Fy fan -.-

Okej, tidig uppdate men vad faaan!

Vibbe skrev att hon skulle gå och käka Tacos och kolla på våra bästa år.
Sen efter 10 minuter typ så bara

jessica.   *     säger:
du vet

jessica.   *     säger:
de räcker till dig med

jessica.   *     säger:
så de e bare att du pallrer da hit

Målar Fönstrerna För Helvete   0735676454  ´ [ SabeltandadAlkis^ Sjukling |  4 Dagar Kvar | Andreas   säger:
ÅÅh, gud sluta! 

Målar Fönstrerna För Helvete   0735676454  ´ [ SabeltandadAlkis^ Sjukling |  4 Dagar Kvar | Andreas   säger:
Här sitter jag med bara knäckebröd och smör så sitter du och säger så där 

Målar Fönstrerna För Helvete   0735676454  ´ [ SabeltandadAlkis^ Sjukling |  4 Dagar Kvar | Andreas   säger:
Fy fan! 

jessica.   *     säger:
ajuuuste

jessica.   *     säger:
tänkte inte på det ;o

jessica.   *     säger:
sooooooooorrrriiiiiiiiiii

jessica.   *     säger:
men det räcker faktist 


Jaha, ska jag gå och sukta efter tacos hela dagen idag då, BARA för att inga pengar har kommit än? -.-
Ska fan ta och äta en kebabtallrik med ris imorgon! som tröst typ. ^^, HAHA

...

Brist på rubriker.. typ ..
Gårdagen gjordes inte så mycket, väcktes av Micke som kommit in till stan för att checka läget lite, prata med snuskgubben borta på gränsgatan o lite. Sen kom han hit, åkte iväg med adde och handlade färg och dess tillbehör. Medans dom gjorde det så tittade jag på våra bästa år och åt knäckebröd till frulle. MMM MUMMA! Eller inte. -.-
Ja, ingen händelserik dag iallfall.. Målade typ ett fönster igår, sen vart jag sur och sket i det.

Today, så vaknade jag typ kvart i 11 av att Adde FLYGER upp ur sängen för att hun sitter och hulkar i sängen, men det kom typ ingenting tydligen. Så det var ju bra. Annars hade vi haft en kräksäng, inte så mysigt kanske.  Men vad ska du bry dig om det för? Idag är nog en irritationdag skulle jag tippa på. Började skrika och gorma på Adde nyss/föru för att jag inte fick måla/ta bort gammal färg på fönstrerna där han sitter vid datorn för att då skulle han få solen i ögonen när han spelar instans, men han kan ta sig i röven. Den där jävla datorn styr hans jävla liv till MAX! Och då skojar jag inte. JAg blir så förbannad, så jag tog färgburken och kastade penselnt åt helvete med färg på. Ja, jag kastar väldigt mycket saker omkring mig när jag är arg, vad det än är jag har i handen (om jag nu har något) så ducka om du är med!

Aja, ska väl gå och ta mig en kalldusch kanske, för våra bästa år avsnittet har jag ju redan sett, sitter och väntar på att morgondagens avnitt ska komma bara, men det kan ju du ta och skita i .
Undra vad fan vi ska ha för middag idag, knäckebrödmed smör & vatten, eller så kanske vi kan spexa till det och äta knäckebröd med smör vatten & piffikrydda på ! MMM MUMMA middag! Jävla soc kärring kan ta och gräva ner sig, om inte så hjälper jag mer än gärna till. Det ska du ha klart för dig din dumma jävla kärring jävel! Glömma och skicka pengae, hur fan kan man? :S Han får inte pengarna förs imorgon, och vi har ingen mat. YIPPI!
Aja ..

Well, uppdate later!

Over 'n Out ~

Schtekhettan ;o

Hoho, här var det ett tag sen jag befann mig ^^, haha
Har liksom inte funnits någon tid eller ork till det här, men nu jävlar ska det kommas igång igen!
Orkar inte dra upp allt vad som hänt sen en månad tillbaka så ja ^^,
EHE, väckar klockan Tequila kom och väckte mig runt kvart i 11 idag, eller Adde släppte henne på mig så hånglade hon med mig nästan, så ja kunde ju inte undgå från att vakna iallfall x) haha och förresten, jag har aldrig vaknat så här tidigt på hela lovet btw. Det kändes konstigt.
Påtal om rubriken ja, det är schteeeeeeeeeekhett väder ute idag, har precis klivit ut ur duschen, så ska snart klä på ma och så ska vi kila till bussen för att åka ut till svärmor o all släkt där ute typ. Så blire väl att jobba på brännan och bada! De tycker vi om!

Ha det suuuuuper idag för det ska jag!

RSS 2.0