Lööövli!

Jag har fått tillbaka min andra halva idag. <3
Nu ska jag gå på do, sen gå ut och möta Malin för att dra hem till henne! Woopi do!

Totally!

Fucking awesum helg! Jag är förbannat nöjd! :D

Söl körv.

Jo just, jag som aldrig brukar sega mig, men nu jävlar vettifan vad som hände.

Precis nästan kommit ut ur duschen typ. haha Måste sleva in lite o äta, sminka mig innan jag ska handla bärs, o ölköpet stänger 18.00 på kiwi. Heja liksom.

Så nu får jag fan i mig sätta fart. woopa woopa

Trött är jag också. :(


I just wanna use your love tonight ^

Mjau?


Om man kissar på en katt, blir de då en kisse katt?

Och om man nu ska kissa på katten och missar, blir det då en kisse miss?

Det tåls att tänka på, men nått man borde tänka på är om man ska tygla till sig och fixa sig i ordning för att gå o handla bärs o sen sätta sig på bussen till Emmy och miki.

Skjut mig i huvudet tack, jag orkar inte. Är för jävla seg för ett normalt liv. Låt mig få bli utvecklingsstörd eller nått.

Mjääk

Frukstansvärt jävla full, uttråkad och hungrig.

Blev ingen mat förut med Malin, ingen utav oss orkade laga mat idag. haha

Fryser gör jag också. Jag är solbänd också, det är inte lika najs.

Nu ska jag vrida på högsta sprutt på elementet och krypa ner under mitt duntäcke, ska åka till Emmy och Miki imorrn när jag vaknat. Jag längtar redan. Kaffe latte till frukost.... Ge mah ! ;<


Say goodnight and go ^

Allt flyter!

OOOHJA! Om det gör! Livet är bra jävla underbart må jag säga! :D

Fick en massa beröm av min chefs granne som är utbildad pedagog idag också! Att jag tar hand om barnen frukstansvärt bra på alla plan man kan tänka sig. Det värmde som fan :D

Och när chefen ändå var nere och berättade det så passade hon även på att fråga om jag kunde jobba hela juni ut också, men jag har ju jobb inom hemtjänsten efter nästa vecka, men jag hoppas det löser sig och att jag får börja senare på hemtjänsten. Känns sjukt att sluta tvärt på dagiset när jag varit där så jävla länge nu.
Sen är det väl bästa för barnen också i och med att jag känner dom så jävla bra och kan alla rutiner och skit, så slipper dom alla vikarier! :D Vi hoppas ialf! Men hur jag än vrider och vänder på mig så har jag jobb!

OCH DET KÄNNS SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLA SKÖNT! Jag är så JÄVLA nöjd med mitt liv att det är sjukt.

Saknar iofs Lotta hemma i swiden, men hon far ju ändå till usa rätt så snart ändå.


Ska bli så jävla najs att komma hem känner jag också. wuhu.

Precis pratat med min mor och far på fääääjsbock. Haha, min mamma är bra störd. :D
Och min far sa precis att han älskar mig, det känns bra. med tanke på att han inte visar det så jävla bra alla gånger. haha :D

Nej, nu måste jag sminka mig klart, men först av allt. PISSA!

gode gud.

Hjälp ma! Jag blev överlycklig idag. Fick sluta rendan vid kvartöver 4 idag. Men då är frågan, hur ska jag klara ut detta? En hel kvart till godo i mitt liv. KATASTROOOOF! Höh skämt o sido så känns det skönt o vara hemma innan 5 för en gångsskull..

Håller på o vänta in frugan, men hon kommer väl inte än på några timmar om jag känner henne rätt.
Ikväll är det fest som står på schemat! Det likes!

Nu ska jag ringa frugan o se vart hon håller hus, sen slänga in bärsen i frysen för snabbkylning o sen ta sa en dusch.

Varit TOPPEN väder HELA dagen idag, fy fan vad jag älskar att sommarn är på vääg! :D


You spin my world^

Wupidoo!

Waah va jag är trött! Hemskt galet. Även att det varit lugnt på jobbet idag, endast två små kottar idag. Det var dailigt. :D

Var kallt på morgonen, så jag sket i att gå ut, och efter att dom (läs: VI. Höhö) sovit och vi ätit mellanmål så var det strålande väder! Så där kjempe varmt! Det gillas.

Sitter och väntar på Malin, vi ska laga mat tillsammans. Men hon kommer inte komma förrens efter 7 någon gång den jeffla tomten. Och jag är huuuuuuuuuuuungrig nu. :(

Lönen är inne! Ibland älskar jag mitt liv. :D Fast jag vet inte vart lönen kommer ifrån, så det måset jag luska ut. haha

Nehe, vrida på en maskin med tvätt kanske. Eller iallfall de äckliga filtarna som ska med på lördag då vi ska fira Thess´s födelsedag i Sofienbergs parken! Vill att det ska bli lördag nu nu nu nu ! Men men, en dags jobb kvar o så är det nog lördag sen skulle jag tro.

Kanske ska börja kika på lite buss/tågbiljett hem för den delen också. Höh
Ska klippe ta me o färga håret när jag kommer hem ialf, hon Petter! Boooyah!

Just go.

Och som vanligt så ska jag vara förjävla nyfiken av mig.

Va fan kan jag ALDRIG lära mig för?!

Jag blir så jävla trött på mig själv.

JÄVLA klappmongo,

GAAAAH ,jag är så jävla irriterad! -.-'


Tänkte tygla mitt vuxenliv med att tvätta lite, för underkläder är ju ganska så skönt. Gått utan i en vecka nu typ 8) haha Vart tog orken vägen liksom!? 8)

Meeen, tänkte chilla 5 minuter innan jag kom hem från jobbet, men icke sa nicke. Adam den fittan kom ut med en FET jävla ikea kasse och skulle tvätta. GAAH Allvarligt, och inte fick jag ens tvätta EN ynka liten tvättmaskin på en timma heller. Så blir att sitta uppe hela natten och tvätta. Lattjo lattjo. Or naaaht!

Men men, thats life. JÄVLA FITTIDOT!


Men jag är klad hest ändå!

Ska skajpa med mitt hjärta när han kommer hem!

Och så har jag pratat med Lotta, så kåmmer hem till los swiiiidos vid midsommar, får dock se om det blir något viken eller inte. Fast det blir det väl, kvälls/nattfika med Lottis vid kanalen ala såååå last year. haha
Annars blir det bara en roadtripp med min sköna böna lite här var stans. Det liker jeg!

Iofs började jag skriva det här jävla inlägget när jag kom hem från jobbet, och det är sisådär bara 3 timmar sen räknade jag ut nu, men min fittdator dog som vanligt. Såå ja, jag har hunnit med att kosa meg under täcket med Frida och tittat på Bella & Tyra, lagat spagetti, upptäcka att någon ätit upp min first price pasta saus, rökt en förbannat många cigg, ätit maten, träffa Tash, handlat choklad för jag är fortfarande hungrig men inget att äta. haha

Nu fick jag sms också hörde jag, dock ligger mobilen ute i stuan, tror det är från en viss liten filur vars namn börjar på M iallfall. HÖH :D

Klad överraskning på mitt svenska konto också, näääästan 500 spänn. Så nu kan jag handla cigg även att jag är inne på mitt sista paket på min limpa som jag fick för en vecka sen och 2 dagar. jag MÅÅÅSTE sluta röka värre än en skorsten. Allvarligt talat.

Frida och aida åker hem till sverige på fredag, så då ska dom köpa en limpa till till mig 8) haha

Neeej, nu måste jag se vem det var som skickat sms och äta upp min choklad!

Vika.

Hej hallå! Godmorgon nästan lite...

När jag vaknade imorse fick jag ett sånt JÄVLA sug att åka hem till vika. Men så slog mig tanken att det finns ju inget hemma. Så det vände ganska så fort som tur var.

Sitter här och är VRÅL hungrig, ska skutta in i duschen så fort jag skrivit klart det här, och sen vänta på sölkorvarna.
Ska tuffa lite båt idag är det tänkt till något mysigt ställe, där vi ska grilla och bada. Vädret är ju dock inte det bästa, men första doppen är ett måste i maj månad.

Men nu börjar det klarna upp sig ser det ut som!

Men jag har fortfarande inte fått någon mat i magen än, jag döööööööööör så hungrig jag är. Hatar att vara fattig! ;<
Men får ett par ören från academic snart såg det ut som på min löneslip som tur är! :D

Fy fan vad jag sovit de här dagarna jag varit ledig, känner verkligen nu hur jävla utvilad jag är, känslan är sååååå najs!

IlikeyouM<3

Never end.

Det är helt sjukt, 1 år och 2 dagar för att vara exakt idag. Jag hade nästan glömt bort, eller det hade jag inte. Men jag ville bara förtränga det. Men det går verkligen inte. Jag vill bara skjuta mig i huvudet när ju mer jag tänker på det.

Inners inne så tycker jag bara att det är så jävla löjligt att jag inte kan sluta tänka på dig varje dag som går.
I vissa perioder är du det sista jag tänker på när jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar. Det är fel, det ska inte vara du längre. Det ska vara någon annan.. Det är SJUKT fel. Men och andra sidan så var du mitt allt i 4 år. Så vad ska jag göra? Jag vet inte ens vart jag ska börja, och absolut inte vart jag ska sluta.

Mest av allt vill jag bara få ett avslut, radera dig och glömma dig för alltid. Skulle man inte hunnit det på 1 år?
Det tycker jag iallfall, men där har jag fel. Fett jävla fel. Det som irriterar mig mest är att du varit en jävla fitta och dum i huvudet, men ändå är det som det är liksom. Det gör mig förbannad på något sett, men på ett annat sätt så gillar jag det.

Det är för komplicerat, jag vet inte vad jag vill få ur mig igentligen.
Jag är bara så jävla frustrerad att det är galet.



I 4 år älskade jag dig över allt annat, i 3½ år bar jag en ring med ditt namn i på mitt vänstra ringfinger.
Nu ligger ringen i en ask i min bokhylla där hemma, tillsammans med halsbandet.
Jag hittade asken när jag var hemma innan påsk och städade mitt rum. Aldrig haft sån ångest och ont i magen som då jag såg asken i ögonvrån, och sen var jag bara tvungen att öppna asken och titta.

"Andreas, 26/8-05"

05, då var man inte kaxig. 16 år och bara barnet fortfarande. Men du tog mig med storm, även att du var "gammal" för mig. 8 år äldre..

Nä, fy. Förstår inte alls varför jag ens bloggar om dig. Men jag måste få ur mig allt jag har inom mig. Och här kan jag bara skriva av mig all skit som ingen orkar lyssna på eller ens bry sig om utan att börja prata om sig själva.
Då är det bra att ha bloggen som sin bästa vän.

Foffe drog på jobb när jag sov, så nu är jag ensam igen. Inget roligt alls om jag får säga det själv.
Så nu ska jag glo på de nya avsnittet av OTH istället.



Det gör ont i hela mig, i mitt hjärta. Fett gammal bild. Förövrigt vårat första nyår tillsammans om jag inte minns helt fel och är ute och cyklar. Fy fan...

PEACE

Soooooooommar.

Ja, den har fan i mig kommit nu.

Jag är naken, sitter här framför datorn. Med två öppna fönster, så mycket som det bara går och jag fryser inte, svettas lite däremot kanske. Eller näe, inte riktigt. Men kan vara att jag endast har raggsockor på mig kanske?


Det kliar i mitt vänter öra också, gjort jävligt länge nu. Så nu ska jag reta trumhinnan med en topz, sen ska jag dejta kudden.

Jag har förövrigt fått ett nytt jobb bara så där hipp som happ.
missade dock intervjun, men jag fick det ändå.
Inom äldreomsorgen. Det ska bli space:at.

Upplärningen börjar när jag slutar mitt nuvarande jobb, som jag älskar mer än allt annat. Gaah, under bara små barn. Och när jag slutar där, då får jag då fan inga powernapar 2 timmar om dagen heller.

Hur ska mitt liv fungera normalt!?

Love story.

Häng kvar, det kommer.

Tålamod är Tintins bloggläsares bäste vän.

Crazy

HAHA alltså... Vilken jävla kväll det var igår. Det spårade verkligen ur TOTALT.

Festen Aida och Frida tog mig på var så jävla najs. Sjukt mycket folk, och hur kul som helst.
Tydligen var det white trash tema på festen, vilket vi inte visste eftersom att en liten viss aida inte berättade det för oss. Men som tur var så hade Frida en röd bh i sin väska, så den satte hon runt halsen, och jag trädde andra änden runt mitt huvud, så gick vi runt så större delen av kvällen. haha :D

Vi snodde en massa toalettpapper
Jag trampade i glas och skar upp hela foten typ, och jag kände inte det först, utan jag kände typ hur jävla plaskvått det blev i min NYYYA sko som jag är så kär i ;< Glaset satt fortfarande kvar. uffa
Jag och "chefen" satte oss i en pöl med öl ute. Det var INTE najs. HAHA, men vilken skön snubbe. Fick visa leg som vanligt för att han inte trodde på mig vad jag hette. haha
Försökte köra springnota på taxi, vilket INTE fungerade så där JÄTTE bra.
Sen skulle vi inte få våran växel tillbaka, så jag blev as förbannad, och började typ sparka och slå på bilen
Han ringde polisen och skit. haha o vi bara står där och skrattar åt honom typ, och han är så jävla rädd att han typ håller på att skita ner sig. haha :D

Sen kom Arne och Foffe, och Foffe skulle fixa min fot. Han sprayade något jävla sårskit på min fot, gjorde as ont.
Och så pillade han och höll på, full var han också. Så fattar itne ritkigt hur jag lät honom få pillra på min fot egentligen. men men, jag har ju foten kvar?

Vaknade upp runt halv 10 av att Aida ropar på mig, HAHA då märker jag att jag ligger på deras golv och sover. HAHA hur fan gick det till? Gick in på mitt rum och såg Arne och Foffe ligga i min säng och sover.
så det blev soffläge för min del, till typ 12 då frida skriker på mig. HAHA

Karin ringde mig för typ en halv timma sen, mötte upp henne. gaaah vad jag saknar den människan... Allvarligt talat. :(

Nu kanske man ska ta sig i kragen och laga lite mat? Mjaha, jaa det tycker jag. Håller på att hungra ihjäl.
Jag sväääääälter som vanligt, och när jag svälter. Ja, då blir jag HUNGRIG!

Over ´n Out

Aj så in i helvete.

Påminn mig om att jag ALDRIG mer ska borsta tänderna i köket.

Min panna gör ont.

5 dagar.

God morgon! Haha fy fan va tidigt jag är vaken fasten att jag är ledig. Har ledigt i 5 dagar, började igår. Fast jag kunde ha jobbat idag och imorgon, men atteh jag kände att jag behövde ledigt och pengar är inte allt.

Köpte 3 flak öl och en flaska sprit igår, så nu är jag 950 kronor fattigare. Wuhu. Or naaaht. Men, nu klarar jag mig ialf för helgen förhoppningsvis. :D

På måndag kommer Looooootta! Som jag saknat henne! Inte sett na sen jag var hos na vid påsk där. Det är inte ok.

Jag har fått min lön idag, morsan ska ha 2 tusen, och Adam ska ha 1 tusen. Jag känner mig redan fattig, snål smålänning som man är! haha 8)

Vaknade vid 6 imorse och var as pigg av någon anledning, och Kriffe var också vaken. haha fattade ingenting.
Så vi låg och småpratade innan vi somnade om igen. haha

Nej, nu ska jag göra mig i ordning för att dra mitt pick och pack upp till Harald, ho bjur på frulle. Gorme frulle tydligen med en jävla massa göttigheter.

Ilajkyou

I believe in you like a virgin you're Madonna

I want the world to see you'll be with me


Feel alone ,

Love, aint nothing you can take, It´s a little thing we make... ..

Don´t be afraid.

God morgon! haha

Vaknade vid halv 11 och slängde in en maskin tvätt. skulle städa rummet, men det kom något väääääääldigt mer viktigare att göra.. Ligga i soffan med Frida och titta film 8) EHE

Somnade i min säng typ runt 5 halv 6 någon gång, och vaknade vid 8 typ. haha
Så hur vi ska somna tidigt ikväll är en bra fråga!

Jobbade på ikea igår! HAHA, aldrig haft så roligt på ett jobb som då!
Även att jag stod i disken och plockade och hade mig, spelade fotboll med kaffekoppar, radion var på högsta volym och alla var glada och skrattade hela tiden. Sånt gillas!
Fick även vara ute i resturangen, dock fick jag ha en ful jävla papperhatt på mig som jag var VANSINNIG på! haha
Sen gick jag gå ner till våningen under där i fast food affärrn. Det var ruuuligt! Han som jag jobbade med var as cool. haha Bjöd mig på massa grejer hela tiden, stup i kvarten kom han o frågade "vill du ha något?!" haha
Ikke lov och ta grejer! Men alla andra gjorde det när inte arbetsledaren var där. haha

Kom hem från jobbet och var död sill typ, men det blev monopol och film resten av kvällen med frida, aida, ansa och Adam. haha

----------- --- -

Varför ska jag vara så JÄVLA nyfiken när jag vet att det gör så JÄVLA, JÄVLA JÄVLA ont för?!
Allvarligt fucking talat... Jag är så jävla dum i huvudet ibland att jag knappt står ut med mig själv...


Ouch^

Ta mitt liv.

Hejsan hallå!

Nu kanske ni undrar va fan jag gör vaken så här tidigt på en lördags morgon.
Men det ska jag allt ta och berätta för er mina kära små vänner!

Försökte hålla mig vaken så länge jag kunde för att umgås med Calle och Martin, gick så där. Gav upp vid 3.
Vid halv 5 eller nått så ringer Foffe, AS full och säger att jag ska gå och möta honom, då var det bara att kliva upp, ta på sig och ut i kylan och leta efter honom. Det han hade att säga var "heeeeeej, jag är för full. Jag hittar inte hem. Kom och möt mig, jag måste ha någon som leder mig hem."

Med hem menade han hem till mig, skeda med mig i MIN säng, hemma hos MIG.
Han ligger fortfarande och grisar och sover, vilket kanske är förståligt, med tanke på hur jävla full han var.
Hans jävla telefon ringer typ stup i kvarten, och han har världens mest irriterande ringsignal jag hört ever. Nästan tom värre än min väckarklocka på mobilen.


Dra åt helvete vilken JÄVLA mensvärk jag har, den är SJUUUK för fan. Och jag ska börja jobba om 2½ timma och jobba i 8 timmar. Jag jublar verkligen INTE idag kan jag lova.
Eller ja lite, knallblå himmel och en fet sol, varför ska man klaga då igentligen? MHM MHM

Nu måste jag gå och tvätta bort de gamla sminket och kleta på nytt och platta håret, platta håret är jävligt metal.


BOOOYAAAH!

1dag.

Fy faaaan vilket najs väder det varit HELA dagen. Var tom asvartm imorse vid 7 när jag knatade iväg till jobbet.
Sånt gillas skarpt! Så har setat i solen hela dagen medans barna har lekt!

Har haft as konstig mensvärk idag, har typ inte kunnat sitta vissa stunder för att det gjort SKIIIT ont rent ut sagt. Fattar the nada. Men men!

Blev en "tidig" dag idag! Kom från jobbet redan vd 10 över 4! Fy fan så skönt!
Gick och handlade direkt när jag kom hem från t-banan. Det blidde dyrt som vanligt. -.-'
Men får ju lön snart igen som tur är! :D

Ringde farfar när jag kom hem också, han fyller år idag. Han blev klad påwnihest när jag ringde!
Idag mådde han ovanligt bra sa han, vilket gillas skarpt det med!

Calle och Martin håller på att packa, dom ska flyga hem imorgon för gott... ;<

frida ska stanna, tack gode gud för det!!!!!!!!!!!!!! bästa människan på jorden!

Inte okej.

Nu har dagen kommit som jag vägrat inse att den skulle komma ...

Foffe har flyttat ... Jag vet inte hur jag ska få det här att fungera riktigt tyvärr.
Jag har panik och ångest. Helvetes jävla skit.

Nu har verkligen ALLA lämnat mig. Och det känns verkligen FÖRJÄVLIGT rent ut sagt.

Jag vill bara skjuta mig i huvudet.

Foffe var mitt allt i allo. Foffe är bäst. Han förstod när det var något fel med mig, bara genom att titta på mig.
Det var honom man gick till när man hade tråkigt, och var sjukt uttråkad.

Han kom hem, höll på med sina grejer, gav mig sina skor, en puss på pannan och så gick han...


Skjut mig i huvudet någon? Allvarligt talat.

Pain

Drömde om mitt ex inatt.. För 3:e natten i rad nu. Jag tycker inte om att gå och lägga mig längre. Tycker inte om att ha drömmar om honom.

Och varje dröm har slutat med att allt har blivit bra, och det är som förr innan jag vaknar.. Det gör ont att vakna, ångest över att det inte alls är så, vilket jag förövrigt trodde i ca 10 sek idag innan jag vakna till riktigt.
Man vill inte riktigt kliva ur sängen om vi säger så. Det är förbannat jävla jobbigt. Med tanke på att jag tänker fortfarande på honom varje jävla dag. Och snart har det gått ett helt fucking jävla år.
Jag fattar det fortfrande inte. Jag fattar inte varför jag bara inte kan släppa honom? Det är för fan sjukt. Jag blir vansinnig på mig själv allvarligt talat.

Idag har Adam lagat mat till mig, det var mumma! Sen fick jag glass!

Emmy kom hit också, så vi hände lite!

Imorrn kommer Malin direkt från jobb till mig, då ska jag ha maten klar tills 6!
hon har bjudit mig på så mycket mat, så tänkte att det var dags nu när jag ändå har cash!

Nej, duschen var det .


Det var då nu är nu, never gonna turn back!

Spökerier.

Hej hallå!

Fy fan vad jag är trött! Och glas i min fot har jag.. INTE ok.

De har snöat hela jävla dagen idag, helt galet.

Så idag har jag inte satt min fot utanför dörren med de små liven.

Det har förövrigt spökat idag på dagiset. Min chef och hennes familj bor ovanför dagiset. Men det hade inte varit någon hemma.

Och vid lunch så gick strömmen, och så hör jag hur någon springer omrking där uppe, PRECIS när strömmen gick.
Det var INTE kul någon stans kan jag säga. haha ^^

Nu sitter jag här och svälter ihjäl idag igen.. haha

Sitter och väntar på att Emmy ska komma hit.



Jag och Emmy, när vi hade parkhäng i slottsparken för ett jävla bra tag sen.
Går ju inte att undvika att jag ALLTID blir lika snygg på kort. haha


Heipa

Vad fan skjeeeeer!?

HAHA, allvarligt talat.

Kom upp i igår morse och skulle gå och hämta vatten. Första jag ser är det här mästervärket!



Fick precis veta bästa grejen!
LOTTA KOMMER HIT TILL DEN 17:E MAJ! Kan fan inte bli bättre!

Eller jo, om M kommer hit så är allt fan bra!

Jag håller på att svälta ihjäl, så nu ska jag ner och köpa mat med Harald!

Faceraped!

Haha, alltså...

Folk är inte kloka här, man kan inte lämna sin dator obevakad och vara inne på bookfejs samtidigt!

Frida rape:ade Martin

"gillar barn lite mer än vad samhället accepterar"


Martin gav igen på Frida med

"Idag släppte jag en fis, målade den grön och fångade den. Aldrig haft så roligt :) hahahaah skön jag :) GILLA Gillar't I FUCKING LOVE IT"


Jag rape:ade Adam med

"Drar kvällsrunken åt en annan kompis. Vad gör ni? : )"


Haha, så nu äre krig!

Nu ska jag gå och lägga mig, och vänta på att M ringer, sen är det natta da!

Avslutar kvällen med en bild på världens bästa Malin och mig från idag då vi var på loppmarknad! haha :D
Synd att man är så fruktansvärt snygg att ögonen trillar ut! haha aaaah maa gaad, en sill !


Tänkvärt.

Om man super i smyg, blir man hemlighetsfull då?

RSS 2.0