller något annat, och speciellt inte om jag "RÅKAR" titta på dig. Soo, get use to it era jävla fuckers! Ge ma lite ljusare tider i mitt liv istället.


Fick nya skor idag av mami! Hon tyckte inte att det var speciellt attraherande att gå runt med ett stort hål i ena skon. Tyckte iofs inte jag heller, då jag nästan var blå om högerfoten idag när jag kom hem. Men det är ju sånt ni kan skita er i näven om era jävla hästhopperskor.(fan ta dig Vibbe som tagit efter nippejäkel)

Så det blev la ett par svartvita i sån modell som innan. Ni kan väl få glutta på dom imorgon kanske om ni har tur.
Dom är rätt fräsiga, men det är väl bara om ni frågar mig och hon i kassan som sålde skiten. Dom var nyinkommna och nyuppsatta i hyllan. Bra val sa hon. SKIT DA I NÄVEN KÄRRING sa jag och tog påsen och gick.

Var på "fängelset" idag. Killen som förläste såg ut som HARRY POTTER och var JÄTTE jobbig att lyssna på. Han andades in genom näsan, och det hördes tydligt. Sånt irriterar mig när man måste sitta och lyssna på den där jävla harry potter wannaben jävel i 2 timmar. Sen var allt så himla "ABSOLUT, HEHÖHEHÖ" skrattade skitfult och var allmänt irriterande. Sen slängde han med huvudet så där för att få bort sin fula lugg också. såg ut som en hästlugg nästan. Fast hans lugg bestog väl av 5-6 hårstrån. Den var väldigt luftig om vi säger så. Såå, sen dessutom fick vi inte ens gå in på fängelset, utan sitta i ett jävla klockhus. Bah, jag som ville titta på apor :< Men men, jag över lever la!

På lördag blir det eventuellt att dra sa till Nrkp med El Vibbos family och lira lite laserdom. Lär väl vara köttad när jag kommer därifrån. Meeeeeeen, vad gör man inte. Ska se över min "stora" ekonomi först. lol

Och på fredag är det EXAKT en vecka kvar tills jag fyller den mentala meningslösa åldern 19. omfg. 19 liksom. För det året kunde man ju inte lika gärna ligga i sån där björnar ligger i på vintern, vad det nu fan heter. HELA ÅRET ut tills man fyller 20. Då får livet en mening igen.

Och jag känner på mig att detta inlägg kommer bli jävligt långt, men vet ni vad era förbannade jävla hästhopperskor? DET SKITER JAG LITE I.





People always walk in and out of our lives.
There's nothing you could do to stop it from going away.
All you could do is just watch.
OCH DET GÖR JAG MED GLÄDJE, för det var när jag sprang igenom min egna pannkaka jag kom vilse.


Home home and home!

yepp, nu är jag hemma i skiten igen. Fy fan vad jag vill tillbaka. Det kryper i hela kroppen och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och då har jag bara varit hemma i i ca 30 minuter nu. Illa.
Fy fan, bröt ihop förut ca 40 min innan vi skulle åka, jag tänkte verkligen inte gå ut och sätta mig i Hempas bil. Jag ville verkligen inte. Det tog emot och jag fick verkligen ångest.

Jag känner att jag orkar inte mer, ni äter upp mig. Ni bara tar och tar och tar. Det är snart slut, vad ska ni göra då?
När är det min tur, att bara ta och ta? När ska någon ställa upp på mig och vara mitt bollplank? Måste jag sätta på mig mitt fejksmile och måbra ansikte? Kan jag aldrig få må dåligt?





Pleas, let me drown ~


Trötter

Ja det kan man verkligen säga. Ville verkligen inte gå upp imorse när klockan ringde vid halv 10. Har näst in till packat klart nu, bara små grejer som ska ner nu. Jag vill verklign INTE åka hem, har en stor jävla klump i magen, och känner att allt kommer rasa samman ändå. Har helt enkelt ångest över att åka hem. Hatar den här dagen. HATAR att känna att den här dagen kommer krypandes fram. usch!
Som tur är har jag världens bästa papi! (IBLAND) som kommer och hämtar mig i linköping. Sen ska vi åka vidare till Norrköping och släppa av Ida.

Nej usch, nu måste jag forstätta, för snart kommer Hempa!


Over 'n Out ~

hurtbulle

Haaaaaaaaaaallu! Fan vilken jävla dag, sovit typ hela dagen, varit trött så in i helvete.

Nej nu, ringer Hempa, nu står han utanför och väntar.

BROTTOM!

Over' n Out ~

hugbears!

<Fredrik_> dagens avsnitt av krambjörnarna var helt efterblivet
<Fredrik_> förutom att hela programmet verkar uppkommit under nån sjuk knarkvision (de bor ju i det "magiska landet i det blå")
<Fredrik_> så brister det ibland i logiken
<Fredrik_> iaf de ska alltid moralisera
<Fredrik_> så de tre krambjörnarna hade lovat att baka kakor med farmor
<Fredrik_> men så blir de kidnappade av en jävla tokhäxa som förvandlar dem till grönsaker
<Fredrik_> farmor räddar dem dock genom att skjuta hjärtan från magen och paralysera häxan
<Fredrik_> men sen så är dem typ ledsna
<Fredrik_> för de hade ju brutit sitt löfte att baka kakor med farmor
<Fredrik_> och farmor typ "ja man ska inte lova vad man inte kan hålla"
<Fredrik_> "det ska vi komma ihåg" säger dem och ser oändligt skamsna ut
<Fredrik_> ALLTSÅ
<Fredrik_> att bli kidnappad av en jävla psykopat som förvandlar dig till en grönsak är enligt mig en helt fullgod anledning att utebli till kakbakning med farmor
<Fredrik_> den där rosa krambjörnen var jävla cynisk också
<Fredrik_> var typ på tivoli och så fanns det en trollkarl som påstod att han kan trolla bort vem han ville
<Fredrik_> "men det är faktiskt vetenskapligt omöjlig" säger rosa björn
<Fredrik_> VETENSKAPLIGT OMÖJLIGT
<Fredrik_> du är en talande jävla NALLEBJÖRN med en farmor som skjuter HJÄRTAN UR MAGEN och ni bor fan i ett jävla regnbågsland i HIMMELEN


Seriöst. Vad skulle jag göra utan Stefan emellan åt? Han får en verkligen att ligga dubbelvikt och tårarna sprutar på en. höh


Ps.
Something is different..are we falling apart?


Meeeeeeeeeow

Tjola hopp!

Hempa kom och hämtade mig runt 10 över 4. När vi skulle svänga ut från våran parkering får han syn på hans systerson, så då var han tvungen att prata skit med honom, fixa med någon sladd till baslådan på Hempas bil o bla bla. Stod säkert där i 10 minuter. Och när vi väl skulle åka därifrån så kommer det en till systerson till honom Så helt plötsligt så vart det släktkalas ^^,
Sen när vi kom till stationen så ville Hempa bjuda på kaffe latte, suuuure! Bra middag! haha ^^,
Sen fick jag 200 och vi satte oss vid spelmaskinerna, och spelade upp massa pengar. Ovanligt från hans del. eller inte 8-)
Fast jag vann 500 iallfall :D Fast fick dock inte behålla dom ^^,
Utan vi åkte hem och hämtade doggy och älskling sen åkte vi och köpte pizza! Eller ja, alla 3 utom jag KEEEEEEBABTALLRIK FFS! ^^, Haha

Sen efter maten så fick jag min älskade Hempas hemmagjorda kaffe latte!
Han vann en sån maskin på budson för 20 kr , kostar igentligen 2 tusen spänn.
Såå, jag tänkte se ifall jag kan få köpa hans gammla! HÖH

Sen hjälpte Adde Lasse med några jävla skåp, så jag o hempa latade oss i soffan där uppe och titta på rktig tv! (riktig tv = 50 tumms tv) lol

Sen när Hempa skulle skjussa hem oss så släppte jag ut Tequila utan koppel HAHA, då sprang hon iväg i full kareta barre och ville INTE åka hem, eller lyssna för den delen! hundjävel ^^, haha



Älsklingen har fått ett "litet" ben av Hempa och Lasse,och en egen liten hörna ^^,



Blir denna sköning ikväll med nya säsongen scrubs! :D

Mjupp mjupp

Haaaaaallå! Usch, vaknade lite efter 12 bara. Sjukt trött. Men orkade inte ligga kvar o se ut som en dö sill.
Så gick upp och tog en varmdusch ,och åt frukost.
Omfg, är så sjukt trött så jag tror jag går o gräver ner ma.

Nehe, ta sig ett bloss och sen kanske ta tag i disken.. Mjaa. Får la bli så.



Ärligt talat,
 det var skönt med ett dåligt svar ^

Scrubbbbbs

Jaha, snart 5 då. Fan att jag aldrig lär mig av mina misstag och att inte sova så jävla sent på kvällarna.
Tog ma en powernap förut vid kvart över 6 typ, till kvart i 9. Och här är resultatet. har legat och tittat på 6 avsnitt från den nys säsongen av scrubs. Haha fy fan vilka sköningar alltså.

Nehe, ta ett bloss o sen försöka sig på att sova igen kanske..

Over 'n Out ~

Fika dax

Mjaa, Hempa kom och hämtade oss vid halv 1 ungefär. Sen åkte vi till stationen och fikade! Kaffe latte, bra frulle!
Sen efter det så åkte vi ut till hans hus, och på vägen till hans hus finns det ett stall, med massa hästar som är ute, och Tequila blir alltid lika lyrisk i bilen och vill jääääääätte gärna hoppa ut och hälsa ^^, haha

Fy fan vilken jävla bar dom köpt o.Ô HOLY COW säger jag bara, så jävla stor ;o

Sen släppte jag ut Tequila, trodde hon skulle skena ner till hästarna ,men hon höll sig runt huset som tur var ^^,
HÖH










Pic







Lite fantasilöst, jag vet.

sweeeeeeeeeet

Hallu! Haha orka att jag varit vaken i 2 timmar redan ^^,
Inte varje dag jag går upp vid 10 kan jag lova, och inte speciellt när det är lov. Men men, uppe är jag iallfall! :D
Bilder sen igår kommer när jag väl får tummen ur röven och orkar lägga in dom på dattan.

Har precis sminkat klart mig o fixat mig helt och hållet. Så nu väntar vi bara på att Hempa ska höra av sig.
Han skulle varit här vid 12, men som en upptagen man som honom är det väl svårt att passa tider 8-) lol

Ptja, nu ska jag ta mig en cigg, sen borsta tänderna! HOLA!




Vad finns kvar av det du hade då?
I en tid som inte längre finns.
Livet är bara ett lån

Swop swop!

Hola! Inte skrivit på några dagar, men har inte haft så speciellt mycket med tid till att göra det endå. Så det spelar ju ändå ingen roll. Kom hem från Sthlm igår, så nu är jag i e-tuna! Wah, bäsen vart über glad när jag kom innan för dörren igår!
Glaaadis! Whats happend i Sthlm, stays in Sthlm! Hoh Så vare med den saken.

Waaaah, fått låna systemkamera av Hempa också, så nu ska man väl bara få någon inspiration att ha något att fota. Min fantasi suger rätt så hårt. Haha när jag fick väskan så viskar Hempa i mitt öra "bara så du vet, du har grejer för 14 tusen kronor i väskan där" HAHA ,inte lite skitnödig man vart. Såå, ja. Grejerna får ligga lååååååååååångt ifrån hunden. Ifall hon skulle få för sig att tugga i sig kameran och dess tillbehör. Hon har ju en förmåga att tugga i sig sakner när vi sover den jäveln.

Nej, kanske gå o slå en pink på dass, sen fota min sena julklapp av Sussi!
Dom kommer användas VÄL och ofta!
Laga mat måste jag göra också kom jag på, inte ätit mat idag än. Bah oooooooorka.


Lost and insecure

Sooooooova

OM jag vill gå och göra!
Men atte, jag har inte packat ett skit än.. Så jag lär väl få göra det innan jag skuttar till sängs.
Varit hos farfar idag också, lika bäst så innan jag dra mitt strå till stacken och åker till Stockholm.
Vilken jävla virrpannan han har blivit. Frågade vilken dag det var imorgon, och hur jag mådde frågade han säkert 40 ggr.
Men vet du vad farfar? Jag älskar dig lika mycket för det. Och det bästa med dig är att när jag väl är där, så behöver vi inte säga någonting tillvarandra på evigheter, utan du finns bara där. När det är jobbigt. Som idag. Fan ta dig nu om du försvinner när jag är i stockholm/Eskilstuna.

Men men, efter sjukhuset åkte vi till AK och hämtade min sprit. Man tackar och bockar för bacardi razzen också som jag fick på köpet! 4 liter sprit för 200 spänn. JAG GILLAR LÄGET!

Varit och handlat massa grejor idag med. Daddy med den stora plonkan!
Fick även 300 spänn av morsan med till min lilla tripp. Och det tackar vi ju inte nej till heller. ;D

Ändrade planer angående imörrn med. Blir krogeeeeen! Och min sugar mama betalar! HÖH

Jaha, nehe. Ta tag i sitt liv kanske? För här blir det ju inga barn gjorda!

OMFG, GE MIG STUDENTEN NU SÅ ATT JAG KAN KOMMA LÅNGT LÅNGT LÅNGT HÄRIFRÅN!!!!!!!!!!!!!



Kan någon spräcka denna bubbla?
Jag vill vakna från detta hemska

who, who, who

                                                                                          Vem är det jag försöker lura ~

P

My life is just a fucking big pill

Are you happy now ?

P

My life is just a fucking big pill

Are you happy now ?

WOHOO!

Tjennnnna! ;D (msn funkar nu) haha lol
Har precis kommit hem från M&M, innan vi åkte dit så åkte vi ju som sagt till Kjells buss och köpte min biljett till EL STOCKLMO! DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA NAJSIGT!
Och så jävla skönt att komma bort från den här jävla skithålan. Dock är det ju inte längre än lite mer än en vecka. Men men, jag får väl klara mig. Sen när jag kommer hem från Adde dröjer det ju inte länge tills jag ska till Sthlm igen 12 dagar på pricken om jag får säga det själv. JAG GILLAR VERKLIGEN LÄGET för tillfället. :D

Kanske skulle bli en sthlm's bo ändå? HÖH 

Kul, hörde pappa när han pratade med morfar... Vad farfar hade sagt.. "jag kommer inte hem mer, låt mig få dö ifred"

Tack så jävla mycket. Fan ta dig


Hon dog ensam
Vi alla är ensamma ~

DATOR JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVEL

Slår snart sönder den här förbannade svarta burkjäveln!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kastar iallflall ut skiten snart! Kul att msn inte fungerar. -.-'
Reagerar inte ens på att jag klickar på msn ikonen. hoppar inte igång som vanligt som den brukar när jag startar datorn INGENTING!!!!!!!!!! JAG BLIR VRÅLFÖRBANNAD! ALLT FÖR ATT JAG ACCEPTERADE CAM SÅ LAGGADE SKITEN IHOP OCH TOTALT VÄGRAR AT STARTA IGEN!

aja, vill ni nått så finns jag på mobilen. Ja ger upp.

HELVETES JÄVLA SKIT JÄVEL OCKSÅ! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

ALLT KAN DRA ÅT HELVETE

Stockhoooooooooolm

oh yeah yeah yeah! lol
Mamma ska till mormor och morfar efter maten, så tänkte hänga med henne dit, tänkte köpa min biljett till el Stockholmo på vägen.

Imorse sov jag läääänge.. Eller haha ja längre än igår iallfall. Gick upp lite efter 11, annars lär jag väl inte somna skapligt tills ikväll. För imöra blir det skolan tyvärr.. EHE

Sitter och pratar med Sussi och Titti på msn.. Det blir Stockholm IGEN i mars! Så det blir helgen jag fyller år! Fett med sweeeeeet! :D Jag gillar läget liksom!

Nej, nu blir det ett bloss och sen byta dator o fixa med spotfy som jag fick av rockbjörnen! HAHA lol


Du är här på lånad tid

FAN FAN FAN FAN

TA MITT LIV NÅGON!

Du skulle bara våga gammel gubbe! Du har fan klarat av värre saker än det här!


Du vet farfar, jag älskar dig. Det är du som får mig att vilja gå upp på mornarna när det är som värst.
Du är mitt allt, du är den enda som förstår och ger mig vettiga svar på allt. Du är den som alltid finns där och lyssnar när man behöver det som mest. FAN FAN FAN FAN TA DIG! Du SKA vara med på min student. Du SKA leva då.
Fan farfar, jag älskar dig. Du är min bästa vän.


Suck

Att det alltid ska vara problem så fort det ska göras något. Jag blir så trött. Nästan inget folk kommer, den man ska åka med kanske ska på en annan fest, den man ska sova hos ska träffa någon på lördagen kanske. Och jag känner bara på mig att allt inte kommer bli som det har sagts tidigare och det kommer bli kaos och allt åt skogen, helt precis tvärtemot vad som sas från början. Eller ja det vet jag ju att det kommer bli redan, med vad som är sagt från och med nu. men ändå... Men men, får väl se vart helgen tar mig någon stans.

Mina öron tar förövrigt livet av mig snart



O
ver 'n Out ~






D
isappointed as hell

SJUUUUUUUUK

Det kan man verkligen säga att jag är.. Fy fan. Gick upp vid 8 imorse, försökte äta lite frukost, gick inte så där jätte bra. 1 tugga av mackan, sen gick det utför. Diskade sista disken  och sen runt 10 över 9 cyklade jag till skolan.
Mötte Lotta och Linnea, så vi bestämmde att vi skulle ses sen när jag hade slutat. Runt 11 så mötte erica och jag upp dom utanför matsalen, vi åt, eller ja fick i mig lite iallfall, och sen knölade vi in min cykel i lottas bil och åkte hem till mig och lämnade den, gick in och hämta headset ploppar åkte till Linda och lämnade dom, sen åkte vi till kvantum, och jag fick godis av lotta.
Ibland är det tur att ha världens snällaste kompisar när man är sjuk. Sen åkte vi hem till mig, vi har tittat på reprisen av melodifestivalen. OCH JAG SÄGER BARA ÅH HERREGUD!! hur fan röstar folk? Carolina af uggla eller hur fan man nu stavar till fittans namn, omfg. Hela hon är ett stort jävla skämt. Men aja.

Lotta åkte precis tillbaka till skolan, tänkte ta mig och vila en stund nu. mami och papi kommer hem om runt 2 timmar.

Fyfan. nyser hela tiden, ont i öronen, feber som en gris o hostar sönder mig.
jag går och gräver ner mig nu

Over 'n Out ~

Ångest

Oh herre min gud. Gårdagen... Jag vill helst bara gräva ner mig, och glömma.
Ångrar så in i helvete att jag tog dom där sista glasen med whiskey... Det förstörde hela kvällen, + lite annat.

Tack Erica för att du bryr dig. Utan dig igår hade jag säkert inte kommit hem.
Jag tycker det känns lite konstigt mellan oss nu efter igår: Och jag vill verkligen inte att något ska förändras mellans oss pga det igår: vår vänskap är värd mer än det: Jag vet inte vad jag säga: Mer än att jag ångrar det som hände igår; och att jag är evigt tacksam att du finns i mitt liv och där när jag behöver dig som allra mest i svåra tider i mitt liv:



NU; scones!

Over `n Out ^

Scones

Godmorgon! (=
Har nästan precis vaknat, ligger fortfarande kvar i sängen. Haha latmask ^^, Och Vibbe sitter i soffan och leker DJ :D
Erica kommer om typ en timma, sen ska vi fixa massa grejor till ikväll.

Fett jävla täppt i näsan jag har varit i natt, helt jävla sjukt. Vansinnig har jag varit inatt. haha

Nej,dags för att kirra scones degen innan duschen!

Over 'n Out ~

Fiiiiiint barre! :D

Slutade vid 20 över 2, tog bussen med Erica, hon gick av på stan och jag fortsatte hem.
Sen efter nån timme så kommer Vibbe och hämtar mig, först så blir det bolaget sen Willys för att inhandla det som vi skulle ha till Tacosen.
Sen 7 så har vi inte gjort ett skit, vi har suttit i varsin ende av soffan med varsin laptop och bara degat.

Btw så är min kompis snygg!

Fy fan

Mmm, läste inte allt länge i den där jävla boken.. -.-'
Typ 10 minuter... Sen ba va jag helt jävla väck...
Satte, ni har jag sovit i 2 timmar och 45 minuter. HEJA mig! Och så har jag en sån underbar pojkvän som ringer och väcker mig och gör så att jag blir pigg. Fy fan vad jag älskar mitt liv ibland.

HÖHÖ
Och halsen är dötjock med en jävla massa slemm, fy farao! :(
Nej, tjipp på er!


Over 'n Out ~

Tjopp tjopp

Har precis kommit hem från affärn med mami. Och som vanligt så sviker minnet, JAG GLÖMDE HALSTABLETTERNA -.-
sååå, vi åkte förbi perukiosken, men atte dom hade inte mina små bruna halsisar, så fick ta äckliga blå vicks, dom smakar ju mer skit än gott.. Men men, får väl stå ut antar jag.
Sååå, imorrn blire scones till frulle! YAMMI!

Nej, om man kanske skulle ta tag i sitt liv, för här blir det fan inga barn gjoda iallfall!
Ta och öppna boken, läsa en gång och sen skutta in i duschen kanske?
LÅTER KALASIGT bra!
Jag är så jävla trött! :<

alla kartor o städer vatten o platser som vi aldrig ska få se
Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel lev med det


Rivgärn

Yepp, det känns det som om att jag hostar ungefär! Eller att det sitter ett jävla rivgärn i halsen som åker upp och ner när jag hostar! Jag blir vansinnig! dessutom håller jag nästan på att hosta hjäl mig. Men vad gör det. Ungefär?
Kom hem från skolan för en halv timma sen kanske, sitter och väntar på käk, och på att pappa ska komma hem från Martin, han är och fyller i sin jävla tatuering. Undrar när fan man ska få sin klar. Har desutom en till grej som ska med nu på armen. Sen kommer det bli så jävla najs, som en jävla fääst nästan! lol

Ja, efter maten så är det tänkt att jag ska åka och handla med mamma. Sarah hade med sig scones deg ut igår och grillade, det var så sjukt jävla gott så jag tänkte att jag måste ha det! Sen ost och bobsapelsinmarmelad! För den är utan bitar, fan när det är bitar i så är det ju tamefan i mig så att man får spy! Man börjar ju nästan hulka så fort man känner skiten på tungan. Sen halstabletter för fan! Kan ju inte gå omkring och hosta ihjäl mig och låta som en jävla kråka. Visserligen pratar jag väl inte så jävla mycket med folk, pratar ju inte direkt med rösten över msn, men ändå! kanske ringer någon ensam liten själ och vill tala en stund. Inte för att det skulle vara så stor sannorlikhet, men ändå!

OCH BTW! HOHO, blir att åka till Sthlm om precis om en vecka istället, om det går för sig för Sussi.
Och det hoppas vi på !

Nej, nu ut och steka kotletter! MWAHAH!

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?

JAG GLÖMDE DET VIKTIGASTE!!!!!

IMORGON FÅR VI HÄMTA VÅRA STUDENTMÖSSOR!
KLOCKAN 12 I KAFFETERIAN! JAG ÄR LÄTT DÄR FÖRST AV ALLA!
FY FAN VILKEN JÄVLA FÄST ALLTSÅ!

meep meep!

tjena hejsan!
Glömde säga en sak igår ang skridskorna HAHA
Erica och jag kände inte för att gå över isen igen för att komma tillbaka till bilen där vi skulle samlas, så vi tänkte att vi skulle gå genom skogen. Men atte vi gick lite vilse, så att vi gick till ett ställe där dom eldade och vi visste att vi hade åkt förbi när vi skulle dit. Så vi fick stå där och vänta så fick Lasse komma och hämta upp oss när vi skulle hem igen x) HAHAHA Erica och jag i ett jävla nötskal vill jag lova.

Ahopp, har precis ätit. Det var skinkstek potatis sås och äpplemos idag, det funkar antar jag.
Så nu sitter vi här med varsin laptop och har PA... Vid 13.00 kommer Lasse in och ska ha föreläsning igen. Fy fan vilken skön gubbe säger jag bara. Och eftersom att vi såg på film i måndags så har vi ingen religion sen, så vi slutar vid 15.00 idag. Vilket känns som att det kan behövas. Måste verkligen hem och plugga på de dära äckliga jävla provet.

Jaha, näe ska väl vara lite social med Erica så att hon inte behöver göra allt själv antar jag x)
So long era fuckers!

Over 'n Out ~

SRKILLER SKRILLER HELA DAAN!

HAAALLÅ!  Ouh, trött som en jävla timmerstock är jag. Har precis ätit klart, nästan precis hemkommen från skolan också.
Luktar som en jävla vedhög gör jag också, inte så speciellt kärleksfull må jag lova.
JAG ÅKTE ALDRIG NÅGRA SKRIDSKOR! FY för fan vad läskigt det var kan jag lova! Isen vad genomskinlig och den var jävlig.... -.-'
Seriöst, så här rädd har jag nog aldrig varit, det här var fan mer skrämmande än när vi var i stallet och skulle rida. FY FAN SÄGER JAG BARA! 

Jag gick över isen, och jag blundade första halva vägen, men atte sen kom jag ju på att det var sprickor i isen så att jag tänkte det var nog bäst att hålla ögonen öppna och tänka på annat. Tänkte liksom typ att jag gick på en vanlig gata, för det var som små bubblor nere i isen som såg ut som små vita stenar x)
Jag typ hoppade över sprickorna. För jag tänkte liksom, GÅR jag över så hinner jag ju rammla i, men blir ju bättre om jag hoppar. Men kom tidigt på att när jag hoppar och sen landar så blir ju min vikt dubbel så tung, så det slutade jag med ganska så snabbt vill jag lova!

Såå, jag var förste eldare istället! Men atte, det gick ju åt helvete det med. Tur att vi sparade lite T-röd och några sidor av sportbladet till Lasse, Lasse fixar allt vettni. lol

Jaha, kom tillbaka till skolan runt 3, så kom Erica och jag på att vi skulle ha resurs engelska, eftersom att vi har engelska B, och vi har IG varning så tänkte vi att vi skulle säga till att vi åkte hem för vi stank verkligen eld rök, men atte vi var tvunga att sitta där i klassrummet och inte göra ett skit, flummade och asgarvade. Mycket givande lektion må jag säga.
Sen tog jag och Ida bussen hem, för jag ORKADE verkligen inte cykla hem. Kallt så in i helvete har det blivit på dom sista dagarna tycker jag allt.

Nej,nu blir det först en bloss, sen en VAARM och lååååång skön dusch, sen öppna pyskosocialaboken(läs: JAG SKA FÖRSÖKA ATT INTE SOMNA!!) Sen 2 avsnitt OTH som jag inte hann titta på igår HÖH

Over 'n Out ~

MORR!

GODMORGON BLOGGGEEEEEN!
Bah, utvilad idag för en gångsskull, Vaknade till och med INNAN mobilen ringde.. HÖH
Jaa.. Plugger igår väl inte så där jätte bra. Tänkte att jag skulle först läsa.. Jo tjena, somnade och sov i typ 1½ timma. SOM vanligt! Eller ja, jag somnade efter första sidan. Jag är så dutti så!

Vaknade och gjorde mig oboy och macka. Sen kollade jag på top modell, och efter det så var det ju hide and seek, som jag tittade på i ca 30 minuter en timma, sen somnde jag. Kanske därför jag är så jävla pigg som jag är! ;D HEH

Nej, nu måste jag gå och platta mitt hår och lite. Måste packa ner en jävla massa kläder iallfall, för vid 12 har lasse fått för sig att vi ska åka långfärdsskridskor.. JAG ÄR SÅ GLAD! eller inte.. -.-
Och så sa han att isen var helt GENOMSKINLIG! Fy fan! Sååå, vi får väl se hur mycket och länge jag åker!
Fick iofs i uppggift med Erica att vi skulle hålla koll på elden, eller ja fixa brasa och så satt vi kan grilla körv!

Så ja just det, varm oboy måste jag fixa också!
Hare så jävla bra idag kära läsare, så får vi väl se ifall jag kommer hem levande eller om jag kommer i en likpåse!
Tjillevippen!

Over 'n Out ~

OTH TISDAAAG

OM det är det idag! Två hela avsnitt har jag glo på idag. Mycket givande om ni frågar mig 8-) Jag som absolut INTE har ett skit att plugga till 8-)
såå, jag tänkte faktiskt att jag typ skulle se på mina oth avsnitt o sen läsa lite psykosocialtarbete. För sen vid 20.00 så äre ju faktiskt topmodell. Och känner jag mig rätt så lär jag somna efter det, för jag är sjukt jävla trött vill jag lova!

Over 'n Out ~

MVGMVGMVGMVG

!!!!!!!!!!!!!!! Jo just det, det glömde jag säga ja! MVG MVG MVG! Fick jag på provet i dag om Autism, asperger och tourette. HAHA mitt första prov jag någonsin fått MVG på. Är just nu ganska pepp på livet. lol över ett prov. gerregudars ^^, haha
Nae men som sagt, första och sista mvg provet antar jag x) haha
Var ganska så jävla trött när jag läste sidorna igår EN gång bara, för sen när jag hade lagt ifrån mig boken så somnade jag på stuberten vill jag lova. Och sov i nån timma. Viilket inkluderade att jag inte somnade förrens vid halv 3-3.

Jag är så jävla duktig på de dära med att somna på kvällarna och inte kunna somna sen igen NÄR man SKA sova.
Men men. Vi ser det på den ljusa sidan, snart är det helg, vilket inkluderar fäst @ my place! Mami och papi åker med Lotta och Cocco upp till Dalarna för att titta på skidor? lol, nej Lotta syster har fyllt år så dom ska dit och fira henne och skämma ut henne lika mycket som hon gjorde när hon var här i sommras. Det glömmer jag fan aldrig, det var så pinsamt. HAHA men men

Ooooch, helgen efter det så är det tajm för ELSTOCKHOLMO FFS! Jag ska seriöst gå till det dära jävla kafeet och ha mig en stor kaffe latte igen. Måste ju se ifall den dära riktigt "fula" killen jobbar ju ^^, haha

Men men, har precis ätit, så tänkte ta mig ett bloss, sen se ifall man hitar något skojsigt att ladda ner. Och sen kanske man ska öppna psykosocial boken. Bara en vecka kvar så är det prov igen...... Meen, det återstår väl att se vad som sker med tiden..

Over 'n Out ~

Trööött

Ja det kan man väl verkligen säga att jag är! Somnade inte förrens runt 2 halv 3 inatt... Och jag känner att jag liksom behöver ha mer än 6 timmars sömn om nätter iallfall. WAAH this sucks big time kan jag tame fan i mig lova.. -.-
Men men, nu ska jag platta till håret o lite skit, är ju dags för skolan snart! orrrrrrrka -.-



Over `n Out

Svårt sörrö sickan

Om det är, fy fan va trött jag var förut. Men tog mig i kragen iallfall och höll ögonen öppna så att jag kunde läsa igenom hela skiten en gång iallfall. VÄÄÄLDIGT ovanligt för min del då jag brukar läsa mina läxor i sängen. Och den sängen är tame fan i mig magisk kan jag lova er. HELT sjukt. meen, sen så somnade ja ju i typ 1½ timma. Vilket kanske inte var sååådär jätte bra, för nu är jag inte trött alls. Och jag har ingen sovmorgon imorgon.... THIS SUCKS BIG TIME! kan jag lova er. Men men, tänkte ta mig ett bloss och sen skutta till sängs för att titta på resten av SATC och efter det är det som vanligt navy CIS bästa programmet ever. Så jag får väl hoppas på att det INTE är något avsnitt som jag sett, vilket det brukar vara så här dags. Men men. Snart kommer det ny säsong, det tycker vi om.

Nej, dags för ett rök sen sängen!

Wonder if I'll ever have you under my tongue?
Eller vill du bara ha köttsligt umgänge?

Skuttiliskuttskutt!

Direkt efter skolan så åkte vi hem till AK, där bjöds det på mat. Potatisgratäng och kassler och en sketa god sallad. Seriöst ,potatisgratäng skulle jag kunna leva på. Så jävla gott! Vi åt och så fikade vi lite efter. Så nu tänkte jag gå ut och ta mig ett bloss, sen skuttiliskutta in i duschen, sen lägga mig under mitt asvarma duntäckte och kanske försöka öppna boken idag? Har ju trottsallt prov imorgon på tourettesyndrom,autism och aspegersyndrom. Fy fan! Och sen nästa vecka så är det 3 prov till, jag verkligen jublar. Nästa tisdag är det hela kapitel 2 i psykosocialt, och på onsdagen så är det prov i rörelsehinder tror jag om jag inte minns helt jävla fel, och så svenska prov på det, som glasyren på en munk. Fy fan, jag vill bara spy!

men men, är väl bara att ta tag i skiten och plöja undan det antar jag.
Nej, nu röka sen duschen!


Där det började
ska det också
sluta

DRRRRRRRRRr

God morgon god morgon! Gick upp typ vid 8.... Så när jag står i köket så säger mamma "du vet att det är idag du ska vara hos doktorn vid halv 11 va?"
Då hade jag räknat fel åt helvete, för jag trodde den 2:a va imorgon på tisdag, men icke sa nicke. Såå, var tvungen att ringa till Kerstin och säga att det inte gick så bra att komma till Engelskan idag, kul att gå till skolan för en lektion.. -.-
OCh dessutom ska vi kolla på film den lektionen.. Fy fan så jävla kul! Eller inte ...
Jaha, näe ut och ta sig ett bloss kanske, sen lite frulle? För nån lunch lär jag väl inte få idag.
Och fråga mig fan inte varför i helvete förra inlägget är som det är, för det är har jag fan inget svar på.
Synd ^


And I just can't look 
It's killing me
And taking control

Morrn!

Jaha, mami kom in och väckte mig vid halv 2, "farmor kommer snart, gå upp nu " Ååh, vik hädan kärring, jag sove typ!
Men ja, det var väl bara att pallra sig upp och dra borsten genom håret och se söt ut.
Tatueringsjäveln har kliat så in i helvete inatt. Blir galen. Den var helt vit när jag klev upp typ, har väl kliat som fan inatt
i sömnen antar jag.

Vettifan vad som händer idag, inte ett skit som vanligt. Söndagar är så jävla tråkiga. Och inte fan orkar jag öppna mina
böcker heller. Har prov på tisdag och tisdagen efter det. Har inte öppnat någon bok än. Fan va jag är king alltså.
Eller inte, men ändå.



I had the photo album spread out on my bedroom floor
It’s hard to say
It’s time to say it
Goodbye

GALOPP FÖR FAAN!

Jahopp, redan 1 Februari. Tiden flyger iväg med racer fart!
Höh, ja ny månad nya möjligheter. lol Ja näe. Fanns väl inte så mycket mer att tillägga.. EHE



And now I know who you are
It wasn't that hard
Just to figure you out

RSS 2.0