<3

                                  
       
    ^    
|
|
|

|
i miss my blondie friend :(

TJOPP TJOPP!

In your´e face biiiiiiiatches!  Har precis kommit hem från AK.
FÖRSTA GRILLNINGEN ikväll med as gott kött, egen gjorda potatisklyftor, tzatziki och en förbannat god sallad med feta ost :D Fy fan så jävla skönt det har varit hela kvällen. Lekt varg och räv med oskar, HAHA
Jävla skön unge alltså :D Han hade varit hos doktorn idag ingen. Men han fick komma hem till eftermiddagen, och åt bra. Hulkade bara 2 gånger, men kom inte kräk som tur var.

HAHA ungen är så jävla skön, satte på kiss på högsta volym, står och diggar till tusen åt lick ut up! HAHA
Så berättade mamma Anneli att dom bakat sockerkaka häromdagen och så hade han fått slicka skålen, och medans han står och slickar i sig det i skålen står han och diggar och sjunger "lick it up, lick it up" HAHA skönare får man ju leta efter alltså! fy fan så go, sen är dom skulle åka hem fick ja ma en puss. Åwh, trollungen. Tänk om man kunde få en sån jäkel alltså. Gud va livet skulle vara härligt.

Wääh, äckligt trött är jag med. sååå, blir nog lite wow lirande, sen blir det fan i mig att dreggla ner kudden liten granna.

Over 'n Out ~

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR

JAJAMÄNSAN! Fattas bara! lol

Fy fan vilka dagar det har varit i veckan! GE MA SOMMAR OCH STUDENTEN NU TACK!

Fy satan, igår stektes det som fan på ballkongen, det vat hot hot hottilihotthott!

Har precis kommit hem från skolan, orkar inte ha engelska, så skickade ett mail till min lärare och sa att jag inte mådde bra och gick hem. HÖH

såå, nu tänkte jag steka som fan på ballkongen med min über schnygga radio och sen dra ma en dusch, för vi ska till M&M och fika runt 15.00 sen hem till A för massa alkohol och grillning ivkäll vid halv 5- 5 typ. Det gillar vi skarpt!

Sååå adjöss till sjöss era fuckers! Det är 25+ i suuuuuuulen!

Over 'n Out ~

RSS 2.0