Myggbetts HELVETEN!

Jåh, efter senaste inlägget så vart jag som en duracellkanin och kunde verkligen inte sova, såå jag försökte få ihop Sussis barstolar från Ikea, meeen atte det fungerade inte och jag vart hur vansinnig som helst. Så jag sket i det.  Sen gjorde vi väl itne så mycket den dagen tror jag, kommer inte ihåg om jag ska vara ärligt. Vet ju knappt vilken dagjävel det är.

eller ja, i förrgår åkte Sussi till sitt ragg, så jag vart ensam hemma. Lite leskigt, men det funkade, R ringde och höll mig sällskap när jag skulle ut o röka ^^, haha somnade inte förrens någon gång runt 5-6 tror jag.

Och vid halv 9 igår så kom Sussi och Magnus (han hade åkt med natttåget från Ume) och plingade på dörren, eftersom att jag hade nycklarna ^^,
Då var jag INTE allt för pigg, men vad gör det.
Satt och tittade på när Magnus byggde ihop Sussi´s snygga bokhylla, slappade i soffan och kollade på PS, sen gjorde vi oss alla i ordning, packade och donade. Sen runt 3 tror jag så tog vi pendeln till Kungsängen, började öla lite smått också. En station, men va fan 8-) Mötte upp Gustav som stod på stationen gjorde vi med.

Gick till solnagrill(?) och dom käkade där, jag tog ut pengar, sen sprang Sussi och Magnus till systemet, sen sprang vi in på ica och handalde käk och groggvirke. Sen väntade vi på Zibo som skulle komma och hämta oss med bilen, och när vi kom fram så var det massa folk på stranden -.- såå, vi började dricka istälet för att sätta upp tälten ^^,
Sen kom resten av folket som skulle komma igår.

Sen satte vi oss på berget och magnus spelade på guran och sjöng medans det var solnedgång, det så SJUKT mys så det finns fan inte.

Men ja, senare satte vi oss vid elden, och där vart jag UPP ÄTEN TOTALT! Jag skojar inte om jag säger att jag säkert har ÖVER 20 på VARJE ben. Och säkert runt 10 på arslet! För fy fan vad mygg det var! HELT sjukt, o myggmedels helvetet funkade inte som jag fick låna av Stina heller. vansinnig var jag.

bilder kommer när det kommer!
Nu ska jag ta mig en ryk o se vad kvällen bjuder på.

För att du skär, skär som laser och jag förlorar hur jag än gör

Bildeeeeer!



björnis!


Björnis mamma med sina bäsar!



Älgmammi o bäs!



Tjockisen!



Den där fågeln var fett med läskig! Jag satte mig ner på huk och kupade min hand och "kss kss":ade på honom så bara kom han frammåt! Vart livrädd! HAHA



så JÄÄÄÄVLA söta! Sjukt synd att vi kom 5 min sent! kom 18.05 och det stängde vid 18.00, så att man kunde gå in till dom -.- vansinnig var jag! Och dom lyssnade inte på "kss kss" heller :(



Pluttar!



Sen när vi skulle in till Akvariet vart Biex en riktigt bitterfitta! Men igentligen var han inte så svår att övertala ;)



Söting!



HAHAHA, så jävla skön! Så snatta för fan inte i entréhallen på skansen ;)



Krokisar! Fanns bäsar också, dom var söta, men jag fick inte kasta över Biex så att han kunde hämta en åt mig :(



Blå grodis!



Haha sen precis lagom när vi klev på djurgårdsfärjan ifrån grönan så stannade inzane precis! HAHA synd bara att dom satt åt "rätt" håll :( 

För första gången..

Vaknade runt 10 idagav mig själv, var det längsta jag sovit till under dom här dagarna jag varit här, eller längsta o längsta, "natten" med flest timmar på som jag sovit ^^,
Fastnade vid tv:n till typ 12, skuttade in i duschen efter att jag fått ett sms från Titti att hon och Magnus började åka hemma ifrån sig, sen ringde Erica mitt i mitt duschande också, meen jag hann bli färdig tills dom kom och hämtade mig med Sussi, sen åkte vi direkt till Ikea, aldrig varit på Ikea förut, men jag tyckte inte att det var så stort som alla säger att det är :S Men men, var väl där i rätt många timmar antar jag, prövade typ ALLA sängar där inne, och jag gjorde bort mig, skulle kliva ur en säng som stod mitt emot en kassa där en kille stod i, och mina boobies ploppar ut av någon anledning. såå nu kan man inte åka till ikea i barkarby ialf! Men men, sånt är livet.

Sussi storhandlade på ikea, sååå bilen vart rätt fullproppad, och vi fick inte platts i bilen, så jag fick typ halv stå/sitta i bilen, jag moonade varenda jävel (hade visserligen byxor på mig, men arslet upptryckt mot fönstret).

Men men, sååå kan livet vara.
Sen när vi kom hem så var vi så jävla trötta så alla slängde sig i sofforna och vi total däckade nästan, eller ja vi pratade vilt o sex och andra grejer, var säkert skit kul för magnus att lyssna på ^^,
sen drog vi till Ica och handlade käk o sen hem igen.


Just say youre sorry

BB - Big Bruther!

Hej hallå.. Ehmn ja, det var ju ett tag sen sist jag skrev märkte jag, måst verkligen ta tag i min blogg, eller framför allt i mitt liv kanske 8-) haha först och främst, sen kanske det finns något att skriva om i bloggen ^^,

Ialf, tog studenten 12 juni, kl 13.56 var det utspring, och allt gick så jävla fort att jag knappt kommer ihåg något alls av just utspringet, kommer ihåg att HP sprang ut före oss, sen var det vår tur, vi bankade på fönstrerna innan, o sen när vi sprang ut dit vi igentligen skulle stå o banka så höll jag på att fälla om kull kärringen som stod på andra sidan för att hålla för så att vi inte kom ut. det är väl det enda typ, sen helt plötsligt så fick man en massa grejer om halsen o så hipp som happ var man borta vid simmhallen där vi skulle gå på flaket. Helt sinnessjuk dag. Men fy fan va lycklig jag var, till viss del ialf.

Sen på mådagen så vare ju bara att pallra sig ner till AF för att skriva in sig, det var ju sjukt underbart roligt, eller inte. men men.

Sen på torsdagen tog jag mitt pick och pack och drog till sthlm, så nu ska man vara här till början av sep tror jag. Eller tror och tror, jag VET. Sen dess har allt varit fucked up, vad jag än gör blir fel... Jag fattar inte. Vad vill du att jag ska göra egentligen? Känns som om att vi håller på att glida isär, som en glasiär.... Kan inte göra annat än att be om ursäkt, för något jag inte ens själv tycker att jag gjrot något fel.

Midsommar har det varit också, tog det lugnt, åt sill o potatis, drack bärs och kollade på film.

Lördagen däremot så storhandlade vi på willys. Sen kom det lite folk och vi grillade och drack önnu mera bärs och sprit. Sen fick man en sänggäst också. Var väl lagom roande.  Och även där var det fel tydligen. Vad jag än tar i blir också fel antar jag. Men men...

Söndagen var sjuuukt seg, sov typ max 1 timma på hela natten, så låg i sängen och bara segade, sen föreslog Mr "A" att vi skulle dra till skansen, sure visst, du betalar så varför inte. Åkte in till slussen, mötte upp Daniel och tog färjan över.
Var mys, bilder kommer inom kort!

"idag" måndag har varit skit skön, fick ialf några mer timmar inatt, vart visserligen väckt imorse vid 7 av en viss liten man, men somnade om och sov till 12 då sussi skulle dra till jobbet, tittade på ronja rövardotter, sen tog jag tag i disken.

Mycket mer har inte hänt. Bilder kommer som sagt.

På tal om big brother! Det kommer bli som en enda stor fritidsgård här i veckan!
Sussis tvilling + pojkvän kommer imorgon(idag)  på torsdag kommer magnus och ja, haha fullt ös med andra ord!
Det är roligt med mycket folk omkring sig. höhö


What about now?

Raklång

Låt mig få lägga mig raklång och dö.
Jag säger upp mig från mitt liv. Nu. på stuberten.
Jag orkar helt seriöst inte längre.
skepp och hoy!




Alla plockar blommor, blommorna på marken
Och alla får, lägga sig var dom vill i parken
Under alla kläder, barfota i solen
Sommarvind, du är våt och jag är törstig




Vi är som blommor, blommor som blommar
Vi är som svanar, svanar som talar
Vi är som ålar, ålar som vrålar
Vi är som fiskar, fiskar som viskar

Jahaja..

IMORRN INLEEEEEEEEEEEEEEDS STUDENTVECKAN! FAN VA VID PEPPAR VI NU!
Okej, det var ett tag sen sist.. Har inte riktigt haft lust eller ork... No more doggy och no more boyfriend to go.
På en blinkning. Borta, gone hasta la vista. Men men, snart gått 3 veckor och jag försöker så gott det går. Vilket kanske inte fungerar alla gånger.
Det har hänt lite sen sist som sagt, Sthlm med bästis, party med min bäjb i bro, party hemma med min frew, o ännu mera party i sthlm med min bäjb. o ja.

Nu denna helg har väl bestått av
Alkohol, alkohol, alkohol, och jag glömde väl inte alkohol? En massa mys med den där, åka hiss typ 40 ggr upp och ner 8-) EHE. Ha ångest, tusentals med flashbacks, många timmar med funderingar. och ja. Ångesten består fortfarande. Varför vet jag inte. Den kommer och går som den vill.

Men men, nu ska jag väl försöka hitte på något skojigt, om det nu går på en tråkig jävla söndagshelvete.

RSS 2.0