Tjaaaarrå

Bye bye bitches, nu drar jag på festival en vecka. VI HÖRS OM EN VECKA SÅ ATT SÄGA.

Peace & love, here i come!

till alla er som vet att dagarna går,

jag kan inte sova. Mina ögon svider. Migränen är på väg. Jag orkar inte med migrän om jag ska sitta i en buss i 6 fucking timmar. jag orkar ingenting om jag inte ska få sova inatt. jag förstår inte varför dessa sömnlösa nätter kommer krypandes ibland. jag orkar inte med sånt här trams. fan också.

Allt dåligt blir bra,

Nu ska jag skutta i säng, försöka sova!

Packningen är klar
Alkoholen är klar
ALLT ÄR KLART!  Förutom min kyckling sallad som jag ska ha på bussen imörra.

Tom lattjat till det med fina naglar och allt!



Andra näven lika dant, jag är fan i mig awesome. Tack och hej

FÄRGAT HÅRET HAR JAG OCKSÅ GJORT! Gjorde mig ännu lite mera awesome.

Lämnade allt, så barnsligt och så kallt,

Midsummer, en bild säger mer än tusen ord.
















Thats it. Åkte taxi ut till Lysert, gick från lysert till åhmans, gick från åhmans och hem.
Kvällen var bananaz. Jag gillart.

Snykka cheyer hey

migrän migrän migrän migrääääääääääääääääääääääääääääääään.

Jag orkar inte, skjut ma i skallen ba. Fort ska det gå också.

Igår när jag och Mallanbrallan var påväg till bolaget så rökte jag, och då kände jag att jag hade fått fett ont i halsen på höger sida, sån där halsfluss ONT! Har ju redan haft halsfluss 3 ggr på typ 2 månader 09. Vilket inte är att rekomendera om vi säger så. Åt glass och drack te hela kvällen igår.

Idag var den borta när jag vaknade, MEN jag har fått migrän istället. Jag känner lite att, varför kan det bara inte få vara bra för? Jag hoppas hoppas hoppas för hela mitt LIV! Att hela nästa vecka kommer att svepa förbi UTAN några sjukdommar eller migränanfall. Jättebra o sitta vid datorn när man har migrän, men atteh... JA!

Ska åka till mormor och morfar sen och käka mat typ, sen ska jag hem och fixa mig och dra bort till Djellut där det kommer komma massa folk.

Guttans på oss. Ge mig måndag tack




Snykka cheyer från i lördags tror vi.(ehehe) Vibbe sitter ALLTID med en massa fula bilder från dom helgerna hon är med oss, och så bara dyker det upp lite så där plopp plopp ÖVER ALLT. Denna hett jag på Twitter nyss. WHAT DA FUCK

couse i can,

Imörrn kommer jag vara bizey chey hey 5.0 kan jag lova.

Joppet vid 10, lägga schema vid 12, förhoppningsvis kolla in hojka vid 13 eftersom det blev struligt idag, sen staun och träffa min finis Malin och fika och köpa det sista som behövs till festivalen och prata massa skit antar jag. Bizey chey som sagt.

Tror ni inte det blev stress imorse ändå, fast Djellu ringde precis sekunden innan och sa att jag inte behövde stressa. Så jag har gått utan mobil hela dagen. -.- Har kännt mig fett naken kan jag ju lova.

Nu ska jag dock hoppa i knopplådan och sova. Brukar ju sova så här dags annars, börjar bli fett trööööttish.

Haha hörde precis att, när piss and löv släppte sina 100 biljett i måndags, så tog det 11 sekunder så var dom slut!!! DET ÄR STÖRT GALET.

hear me screaming,

Tjipp, haru cigg? Mähäh

Både igår och förrgår så somnade jag innan 23.00 och vaknar runt halv 8. Det känns så där och vakna så här tidigt när man är ledig, fast visst. Då har man hela dagen framför sig. MEN och andra sidan, så känns dagen förbannat jävla lång.

Igår gjorde jag stan med mamma, pappa och farmor. Fick nästan allt jag pekade på. Fast det var bara nödvändigheter inför festivalen och lite annan skit. KULJUL

Fick min lönespec häromdagen. Förbannat bra måste jag säg. Men sen räknade jag ut alla mina räkningar och skulder. Heya, jag får kvar ciiiiirka 3 tusen. Och så ska jag på festival i en hel vecka på det också. Det känns ju lite såååådär om jag får säga det själv.

Så, eftersom det så fick jag avbeställa min klipp och färgtid jag hade idag hos frissan. FÖRBANNADE JÄVLA FITT SKIT VA ARG JAG ÄR ÖVER DET. Helvete också. Så morsan ringde och ändra datum till 26e nästa månad. EN FUCKING HEL JÄVLA MÅNAD KVAR. Döda mig, skjut mig. Gör vad fan ni vill. Som jag längtat efter att få klippa bort mitt jävla skatbo. AAARGH fuck my life.

Ska titta på cykel idag jag, kan ju behövas då någon har snott min Gabriell. Även där försvinner det lite mer pengar. KUKSKALLE vad jag hatar pengar.



I still need you, but I don't want you now



Mormor och morfar kom förut och drack kaffe. Dom hade med sig närmare bestämt 4 liter jordgubbar till mig.(till oss) mest MIG! Så nu har jag jordgubbskoma en smula. Innan dom gick så visade mamma min söta lilla "saft"kanna jag köpte tills vi ska åka på festival för mormor. Och morfar kom med plånboken och sa att han inte hade någon 500lapp och frågade om 300 kr räckte, och om inte så skulle jag få resterande på fredag. Haha göllegubbe.

Let the fire burn,



Förbannat jävla snygg vän jag har där till vänster!

Guld blev till sand,

Jag vet inte vem ni är längre.

Vintern känns väldigt lång,

Hur awesome helg? Förjävla awesome, enligt mig iallfall. Länge sen jag haft så här roligt en hel helg.

I frrrredags var det studenten, så först var vi hemma hos Liffan och Jonte sen gick taxin ner till Simpson.



I lördags var det bara lördag och dags för Palle. Var först hemma hos Djellut och drack pizza surhöle och Skogis startade en lek som vi alla gick in för till 100% *HOST*



När vi står utanför palle så kommer det hen HEL buss där det står Sthlm på, och det var bara grabbs. Bussen åkerförbi och när vi går in så backar den tillbaka, och nollåtte killarna har hyrt hela hyllan.





Sören charmören vettu! Hah

Under kvällens gång hann vi med att dricka en jävla massa öl, drinkar, champange, klämma på tuttar och känna på rakade fittor. Vad de skulle vara bra för det vet jag inte.

Idag hittade jag en väldigt äcklig kompis på golvet i köket på jobbet. Såg något i ögonvrån och hitta denna larviga larv!



Men han har fett många ben, så jag tänkte om det kanske är en tusenfoting istället för en larv? Men så tänkte jag också att... Lever det ens tusenfotingar i sverige? Mähä, tåls att tänka på.

Nu ska jag röka, föna manen och slänga mig i soffan och titta på skräckfilm. The little girl who lives down the lane och dricka oboy, skepp och hoy!

and easy too fail



Efterfesten hemma hos Djellut bestod av prat om köttsemlor och att dricka vin,

Drunken whores

Jag hittade en bild till, var när och hur den nu är tagen.



När dom sjunger om ångest,

Hej och håååååå va bilder det är på VIFT efter denna kväll. Det står ju inte till nyktert aifall kan jag lova.

Dessa två hittade jag nu iallfall... KULT






FETT BRUN JAG ÄR!!! jag gillar´t

Fått mail av en herre jag inte hört ett ord av på flera månader, det tog ganska hårt...
Nu ska jag röka klart, osen sova trr jag,

Blir pizza surhöle imörrn, whopa

Fattig man, hade inga stålar han

KUL att jag skrivit värsta inlägget och så dör datorn ........ JAG ORKAR INTE.

Det ekar i mitt (eller ja, vårat) vardagsrum. Soffan är ute, nu väntar vi på den nya. En 18 tusen soffa med ryamatta till. Tryck på en knapp och du får fotpall som kommer ut ur soffan också, fett skönt. Jag kommer nog försitta soffan på en MAX en vecka. Mähä

Sovit knappa 4 timmar inatt, ögonen sved när jag vaknade förut vid 11 och inte kunde sova mera. -.-'
Vaknade på SKIT dåligt humör också. Whoa. Känner inte för ett piss idag, och idag är det studenten. KULT

Nu ska jag klä mig och snart åka till Willys och handla sen käka lunch någon stans.




Du vet vart jag finns om du behöver prata, jag vet hur du känner dig. Du vet vem du är, jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Du vet vart jag är. Jag finns här, jag tänker inte fråga hur du mår, hur det är eller någonting. Jag vet att det gör förbannat jävla ont, därför tänker jag inte göra det. Du kommer och pratar med mig när du vill, vill du inte prata så gör vi inte det. Jag vill iallfall att du ska veta att jag står bakom dig till max, och lite till. Kärlek och sån där trams, som vi brukar säga.

Fasten du inte lyssnar, vet jag att du hör ändå


Om vi inte vaknar upp i drömmen,

Varit på kalas idag jag, gammelmorfar blev 91 idag.

Älskade lilla gullungen var där också.





Vadå stå nära kameran!?

U & me, me & U

You can´t break a broken heart ,


Nått mer än det jag redan sagt,



Morrn! Jag kände lite att... Får man verkligen se ut så där? Det ser ut som om att vi rökt på i typ 3 veckor utan uppehåll. Iallfall jag.
Det är tur att Djellut är Zöt iallfall.

Tack o hej,

Låt inte koppen rinna över,





Gick inte att ladda upp mer bilder än dessa två.
Av att dömma av den första bilden, så kanske man kan tro att jag varit på kolmården och tittat på djur, men så är faktiskt inte fallet mina kär blokkläsare. I söndags så åkte jag med morsan, farsan och Djelluts mamma till Tovehult, där åt jag frukost. Black kaffe, (som min själ ofc, som jag sålde till djävulen för en 5krona och en fimp) Och den där nybakta delikata bröd, med salami och brieost i. MÖMS så att säga. Och ja just det ja, till hönan. Det springer fria hönor runt hela stället. Han den där, han blev min homie när jag bjöd honom på en slurk med kaffe. Speedad höna så att säga.

Tack och godnatt,

Känner du vinden som blåser i stan,

Mörrn!

Svarta kaffet i koppen och jag framför datorn. Snart ska jag sminka mig o sen fixa skatboet och fara till jobbet.
Prata lite mera med Emil på msn. Treflig kille de där "BAAAAAJS" var det första jag såg när jag loggade in på msn, köööööörv skrev jag tillbaka då. Det tyckte han var roligt.

Tack o hej för mig.

Jag vet hur du ser ut i inga kläder,

Mörrn!

Har inte haft ork eller lust att uppdatera blokken de senaste dagarna!


Igår skulle jag till AF och till banken för att mitt minutenkort inte fungerade IGEN. Fattar fan i mig inte vad det är som är problemet med mig och mina minutenkort.. Kanske borde införskaffa mig en plånbok? ONÖDIGT skit.


Så drog jag, pappa och Vibbe ut till lager, och väl där så hade morsan tydligen ringt pappa och sagt att det var någon anann outlet affär som öppnat, så vi åkte dit. Sen åkte vi till Torino och Vibbe bjöd på lunch, den jäveln äter ju gratis med tanke på att hon jobbar där.

Sen tog vi bussen till jobbet, jobbade i 2 timmar och sen åkte vi tillbaka till Torino för jag skulle till Lindas smycke och köpa earcuffs! Egen designade av mig själv! ;> HAHA jävla avanserat vill jag lova!








Iofs är det bara "cuffsen" men rätt söta ändå tycker jag! Fick 20% rabatt ockå bara för att jag är jag! :D
Ska köpa "riktiga" earcuffs när hon får in lite mer smycken som skulle komma i mitten av Juni, kommer bli dödssnyggt! Mähähä

Erika och hennes pojkvän kommer in till stan ikväll! Vi ska bort till Sarah på lite miniklassfest! Inte träffat Erika sen vi tog studenten 09, vilket är 2 år sen nu. Stört galet. Vi har enbart skickat lite sms och pratat i telefonen.

Men först utav allt så måste jag ta tag i mitt rum som ser FÖRJÄVLIG ut, och så har jag tvättstugan vid 2 också. Pöööörfekt, för jag har inte ETT ENDASTE plagg som är rent kvar.

Lite mera kaffe bara och en cigg, så är jag fit for fight!

Jag hoppas ditt liv blir till vatten,

Lite smått kaotisk dag på jobbet, sjuhelvetes mycket att göra.
Båda är ju som sagt sönderbrända, och båda hade mensvärk. Haha, så där lagom roligt om jag får säga det själv.

Gick väl hem från jobbet vid halv 6 tror jag. Pappa skjussade oss till Kvantum, där köpte vi grajjor till tacoröran vi skulle gö till middag, och kakan vi skulle bara som vi aldrig bakade. MÖMS.
Sen gick vi hem till Vibbe och började laga mat, vi åt tom ute på altanen. Jävla mysigt, sen spelade vi kort och drack sagt. Badade fötterna i poolen som var vrålvarm.

Nu ska jag skutta i säng och knoppa! Börjar joppet imörrn vid 9 igen.

MINA MYGGBETT HÅLLER PÅ ATT DRIVA MIG TILL VANSINNE KAN JAG LOVA. FY fan va det kliar. Jag fick SÄKERT 50 myggbett igår på stranden innan solen hade kommit upp tillräckligt. Dra åt helvete va myggigt det var. jag har 5 st på RAKEN på armen. Jag blir vansinnig, sen har jag typ tyyyysen stycken på låren. Jag håller på att bli vansinnig. Helt allvarligt. Och sen vissa sitter på brännan också, JÄVLA skönt att klia sig på dom vill jag lova.

Såg på kvantum idag förut, att det fanns myggarmband för 29.90 Ska fan i mig inhandla 45 stycken och tejpa fast på kroppen nästa gång jag ska ut och det är myggsäsong.

Wicked game,

Godmorgon!

Lördagen var sjukt awesome. Vi tjejer tog ett parkhäng, efter ett litet tag så började en del att frysa, så vi alla drog hem till Amanda som bor vid stationen typ. Satt där och drack lite, sen drog vi ner till stan och in på palle.
Det var galet mycket folk och så sjukt roligt för en gångsskull. Sen fick dom typ kasta ut oss, eller mig Vibbe Mackan och Freggish. Haha Sen köpte jag och djellut pizza och satte oss på trappen vid Lindex och tjoffa i oss, sen blev det taxi hem vid 4 typ, så galet najs väder ute redan då.

Söndagen blev det inte många knop gjorda vill jag lova. Inte för att jag var bakis, för det har jag slutat att bli igen! WEHO! Jag var mer trött och seg. Och inte på humör! Haha

Gårdagen var jag också ledig! Wohooo
Låg på stranden sen 9 på morgonen till 5 på eftermiddagen med Vibbe och Djellut. En kan ju säga att jag är wätt så jävla brännskadad. Så att sova igår var ju fan i mig inte det lättaste. Det gör så JÄVLA fitt ont på hela över kroppen att jag vill typ DÖ!

Börjar 9 idag på jobbet. Så nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och sen ska jag ut och gå en liten stund innan jag drar på jobb. Wehoooo

Idag drar Djellut till Swedenrock också .. HUR SKA JAG KLARA MIG UTAN DIG I EN VECKA GALNING!?

22e ska jag te frisören, JAG LÄNGTAR NÅGOT ENORRRRRRRMT!
25e är det midsommar! Antingen blir det Öland, eller så blir det mys på lysert eller elstockholmo. Kan inte bestämma mig.
Och den 27e så styr vi kosan mot PEACE AND LOVE OCH BORLÄNGE med festivalbussen. Tycker att veckorna kan gå en aningen snabbare nu.


I only wanna be with you,




Til death do us apart. Fy fan vad jag älskar mina fina dönner.

Jag skulle kunna dö för er.


Fylleinlägg?!

Haha alltså ja...

Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt..

Det var mys igår, var på stan hela dagen åt lunch på morella och tog en glass i hamnen.
Sen fick vi för oss att vi skulle ta oss ut till Lysingbadet för att hyra trampbåt. Sagt och gjort, så gick vi till bolaget först och köpte lite bääärtz.

Pappa skjussade ut oss, tog ett jävla tag innan vi fick information om skiten, och innan vi kom dit vi skulle så köpte vi oss en till glass på vägen! Haha


Kul att nästan allt jag skrivit försvann ......

SKITEN GICK INTE ATT HYRA FÖRRENS DEN 14:E.

Vi tjura lite, gick och satte oss längst ut på en brygga och drack öl istället. och lapade kvällssol.
Åkte hem, fixade oss och drog på fest. Så var de med det.

Lite väl mycket bråk där i slutet, men vad gör det om hundra år.



VIBBES BEEEEN!

Våra öl var varma, så jag kom på värsta idén! Körde in foten i handtaget och körde ner skiten i vattnet, funkade KANONERS!

Alkolås på mobilen är kanske något jag BÖR införskaffa.... Eller varför inte bara lämna mobilen hemma känner jag..

39 kr har jag att leva för fram till den 25:e ! Jag förstår INTE vad som hände igår. 500 spänn har jag ungefär att leva för varje månad efter att jag har betalat alla mina räkningar och skulder och skit, och jag brukar kunna hålla det ganska så bra. Men atteh, va FAN skedde igår!? Och hur i hela helvetet ska jag kunna leva för 39 FUCKING KRONOR PÅ NÄSTAN EN MÅNAD!?

assholes,

tjipp tjenare hallå..

Full fullare än fullast? OOOOOHJA!

Förrgår kväll... Vad finns det mer än att säga att jag äskar dig Djellut beanet. En höger för sina bästa vän, KABOOOM!

Ikväll kunde jag få spy galla över idioten, Även att han hade sina "vänner" med sig. Jag bara stod och matade skit över honom. Och jag hoppas att han känner sig så jävla liten på jorden att han vill stoppas in igen och knullas om, inte för att det skulle göra någon nytta. Utan bara för att liksom. Men men, ser jag honom ute imorgon så lär han åka på stryk..

Just nu är jag på lyset mer än vad jag borde, så GODNATT.

goood news !

Fick förbannat braiga nyheter idag!!!

Djelly beanet får pengar på fretaaaak Och den 20:e släpps det 900 biljetter till P&L! :D

Vilket betyder att .... Det kommer bli Spice gilrs- 1 på P&L!!!!

Huuuuuuuuuuuuuuur awesome?!



Nu ska jag gå o sminka mig o sen bege mig bort mot djellut. vi ska hooka upp with the gang och dricka lite bääärtZz i parken. Och dom ska grillZ0r lite. Gött som fan o vara ledig i 5 dagar nu! WÖHOO

RSS 2.0