Inte helt otippat

..... ATT JAG SKULLE FÖRSOVA MIG!

Nu är det speed som gäller! Helvetes jävla skit.


Aja, åka in till stan och möter J vid halv.

sestomorrow !


Are we dead inside?

Godmorgon

.. För vissa, och för mig är det godnatt! Min plan om att INTE sova gårdagens natt för att kunna sova inatt på bussen gick väl INTE som jag hade tänkt mig. Har sovit allt som allt på 2 dygn max 1 timma. Det känns  sååååååå där när jag ska till J sen.. Meen, de försöker vi sova ikapp nu!

Ut och ta en cigg, sen somna till Accordning to Jim!



Im trying, so fucking hard...

I smell you.

Jag hatar att packa.... Jag började packa för en liten stund sen..

Jag hittade två pallestinasjalar som jag tänkte packa ner, tog upp dom och kände doften utav när foffe bodde här sammen med mig i mitt rum.. Den luktar sommar. Det gör RIKTIGT jävla ont i mig att packa ner allt..

Jag vill bara spola tillbaka tiden.

Satt på frysen imorse när Adam gjorde frukost. Så pratade vi om hur mycket folk det är som varit här och flyttat ut.. Allt galet vi gjort på kollektivet. Sitter här och sniffar på sjalen. Haha jävligt sorgligt.

Har iallfall packat alla mina kläder ur från gaderoben och ner i väskorna. Fick 1½ väska full. HOPPA PÅLLE! 
Har lite kläder som tvättas just nu och kläder som hänger på tvättställningen som ska ner sen också.
Tänkte att jag tar med mig alla kläder på en gång, och så tar jag med mig det jag brukar använda till Osloland sen när jag ska hem. 

ska kanske boka bussbiljetten idag också, haha. Kan vara en jävla bra fördel.

Förövrigt är jag SJUKT onöjd med mitt hår. Haha ser ut som en fucking kille typ. Mitt hår blev SVIN kort och ingen sidecut heller för den delen. Fast när jag tänker efter så är jag rätt nöjd ändå.
Alla har sagt att det är sjukt fint, men jag vettifan alltså.

Frågade Freddan innan han gick ut och drack öl om jag såg ut som en kille, då tittade han mig rätt in i ögonen och bara "nej tintin, frippan är jätte snygg och du är jätte söt!"
Haha och sen när han kom hem och la sig i soffan så ba "du tintin, skit snygg är du" haha jo tjena tänkte jag.

Roligast var ändå när Simon och Henke skulle gå och lägga sig, jag sitter vid köksbordet och röker.
Så frågade Henke vem det var som stoppat in deras kläder i torktummlarn, vilket givetvis var JAG.
Så skrek han "tack tintin du är bäst" med hela käften full med tandkrämslödder. Och jag svarar tillbaka med "allt för mannen i mitt liv" Och Simon lackar ur o bara "Men va fan tintin, jag trodde det var du och ja.." "JAG ÄLSKAR JU DIG, JAG ÄR JU KÄR I DIG" gapar han innefrån rummet. Och jag vrålar tillbaka "men simon, jag älskar dig också" Så sticker han ut huvudet och tittar på mig o säger "är vi ihop nu?" haha, så jävla söt att jag dör.
Så skrev jag en lapp åt honom "Får jag chans på dig? JA KANSKE NEJ"
Gav den till honom när han kom ut, och så hade jag vikit ihop den och skrivit SIMON och gjort ett hjärta runt om hans namn. HAHA och idioten ba "men, vad ska jag med den här till?" ÖPPNA idiot.
så öppnade han o skrattade så in i helvete. Och säger "jag ska tänka på dig Tintin nu när jag ska gå och bajsa" HAHA, jävla muppar jag bor med alltså.....

Nej, nu ska jag sniffa vidare på min sjal och drömma mig bort medans jag packar vidare och väntar på tvättmaskinen. Måste fan gö något och äta också.


Please, say your sorry^

Couse, i don´t know.

Precis kommit hem från kontoret, ingen där som vanligt. så ingen hyra är betald och inget rum är uppsagt än.

Jag blev så glad imorse, stod utanför duscharna och pilade med min töj, och så kommer Adam ut från toan o bara "heeeeej tintin, vad jag saknat dig. Skönt att ha dig hemma" Och gav mig värsta bamsekramen.
Det gör ont i mig som fan. Jag vill flytta, samtidigt som jag inte vill. Alla blev så glada när jag kom hem igår. Och så ska jag åka bort igen nu imorgon.


Haha iallfall, när jag och Adam var nere på kontotet och märkte att ingen var där, så kollade vi posten, och så kom det in 2 gubbar och bara "är det här man kan få tag i spröytor?" Och så satt det en massa tjejer i sofforna och typ fattade inte vad han menade, Så sa han "ja, är det här man kan få tag i SPRUTOR?" på svenska, det lät så roligt att jag ville skratta, men jag fattade ju vad han menade, men de gjorde fortfarande inte dom andra, så dom typ bara "va?" Så förklarade han ytterligare en gång med "är det här man går in för att komma till det allmänna rummet och ta tjack?" HAHA o vi ba "Eh nej, du har nog kommit lite fel gubbzi lilla"

UPPDATE, nu har jag sagt upp rummet och betalat hyran. Vi ska ha möte sen ikväll. Jag har FRUKSTANSVÄRT ont i magen över vad det gäller......

You can´t leave me, couse im allready gone
I left you first darling^

Come close.

God morgon sunshines!

Vädret är på topp! Klartblå himmel och en stor sol! Dock förbannat JÄVLA kallt ute att jag höll på att tuppa av när jag gick ner för att röka morgon ciggen. Det är fan inte ok!

Sov en halv timma längre än vad jag skulle. Vilket INTE alls var bra, för Freddan tog tvättmaskinen när jag precis gick upp. Jeeevla honom! :(
Men han skulle bara tvätta en maskin, sen jävlar ska jag tvätta skiten ur den där jävla maskinen. Haha

Kanske ska leta fram alla mina vita kläder och lägga i klorin så länge, typ tills imorgon eller nå. Eller iallfall tills ikväll så att jag har det gjort iallallfall.

POLITIN ÄR HÄR! Första jag fick veta var att politin hade varit här igårmorse och knackat på min dörr, Freddan och Mike är dumma och skrämmer upp mig totalt! Och dom ba "Ja, Ismet och Niklas har sagt att polisen kommer och tar alla som knarkar och inte sköter sig" Haha fick en sån jävla stor klump i magen att det var helt sanslöst och började dom asgarva båda två. Dom letade efter Ted av någon anledning vi absolut inte vet, dom tog iallfall med sig Ted, och han är fortfarande kvar! Och nu är polisen här och är i hans rum! Vi fattar ingenting! "/

Jaha nehe, göra någon nytta idag kanske? Jaa en jävla massa! Ska dricka lite mer kaffe, sen ta en dusch och göra mig i ordning för att traska ner till kontoret och säga upp mitt rum och betala sista hyran. Fy fan va det gör ont i mig. Men jag saknar redan min nya lägenhet i Sthlm. Jag måste lära mig att inte blicka bakåt och sakna det som varit och titta framåt istället!

Fast just nu vill jag bara ha TORSDAG! Träffa J och se hur det går.

Kom på att jag har ett berg av disk under min säng också. Haha palla! :(

Fast just nu mest av allt så vill jag att klockan ska bli HALV 6 så att jag kan få klippa mig!
Jag saknar min lugg btw!



Fast dock inte mina hakor! Haha
Aäe, det ska bli spännande och se vad Vincent skapar för magi med mitt hår! SJUKT sugen på en sidecut!
Men men, det återstår att se vad som skjer!



Hatar att jag tycker om dig så^


Left over.

Nu jävlar ska jag gå och sova, skulle gjort det för länge sen.
Men här sitter jag, med 2 snusar under läppen. En på varje sida. Varför? Det vet jag knappt själv. Haha
Ser dock wätt så wolit ut kan jag tänka mig. Inte vågat kolla mig i spegeln direkt.

Duschade förut, och hade tydligen råkat skruva på min plugg. Jag har köpt ny plugg till min töj btw. En silver med strass och en stjärna i mitten. Som lyser rött när man skruvar åt den. Och i den duschen jag duschade i är lampan trasig så det är HELT kolsvart där inne. Och så ser jag i kaklet att det är något rött som lyser, så jag väner mig mot spegeln i duschen o tänkte va fan äre som lyser, har jag gått och blivit galen och ser i syne?!
Men sååå såg jag att det var min plugg! Den är rätt awesum. Men fan inte värd 99 jävla spänn!

Köpte den på stan när jag var där i söndags med Malin. Konstigt det kändes att man kunde shoppa på en söndag. Van vid att allt är stängt här i Oslo på söndagarna ju. Haha

Nej, nu ska snusmumrik såååååva.

Förövtigt så saknar jag min älskade fis jag inte träffat på över ett år.


Älskade lilla vän. Som jag saknar dig... Där var hon inte gammal, bara några månader. GAH


I can´t live my life with out you^

Another way to die.

Hej hallå! nu är jag tillbaka i Osloland igen.

Så nu kommer jag slänga upp lite bilder!



Så här "snygg" och "sminkad" vad jag när Titti drog upp mig kl 10 i 9 för att åka vid 9 till AF.
Borde vara förbjudet efter 3 timmars sömn!


Sen åkte vi hem till min nya lägenhet och åt kex i Sussi´s säng!
Tur inte smul-polisen Daniel var där!


Sen har vi ätit middag på Texas steakhouse!


Köttet var verkligen PERFEKT! Fick dock skicka ut den första biten jag fick, för den var inte tillräckligt blodig som jag ville ha den! Då fick jag en HELT ny tallrik tom. Haha Ni anar inte hur JÄVLA gott det var!


Vi drack även Homer öl! Hur gulligt som helst!


Gjorde Sushi! Blev hur JÄVLA mycket som helst. Kunde säkert bjuda hela grannskapet UTAN att överdriva.


Sinnes sjukt mycket sushi blev det1 Inte ens hälften av allt som är på bilderna.
Varje gång jag öppnade kylen så ville jag spy på sushin. Haha


Sen skar jag mig också när jag skulle blötlägga kniven för att det skulle gå bättre o skära i sushin.
JÄVLAR VA ONT DET GJORDE, och inte ville det slutablöda heller. Jag ville typ dö.
Men Josef trollade och fick slut på allt blödande efter typ 20 minuter.


NU ska jag ta mig en fin jävla göteborgare och stoppa under läppen och sen gå och ta mig en riktigt jävla varm och lång dusch. Sen krypa till kojs och sova. Upp skapligt imorrn och tvätta, packa och ha mig.
Sen ska jag gå till Vincent, han ska klippa mig! Det ska bli spännande!


Vill du veta en grej?
Jag ångrar varje timma, minut och sekund jag ödslat på dig^


Mitt hjärta i din hand.

Godmorgon!

Vaknade först vidtyp 7 imorse och kände mig SUPER pigg, vilket är sjukt. Så kunde jag verkligen inte somna om, så gick upp i bara tunika och ut på altanen för att röka. Kan säga att det var RIKTIGT kallt, så jag stod och skakade tänder. Haha sen gjorde jag bubbelvatten. Och tittade på det sista avsnittet på Kenny S. Synd att det bara är 6 avsnitt. :( Han är så jävla skön! Haha


Sen ringde klockan vid 9 men då var jag trött, så jag sov till halv 10 istället. Gick upp och gick in och duschade. Det var vaaarmt och skönt. Svin kallt sen när jag kom ut dock. Det var inte allt för skönt.


Nu sitter jag i våran sköööna fotölj med fötterna på pallen och är mätt i maaaugen!
Precis beställt tåg biljett hem. BU to the fucking HU. Men åker ju igen om 2 dagar till Sthlm. Haha
Kanske ska ta o beställa bussbiljetten redan nu btw. Snart ska vi gå till bussen för att åka in till stan. Mitt busskort går ut vid 12 typ.

Så nu måste jag sminka mig o packa resten av mina grejor!

I can´t look at you^


Bara lukten gör mig svag.

Godnatt! Nu ska jag krypa till kojs i mitt nya rum för första gången. Det ska bli spännande.

Imorrn blir det hemfärd till Osloland igen. Betala hyran och säga upp rummet.
Sen tillbaka till Sthlm med en jävla massa packning på onsdags ikväll så är jag i Sthlm 06.40 på torsdags morgonen. Sen vid 3 så kommer J och hämtar mig så ska vi åka hem till honom och laga mat tillsammans. Det ska bli mys. :')


Lunchade med Malin idag på ett ställe som jag glömt va det heter nu bara för det... Erhm.. Kungshallen kanske det heter? 8) Frukstanvsärt mycket folk. Men jävlar så gott det var! sjukt jävla mycket att välja på.


Nej, titta kenny s och somna någon gång.



Du vet att jag gör allt det här för att glömma
och ta bort det onda va^

People always leave.

Nu ska jag springa till bussen och sen ta pendeln in till stan för att möta upp Malin! Gjorde aldrig det igår.

Jag har dessutom skurit mig i mitt pekfinger. Hela toppen håller på att låtsna. Eller ja okej. Kanske inte, men det kändes som så igår när jag skärde mig. GAH

Nej, just det ja. Löpa till bussen vare jag skulle gö ja.


Fuck you, you fucking fuck^


OH MY GOD, THEY KILLED KENNY!

Haha, south park alltså.

Klockan är bara 2 och jag har hunnit med mycket idag! Blev dock stress på morgonen, men vad gör det om hundra år? Har hunnit att dra till IKEA eftersom att vi inte hann med det igår som det var sagt, lallat omkring där inne ett tag.

Sen hem och skruva ner barbordet och åka hem med det till Daniel och få ett nytt köksbord.
Städat lite granna. Okej det var väl inte så mycket, men ändåån!

Sussi och jag ska snart gå hem till Våran lägenhet och börja småplocka lite. Det kommer upp bilder här snart på lägenheten. Jag ÄLSKAR den! Så jävla mysig. Det kommer bli fin fint sen när jag flyttar in och allt är på platts. Det är förjävla tomt och det ekar i hela lägenheten, så det går fan knappt att skratta. Iallfall för min del. 8) HAHA


Igårkväll åkte vi in till stan och käkade på Texas steakhouse, fy fan va det knullde imun alltså.... GAAH
Tog en extra blodig 200grams biff med pommes och vitlökssmör. Alltså, det var det godaste jag ätit på läääääänge vill jag lova. Men sen att man var så mätt att man ville spy var ju en annan femma.

Det bästa utav allt var när vi kom fram var att Daniel var där redan och väntade på oss, inte träffat han sen förra gången jag var i Sthlm. Och det första han säger är, snurra på dig. Haha jaha tänkte jag och gjorde som han sa.
Så ba "gissar på 3-4 kg" Haha, kan man bli annat mer än glad när man får en sån kommentar!? Tur att det går i rätt riktning! :D

Nej nu ska vi röra på oss, måste hem och äta frukost också. Sen ska jag in till stan och möta Malin. Fan va många vänner jag har som heter Malin. Det är lite läskigt.
Sen ska jag hem, och då ska vi ha trippelmiddag! Haha, Daniel & Sussi, Titti & Magnus, jag & Josef. HAHA
Lagom roligt. Då ska vi faktiskt försöka oss på att göra hemmagjord SUSHI! Det kommer nog bli freakn AWESUM!


Tell me about it^


Stäket.

Heeejhååå, hejdååå!

Precis kommit hem från stäket. Magnus, Titti och jag tog bilen och drog till Donken på Stäket och käkade.
Fan inte ätit sen kl 13.00 idag. Men det är väl bra för en tjåååckis !?

Så nu är magen klaad efter en äcklig cheeseburgare pommes och en FANTA! Var ju inte igår man drack fanta om vi säger så. Cååååla är freakn awesum!

Så nu ska jag gå o kissa, krypa ner i stoooora sängen för mig själv med dessa två små lurviga varelser varav en är gravid och den andre ska vara uppe i nyllet och pussas stup i kvarten. Vi får väl se vem som åker ut med huvudet före först! Och så ska jag titta klart på de andra avsnittet av OTH sååå klart som jag började på förut.
Man vill bara gråta när man tittar på´t. BUU-HU!


just nu försökte Loke tränga sig emellan mig och datorn. LYCKA TILL! Den där hunden alltså. Han ska då fan alltid ha uppmärksamhet HELA tiden.. Känner igen mig lite i honom. 8) EHE


Allt är DITT fel^

Hundfis.

Luktar fan så jävla äckligt att jag vill kräkas!!!!!!! ;<
Och hundfan fiser KONSTANT! Men vet ni!? Det är bara för att det ligger BÄSAR i magen!
Och förhoppningsvis så kommer dom små pluttarna att ploppa ut när jag flyttat hit!

Jo just det ja, jag är inte hemma i Osloland längre! FÖR JAG SITTER JUST NU I STÅÅÅÅCKHÅÅÅLM!! Fy fan va underbaaaaaart! :D
Titti tjatade hit mig, så drog en spontare och bokade sista minutetr för 237 kr med TÅG, och det kan vi säga att det var VERKLIGEN sista minuten att jag bokade. Bokade biljetten vid typ 5 i halv, tåget skulle gå 15.49 så jag fick packa på 5 minuter, så jag har glömt en jävla massa grejjor! Meeeen, vad gör det.

Sitter och myser med Loke. Han älskar mig, och jag älskar honom. Vad behövs med egentligen?!
Haha okej, han är en hund, men va fan. Haha


Sitter här och dricker oboy också, fy fan vad gott. Det har jag saknat. Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att hitta det största glaset och fylla upp med mjölk och rota fram oboyen. HEJ JAG KÄNNER MIG HEMMA HÄR. Haha

Och inte får jag se nya lägenheten förrens imorgon heller, jag vill gråta.

Jag har ett hål i strumpan också, Loke gillar att slicka på tån som sticker ut. Fräsh doggy.


Det finns bara du i hela världen^

En utomjordnings kärlekstörst.

Hej hallå långt upp i det blå! *host* grå kanske passar bättre !?

Precis kommit hem från tågstationen, vinkat av Mallanbrallan nu. INTE OKEJ! ;<

Ikväll ska jag träffa Miki, Emmy, Helena och Vincent. Vi skulle gå på något skit vid älven där Miki och Emmy bor. Var något med en massa spökerier och skit, så det ska väl bli lite spännande tycker jag!

Måste också gå in på min svenska bank och se hur mina fonder mår. Tänkte göra en till Dermal anchor när jag far iväg till Stockholmo nästa vecka! En bra anledning att träffa Simon! ;> Haha

Lite ändra plans blir det där också, åker inte förrens på Onsdagen istället, och är framme i Sthlm 06.40 på torsdags morgonen. Sen när J slutat jobba så kommer han och hämtar mig! Wuhu
Sen tillbaka till Sthlm på fredagen, sen hem till Osloland igen på måndag tror jag nog allt.


Min kära mormor fyller 64 idag, så henne har jag precis pratat med också. Mysigt, hon blev så förvånad över att det var jag som ringde. Haha

Nu ska jag ta med mig datorn och sätta mig vid köksbordet och titta på OTH´s nya avsnitt på säsong 8!
DOG ALLVARLIGT talat när jag tittade på första avsnittet! AWHMAGAHD!
Spännande som fan!
Och så ska jag dricka en kopp te, min jävla hals vägrar ge sig! FITTHALS! ;<


Det är någon som målat världens fulaste fågel i trapphuset.




Fin fint med lite rödvin på väggen också! Slipper han vara törstig!


Jag kan inte ens stå om du ser på^

Rubrik;

God morgon mina solstrålar!

Täppt som fan i näsan och hostar återstår! Fan varit sjuk i 3 veckor nu snart. Det är fan illa.

Jag har hicka också, men det kan nog bero på att jag sitter med fönstret helt öppet så att det är kallt och att magen är tom! Men jag hinner inte trycka i mig någon shake. Ska möta mallanbrallan på tågstationen om 30.
Jäveln åker ju hem till Västervik idag som sagt.


Och Karin var här igår! Hon kommer efter jobb och stanna några timmar. Fy fan va länge sen det var. Som på gamla goda tider så låg vi bara i sängen och asgarvade åt absolut ingenting i flera timmar. Haha älskade vännen blev INTE glad när jag sa att jag flyttar den sista Oktober... MEN, what to do what to do.

Nu måste jag gå ner o röka morgon ciggen innan jag DÖR! Och sen kleta på lite smink o så bär det bort till min andra älskling!


You had a choice, but you didn´t take it^


Fan va fab.

Fy fan vad jag är lycklig.
Min snekka har varit här några timmar. :D


Nu sova.


Döende.

 

HAHAH om jag är! Herregud, både Titti och Sussi vill ha ihjäl mig verkar det som! haha

Ska ju träffa J nästa torsdag eller fredag.. Och så sa han att han skulle laga mat åt mig och så kunde vi ligga och mysa på en fäll framför hans kamin.. HAHA är väl inte riktigt min grej, men jaa... haha jag skrattar så jag gråter

Och Sussi o Titti bara gör allt till narr HELA tiden! 


Sussi säger:
Eller den barnförbjudna översättningen på J´s förslag: Kom hit så bjuder jag på sprit och knull framför min kamin"

Sussi säger:

 

 

Tintin dricker för mycket vin till maten så hon sätter sig framför kaminen och pissar och vrålar "Kolla pölen!"

Det hade jag tydligen gjort en gång på fyllan. Fast, haha inte framför en kamin utan mitt i stan i SThlm... Och skrikit till Titti "ÅH FY FAN TITTI, TITTA HÄR. JAG HAR FAN PISSAT SOM EN HÄST" 

Råkkiz | säger:¨
Kommer in och bara "Öhallå!?" sen gå in till köket och vrålar "GE MIG MAT ANNARS TAR JAG LIVET AV MIG!"

Och det satt jag tydligen och vråla på pendeln hem på morgonen på fyllan också en annan gång. Att jag var hungrig och fick jag inte mat skulle jag ta livet av mig.

Äkta tjååååckissyndrom! haha


Hej hallå.

Godmorgon höll jag på o säg, men så är ikke fallet!

Vaknade vid 10, blev trött efter en kvart igen och somnade om till 20 i 1 tror jag minsann.
Ville sova mera då också, men nej.

Gick upp, drack shake till frukost. Gjorde mig i ordning och så gick jag och Linn ut och gjorde staun! Sen tog vi trikken till Majorstuan och gick in på Zara, köpte mig en parfym som jag suktat efter sen i lördags! Blackberry! Fy fan va gott den luktar!

Sen har vi även köpt träningsskor till Linnsan!

Så gick vi till chippchoppen när vi kom hem och köpte sallat!
Så nu ska jag gå och göra mig en kylling sallat! Magen knorrar någon enormt!

Och imorrn åker fucking Malin hem till Västervik den jäveln och kommer inte tillbaka förrens på söndag! Det är fan inte Olof Kalle alltså. :<


Nej, laga mat!


What do you say^

De där med rubrik.

Är det lite svårt med just nu! :P


Läste svin mycket ur min bok idag. Sen har jag även bakat bullar åt hungriga byxtyg. Sen bestämmde Henka att vi skulle ha bullkalas.

Gick och mötte upp Helena och Emmy för en kattelatte i solen på ett skit mysigt caffé.

Läst lite till, och så var boken slut! ;O Förstår inte VARFÖR JAG TYCKER DET ÄR KUL ATT LÄSA!? Vad är mitt problem!? Läsa har jag all tid i världen med sen när jag blir gammal! ;<

Sen har jag även bestämt med Linn att vi ska gå på stan imorron och köpa jogging dojjor till henne över 2 koppar med Te. Och varför har jag börjat tycka te är mysigt!?

Jag börjar bli rädd för mig själv. Haha

Klippa mig ska jag göra också. Helena skulle prata med Vincent, 200 spänn för en totally make over på frippan är inte illa pinkat! På måndag skjer detta!

På tisdag åker jag förmodligen till Sthlm i några dagar med ett flytt lass av mina grejer. Även klämma in J nån dag också. Fattar det inte riktigt än. Att jag på impuls tog erbjudandet på impuls. Jag ska fucking flytta från mitt älskade Olsoland till Sthlm... It hurt. Men jag känner på mig att det kommer bli fab. Ännu närmre J vilket känns skönt.

Nu ska jag börja på bok nr 2, läste ut Gömda så måste ju näst in till läsa den andra. Haha

I rymden finns inga känslor.
Snälla gode gud, ta mig dit
.

HATE

Jag hatar att jag saknar dig.
Jag hatar att jag tycker om dig så jävla mycket.
Jag hatar det du gör mot mig.
Jag hatar att jag tänker på dig varje dag.
Jag hatar att vi inte ens kan prata som normala människor utan att bråka.
Jag hatar hur det har blivit...

Miss it alot.



Fy fan vad jag saknar mitt långa långa hår! :/
Ända ner till rumpan var det! Och nu sitter jag här med fucking page! Typ. Hah
Studenten var det iallfall där på kortet! Det saknar jag också! Jävlar vad jag vill ta studenten en gång tillg :(

Kul att min pappa skickat världens fjäsk mail till mig på fb. FUU, jag vägrar.

Nu ska jag borsta håret, ta på mig kläder, ner och ta en cigg, sen läsa min bok medans jag dricker min shake! Får nog bli skogsbär till frukost idag. åååm nåm!

Du är min vän och vi lär oss av varan^

Papperstrumpet

Morrn morrn! Jag ville bara somna om imorse när klockan ringde, men icke sa nicke!
upp och göra nytta!


Vi har btw fått nytt lås på dörren upp till våran lägenhet! Ett sånt med sifferkod. Lagom roligt på fyllan när man inte har det bästa minnet kanske? Fast skönt nu att vi bara har 2 nycklar att hålla reda på istället för 3.
Först har vi en fucking grind vi måste låsa upp, sen trapphuset som är samma som grinden, sen våran lägenhets dörr, och sen vårat rum. Och sen dessutom så har min nyckel slutat att fungera, så det var bra dom bytte lås iofs.

HAHA, roligast ever i lördagsmorse btw. Tog ju med Tommy upp till mig, varför kommer jag dock inte ihåg men iallfall. Så när vi går ut, så säger jag bara "fan, jag glömde låsa min dörr" skit samma tänkte jag o gick vidare.
Dagen efter när Malin och  jag ska hem till mig och jag ska byta kläder o så för vi ska på stan, så hittar jag inte mina nycklar, trodde jag supit bort dom. Så Mica fick kasta ut sina.
Kommer upp, och då sitter mina nycklar i min dörr. Haha Fy fan va fab!

Suttit ute vid köksbordet och druckit kaffe med Mike. MYYYS!
Så nu ska jag ta mig lite mer kaffe, gå ner och ta mig en cigg i kylan. Jävlar va kallt det är ute nu. Helt galet.
Sen ska jag ta mig en låååång och varm dusch för att senare plocka lite i mitt rum. Woho





Dina problem är mina problem^


Svinförbannad.

Nu har jag sagt upp vad all kontakt det heter med min kära far. Totalt jävla dum i huvudet. Så jävla trött på idioten.


Åkte med med Mallanbrallan till henne, Emmy och Miki förut. Vi gjorde kladdkaka med daim. Jag åt 2 skedar sen ville jag kräkas. Inte för att den smakade skit, utan för att det blev för mycket. Sen kunde ingen ens känna lukten utav den innan de ville kräkas.

Sen har vi bara degat ut oss i soffan och kosat oss. Tittat på videon sen i fredags kväll och skrattat så att vi gråtit åt en reklam där det är en stackars liten kille som heter Måns-Melker, och att jag trodde helt ärligt på att han hette Mens Möller istället för Måns Möller. Sån tramsig humor har vi en måndagskväll.


Och nu sitter jag här hemma, och är vrålförbannad.

Nu ska jag pilla lite med mitt cv på pesonalhuset och sen läsa min book och sova!

Håll käften^


Grey day.

God morgon sunshines!

Idag vaknade jag iallfall utav kockan vid 9! Då blev jag lite stolt över mig själv faktiskt.

Och jobben, ja de går käpprätt åt helvete. Vi är på tok för många svenskar här i Osloland, så nu den 25:e när hyran ska betalas, så ska jag säga upp mig! Och så ska jag bo här hela Oktober ut, och sen flyttar jag in i våran lägenhet i Stockholm!


Ska bli så jävla skönt att få en EGEN lägenhet, där jag kan göra PRECIS vad fan jag vill, där inte varmvattnet tar slut, där jag får röka precis VART jag vill, egen kyl/frys där INGEN raidar kylskåpet och snor en jävla massa mat, egen tv, egen soffa. Ingen jävla hyresvärd som kommer och säger till oss vad fan jag ska göra. Och framför allt, MIN EGNA SÄNG! Aäe, de här kommer bli så jävla awesum!

Samtidigt som jag inte alls vill lämna Oslo. Det kommer göra så ont i mig. Men, 1 år och en 1 månad är lite väl länge känner jag. Men jag är absolut inte färdig med Oslo for life, så jag kommer komma tillbaka hit förr eller senare. Oslo går inte att förklara, man måste uppleva.


Nej nu ska jag ta en dusch och se vad dagjäveln har att erbjuda.


You don´t know^


I ett iskallt Ikea-land

Woho. Åkte till Emmy, Malin och Mikipiki förut.
Vi lagade mat och myste! Det blev husmanskost!
Kolpuddig, kok potatis, brunsås och tyttebär med mjölk och knäckebröd, fy fan va bra vi är på att laga mat jag och Emmy! Mallanbrallan skalade potatisen med kärlek ikväll hon. Det är inte illa pinkat!

Sen tittade vi på valvakan. Det var tråkigt. Är inte ett dugg insatt i den där skiten. Men välkommen SD eller nått  nu då vad jag fattat det som?


Satt ute skit länge med Emmy och pratade och skratta ihjäl oss åt fredags kvällen/natten innan det blev kaos.
Den där Tommy alltså. Sicken tomte.

Sen kom vi fram till att One pice är motsatten mot tjejers kjolar med snabbheten av snabbsex.
Sen kom vi även fram till att det borde ju vara som om att knulla med en tellietubbie för oss tjejer kläcker miki ur sig sen också. Haha, fast sen sa miki en smart sak! Att närst in till alla byxor har gylf. Haha Aäe, ibland vet jag inte vad som försigår uppe i den mannens skalle. :D


Kom hem för ett litet tag sen, så nu ska jag krypa ner under täcket och läsa bok och hoppas på att få somna lite lagom ikväll för en gångsskull.

Tjolahoppsan!

Vilken färg har själen, älskling


I see you

http://sv.tinypic.com/r/2usexqw/7 

Klicka på länken o filmen kommer!
Haha, tur att både Miki och jag kommer ihåg att vi spelade in filmen dagen efter! Haha, jävlar vad vi skrattade åt videon. 

Zebran våldtog Krokodilen igår. Det var fest utav dess like. Securitas kom tom! Men det var en fin fin kväll.


Har inte så mycket att säga idag känner jag. Pallarinte riktigt.

Men här kommer lite bilder!


Geishakulorna! HAHA, det var nog den mest wierda känsla att ha dom i fizzen alltså!



Haha, så jävla fula att dom blir söta!

Aäe, nu ska jag gå ner o ta en cigg, sen se ifall städarn är färdig så att jag kan ta mig en dusch!
Sen fixa mig o dra iväg till Malin, Emmy och Miki. Vi ska laga maaut o kose oss!


Somebody told me^

2 kukar.

Haha, sinnessjuk fredagskväll!

Åkte bort till Emmy och Miki med Mallanbrallan vid 6 ungefär. Väl där hemma så hade dom och 2 utav mikis jobbarkompisar ätit klart. Så drack vi en massa öl och spelade gitarrhjälte! Emmy sög något enormt! Men kul som fan hade vi!

Sen tog vi bussen bort till Buddahbiljard, där fick vi vänta 1 fucking timma på att få spela. Så vi roade oss med att dricka ännu mera öl där, så biljarden har jag inte så mycket minne av vem som vann. Där mötte vi upp Världens bästa Philip också, och hans sambo vad han nu heter. Haha

Sen skulle vi tydligen hem, och Emmy och miki började bråka.
Så Emmy och jag skulle gå och köpa mat, när vi väl gjort det, så gick Tommy in på 2 kukar som ligger precis mitt emot där jag bor. Haha, där inne äre bara massa gamla kärringar och gubbar, och in kommer det 5 stupfulla ungdommar i sina bästa dagar och röjer loss utav bara helvete på "dansgolvet" sen blev vi alla utslängda efter ett bra tag för att vi spillde öl på golvet när vi skakade röv. HAHA

Sen blev allt kaos, åkte taxi hem till Miki och Emmy.
Medans dom 2 stod ute och bråkade så gick jag och Tommy in och sov på en maddrass i vardagsrummet
Vaknade idag med VÄRLDENS huvudvärk! Men vad gjorde det när man vaknade av varma kyssar i nacken och ner över hela ryggen medans solen trängde igenom sig genom de gigantiska persiennerna? MYSFAKTOR på det!
Så nu kan man stryka "gjort norsk gutt" på att-göra-listan! Haha

Fick sms inatt, men läste det inte förrens imorse efter att jag vaknat...
Förstår du inte att du inte göra så mot mig? Det gör O N T i mig när du skickar sånna där sms.
Med tanke på vad du har sagt till mig.

Mallanbrallan och jag drog en sväng på stan idag! Jag mådde skit rent ut sagt och kallsvettades som en idiot! Fy fan va dåligt jag mått. Köpte världens sötaste strumpor på Monki! 30 spänn styck, och jag som absolut INTE skulle handla något idag. Hade feting ångest när jag kollade kontot.... Och sen tralla vi runt inne på Zara. Sen drog vi och käkade, och sen traska vi in på kondomeriet, där vi köpte geishakulor! haha
Dom vibrerar när man går! De ska bli spännande att testa!

Just nu vet jag INTE vad det är för fucking fel på vårat JÄVLA internet, men det går varken att ladda upp bilder här eller videoklipp på fejsbock. Försökt me de där JÄVLA videoklippet i över 2 timmar nu. Men bilder o video kommer komma upp inom kort!
Haha mikipiki och jag lagde en film inatt! HAHA, han är bra störd den där gutten! :D

Nu ska jag fixa mig, påt igen ikväll tydligen. Väntar på Mallanbrallan gör jag också!

Jesus har kickat heroin^


Kiwi.

Hej hallå. Somnade vrål sen imorse IGEN! En si so där klockan 5. Gick jag upp när klockan ringde vid 9?
Svar: NEJ! Snoozade i 2 fucking timmar. Haha Värdelöst.

Nästan precis kommit hem från kiwi. Min röst är nästan borta också märkte jag. Så jag fick viska till hon i Kassan för att hon skulle höra vad jag sa. Lagom roande. Handlade 6 små futtiga grejer på affärn, gick på nästan precis 200 spänn. VA FAN ÄRE FRÅGAN OM!?

Så nu har jag ätit frukost för omväxlingen skull. Färska frallor med ost,paprika, tomat och gurka! Det var awesome! :D

Nu ska jag skutta in i duschen, sen ringa till F och se vad han har o säga om bartömningen ikväll på hans jobb, och sen ringa till Helena och se om hon jobbar idag eller ej!
Sen ringa Emmy när hon slutat jobb.

Men först kaffe och cigg innan dusch!


It don´t make any difference to me^


Cocacolaburken.

Haha, seriöst. Försökt att sova i typ 1½ timma, kunde inte så gick upp och tog en cigg, var as hungrig också för den delen.

Så sitter jag i fotöljen och hör hur någon stönar där nere på parkeingen på våran bakgård, så jag kör ut huvudet, och det första jag ser är 2 pundare som står och har sex där nere. Haha
Och Adam ba "va fan står du o skrattar åt?"

Så kom han och tittade, och blev förbannad. Gick och hämtade jocke och gänget. Det första han gör är att ta tag i några sketna cocacolaburkar och börjar hiva ut på dom. Haha
Dom blir vrålförbannade, kastar lite skit uppåt men inget kommer fram eftersom att vibor så långt upp och sen går dom. Allvarligt talat, gå hem era äckliga jävlar.

Sen stekte jag mig en kyckligfilé och magen blev glad!
Nu har jag dock fastnat här som vanligt..... GAH


When the stars go blue^


SOVA SIG!

OM jag ska ! Vaknade SJUKLIGT sent idag, hade ställt klockan på 9, men kom inte upp förrens pinsamt sent.

Och imorgon ringer dom förhoppningsvis om jobb! Så kan det ju vara bra om man är vaken i tid så dom slipper ringer o väcka en, lagom pinsamt så där.

HAHA, tror btw att jag råkade skicka fel bild till den jag skickade mitt cv till förut.
Vågar inte se efter om jag gjorde det eller inte. Och OM jag nu gjorde det, så är jag så HÄR snygg på bilden!



HAHA, hoppas INTE att det var denna bild.

Imorrn blir det öl och biljard med en massa roligt folk! Och så är det även BARTÖMNING på lektern! Hörde ett rykte om att ölen kommer ligga på 5-10 spänn! Så JÄVLA awesum så det finns inte! :D
Kommer säkert vara SJUKT mycket folk eftersom att det är ett populärt ställe, och lär vara svinigt kallt med tanke på att det är på en båt och utomhus! Höh, men med rätt mängt öl i kroppen, så är man säkert varm hela kvällen! ;>

Nej, nu ska jag ta en cigg och sen skala nötterna för att sedan virvla in mig i mitt duntäcke och läsa min bok ett tag o sen såååva.

Ska stänga av min dator inatt också btw, nu har den snart stått på en vecka. Apuuuh

Några nollor efter^


Nooo internet!

Inte haft något internet på hela dagen!
Dom är bra jävla störda nere på kontoret.
Våran våning skulle fått internet idag, MEN idioten som skulle komma o fixa det hade varit nere på krokodilen! Och gjort samma grej som dom gjorde för en vecka sen, så det resulterade i att deras internet också försvann!
Men nu är deras internet tillbaka, så nu snor vi det igen!

Så, jag har inte kunnat söka några jobb idag. SUCKS TO BE ME, eller vad säger DU! ;)

Så, Linn och jag har legat i soffan och glott på film. MÖJS!
Dom har tom fixat stoppet vid tolatterna!! Haha Så nu slipper vi simma om vi ska duscha eller gå på muggen!

Precis varit nere o bytt min väska och handlat en massa frukt och grönsaker med Kicks och Emmaaa.
Så nu ska vi snart klorinera Kicks´s skor och mina vita kläder. Det kommer bli freakin wesuum! :D


Hittade den här söta mössan i malins trappingång igår!



Vem FAAN använder tomteluva mitt i sommarn!? Haha


I nearly do^


Två par.

Sockor. Nooooes, två par skor och en väska fick följa med mig hem idag! Nu känner jag att jag är totalt fattig, ändå äger jag fortfarande 3 tusen. Haha Hade behövt köpa mig en lommebok också, men de får vänta tills nästa löning! Som är om inte allt för länge! :D

Ett par kängor, ser typ ut som Dr. Martins kängor fast utan stålhätta! Haha, tog btw med mig mina kängor MED stålhätta från sverige när jag var hemma. Saknat dom såå! Fast dom är trasiga, dom har ju hängt med i snart 6-7 nu eller något. Haha
Och sen ett par låga stövlar med leopard lurv inne! Höst/vinterskor båda två!



Så JÄVLA sköna att det finns fan inte!



Också svinigt jävla sköna.

Hela kalaset gick på 400 spänn! Som vanligt så vare ta 3 betala för 2 på skopunkten, så jag o Mallanbrallan slog till! :D Väskan märkte jag dock att den var trasig i något innerfack, så den ska jag byta imorgon! Den är blåå! Lite som den där blåa drickan man drack när man var liten ni vet, den som man blev blå om tungan av? Haha

Harald kom inte förrens vi var färdig med shoppandet, så Mallanbrallan o jag käkade mat också!
Sen åkte vi hem till henne, där hemma låg Mikipiki och var dödssjuk, men han blev lite glad när jag kom!
Han är bra sjuk den där mannen, låg med två tv kontrollen mot huvudet?!
Sen smörjde han in ansiktet med några droppar som luktade eucalyptus som han tyckte att jag skulle smörja in ansiktet med, "det är jätte bra, spruta på du bara" Haha sved ju som fan i ögonen och gjorde bara ont i ansiktet. Haha, så nu har jag typ ont i huvudet av den förbannade lukten. :(

Så nu tänkte jag ta mig en vaaaaaarm dusch o sen läsa lite i min bok o sen såååva. Upp tidigt som vanligt o försöka göra nytta! haha


Förresten så ska vi ha simtävligt imorgon här på kollektivet!

Hela jävla tolett/dusch gången är fyllt med vatten. Det är typ stopp någonstans. KUWL!

Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano.


Something get in the way.

ALOHA!

Morgonen har bestått av att kolla efter jobb, men jag har fan sökt varedna dagisjobbjävel nu! Så finns fan inga kvar! Har städat i vardagsrummet/köket med kicks!
Slagits med Jocke och Audam. Puttade så hårt på Jocke att han ramlade. HAHA
Och så har vi lekt hinderbana! Haha dunkade dock knät i väggen. Men vad gör det om hundra år!?

Seriöst, har druckit så mycket kaffe nu att det är sjukligt. Min mage kommer vara som ett enda stort magsår snart!

Känner att det är dags för att skutta in i duschen och raka sina ben lite. Och sen fixa sig i ordning för shoppingrundan med Harald.

Blev skeppsbruten vid toaletterna förut också! Inte okej. Stod och tvättade händerna, så känner jag hur blöt jag blir om fötterna, då äre typ stopp där ute i brunnen under bokhyllan så allt vatten som rinner från handfatet kommer upp igen, och hela dusch/toalett gången är vattenfyllt! Och Ted bara står och skrattar åt mig, går in på sitt rum, säger "godnatt" och stänger dörren. MÅTTLIGT sur jag blev på honom!

Nej, dricka upp mitt kaffe och sätta fart kanske.


You better die young^


Sunshine



HAHA, vråler ihjäl ma! God morgon mina små raringar!
Hett den här gamla bilden! HAHA gammal som fan, den är från 07!
Sinnes sjukt va länge sen!

Solen lyser o det är knallblå himmel ute! Älskar att vakna upp till de här vädret! :D
Iofs varit vaken i en timma nu typ. Haha hade ställt klockan på 9, men som vanligt snoozade jag i typ 40 minuter. 8)
Så nu äre nya tag med jobbsökning o skit!
PALLAR INTE ATT GÅ HEMMA MYCKET MER! Allvarligt, de suger så JÄVLA hårt att bara gå hemma. Man vill typ bara lägga sig på trikken spåret och hoppas på det bästa!

Haha, Karin min lilla snoffsa ringde ma igårnatt när hon var påväg hem från sitt jobb.
Det är SÅ jävla kul o beklaga sig hos henne när man är sjuk.
Som igår så hostade jag o hon ba "äru sjuk älskling?"
Haha tro fan att jag är sjuk! Fan fått adishosta sa jag som svar tillbaka.
De enda hon säger är "håll käften jävla idiot, du har fått en vanlig jävla höstförkylning, inget mer med det"
Haha, älskar att hon är så bryende! 

Nehe, sätta på en balja med kaffe till, ta sig en cigg och sen börja söka nya jobb! WOOPA!
Harald ringer sen när hon är på väg hem från jobb, då ska vi shooppa! Har ju nästan 4 tusen kvar o snart får jag ju lön igen, inte van vid att vara så här "rik" i slutet av månaden. Haha


What to go^


Fistrött

Fy fan! Jag har sovit som en stock! Som vanligt ligger mina powernapar på några timmar och inte typ 20 minuter som för vanligt folk. Haha
Men jag kan lova att det var den SKÖNASTE powernapen på mycket LÄNGE!

Haha, Adam och Victor har en jätte söt tjej på besök från Wien eller hur fan det nu än stavas, så skulle hon gå ut, och ser att jag har dörrn öppet, så slänger hon in huvudet o bara "im going to the kiwishop, do you want something?" Haha, o jag på min knagliga engelska "eehm, no thanks".

Hon måste btw trott att jag var HELT dum i huvudet imorse, som skrattade brutalt åt ingenting när hon åt frukost.
Men det verkar hon ha glömt! ;>


F kommer hit snart! Möjs.
Skulle ha shoppat skor idag, men jag somnade ju som ett litet barn som sagt.

Nej, nu ska jag gå o laga mat och sen ta en välbehövlig dusch. Eller om jag ska vänta på F... HM!


Countings bodies like sheeps^


Hjältar, sagan om hur det sket sig.

Haha, när jag var i Sthlm så satt vi och käkade Sushi. Jag, Sussi, Titti och Larssa.

Sussi kommenterade oss ganska så fint, vi 3. Haha

"Titti är den som lockar pojkarna till oss med sitt oskyldiga sätt,
jag gör dom lite osäkra med min sarkasm och duTintin skrämmer iväg dom genom din vulgäritet"

Haha och det stämmer in något djävuslskt bra! Haha


Nu tänkte jag faktiskt gå ner och ta mig en cigg för en gångsskull så inte hyresvärden blir arger! Sen lägga mig och titta på Hells kitchen och ta mig en powernap. Sjukt trött.



I know so fucking more^


Mysregn.

God morgon i regnet!

Vaknade inatt av att det spöregnade ute, och det har det gjort fram tills nu. Eller ja det spöregnar ju fortfarande men. Haha

Verkligen uppe före tuppen, klockan ringde vid halv 8 eller var den var. Då var det dags och dra på jobb för vissa!
Men det var mys och åka buss näst in till nyvaken. Köpte faktiskt en kaffelatte när jag klev av här utanför på brugata. Kommer ut från 7 eleven o Amadeus står o ropar på mig. Haha då kom han precis hem från jobbet den jäveln.

Så jävla söt, stora lockar i håret och ett leende värt att dö för alltså. :D
Så gick han bara upp och lämnade sina arbets grejer kom ner och köpte sig en kaffe han också och så tog vi en cigg i regnet. Klagade på att jag inte delade med mig av mitt paraply, va en man och tål lite regn! 8)
Sen hade jag inget val o dela med mig, för han tvingade mig. Så han stod o kramade på mig istället den sneakna jäveln!


Näe, sjukt jävla torr i käften o fryser som fan. Så nu blir det en varmdusch, göra sig en kopp te och sätta sig i soffan med täcket och söka massa jobb!


I break the rules^

MYZ

Nu blir det mys med F resten av kvällen i soffan!

Komsi komsi!

Precis ätit en faaaab sallad! Blev ingen tonfisk utan det blev med musslor!

Pratar med Foffe på fejsbock, han är lika gullig som vanligt. Första man får är liksom "skit ner dig", jo jag tackar jag. Försöker han muta dig mig med att han bjuder på kaffe. Pfft. Arne och Kim är tydligen högt i det blå.

"det ær lugnt, både Kim å Arne har utvecklat fet Alzheimer. dom ær som 2 høga sømngångare som går vilse i en garderob. it`s awesome"

Jag tror inte jag vågar riktigt! Haha
Det är sjuuukt vad jag saknar dom där två, radar paret! När manvar brutalt uttråkad så visste man att det alltid kunde hittas på något! Sen att det var de sjukaste grejerna man kunde hitta på vad ju en annan femma. Nu händer det ju absolut ingenting på det här jävla kollektivet.

Nehe, om man kanske skulle ta å kleta på lite smink och ta sig en funderare på om man orkar pallra sig bort till idioterna eller inte.


Hela livet är ett disco^


Surfis!

Haha, sitter med Audam vid köksbordet i fotöljen och röker som vanligt.
5 minuter efteråt så kommer Ismet, vår hyresvärd upp för att lämna lite svarta sopsäckar, disktrasor, diskmedel o lite skit. Så börjar han snacka om att vi absolut INTE får röka i fönstret, och att vi skulle sluta ljuga om att vi inte röker inne "för man ser det här, det är aska över allt" Haha, surgubbsi!
Dom som hyr ut har tydligen klagat på att vi slänger ut fimpar, men va fan. Ni kan ju gå och kamma er! Gubbjäveln är typ 90 år och äger mer än halva Oslo och är snuskigt rik! Håll käften istället gubbjävel!

Aäe, hyresvärden var inte på bra humör idag. Skrek om att vi kastar ut sopor genom fönstret och diverse grejer.


Hungrig som är VARG är jag! Så ska gå o sätta i mina gröna linser, göra mig en shake och sen fixa till mig!


It takes more^


Soooooooooommar!

Fy fan va varmt det är ute! Och inte ett moln så långt ögat kan nå! Och solen är stoooor! Jag gillar läget!
Kan ni ju sitta med sket vädret hemma i skitsverige! ;>


Vaknade vrålsent idag också, hade ställt klockan på 9, tänkte aäe snoozar till halv 10 iallfall, men icke sa nicke.
Kunde inte somna igår, så vid typ 4 eller nått så gick jag ut och tog en nattpromenix! Skingra tankarna lite, men inte blev jag klokare för det.

Igår kände jag att jag höll på att bli frisk från min jävla förkylning, och idag när jag vaknar så äre VÄRRE!
Gaah, jag blir tokig på den här jävla förkylningen!

Köpte ju 2 nya bh:ar när jag var hemma i Sverige btw! SJUKT sköna!



Mina boobs har dock växt av någon anledning, så fick för fan ta DD kupor. o_Ô
Inget mig emot, men lite chockad blev jag allt! Haha


Danne och Jocke har kommit hem nu! Kul o se att Danne blev helt extas när jag kom ut från rummet. Haha


Where the story ends^


Lage bråk

HAHAHA, Malin länkade till VG, där dom skrivit om knivskadan som var där vi väntade på bussen.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10045226

Älska norskan alltså! Haha, språket är ett STORT skämt! Garvade halvt ihjäl mig när jag läste.

Fuck you

Du äter upp mig innifrån och ut, fattar du inte det!? Du fuckar upp hela mig. Och du bryr sig inte ens. Jag fattar inte riktigt.

Nåväl, gick bort och mötte upp Mallanbrallan på bussterminalen förut. Kände att vi två tjååååckisar var hungriga så vi gick till BK och åt maaaut, och hade vi inte gjort det så hade vi säkert blivit knivskurna! Va ett jävla liv vid Jernbanetoget när vi skulle ta bussen hem! 8 jävla pikebussar och folk som förhördes hit och dit. Det var lite cåålt faktiskt! En bra grej med att vara tjåååckis kom jag o Malin på. Hade vi nu inte varit det, så hade vi inte setat på BK och ätit. Höh


Min hosta håller på o döda mig, kan inte ens skratta längre! Och ni som känner mig vet att det är det jag gör av all min vakna tid typ. Såå, det är inte okej!

Mallanbralla ska ha planering imorn på jobbet, så blir ingen shoping! Men på tisdag, då jävlarrrr!
hon kommer hem typ vid 9 eller något, men då ska jag hänka på henne heeeem, och sååva där! MYYZZzzigt!

Nej, nu ska jag gå o ta mig en cigg, duscha eftersom att jag inte hann det förut. Sen göra mig en kopp med te och krypa ner under mitt UNDERBARA duntäcke och glo på Hells kitchen tills jag sömnar.


I found a reason for me^


Som jag hade dig förut

Fy fan, nu är båda resväskorna tömda! 3 timmar efter! Fast, då har jag iofs lackat om naglarna, ätit middag, och en massa annat också JUST för att slippa. Haha

Älskling malin kommerhem vid halv 9, så tänkte gå bort till bussterminalen och möte opp na!
Ska slänga in en maskin med tvätt, ta en sjujävlalång varmdusch innan dock. Sen är jag fitt for fight!

Tänkte jag skulle kolla kontot nu också och se vad den har att säga, är sjukt sugen på en shopingrunda imoron.
Men som sagt, vi får se vad herr konto har att säga om det snart! Var tvungen att ladda ner någon jävla java skit för att komma in på nordeaskonto. Irriterande som fän!

Men titta där! Hade ju mer pengar än förväntat! Så nog fan blir det shoping imorgon!  Så blir nog en vända i parken innan jag går och möter malin och köpa sig lite gottis!

Nej nu duscha!


Please, give me a break^

Every day is exactly the same.

God morgon raringar små!

Vaknade vrålsent idag! Inte alls okej någonstans!

Gick in till Linn och låg där med henne och hade ännu ett deeptalk och rökte ihjäl oss. Människan trycker på sånna punkter att det är inte sant! Så legat där inne och asgarvat och tjutit om vart annat. Men det är skönt att ha någon att prata med. Och som verkligen lyssnar och inte bara pratar om sig själv eller kommer med "skit i det, tänk inte på det så går det över" MEN GREJEN ÄR DEN ATT DET GÅR INTE ÖVER BARA FÖR ATT MAN INTE TÄNKER PÅ DET!

Mitt nya motto är fan "älta det tills du inte orkar mer, prata om problemet tills du spyr på det"
DÅ går det fan över. Alla ni andra som säger annat, NI KAN FAN GÅ O KAMMA ER!

Jag vill att Malin ska komma hem, NU! Nu nu nu nu! Saknar människan så att det gör lite ont i min kropp.

Jag har fortfarande inte hängt in kläderna i gaberoben än, och jag oooooooorkar inte. JAg ska fan ALDRIG mer åka ikväg. För det är så jävla tråkigt att hänga tillbaka all skit som man tagit ut. Haha

Gjorde btw mitt livs största misstag inatt också. MEN, life goes on!

Some day, you will be gone. Trust me^


En gång.

Band jag fast Freddan på en stol!



Sen efter ett tag tog han sig visst loss.



En annan gång bakade jag bullar med Mallanbrallan!



Gick ut till vardagsrummet nyss och tog en cigg, Freddan tittar på mig o bara "är du sjuk?"
Man ba "EEH NEHE!?" Haha
Så säger han "om du inte är frisk imorrn, kom in till mig så ska du få lite whiskey och kärlek av mig, så ska du se att du är frisk sen ;) Kärlek är den bästa medicinen"  Haha jävla söting.

Just nu väntar jag bara på att dom ska DRAAAA, dra dra dra ! Bort till Hummlan på intlytt/utflyttningsfest så att jag kan få inta soffläge med mitt duntäcke o min kopp med te och bara brutalt kolla sönder mig på en massa filmer i min ensamhet!

I can only imagine^


Broken world.

Fy faaan för att duscha i kallvatten! Det går verkligen inte att ta sig en långdusch när 3 andra har duschat innan och det är 2 som duschar efter. Allvarligt talat.

Alltså, min hosta håller på o bli min död tror jag. Inte för att ciggen gör något vettigt heller, men vad fan ska man gö!? Hellre att jag röker än går omkring och är sur! Kan fan knappt andas utan att jag hostar, och då känns det som om att jag hostar typ sånt där taggtråd eller va fan det nu heter. INTE OLOF KALLE!

Gick och handlade förut, borstade håret innan jag gick ut. Och nu 3 timmar senare, så hittar jag fan inte den! Jag blir vansinnig.

Nej, nu ska jag göra mig lite te, ta en cigg, lacka naglarna i någon cååål färg, låta de torka, sen kanske dags och börja med att hänga in lite kläder i min gaberob!?


I'm losing you but I'm not losing ground
So Peekaboo!
And you won't be around....


Slemboll!

Fan, fick massa whiskey av Freddan igår för att jag skulle bli frisk. Men det vettifan om jag blivit! Inte direkt. Sen fick jag en jävla massa konstiga tabletter utan Allanbrallan också "ta dom här, då blir du frisk" haha nej, JAG HAR INTE BLIVIT FRISK!

Kvällen igår var fan inte att leka med, mådde ännu sämre på kvällen än under dagen, vilket jag inte trodde man kunde göra. Men så var det tydligen. USCH

Vaknade vid typ 20 i 12, fattar inte hur i helvete man kan sova så länge, gick ju fan o la mig innan 1 inatt tror jag.
Kände att min hals INTE alls ville vara med när jag vaknade, kunde knappt andas för att det var så jävlamycket slemm o skit. Hostade, och de lät inte bra någon stans. Haha
Fick ialf upp en slemboll som var brun/gul/grön you name it med färg!
Det är fan inte okej alltså.

Eddie hade precis kommit när jag klev utanför dörren, och hostade som en jävla adidspatient, o jag bara "fy fan vilken jävla aidshosta jag har" och så var hans morsa med o tittade lite konstigt på mig. Haha, lagom pinsamt.

Nu har Eddiejävel flyttat. :( Inte alls okej de heller.

Fan, jag måste duscha, gå till affärn, gå till chippchoppen, städa rummet. Eller ja, plocka ur mina resväskor som jag inte gjort än och det är snart 1 vecka sen jag kom hem igen. Haha

Jag palllllllllllllllar inte! ;<


Time like these^


BENGET!

Alltså, den här jävla förkylningen tar fan död på mig. Helt jätte allvarligt. Efter duschen slog jag på en film och somnade på stört, vaknade av att Allan störtadein på mitt rum o ba "NU SKA VI STÄDA" gå o kamma dig din jävel tänkte jag o somnade om. Haha sen vaknade jag igen när malin ringde vid 4. sen somnade jag om igen. Har i stort sett sovit hela dagen. OCh jag har fan huvudvärk. JAG VILL INTE VARA SJUK!


Inte ätit ett skit på hela dagen, så tekte upp en kyllingfilé och försökte trycka i mig. Gick lite segt, men in i magen kom den ändå. Kryddade på som fan med svart/vitpeppar, cayenpeppar, paprikakrydda och vitlökspullver. Och sen dränkte jag skiten i sweet chilisås, men inte fan kände jag något smak för det.

Jag blir så trött, kan jag ju lika gärna sitta och käka upp mitt toalettpapper istället, för så mycket skillnad på smaken tror jag inte att det är eftersom att jag äter bara just för att få i mig något.


Fy fan va awesum det hade setat med ett varmt bad nu. Men har vi några badkar här?
Nää, 3 sketna jävla duschar. Lagom roligt.

Försöker få hit I, men han verkar inte allt för pigg på det. Hade jag varit sjuk i sthlm hade han kommit på stört sa han, och tagit hand om mig. Men, han sitter liksom i västerås o ruttnar, så det tar MAX 5 timmar. Elakt.

Nej, nu måste jag fan duscha innan jag hackar sönder mina tänder.

SNOR

Morrn morrn!

Dunsade i säng vid 5 imorse och gick upp vid 10. Jag är trooooet hest måste jag säga.
Ska snart hoppa in i duschen, och få upp lite värme. Jag är så jävla täppt i näsan att jag inte ens kan dra tillbaka snoret om det håller på att rinna ur, så här sitter jag med min näsa, och det bara rinner som på en lite snorunge som är sjuk. Det känns jävligt fräscht om ni frågar mig.

Fy fan va skönt med helg! Ölen är redan på kylning i kylskåpet och humöret kan inte vara bättre!

Jag tror förövrigt att jag har feber också. Känns lagom roligt till helgen, men det är inget som har stoppat mig förr!


Drömt en hel del konstigt de få timmarna jag sovit.
Dels att jag hade fått ny header till bloggen. Vilket det känns som om att det aldrig kommer att ske.
Att jag tappat min piercing, den nyaste alltså. och jag kunde inte göra ny förrens snittet hade läkt. Då blev jag lissen i ögat. Haha

Nej, nu håller jag på o frysa ihjäl!

Åh fy fan, nös precis 7 ggr på raken. Lagom med många gånger måste jag säg.


En sak i taget^


If i had a choise

Duschen var förjävla skön! Och ångorna från varmvattnet gjorde så att jag inte var täppt i näsan på en liden stund medans jag stod där inne. Det var skönt om något. Sen slog det mig även att det skulle sitta förjävla fint med en nattprommenad bland Oslolandsgator för o rensa alla tankar.

Såå, off we go! Får hoppas på att jag bara inte stöter på någon leskig gammal gubbe där ute! Och om jag nu gör det, så är det väl bäst att jag tackar för mig nu! För man vet då aldrig med gamla norrmän! haha


Du har fuckat upp hela mig, är du nöjd nu?


sömnlöst.

Som vanligt..

Jag, Freddan, Adam, Ted och Linn tittade på en film förut. FÖRJÄVLA sorglig om jag får säga det själv. Hela filmen handlade om en hund. Jag är ingen person som sitter och STÖRT tjuter åt filmer. Men alltså, den här filmen så sprutade tårarna hejvilt. Men det var så klart inte ENBART filmens fel att jag grät som en tok "åt" filmen. Det var också all annan skit skulle jag kunna gissa på.

Gick aldrig o duschade förut, tittade på film som sagt.
Så nu har jag 2 alternativ..

Ena är att gå o duscha/raka benen ELLER stänga av skit datorn, krypa ner under täcket och verkligen VERKLIGEN försöka sig på att sova..

Oberoendeframkallande^


I fly higher

Adam lagade min mat idag för att jag är sjuk! Det tyckte jag var sneeelt!

Så blidde det ingen paj med Mallbrallan, de bidde bullar istället! Nugatti bullar och äckliga kanelbullar för att någon tjomme snott mitt vaniljsocker! :(


Fy fan, kan knappt andas genom näsan. Och det jobbigaste är att jag hittar INTE mitt nässpray! ;<

Ska snart gå o ta mig en varm dusch och sen krypa ner och titta på film, förbannat trött. Karin ringer säkert inte som hon sa igår.

Malin åker till fucking örebro imorgon. Inte alls okej faktiskt! Meeen, de tycker jag hon är värd efter den här veckan!

Imorrn blir det ialf chillkrök hemma medZebrazZz family!
Och på lördag blir det dagsfylla med Linn, då ska vi gå och spela minigolf! MYS faktor.


Your love is my drug^


Light up.

Så jäääävla hungrig. Ska snart gå skaka mig en shake! Päron tror jag det blir till lunch idag! Lite sen lunch, men what da fuck.

Nu är snart Harald här, typ 5 timmar efter att hon ringt och sagt att hon är på G som vanligt. Men men!

Linn har fått ett jobb, bara så där rakt av. På Build the bear i Sandvika. Sånt jävla flyt, fast hon jobbade på det i köpenhamn i 1½ år innan hon flyttade hit så. Hah

Så ska följa med henne ut dit imorgon och söka jag också! Det skulle vara awesum! Hålla barnkalas o grejer o göra det bästa som finns i hela världen, barn glada!

Fan va det suger o vara förkyld, setat och druckit en hel jävla del med te och snackat skit med Linn. Vi har målat naglarna o bara varit. Och Jonas har mobbat mina duntofflor HELA dagen. Blir vansinnig på honom.

Hoppas verkligen inte att min hals fylls med streptokoker, för då ryker mina halsmandlar. Det är jag INTE sugen på. Inte det minsta så att säga.

Nej, nu shake innan magen kurrar ihjäl sig!

Don´t fucking tell me what to do^


Sjuuuukling!

GAH! Fan i helvetes jävla skit! Vaknade upp och var DUNDER sjuuuuuk! JAG PALLAR INTE DET HÄR!

Vara sjuk har då aldrig min thang! Ligga i soffan med duntäcket har jag inte riktigt förstått mig på heller.
Meeeeen, är man sjuk så är man sjuk.

Jag ställde klockan på halv 10 för att jag itne skulle sova bort hela dagen med tanke på när jag gick och la mig inatt, meeen jag snoozade i en hel fucking timma. Seeeen släpade jag mig upp och tog en lång och varm dusch. Då kunde jag iallfall andas genom näsan. Haha det var skönt!

Ska göra mig en balja med hästkaffe snart, ska bara klä på mig lite kläder o dra en kamm genom håret! hah

Harald kommer snart också fick jag sms om nyss, hon skulle bara ta sa en dösch! Spännande.



We build, then we break^


Hunden, katten, glassen!

Bandfast Freddan på en stol och knöt hårt så in i helvete förut. Tog ett litet tag för honom att komma loss. Men vad gör det?

Internet fungerar ju inte så jävla, inte alls faktiskt ibland om jag ska vara ärlig. Haha men det funkar nu, för folk verkar ändå ha ett liv som inkluderar ett jobb så alla sover typ nu så nu jävlar funkar det! Uuhu.

Kollat på Hipp Hipp hela kvällen med Linn. Så jävla klockrena att man vara vill typ skratta ihjäl sig. Man har fan i mig ont i magen när man är klar med båda säsongerna iallfall.

Målade mina naglar gula förut, redan tröttnat på färgen. Så funderar på om jag ska ta mig en kopp kaffe till o måla om dom svarta eller nå och sen ta en varm dusch o krypa ner under täcket.

Känner att jag börjar bli förkyld också. Fy fan va fab, or naaaht. Hatar att vara förkyld.

Imorrn kommer Harald på dagen, eftersom att hon är sjukskriven för sin visdomstand som gör att hon får ont i huvudet. Haha höll på att vråla ihjäl ma när hon sa varför hon var sjukskriven.

Sen kanske göra den där needrans pajen med min älskade Malin som jag saknar som fan när jag var hemma i sverige som inte blivit av än.
Och på kvällen kommer Käääärin, hon slutar 11 som vanligt, o är inte i stan förrens vid 12 hugget. Men som vanligt så är hon väl för trött.

Nej, lacka om o duscha!

Pretend^


Bordellgodis!

Haha, jag vråler i hjäl ma! Krokodilen har fått internet, så nu sitter vi 40 pers på någon sunkig lina.

Blev kycklingsallad när jag och Adam kom hem från Bk, personalen tittar lite surt på oss nu för tiden när vi kommer, men dom ska fan vara glada över att jag köper deras jävla blaskkaffe medans jag snor deras internet!

Sitter och tittar på Sthlmboogie med Freddan och Mike. Wierd film måste jag säga.

Haha, hittade en spindel med en massa gaaaaamla filmer som jag tog med mig för det är ju ett jävla tjöt om att vi aldrig har några filmer att se. Så satt Freddan och kollade på filmerna och tog upp en film och o bara "tintin, SÄG DE DÅ" Och film fan hette "säg att du älskar mig" Vilket jag sa, och då blev han nöjd. Haha jävla mongo.

Hittade en rulle med sånt där silvrigt paketsnöre, som jag tänkte linda in Freddan med. Men efter halva benen så tog snörjävlet slut. Då blev jag ledsen. Men inte freddan, för då skulle han linda in mina händer o sätta fast mig på en stol. MEN det gick jag inte med på!

Nu ska jag dricka lite mer kaffe o kika på jobb. Jag DÖR av att gå hemma. Så jävla tråkigt att det finns fan inte.
Förstår inte varför man klagar när man har jobb, och sen klagar när man inte har något. Men men!

This is a possibility^

Bk bk bk bk bk bk!!

För hela slanten! Jaha, tebaka på bk med Audam för lite jobbsökning! Och kaffe smakar fortfarande vatten typ. Jag blir så jävla trött. Betala 19 jävla spänn för en liten pappersmugg med blaskigt kaffe. Va fan ere för fel på norskar!?

Innan vi trillade in hit så gick vi till Linns jobb där hon provjobbar. I en skobutik med bara en massa märkesskor. Jag var nästan i himmlen! Sugen på att köpa ett par skor, men får nog nöja mig med ett par eller möjligtvis 2 iallfall. Haha



Måtte vi få tillbaka internetet på fredag som vi är lovade! För att sitta på bk reseten av mitt liv för att kolla mailen o skit är då fan inget jag vill göra iallfall. Bk kommer ju ruinera mig på all den äckliga kaffet dom har att erbjuda. Uffa.

Malin kommer till mig efter att hon slutat jobba, vi ska baka paj. Sen ska jag bli duktig igen!
Jag och mina shakes!  Det är guuuutt som Audam hade sagt. Haha

Nej, checka lite mer jobb o se vart världen är på väg någon stans.

Har bommat nästa lördag med Emmy. Det kommer bli awesum!


Du är fortfarande inte trasig, och du behöver fortfarande inte fixas^


Hemma

I Oslo nu! Ganska så skönt faktiskt.

Mike kom ner o hjälpte mig med väskorna i går när jag kom hem, var btw 1 timma och 20 jävla fucking minuter försenad till Oslo. Lagom irriterad jag var, så nu sitter jag här på burger king med Linn och Audam och ska skicka ett argt mail till SJ och skälla på dom.

Vi har ju som sagt inget inernet hemma, så antingen får vi sitta på BK eller Donken för att söka jobb och kolla fejsbock. Lagom roande när kaffet är äckligt på bk. Riktigt ledsen blev jag.

Kul o höra att alla saknat mig så här hemma. Om dom nu inte ljuger vill säga. Haha

Linn hade stått o skrikit "KÄFTEN SA JAG" o Jocke trodde att jag var hemma förra veckan. Haha de tyckte jag var lite roligt!

Vi kollade på en massa filmer när jag kom hem igår, det var myys! Sen hade Linn o jag deeptalk när alla hade gått och lagt sig. Det var skönt.

Kul att man är snygg när man sitter på BK ialf!



Borde vara olagligt o gå ut när man ser ut så här!

Nej, nu ska jag göra det jag kom hit för! Skriva CV och söka jobb!

This is going fine with out you^


Haaade da!

Lite pics sen lördagen och fikan med Lottis och annan skit!





Älgfan blev blå till slut! Bara att konstatera att Petras kyl suuuuuger!



Webecka va på plats!



Även Petra och Tilta!



Det var jag och den här sötnosen i lördags också!

Nu har jag ÄNTLIGEN packat klart! Fy fan så skönt. Så nu ska vi snart åka, morsan skulle tydligen in på jobbet en snabbis innan, o jag måste köpa ny deo för min är FÖRSVUNNEN!



Så här resesnygg är det här köttbullenyllet! HAHA, olagigt o gå ut så här ful egentligen. Men vad ska jag gö!?
Papperskarsarna var slut! haha



Som sagt, väskorna är fullpackade! Dom är INTE lätta för fem öre. + att jag ska ha dataväskan och min handväska. HEJ PACKÅSNA! Det här kommer säääkert gå åt helvete. Får hoppas på att jag hitter ma en snygg karl på vägen som kan hjälpa mig! haha, nu ska datorn packas ner!
Kommer förörvigt inte ha något internet när jag kommer hem, för tydligen så håller dom på att byta bredband, så no more internet på en vecka. Jag kommer dö.

Hööörs om en vecka (om inte mallan brallan är sneeelhest)

PYYYS O KRAAM!


Run

God morgon! Fy fan va jag är trööööött, och så fryser jag som ett jävla helvete.
Var ute på balkongen och rökte nyss, trodde jag skulle skaka sönder ALLA mina tänder. Så nu sitter jag här under mitt täcke med en fleecetröja och försöker få upp värmen. Höh Ska snart packa det sista o sen göra mig i ordning för att ta tåge vid 11. Bah

Det var röj hemma hos Petra i lördags, först blev det tjejhäng med singstar o grejer! Sen kom det 2 emos och vi gick till Tess, var hemma lite innan 5 och var inte i sängen förrens efter 8 någon gång. Lagom pigg och allert som en mört när klockan ringde vid 13.00.

Pappa åkte även iväg till Forsmark igen o jobbade, kul att jag fick se gubben i 3 dagar iallfall på min vecka som jag varit hemma.
Åkte och handlade det sista med min mor också, och hämtade ut min biljett hem till Osloland. Träffade min morbror för att få alla filmer han bränt ut åt mig. Tror det var 50 st filmer. Haha, så nu jävlar ska dom inte klaga på där hemma att vi inte har några filmer att se.

Gick till Petra och skulle hämta min cykel och ett flak öl och säga hejdå till min lilla loppa. Drog några partier med Yatzy, jag är ju så jävla bäst så att jag vann ju. Sen ville hon klå mig i något tv spel, men även där faila hon för att jag är bäst. Tur hon bor nära nu för tiden.

Nej, nu ska jag ta mig en koppkaffe, cigg o sen klä på mig lite kläder kanske vore en bra idé.


Allt för länge ^


Kasta sten.

Det är så jävla fel. Allting. Du sa praktiskt taget att du inte vill längre. Fine. Ska inte störa dig mer.

This mess.

Du är inte trasig, du behöver inte fixas.

Thumbs up!

Maten är i magen, de blev blodig pepparstek med bara en fin fin stekyta, potatisgratäng, sallad och ett glas rött till middag idag! Älskar när pappa är hemma så det blir riktig mat! Fy fan så gott det var, det knullde imun kan jag lova!

Sminket är på, min gröna fin fina linser är i, håret är dock inte fixat o kläder ska på vilken sekund som helst.

Sen äre bara att plocka ut jägern ut frysen, sadla Gabriell, köpa cigg och groggvirke sen bär det av mot Petra!
Måste leta upp min töj också, den har försvunnit någonstans i min säng. Hatar när skiten vrider ur sig och man måste leta ihjäl dig.


Goodnight and go^


Party mod is on.

CHECK!

Lite bilder på diverse skit. + en video på mallans begär! Vibbe skulle ta kort igår på Emil och mig. HAHA, "FÅ SE EN PUSS DÅ"



Sötaste tatueringen EVER har Petra!



På Torino igårkväll. Vinnarna bjöd på shot!



HAHA, jag vråler ihjäl ma så jävla snygga!
Kattfan var så JÄVLA söt, han satt på min "hylla" hela kvällen!
Tror han likte mina boobs!



Freddan blev lite blyg.



HAHA, synd o säga att jag var snygg igår iallfall.


Nej, om man kanske skulle skutta in i duschen och göra sig i ordning för kvällens bravader. Måste åka och hämta min cykel också som står på AAAAAAANDRA sidan stan. Palla

Aäe mallanbrallan, det blir ingen video. Det strider mot mina principer!

Rädslan är stor^


Freaky friday.

Aäe herregud vilken jävla fredag. Haha

Först åkte vi bort till Skogis för att titta på fotboll, när jag o vibbe kommer in så sitter det 6 grabbs i rummet och tittar på fotboll. Jag och Vibbe satte oss bakom alla i sängen, men vi såg tv:n rätt bra ändå. Jävla skånska skatan kunde ju gått hem o kammat sig! Så JÄVLA dålig som han var!

Sen drog vi till Torino, där spelades det biljard och något annat jävla spel, och Vibbe bjöd på shot! Drog en öl samtidigt också. Sen skulle vi på något hemmabygge fest långt åt helvete, men hon vi skulle till hade en snäll granne som kom och hämtade oss alla! Haha

Var hemma 4 inatt, och när jag vaknade så var min rörst borta. Undrar om Emil åt upp mina stämband imorse. 8) Haha

Nu ska jag ta bort de gamla sminket som sitter på halvgavel och åka till min älskade farfar!

Men helst av allt så vill jag bara dö. JAg är inte bakis som vanligt! MEN, huvudvärken kan ju gå o dränka sig eller något.


I don't regret my past.
 I just regret the time I've wasted with the wrong people


Fuck a duck

Jag orkar inte. Hela inläggs helvetet försvann. -.-'

Nu ska jag leta fram kläder tills ikväll och sminka mig. Sen blir det bärs och fotboll hos grabsen. Vi ska tydligen till Skogis. Åååhja!

Ooooch, man kan ju undra varför Vibbejävel inte svarar i mobilen när jag ringer.


Meet me halfway^


Sooolsken!

God morgon raringar!

Vibbe ringde och väckte mig för en 20 minuter sen, MYYYZzzZ!
Låg där i sängen och vågade inte öppnade ögonen, så frågade jag henne vare va för väder ute, haha så hon klev upp och tittade ut. STOOOR SOL UTAN ETT MOLN SÅ LÅNGT ÖGAT KUNDE NÅ! Då klev jag upp som ett skott, gick och kissade och ut på balkongen för att röka. Fortfarande med Vibbe hängandes i örat. Haha

Så nu sitter jag här i min soffa, och försöker äta frukost. Müsli och filmjölk. Det går inte riktigt som jag tänkt mig, men framåt går det iallfall. Haha

Ska ner på stan en sväng, SKA FÖRSÖKA ATT HÅLLA I MINA PENGAR! Det enda jag ska ha EGENTLIGEN är alkohol tills ikväll. Vibbe och jag ska förtära lite med Freddan och hans gäng. Så det kommer vara ett tiotal grabbs, jag och Vibbe. Haha kul jul!  Det blir säkert braigt!

Nej, nu ska jag fortsätta tugga i mig den här JÄVLA skiten, sen ta en cigg o slutligen skutta in i duschen.


This is simple^


I could really use a wish right now.

Jag hatar att du satt så jävla mycket spår i mig. Dom vill inte gå väck, hur mycket jag än försöker. Jag vet inte, det är svårt att förklara. Samtidigt som du får mig att må så jävla bra, så får du mig att må förbannat jävla dåligt. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tycker om dig. För det gör jag, så jävla mycket. Men det går inte bara från ett håll. Det gör inte det. Jag vet varken va du tycker, känner eller vill. Du säger aldrig någonting längre. Ska försöka sudda ut dig, hur ont det än kommer göra. Ska försöka att inte höra av mig till dig i svaga stunder. Hur svårt det än kommer att bli. Som det känns, så var det nog jag som ville mer än du, det är pinsamt.


You let this feeling die.

On my own.

Ligger här i soffan igen. Haha invirvlad i mitt täcke med Torsten. Mysfaktor på den.

Eftermiddagen med Lotta har varit prätty awesum. hon kom o hämte ma i bilen, så åkte vi till kvantum o köpte fiiiiika! Sen åkte vi ut till Kanalen, men vi tänkte att vi skulle testa på något anant. Så bilfärden fortsatte ut mot.. Ehm.. Bondbacken hetere nog tror jag. Satte oss på stranden och pratade skit somvanligt, och tittade på solnedgången. Haha

Sen drog vi för solhelvetet försvann o jag höll på o frysa ihjäl. Så åkte vi till Skotten och köpte hårfärg, hem till mig och så färgade jag håret på Lotta. De blidde feeejnt!
Sen tog vi brum och åkte o tankade, jaag tankade! Det luktar gooott! Sen en sväng till Vibbis, och så åkte vi till Corner sen och käkade maaut.

Sen körde vi lite o bara pratade. HAHA, körde typ 40 varv i en rondell. Lagom moget för 2 20åringar liksom.

Kändes jäääääätte konstigt att säga hejdå i bilen förut. Hon åker liksom till London på lördag. Det likes inte alls!
Men tur hon sa att jag fick komma och hälsa på! Det gör jag mer än gärna! :D
Och gör jag inte det, så ses vi fan inte på 9 fucking månader. Det funkar INTE i min matematik. Så, om det behövs en flygtur, så äre fan värt det! Och London är ju inte så illa pinkat det heller?! 

Sen dessutom när jag flyttar till sthlm så kan jag ju lättare ta mig hem till västervik också, om jag nu har tid i mellan mitt knullschema kläcker snorungen ur sig. Haha va enda in i helvete ska det betyda?! Tänkte jag lite så där. Haha. Kommer sakna henne som faaan nu när jag vet att hon flytt landet hon också, men det gör hon fan i mig rätt i.

För att du skär, skär som laser och jag förlorar hur fan jag än gör^


Torsten!

Sitter här i soffan på mitt rum och myser med Torsten.

Precis ätit maaaut! Väntar på att Lotta ska höra av sig.

Varit och handlat i näst in till 5 timmar idag. Det har inte blivit billigt direkt. Meeeeen, det har blivit bra-ha grejer!


Är det nu det nya livet börjar, without you?


Mmm

Skiter i allt nu, så jävla trött på allting så det finns inte.

Ni kan dra åt helvete alihop.

Tack o hej.


Look what happened

Tjenixen! :D

Jag har köpt linser! Gröna typ 8) haha svin snygga! Så har vi solat, druckit milkshake på corner. Eller ja Petra käkade.

Sitter och väntar på att morsan ska komma o hämte ma, så ska vi åke te M&M och grilla.


Hejhopp!



This isn´t funny anymore^


NEJ!

Godmorgon sunshines!

Kom på att det fan redan är onsdag idag :S Och jag ska åka hem om fucking 5 dagar. Och ska jag vara riktigt ärlig, så vill jag absolut inte hem. Inte för fem öre. Inget lockande ALLS att åka hem. Har bara ångest över det och vill dra ut på att boka biljett, dock så kostar den ju ännu mer om jag bara drar ut på det.... Gaaah


Sitter och väntar på att Petra ska ringa, vi ska åka och sola. Jag behöver värme.




Where did we grow wrong,
And did we grow apart
Or did we just not grow together?


like shooting stars

Tjarå.

Jag är på dåligt humör.

Vibbe bjöd på mat förut på sitt jobb, blev 2 pizzor i en. Haha, kunde inte bestämma mig om vilken jag skulle ha utav 2, så tog halva halva i en liksom. Haha, sen pyntade jag ner hela Torino med beasås, + min sko och mitt ben. Så jävla klumpig att jag blir mörkrädd. Så nu har jag en fin fin gul fläck på min vita sko. Heja mig!
De dåliga var att jag bara åt ena halvan av pizzan, fick iofs bokstavligt talat TRYCKA i mig halva den halvan, så jävla mätt att jag ville spy. Men jag fick en doggybag!

Farbror blå var där en sväng också, det var ju ganska skoj. Sen kom "mamma2" och hämtade oss, så åkte vi till  Kvantum och handlade, och next stop var hemma hos vibbe. Lollo kom över en sväng med Jimbo, 1 månad gammal idag. Jag dog allvarlit talat över hur JÄVLA söt han var. Såg ut som om att han snusade, överläppen stog ut. Haha söte fan. Och han luktade så JÄVLA gott att jag höll på äte opp han! Det luktar fortfarande bäbis!

Nu ska jag krypa ner under täcket o kuckilura och somna till fortet.


When a tornado meets a volcano
All I know is,
I like you too much


RSS 2.0