Vind som piskar ben och märg,

Nej, vi åkte inte igår. Petra ringde tillbaka i sista minuten och sa att hon spytt som en gris och att hon inte vågade åka tåg. Vilket jag nog inte heller skulle ha gjort.

Efter nån timma skickade Petra sms och frågade om jag kunde ringa hem till hennes mamma och be henne komma med vatten utan bubblor. (dom har grävt fel åt helvete så man kan inte dricka kranvattnet) men det var ingen hemma. Så jag tyckte synd om min fruga så jag hojkade upp till Coopan och köpte vatten utan bubblor, banan som är bra för maugen och en massa dyra tidningar och åkte ner till henne. Jag stod på avstånd kan jag lova.

Hon såg DÖD ut, på riktigt. Hon var likblek i ansiktet. Jag ville krama henne. Men det gjorde jag inte.
Ville bara ta henne i min famn och klappa på henne. Men jag tog mitt fulla sinne till behag och lät bli. Vill fan inte bli smittad med vinterkräksjukan.


Somnade runt 10 igårkväll kanske? Klockan stod på 02.03 TVÅ ggr inatt. Haha, jag tänkte att wtf är det som händer? Tills jag kom på att vi skulle ställa om klockan inatt. Efter det kunade inte jag somna om på några timmar. Det kändes ju så där om jag får säga det själv. Hela jävla natten har varit fucked up kan jag lova.

Nehej, slänga på lite mer kaffe kanske och börja packa om väskan. Drar till min Totto vid 7 ikväll. så synkar jag henne när hon kommer hem från Helsingborg. Mysa med min Tottoleinen i hela 3 nätter och 4 dagar.



Update ;

Efter att ha pratat med petra i ca en halv timma så säger "nu skiter jag i att vara sjuk, vi åker ändå"
Joråsatteh, bäste frugan tog sig i kragen och vägrar vara sjuk. Sicken kämpe!

Precis packat klart nästan. Bara min pickadoll, datorn och min outfit som jag ska gå och hämta hos grannen nu när som, som jag ska packa ner. 

!!! Kräkpåse också till frugan kom jag på. Sa åt henne att hon SKA sova på tåget. OCH sova när vi kommer fram till min tottos lägenhet. Vi behöver inte stressa. Alla skulle tydligen sätta igång tidigt. Runt 2. Haha

Nej, nu måste jag packa klart och göra allt i ordning.

Tjipp tjopp

Han har tom spräckt din läpp,

Morrn!

Fick sms av Petra för ett tag sen ... "jag har spytt hela natten och kissat med stjärten" Kissat med stjärten? Jag skrattade så jag kiknade. Sen förstod jag att hon åkt på vinterkräksjukan. Då blev jag mindre skrattglad. F A N också kände jag lite mer.

Tåget går inte förrens vid 11 iallfall. Hon skulle vila lite till. Och jag tänkte packa lite smått iallfall. Man vet aldrig med henne. Men ska vi åka iallfall, får hon fan hålla sig på avstånd. Jag har varken tid eller lust att bli magsjuk i vinterkräksjukan.

FAN också så jävla tråkigt. Funderar på att dra själv annars. Bara vara liksom. Kan vara skönt det också. Och sen kanske inte åka hem imorrn, utan överraska min Totto imorrn när hon kommer hem från Hgb!? Hah, det hade varit något.

TUUR att jag vaknade när jag SKULLE ha vaknat igentligen, insåg att jag ställt klockan fel åt bara helvete när jag vaknade 20 i 8. Hade ställt klockjäveln på halv 9 när jag igentligen skulle ha ställt den på halv 8. Men men, upp kom jag iallfall!

Epilerade mitt ben igår. LÄS: BEN och inte benen. Det gjorde så JÄVLA ont. Har ALDRIG svurit så mycket i hela mitt liv på den där lilla kvarten. Jag blev förbannad så ont det gjorde. Men sen insåg jag att det inte alls gjorde så ont. Tills jag började på det andra benet. Då blev jag förbannad igen att jag kastade skiten och tog till rakhyveln på andra benet. Så det kommer ju bli bra det här. Ena benet lent som en babystjärt i cirkus gurkus 2-3 veckor medans det växer hår på det andra för att jag inte epilerade det. Aja, det tar vi när det kommer. Kommer nog se roligt ut hur som haver.

Övervägde att epliera muttan först, men sen så ändrade jag mig ganska så snabbt när jag insåg smärtan. Funderade även på att köra ett race under armarna. Men ändra mig lika snabbt där också. Dra åt helvete va ont det skulle gö kan jag tänka mig.

Nu ringer Petra ... Nu får vi domen

Speed of sound

Vart går gränsen mellan att vara en fitta och vara en fitta?


Allt har ett slut, det är bara att inse. Men allt slut innebär inte att man gör det med STIL tydligen.



Sitter här med färg i håret och kikar på lite nya jobb. Finns verkligen inget som är intressant. Jag blir galen snart.

Så nu gäller det snabbt att dumpa problemet, passa runt den i lokalen som ett herpeseksem

Godmorgon!

Utbildningen på det nya jobbet började i onsdags och är fortfarande igång! Så jävla roligt. Så jävla sköna people som är med på utbildningen, och det gråter man ju inte för direkt. Igår crashade dock hela systemet. Började krongla runt 11 igår vid lunch. Och vi började vid 09.30. DEt kändes ju så där. Haha

Meen, det var tydligen för att dom hade utbildning uppe i kristinehamn samtidigt. Så idag börjar vi inte förrens vid 16.00 istället. Wehoo

Varför var jag så arg när jag kom hem i lördags för? Förstår inte. Haha minns inte heller.
Det är så JÄVLA läskigt. Så fort jag sätter min fot inne på palle, så börjar minnesluckorna. Som tur var så var vi inte på det där jävla skit stället så länge. Vi drog till Harrys, och därifrån minns jag nästan allt. Haha, det hag glömt är nog ändå inget jag vill minnas, så det får vara så. Vi gräver inte i det mer nu. Haha, fy fan.

Just det, börjar med att jobba redan imorgon, direkt efter utbuldningen. Skönt att det är kvälls vecka nu, så börjar inte förrens 16 imorgon heller, och fredagen också!


Nu måste jag gå och hämta lite mera kaffe och ta en cigg.


Kände lite att...

... Gör det bara? Idiot jävlar.



PRECIIIIIS så känner jag just nu. Jag skrattar åt dig, förstår du inte det? Patetiskta jävla idiot.


Hur känns det nu?

Drar på kalas jag. Ikväll blir det förhoppningsvis öl. Jag längtar redan. Gjorde ett kap på stan idag också, stövlar för 200 spänn. Och ett nytt vinställ.


Gör en Lisa "left-eye" Lopez

Hey ho!

Malin och jag har setat och diskuterat nu ikväll. Vi ska börja knapra Reductil. Går det åt helvete så går det åt helvete. HAVE FUN! Att knapra reductil är lite som att "living on the edge" Det var roligt så länge det vara så att säga!

Dessutom är jag i maskinens nya låt "krossa alla fönster" Den går på repeat här hemma. GUTTANS!

Imorrn ska jag på möte ang mitt nya jobb. Halv 5 på kvällen. tjohej.

Idag bjöd pappa på resturang, åt en blodig pepparstek. Fy fan så jävla guttans.

Nu ska fan i mig sova tror jag.

Du stack ett hål,

Mörrn!

Jag sitter här och dricker mitt kaffe och letar förbrilt efter en bra klinik som gör ögonfransförläning. Och hur fan vet man vilka som är bra och vilka som är dåliga? Bäste julklappen ever i år känner jag. Säga hejdå till mascaran liksom. How niiiiice?!


Tänkte snart kirra lite lunch också, sallat blir det nog idag.

Jag ska på möte imorrn också ang mitt nya jobb. Jag GAV seriöst min kompis ett jobb igår. Och så är det möte imorgon vid halv 5. Vet ni vad hon säger? "näe, jag kan ju inte då. Jag ska ju på middag" VEM FAN VÄLJER MIDDAG FÖRE ETT JOBB!? aja, inte min huvudvärk så att säga.

På lördag är det kalas som gäller. Idag fyllde lillsnörpa 2 eller om fyllde 3? Nää, 2 tror jag nog. Morbror fyllde år i söndags, och andra stora damen fyllde någon gång förra veckan. Vem orkar med kalas? Gah

Min mage är hungrig. Pratar med någon lustig snubbe på msn. Han säger att han ska bita i min rumpa för att jag kallade honom idiot. Han jobbar med kex. i göteborg. Jag undrade om det var Gofika, då sa han NEJ, DET ÄR FAN I MIG INGEN GO FIKA HÄR INTE. Nää okej tänkte jag. Nu lugnar vi oss.

Yeah, you want it but I can't help it

Hubberuhubberu! Får inte mycket sagt den där.


Varit på stan hela dagen nästan. Regnat har det gjort också och blåst. Fy fan så räligt.

Köpte ma en AK74M i något jävla stånd av en alkis eller nått.



Om jag är nöjd? Ohja! Alla i Linkan kommer leva farligt den 29e kan jag lova. Petra köpte en lika dan som mig. 50 balubas barre. Den jag ville ha på jannebanan kostade fan i mig 250 guld. Lät iofs lite bättre och var stört mycket coolare än den jag köpte idag. Men, den ska användas en gång?

Så, nu är ena Halloween outfiten färdig. Outfiten för den andra Halloween festen är näst in till klar. Kommer bli så SJUUUUKT awesome. Mycket blod på båda ofc my horse. Petras fest är nog den jag längtar efter mest tror jag. Ska bli så JÄVLA roligt.
Som sagt, den 29e drar jag och Petra till Linkan för lite halloween partaj, och den 5e sep har hon och mike hyrt lokal. Ååh, så sjuuukt taggad! Lite tråkigt att man inte kan vara samma grej 2 ggr. Så, jag tar det bästa till sist! Mwaha!

Sitter här och väntar på att klockan ska slå 23, så att jag kan gå och kolla på criminal minds och sova sen.
Ska nog ställa klockan imorgon också, även att jag inte behöver. Fan, skulle ju ha beställt blod idag på internet också. Det glömde jag. HATARRR att jag inte kan betala saker över internet med mitt kort. Eller ja, lite bra är det väl också iofs. Blir inte så mycket nätshopp för min del!

Nej, skala nötterna och vänta lite till kanske. Ta en cigg också. Nu blev jag sugen på kaffe, nu vill jag ha morgon.


Show your self,

Tjenilitjenare, är jag vaken eller!?

Idag är jag ledig, igår jobbade jag. Idag ställde jag klockan trotts att jag är ledig. För Petras skull. För att vi ska gå på stan innan hon börjar jobba vid 2. Är jag inte ganska så bra ändå? Ska möta upp henne om 40 minuter och jag sitter fortfrande i mina sovkläder och dricker morgonkaffe. Nej vadå, skulle jag känna en liten lätt panik? Neeehejdå. Eller?

Tydligen så är det höstmarknad på stan också, hur fan ska man orka med det? En jävla massa folk och skit. Döda mig långsamt eller något känner jag mer. Försöker få tag på Rebbyrubin också, men hon svarar ju aldrig i sin telefon som vanligt.

Måste till AF också när jag ändå är på stan, uppdatera min jobb status lite. Börjar min upplärning på måndag med mitt nya jobb. Efter det kan jag förhoppningsvis skriva ut mig från den där förbannade JÄVLA AF. Jag hatar dom, dom är som djur där nere. Äckliga jävlarrrr.

Nu har jag äntligen kommit på hur jag ska få min ajfån 4S också när den kommer ut i butik den 28:e.
Det kommer bli awesoooome! Fast jag är fortfarande lite klyven, htc XL eller ajfån 4S!? Det tåls att tänka på lite.

Oj, nu ska jag möta loppan om 30 minuter. Jag kommer komma försent som vanligt. Skepp och hoooj!


no matter what you tried,

När man varken känner sig glad eller ledsen ni vet, man bara är liksom. Det finns liksom ingen mening med någonting alls. Så känns det lite just nu. ELLER, det kändes ska väl tilläggas. Fått världens finaste mail, med världens finaste bilder, 2st på min finaste prins i hela mitt liv.






Fina fina älskade lilla raring. Världens bästa solstråle. Kan få vem som helst på det bästa humöret vare sig man vill eller inte. Att man kan tycka om någon så mycket som man inte ens är släkt med, det är lite läskigt. Som jag saknar mitt lilla charmtroll. Världens gladaste bebis var han när han var liten. Gu fader vad jag saknar honom nu när jag tänker eter. Man ska inte tänka så mycket. Fick glada nyheter också med i mailet. Det gjorde mig glad också. Kändes som om att jag fick lite ny energi efter att jag läste mailet. Yey-time. Det behövdes.

Innan bläcket tar slut,

Jorasatteeh, farsan är gay. Jag orkar inte. Sa upp mig från jobbet idag, no more sitta i kundtjänst.


Du sa flyg, men inte hur.

Hejsan hoppsan bloggski!


Har varit utan internet sen jag kom hem från mallawn i måndags, det var traaaasigt. Så igår fick vi ett nytt modem!

Det är fan läskigt hur man känner sig handikappad utan internet, och hur jävla tråkigt livet blev :S
Och inte fanns det ett skit att se på heller på tvn liksom.

Börjat mitt nya jobb nu också, så hela veckan har jag gått till jobbet med en fet jävla ångest och ont i magen. Känns väl så där.

Igår hade vi driftstörningar, DET var skönt. Heh 8)

Fyra miljarder euro,

God morgon!


Här sitter jag i min totto´s soffa, dricker kaffe, tittar på nyheterna på tv4, sminkar mig lite smått och fryser om mina fossingar för att jag promt absolut måste ha balkongdörren öppen för att jag tycker det är varmt. tydligen inte så varmt om min fossingar som sagt. Snart går mitt tåg hem. iiiinte okey.

Nuuu, måste jag sätta på plattången så att vi kommer någon vart här så att säga. Heh

Känns lite vuxet att tittapå nyheterna och dricka kaffe i soffan faktiskt om jag får säga det själv.
Malla väljer att duscha, torka sig, och sen klä på sig. Så kulturerad är hon.

Over ´n out


Tottolove

Sååååååja! Söndagen börjar lida mot sitt slut tyvärr.

Legat och myst på min Totto hela kvällen framför tvn. Vi har tittat på sjuuukt mycket filmer, ätit bakisgrajjor för en hel vecka!? Druckit alldeles för mycket cola och lyssnat på regnet. Vi har tittat på Kjell också, Malla verkar ha missat det. Dålig totto faktiskt. Inte alls lika bra som mig liksom. Nu går min totto runt här och gugrlar munskölj. Varför vet jag inte, för utav mig ska hon då inte få några pussar iallfall. Men det behöver hon ju inte veta.

Imorrn går mitt tåg hem runt 11. Jag vill inteeee åka hem. Vill stanna hos min totto forääääver.
MEEN, nästa vecka börjar mitt nya jobb. så måste vara hemma och fit for fight.

Och nu wajnar min gölletotto om att jag ska spotta ut snusen innan jag somnar.
Råkade visst somna med den inatt när jag kom hem. Haha

För när jag klev upp imorse så sa hon "Alltså tintin, du har lagt en snorgubbe på min kudde"
HAHA gick och tittade på kudden och frågade om hon menade den bruna lilla fläcken, ja sa hon då. och då sa jag att det nog var en snusfläck.

Nu vill min totto sova, hon ska till skolan imorgon. Wehooo så roligt.
Och Bernad har fått en godnatt mandel, nu kan han dö lycklig också.

Tjipp tjopp, du har nog en liten snopp.

Sista chansen nu,

Hejsan hopp!

Gårdagen gårdagen .. SVÅRSLAGET kan jag lova. Fy fan så jävla najs det var. Allt och alla lyste o över hela jävla dansgolvet, alla människor var helt jävla underbara, glada och ja. Svårt och förklara. Så jävla roligt var det. Folk var fan galna, helt jävla underbart när folk är så! Skulle lätt vilja åka på en riktig sensation white alltså. AWESUM!

När man kom in så så fick man glowstick, HAHAH och jag trodde det kostade dyra pengar, så jag ba till killen som delade ut "jag ska inte nån jävla skit" och så gick jag in. Haha, såg att alla andra hade så jag frågade malin om dom kostade, så sa hon att dom inte gjorde det, då fick jag ju ta dom där tunga stegen tillbaka till den där söta killen, lägga på rådjursögonen och säga att jag faktiskt ville ha en iallfall och att jag bara skojade. Haha

Vi sitter här och väntar på Mary, vi ska ha bakis häng med pizza, film, cola, chips och allt som hör till. Kommer bli en fin söndag. Mår oförtjänt bra idag med tanke på igår. höhö, men jag klagar inte! Bara en liten dov huvudvärk som sitter bakhuvudet.

Nu vill totto ha datorn, totto är duktig och pluggar. Jag tittar på fångarna på fortet. inte lika kul



Himmlans snygg är jag också!

I belive,




Så jävla sant.

Jag vill ha din ryggrad här,

Petra köpte 2 örhängen på stan btw, men skulle bara använda ena. Så jag fick det andra!



Bilden gör sig iofs ingen rätvisa, men guuud så snigg den är och skulle nog lätt passa till mitt röda hår! Becca hade en gul. Den var stört fräsh. Jag vill också ha en gul.

Fan, jag vill att det ska bli imorgon nu, så att jag kan få färrrrrga mitt hår, och få mina dreads. Bah

Tog mig en liiiten powernap förut också.. Fy fan så dålig jag äääär.

En stad i puls,

Hello you!

Idag blev det bara 3 timmars jobb. Alltid något!

Efter det så hojkade jag ner till stan och mötte opp mina bönor för fika på Morella. Det var coozy.
Gick runt en runda, men hittade ingenting som vanligt.

IMORRN, är jag ledig. Då ska jag över till Becca. Vi ska göra kaffelatte med vitchokladsmak. Det ser jag fram emot. Kan nog bli en riktig höjdare tror jag. Och så ska hon färga mitt hår, och jag ska färga hennes. Sen så kom vi även fram till att hon ska få göra min/mina dreads, för Mallawn satte sig på tvären igår. Så att nu har jag styrt upp det också. Kjempe grejt!

Dessutom har jag beslutsångest också. Jag vet inte riktigt vilket jobb jag ska välja...
Jag har tills imorgon att tänka på det. Ena jobbet är det lite mer timmar på, men det jobbet är mer skrämmande än det andra, och det är dels lite mindre timmar på det jobbet. Gaah. Det är KAOZ i min skalle. Jag blir galen. Jag ska sova på saken. Prata om saken. Fan i helvetes jävla skit.



Han får så mycket kärlek på jobbet den där huten Dogge. ZööötiZzzisen

Here comes the rain,

Min Totto är typ världens bästa. Hon fixade mig en Sensation white biljett till lördag! Wehoo
Det ska bli spännande, måste rota fram lite vita kläder tills dess.

Måste färga mitt hår också, HEJ RÖDTOTT! Mehe

Jag har även bestämt att Mallawn ska fixa nån dread på mig också. Kommer bli huuur awesome som helst! Rödhårig med dreads. It gonna be AWESOMMMME!

Jag har verkligen inte gjort ett skit idag. Letat lite outfits till Halloween på partykungen är väl det enda. Ser ut som om att det kommer att bli mycket blod i år för min del. Heh, det tycker vi om!

Pratat lite med Petra i telefonen har jag gjort också.

Om jag slutar skapligt imorrn så blir det antagligen mer eller mindre än fika med min pingla.


Jag är sjukt rastlös. Wehoooo


they scream,

Tjolahopp!

I lördags flydde jag och Petra fältet med Tilta och .. ehm.. Jennifer?! Till Hultsfred. KAN ha varit det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv. På allvar alltså. Fy fan. Bara en jävla massa bönder över allt. Och roligt pratade alla också. Så fort någon öppnade munnen dog jag i princip av asgarv.
Bråkade med en pizzabagare, åt pizza i baksätet på en bmw i 150 flås hem i dimman utan bälte - living on the edge om ni frågar mig. Heh

Söndagen mådde jag oförskämt bra, förutom att jag var så jävla trött hela dagen, så sov i princip bort hela dagen.

Sen är har veckan bara bestått av jobbb jobb jobb jobb och åter jobb. Jag gillare.

Har fått 2 jobberbjudande på mindre än en vecka. Hur ofta FÅR man ett jobb liksom. Dom liksom kastar jobb på mig på jobbet, kan man säga så? Haha.
Hoppas att allt löser sig och att det blir som det är tänkt. Go go go go!!
Känns skönt att kunna slippa AF och allt tjaffs kring det.

Nog om det.

Min mamma visade en bild för sin jobbarkompis inatt tydligen. Hon skrattade så att hon grät och inte kunde andas. När jag bodde i Oslo och skickade runt cv och grejer, så råkade jag klicka i fel bild. Och klickade istället iväg denna bild, som skulle vara jag då. Vilket det INTE är. HAHA



Visst är jag söt? Kan säga att dom inte hörde av sig från jobbet. Dålig stil om ni frågar mig.

Hittade en annan göddig bild från Piss and löööv i sommras! Den gillar vi skarpt.



Fina grappar det där om ni frågar mig!

Är ledig idag, funderar på om jag bara ska ligga under mitt duntäcke hela dagen och inte göra ett skit eller om jag ska orka pallra mig iväg och dra en solning eller ej? SVÅR FRÅGA så att säga.

RSS 2.0