Snön hyr ut sin oskuld

Fy fan va pissigt jag mår, det är helt jävla galet. Så jävla tråkigt för Jennifer bara. Känner mig mest ivägen och inte roligt sällskap alls faktiskt. Får hoppas bara på att hon inte känner att det är förjävla pissigt.

Jag vet fortfarande inte vad jag ska gö imorrn, om jag ska hänga på till Laserhallen eller inte. Det beror lite på hur jag mår. Mår jag så här jävla piss imorrn, då blir jag nog hemma. Och jag hoppas för hela mitt liv att jag inte förstör nyårsafton för Jennifer. Jävla kuk också.

Världens bästa är hon iallfall, gick in till henne runt halv 11 typ tror jag, och frågade om det var ok om jag tog en varmdusch. Och det var det, och så ba "amen lilla gumman, hur är det, hur mår du?" HAHA, alltså... Jag känner mig som en påse med skit ungefär. As äckligt o skabbig typ. O så ba "jag gör te medans du duschar, gå nu o duscha med dig nu" Kändes skönt att bli lite ompysslad, och när jag kom ut så fick jag kram o så ba tittar hon på mig lite generat o ba "jag har gjort grönt te, mitt förkylningste" Jag dog lite i hjärtat så gulligt det var.

Fucking ont i mitt kuk öga igen också, so not coolt. Så där ont att jag får ont i huvudet. Första prioritering när jag kommer hem till Sthlm är att besöka farbror doktor och se vad han har att säg. Första frågan lär väl vara "röker du, ja menar alla tonåringar röker ju nu för tiden" HAALLÅ!? Jag blir så trött.

Nej, funderar på en till varmdusch o sen försöka sova. Pratar med Gbg , det var massa mys.
Och var jag inte frisk tills då jag kom hem till Sthlm igen, så skulle han ta hand om mig, pussa på mig o krama på mig sa han. Bästa är att han kommer vara på centralen 25 minuter innan mig och Jennifer. Klaad hest.

Heipa

Pimpim.

Hej, nu ska vi sova middag. Vi ska somna till Nicke nyfiken jag och Nicolas.

Vaknade imorse av att jag fått öroninflammation typ.. Så inte coolt så att säga.

Jag trivs här i Timrå, sundsvall var fint de också. Imorrn äre nyår. Vi taggar som satan.

Och Nicolas går omkring o kallar mig för Pimpim, det är lite roligt.


Heipa

Blue fruit.

Hej hallå. åkte bil med pappsen hem till Sthlm i.... söndags!? Just precis. Galen kväll hos petra och ännu galnare ute på krogen. Som tur var så jobbade morsan natt så hon kunde hämta mig när jag skulle hem.
Trillade innanför dörren vid 4 typ. Och upp vid 8, jag var fortfarande full när jag klev upp.

Och rösten var borta, den kom tillbaka IGÅR normalt. So not coolt.

Var barnvakt åt Cyle idag, gick runt med han på stan med min fader som skulle shoppa. Vi satte oss för att fika, så kommer det förbi en tant, tittar på cyle, tittar på mig o säger "vilken söt liten son du har.. Ni har" och tittar på MIN pappa! HAHAH höll på att garva ihjäl mig ffs.

Vi åt blåbärspaj med vaniljsås, det tyckte Cyle var smasken när han fick smaka utav mig!

Fy fan va sjuk jag blivit, FITTIGT jävla förkyld har jag blivit också, FEtt ont i halsen.

Ätit på steakhouse idag med fader, sussi och daniel. Det var mysipys.

Nu måste jag packa, för imorrn går bussen mot.... SUNDSVALL! Eller ja, Timrå rättare sagt.
Kommer inte komma hem förrens den 6:e igen. YEEY
Och samma dag så kommer Gbg till mig. Vi ska försöka tajma in så att vi kommer till centralen samtidigt.
Tar med mig Jennifer också, och hennes son Nico. Wohooo

Heipa



MästerfotografeN^ i lördags hemma hos Petra.

Oh crap.

Ibland tänker jag på misstag som blivit till smärta, men tro mig jag har lärt mig^

I do belive in fairytale.

you know, somtimes i think about you. And i miss you...


Parkera kamelen.

Precis hemkommen från mormor och morfar.

Imorse när jag vaknade så fick jag en dammsugare som jag inte haft sen jag flyttade till Sthlm, så nu jävlar kan vi dammsuga hemma! Det har jag verkligen saknat.

gjorde i ordning oss och åkte till Farmor och farfar, väntade på att farfar skulle komma hem från sjukhuste, då blev det gröt och skinkmacka!



Stora näsborrar jag får ibland på kort. Det stör mig lite. Annars så kände jag att jag var rätt så jävla snygg liksom.


Sen slocknade både pappa och jag i soffan i väntan på kalle anka så att säga. Och farmor kunde inte vänta tills kalle anka var slut med julklapparna, så hon tjatade innan. Fina paket där må jag säg!

Åkte hem till mormor och morfar, där maaaaaaten (tjåckiZz som jag är liksom) Så åt vi, och efter maten så kom TOMTEN! Haha, fy fan va skön han va.
Klapp ut delning för barnen INKLUSIVE mig, dock sista året. Hah


Morfar har en väldigt fet katt, kände mig hemma med honom.
Han ser lite ut som en hamster i ansiktet.


Sen körde vi igång med vårt årliga julklappsspel! Meeen, det var ju inte mycket jag kammade hem där. KAVEL! Som jag själv köpte till leken, men jag köpte den för att jag skulle ta den, så var var ju awesum!

Nu ska jag slänga ta mig min FUCKING MIGRÄN och slänga mig i soffan och titta på Tomten är far till alla barn.
Ringa Gbg också och se om han lever också.

Nu peppar vi för utgång imorrn! Förfest hos Petra, kommer komma sjukt mycket folk hörde jag och så krogen etterpå det. Det kommer bli awesum!

Heipa


Jag kan va söt också, utan stora näsborrar!

Oh, well.

God jul då!




Morsan kom och väckte mig vid halv 8 som jag bad om igår, så jag hinner fixa mig o allt.
Men, så somnade jag väl om. Då kommer min mogna pappa efter 20 minuter och börjar tända/släcka lampan och gapa på mig. Då vare ju bara att gå upp.
Ska sätta mig i soffan och dricka kaffe med min far och titta på Rasmus på luffen och självklart öpppna några paket! - "Jag är oskyldig som en brud" Haha, Oscar är ju för jävla skön! :D

Sårri.

Ursäkta röran, vi bygger om.

Nej, skämt o sido. Haft fullspäckat ända sen jag kom hem till mor och far. Därför dåligt med uppdates.

Blev färdig med mina julklappar för 2 dagar sen, sjukt skönt att slippa julstressen nere på stan. Var där nere en sväng idag med morsan och farsan, vi skulle till systemet. Pappa betalar, jag är nöjd.

Fick ju som sagt julklapp av Cyle´s pappa Millan, present kort på Åhléns. Visste ju som sagt inte hur mycket det var på, förrens igår. 400 spänn, sjukt najs. Så köpte hårfärg, mission complete. Jävlar vad nöjd jag är måste jag säg.



Lär väl komma lite bättre bilder då och då antar jag.

Var hos världens bästa farfar förut också, det var mysigt. Dock mådde han inte så bra eftersom att han nästan precis hade kommit hem från dialysen på sjukhuset. Men det var coozy som sagt.

Åkte hem och fixa middag, gröt och skinkmacka! Fy fan va de knullde imun med kall risgrynsgröt med sirap och ankarstock med julskinka och Jhonnys senap på. ÅM NÅM!



Pappas skinka alltså, den är INTE att leka med.

Klädde granen imorse med morsan också, det var coozy de med. Och självklart lyssnades det på julradion samtidigt.

Nu äre bestämt iallfall, blir Timrå över nyår. Jennifer ringde förut, och hon har nu bokat biljett åt mig! Världens bästa Jennifer som betalar eftersom att soc är rena rama fittor.

Nu ringde Gbg också, så ska telefonisera med honom ett tag.

Heipa

Flaska i huvudet.

tjenis!

Hemma i västervik nu.

Bussen var en halvtimma försenad igår pga all jävla trafik i Norpan & Söderköping. Så inte coolt.
Pratade med Gbg större delen av resan och smsade med Vibbe, så det var ganska lugnt. Men den där försenade halvtimman fick jag seriöst panik på. Satt längst in vid fönstret, så elementet var SVIN varmt, och kärringen som satt brevid mig sov typ hela resan, PÅ min fucking axel typ mer eller mindre. Så inte okej alltså.

Åkte hem och käkade lite middag, drog på mig myskläderna och så körde morsan mig bort till Vibbe, så sov där inatt. Tog igen ett halvår så där på en mysig kväll i hennes soffa framför tvn. Det var mysfaktor på det. Var skönt att 15 års vänskap inte var bortflugen som den hade kännts innan.

Sen helt plötsligt blev klockan halv 3 typ, så fick vi lite panik för att klockan skulle ringa vid halv 9, vi skulle ner till stan idag och kolla på julklappar. Meeen atteh, vi somnade om och så vaknade vi när Gbg skickade sms och frågade om jag var vaken typ. Och då var klockan halv 10. Haha
Och så var det 15 minus när vi vaknde, och vi missade fucking bussen, så fick stå ute o vänta på den andra i 20 minuter.

Och nu när vi skulle hem så var den SVIN försenad. Så inte coolt
Nu ska jag ringa och väcka Gbg och sen börja laga mat tills mina päron kommer hem från jobbet.

Heipa

Jag vill höra andetagen.

OH MY! Mått illa sen jag vaknade typ, trodde att det var för att jag var hungrig igår när jag gick o la mig. Gjorde lite barnmat, köttbullar och potatismos. Men gick fan inte över. Och nu mår jag SVIN illa hela tiden. Hoppas för HELA mitt liv att det fan INTE är vinterkräksjukan som kommit och hälsat på. För då vet jag fan inte vad jag ska ta mig till. Vill inte vara sjuk över jul ju. :/


Kungen har världens sötaste fötter! ÅM NÅM!



Massa mys!





Ögonen på denna bilden. Man smälter totalt!





Fy fan va söt han är alltså. Man vill bara äta opp han!

Snart måste jag gå till tvättstugan igen. Tvätta när man mår illa är fan ingen hitt alltså.. MEN, duktig som jag är ibland så får man väl göra det bästa utav situationen antar jag.
Ringde min sambo som är hos sin boyfriend också och varnade henne för att jag kanske har vinterkräksjukan, hon skulle kommit hem idag. Men sa till henne att hon kunde stanna en dag till så jag inte smittade ner henne OM det nu är så att jag har den.

Gbg fyller år idag, idag blir han hela 27 år.

Nej, nu ska jag gå och må lite mer illa o bara vara.

So, if your gone?

Morsning korsning.

Nu är jag äntligen hemma! Och nyduschad också för den delen. Var ju som sagt inte meningen att jag skulle sovit över där igår, så två dagars greddel o spya. Kändes så där va. Millan frågade om jag ville sova kvar inatt också, men kände att jag ville hem o byta kläder o duscha. Haha

Millans fru körde mig hem med bilen, så jävla skönt. Slippa sitta på tuben och pendeln o se ut som en lortig lodis liksom. Så, det tackar vi för!
Och innan hon och jag åkte iväg så fick jag en förtidig julklapp av henne och Millan. Present kort på åhléns. Ska bli spännande o se vad man hittar o köpa där! :)

Bara myst hela dagen lång! Och sniffat till en förbannelse! Vi låg och tittade på barnprogram på tvn förut också. Det var mysfaktor på den!



Sätta sig framför tvn kanske o se om det finns någon skit att titta på innan man somnar. Sjukt trött efter de här två dagarna. Blir väl kanske o vara barnvakt imorrn också. Lät som så iallfall, vilket jag hoppas på. :)

Heipa

Back off.

Hey ho! Godmorniiiiiiiiiiing! :D

Lillprinsen har varit vaken sen 5 imorse om jag inte minns helt fel, vi åt gröt till frukost och så har vi badat! Nu sover lilleman inne i mammas o pappas säng. Jag DÖR så söt han är alltså, fy fan vad jag vill ha en egen alltså.




Sånt jävla charmtroll att jag dör!

Nu ska är det min tur att äta frukost och dricka kaffe.

Heipa

Det var inte så jag menade.

Hej håå! Nu snart är det godnatt!

Sover i gästrummet hemma hos Millan och han fruga.
Han hade glömt att hon skulle jobba hela helgen, och imorrn ska han hjälpa sin syrra att riva hennes kök, och hon har redan en liten skruttunge hon också, som bara är 3 veckor äldre än Cyle, så att jag får agera barnvakt imorrn bitti redan, så då sa han att jag kunde slagga över här.

Pretty najs om ni frågar mig, blev bjuden på middag också. 3 soters olika maträtter, nått utländskt. Fråga mig inte vare va för det vet jag inte.

Sen tittade Millan och jag på film i soffan, en riktigt jävla psykofilm alltså. Var någon tysk jävla gubbe som var as duktig på kirurgi. Han separerade tvillingar som satt fast. Men nu hade han fått för sig att han skulle göra en mänsklig tusenfot utav 3 personer. Så tog han tillfånga 2 tjejer och en kines kille.

Kinesen satte han först i ledet, sydde fast ena tjejens mun i röven på kinesen, och den andra tjejens mun sydde han fast i röven på tjejen efter kinesen. Så det kinesen åt, de sket han ut i tjejens mun som hon var tvungen att äta, så hon till sist sket ut det i käften på kärringen som var fastsydd längst bak som till sist sket ur sig de hon också. Riktigt jävla psyko var han.

Nej, nu måste jag fan sova, imorse vaknade Cyle vid fucking HALV 5... Så får väl se hur länge han sover idag. Jag behöver iofs inte gå upp förrens vid senast kvart i 8, för Millan drar vid halv 9.

Godnatt^

You give love a bad name.

Hej hallå, godmorgon!

Uppe med tuppen idag! Ska åka in till stan vid halv 9 och möta Millan vid halv 10.
Ska vara barnvakt åt Cyle, världens sötaste unge alltså, fy fan. :D

Så nu ska här sminkas o klä sig lite kläder och sen ringa o väcka Titti o säga att jag kommer bort med min räääämsa så hon kan åka till kungsängen sen tydligen.


Heipa

SNOW

Godnatt Sverigeland.

Hade fått ett fint mail på fejsbock såg ja nu när jag kom hem. Det värmde i mitt hjärta.



traiN^

Wo to the fucking ho. God morgon era miffos.

The D day idag så att säga. Screw you, im going home! Ska duscha lite nu, och sen packa om väskorna och så vänta ut tiden för att sedan dra mig bort till stationen och ta tåget hem till los stockholm.

Imorrn blir det glöggfäääst med Titti på hennes jobb. Det ska bli spännande!

Och senast den 20e åker jag hem te sket vika. Tur jag inte ska vara där så länge, blir Olooowtown igen den 27e enat 28e för o fira newyyyyyyear! Så jävla awesum! :D

Förhoppningsvis så är Erika hemma också in Totebo, inte träffat henne sen studenten. Så inte coolt alltså.
Men men! :D

Nu måste jag skutta in i duschen! Får se om det kommer något vann, det har varit avstängt imorse! Hah

Heipa

Tack som fan.

Det är så fucking härligt o vara hemma här på kollektivet.

Myser så in i helvete.

Kom hit i lördags, det var bara grabbarna hemma. Och alla satt i soffan och sken upp som tusen solar. Och började skrika och gapa. Och så blev det massa kramkalas. Shit vad jag saknat detta.

Sjukaste ever igår, skulle gå o pissa. Och mitt gamla rum är ju först från varagsrummet. Och så sitter det en lapp på dörren o jag börja gapa "VA FAN SITTER DET FÖR LAPP PÅ MIN DÖRR OM!?" Och kom på att... Det inte alls är mitt rum längre. Haha
So not cool

Sitter o väntar på att Emmy ska komma hit efter jobbet. Hon kommer om 1½ timma typ.
Legat i soffan och tittat på film hela dagen. Just nu tittar jag på Tomten är far till alla barnen. Haha så jävla klockren, ingen jul utan den filmen.

Heipa

<3

Words may hurt but silence kills, so i fade away in to the silence and let the darkness cover me

The löv.

Jag njuter, myser, saknar, skrattar, myser, myser och så myser jag lite till.

Fan va hemma jag känner mig här i Osloland.

Imorrn ska jag vara barnvakt för en fin fin peng. De här kommer bli awesum.
Jag har varit med mallan på hennes jobb, dagiset var jätte mysigt. Vi bakade lussekatter utan saffran och gurkmeja istället. Det var koseligt. Och barnen tyckte om mig. Det var mys det det.


Nu ska jag duscha, sen ska vi dricka vin.


Heipa


PS. Jag saknar Gbg ...


Fastnat.

Nu har jag landat i Osloland. Har redan hunnit med att dricka kaffe, julebrus och ätit pannkakor som man fick till efterrätt efter lunchen som Milan bjöd på. Hans unge var världens sötaste. Så det här kommer bli bra tror jag nog allt.

Nu ska vi sova, klockan ringer kl 7 imorgonbitti. Ska följa med Mallan till jobbet.
Där ska blir det lussekattsbak. Det kommer bli koseligt.

Världens bästa mallanbrallan. Gud vad jag tycker om dig min tjåckizZfiz.



Till eran stad.

Nu drar jag till Osloland. Eller ja snart, först in till stan för lunch med sambo och Milan.





Ibland är jag nöjd med mig själv ~

Vintervit.

Jag är lite sad, samtidigt som jag är så jävla lycklig.

Kommer bli tomt nu när jag ska gå och sova, nu när Gbg åkt hem. So not cool. Har nog inte sovit så jävla bra på bra många månader som de här 2 nätterna. Min 160 säng kommer bli MEGA stor och tom. Uffa mig.

Jag har så jävla ont i mina armar sen jag och Titti spelade wii igår, den där jävla cyklingen var ju INTE att leka med. Det är den ju iofs aldrig.


Gbg slog mig i typ alla spelen vi spelade i förmiddags. So not cool, och jag som är en sån JÄVLA dålig förlorare var INTE glad. Haha jävlar va bitter jag var.


Imorrn drar jag väskan ombord på tåget som tar mig mot Osloland, och det ska bli så JÄVLA skönt. Jag har längtat så att det gör ont. Jävlar va awesum det ska bli o få träffa alla igen. Så lycklig att jag får gåshud.

Sen dessutom tror jag att jag håller på att bli sjuk.... SO NOT COOL, ont i örat och halsen typ. Vaknade upp inatt av massa kyssar. Sen när jag vaknade till på riktigt så märkte jag hur JÄVLA ont jag hade i typ halva ansiktet, fast mest örat. Haha, så jävla last year med öroninflammation. JAG VILL FÖR FAN INTE! :(


Sen har jag så jävla mycket som jag vill få ut, det är så mycket som jag vill få sagt.. Till min älskade sambo Sussi. Jag älskar dig över allt annat, och jag är så jävla tacksam över allt du gjort för mig sen jag flyttade hit, och att du ville att jag skulle flytta in i ditt nya hem. Så jävla tacksam för allt du gjort nu de senaste veckorna då jag inte alls vet vad fan som hänt med mig. Jag kan inte förklara. Jag vet i ärlighetens namn inte vad det är som pågått med mig. Jag känner mig som världens sämsta människa, med tanke på allt du gör och jag inte vet hur jag ska visa min tacksamhet... Jag vill bara att du ska veta att jag ska försöka förklara. Någon dag. Jag vet bara inte riktigt när.


Gbg bjöd på en kaffelatte på coffiestore idag i väntan på hans tåg hem. Älskade kaffé alltså. Dock jobbade inte Oliver idag.
Men, jag fick en fucking julgran i min kaffelatte! De va lite gölligt.



Syns inte så jävla bra, blixten tog ju ffs bort halva granjäveln.


GODNATT, nu ska jag snart gå o lägga mig o sakna Gbg lite.

Call it karma.

Mysmorgon - mysförmiddag med wii - myslunch - mysisoffanmedfilm - och ännu lite mera mys innan in till stan och vinka hejdå.

Jag har varit lycklig. Nu är jag lycklig, sen kommer jag vara mindre lycklig. So not cool.


"vet du om att du är en jävel på att hångala!? " Jag är besatt av karln.



Nu har det här inlägget vilat lite. Så nu ska vi löpa till bussen.



:(

Fittjävlar.

Så jävla trött på nyfikna människor. Dra åt helvete med er. Jag blir så trött.






Mysmorgon!

I really don´t know.

Vakna piss tidigt - ringa holken - vara bitter - göra sig i ordning - åka på möte i Jakan - åka hem och städa de sista - socialicera sig med Titti - vänta på klockan - åka in till stan - möta upp holken - åka hem med holken - laga tacos - spela wii hela kvällen - sova sig i sängen med holken.


Hej, idag stod mycket på schemat. Jag är nervös. Jag vill kräkas. Jag måste löpa till bussen nu. Jag ska snart åka till Oslo. Jag längtar ihjäl mig.

Hejpåsig




Min kamera på mobilen är inte så pjåkig ändå

Special needs.

Vakna sent - dricka kaffe och chill - somna framför tvn i fotöljen - vakna - äta macka - städa - laga middag - sova.




Fyllehångla med Mallan som vanligt - Check!
Jag har ont i mina magmuskler, var kvällen så rolig igår?!

Imorrn kommer mitt herrbesök från Gbg, jag vill kräkas så nervös jag är.
So not cool.

Put tomorrow in a bottle.

Däckmood.




Godnatt



And so they say.

God morgon.

Väcka sambo - fixa sig - ta bussen till kungsängen - bolaget - lite mer fix - Pendeln till mister A - Bli full - Åka hem - Däckmood.

Tack o hej





Jag saknar mitt långa fakehår. Hejpåsig

Butterfly

Nu äre biffen kirrad. På måndag får jag killbesök från Göteborg.

Nu äre nervöst värre här borta i Sthlm......

Tack o hej

Sweeeeeet

Ibland vet jag inte vad som händer med min charm.......











Ibland ser min piercing dermalen ut som en vårta. So not cool

Ibland föundras jag hur ful jag kan vara. Groteskt.

Gula faran.

Alltså, den där gula faran alltså.. Han har gjort min dag idag.
Går inte göra annat än att älska honom alltså! Fyfan sicken kille!



Han kommenterade min status på fejsbock och tyckte att jag skulle pallra mig till Norge igen, och vilken tur han har att jag åker nästa vecka då! :D

Ska bli så JÄVLA underbart att träffa alla!
Speciellt min älskade tjåckizfis!



Och så hade jag fått mail från Linn också som ville veta när ja kom och så ville hon hylla min fin fina profilbild som jag har på fejsbock! Haha, shit vad jag saknar den kvinnan också!




Och jag fick en chock när jag kom hem igår! Världens bästa Titti och sambo hade fixat mitt rum medans jag varit borta hos mister A , mitt liv är verkligen på topp nu. Jag vet att jag är typ världens sämsta på att visa min uppskattning, men jag vet inte hur jag ska göra. Ibland känner jag migsom världens sämsta vän.. gah


ÅH, Jennifer satte över 100 spänn åt mig. Fy fan va jag är lycklig nu alltså.

Ska fixa lite mera papper och så ska vi ta bussen!


I miss you, i miss you, i miss you, i miss you^

Julradion.

WOHOOOO! :D

Nu är mitt fulländat! JULRADIO.SE är äntligen här! WO to the fucking ho! :D

Karln gick till jobbet för ca en halvtimma sen, nu ska jag fixa med lite papper och så ska jag vänta på att Titti vaknar, så vi kan åka till Kungsängen o lämna in papper till fucking äckliga fittiga Soc.

Sen ska vi åka hem och julbaka! Lussekissar och pipparkakor! Ska göra pipparkakorna från scratch! :D
Sen ska vi födelsedagsbaka också! Min sambos pojkvän fyller år idag.

Ååh, bara ryser av att lyssna på julradion, jag blir verkligen som ett litet barn på julen, haha :D


Från och med Du^

RSS 2.0