Det är skillnad på att va en kuk och ha en kuk,











¨

Lnkp + Sthlm pic.

Jag blev kär i Monstertruckens diskborste.

Dessutom har jag skaffat mig en ny pojkvän. Bernad heter han. Han är lite hårigare än vad jag är van vid dock.


Om man går i cirklar,

Helgen i Sthlm hos min monstertruck var huuur mysig som helst. Kom fram till henne runt halv 7-7 någon gång tror jag.

Satt och snackade i några timmar tills vi insåg att vi ville ut, så vi gjorde oss i ordning och drog ut!
lördagen drog vi till Solnahallen där det vankades loppis. Hatar loppisar. Äckligt. Hur som helst så tog det oss typ 3½ timma att gå igenom hela jävla loppisen, så stor var den. Helt jävla galet.
Drog till AIK shoppen åt pappa, handlade lite julklappar åt honom också.
Drog hem och fixade i ordning oss och drog till samma ställe som på fredagskvällen. Den kvällen kunde dom inte bete sig folket. Folk var som galna. Folk skallades, ögonbryn som flög, GALNA var dom.

Söndagen åkte vi hem tidigt pga stormen. Bilen blåste sönder lite på vägen hem.

Helgen flög förbi. Så jävla tråkigt när det går så fort. Hann inte ens med att åka in till stan. Det gjorde mig lite ledsen.

Neggo neggo negatiiiiiiiv,

hejsan hallåsan.

Imorse vaknade jag vid .. HALV 6. Av att Malin bufflar på mig. Jag som sov så JÄVLA skönt. VET NI VAD HON GÖR SEN!? Lägger sig typ PÅ mig och snarkar i mitt öra .... Äre lätt att somna om då?! låg iallfall en liten stund och försökte, men icke sa nicke. eller ja, klockan VAR halv 6 när jag KLEV upp.

Somnade om lite efter 8 igen tror jag, och vaknade vid 11 igen av att min totto skickar sms "sover du nu?" haha, någon som känner mig lite väl känner jag nu. Börjar bli scary att umgås med henne.

OM jag fick till valentinkakan awesome? ööh JAA! Bakade den kakan första gången på alla hjärtans dag till en person som en gång var det bästa jag visste över allt annat - min fd bästa vän. Det roliga var då att jag inte visste att den hette valentinkaka förrens nu när jag och min totto skulle battla om vilken kaka som var bäst, hon valde silviakaka, men atteh, min kaka vann.

Frank kom hit igår och provsmakade, hon valde min kaka. Fick till själva kakan så JÄVLA bra, den var så där lagom kladdig, seg och sjuuukt god. Score till mig alltså, den blev ännu godare än första gången, för jag exprimentera lite med den här. HEMLIKT ! Haha

Iallfall, nu ligger jag efter i mitt tidsschema. Ska baka tofvehultare till min totto idag också. Tänkte jag skulle gått till affärn och köpt lite grejer. Men det orkar jag faktiskt inte. Dålig kåååmpistotto är jag. Fy skäms.

Totto var på BVC på sin vfu igår. Jag blev så där lagom avis. smååå tottobebisar.



Lagom pigg och lagom sliten. Förbannat snygg ocksåå. HEH. Har snott tottos duntäcke också, shyyy hemlikt!

Lussekisse.

Hej hallå.

Vaknade när totto gick upp och duschade vid kvart i 7 !? Så låg jag i kvar i sängen och bara låg mös med mig själv. Eller ja, alltså inte ett sånt vis. Jag var inte ens trött, och då somnade vi ganska sent inatt ändå.

Vi skulle sova, sa godnatt och grejer. Och jag som vanligt, pratar om wierda grejer.. och så brister båda två ut i asgarv, KAAN ha varit den roligaste kvarten i hela mitt liv. Vad vi skrattade åt? Fråga inte mig. Men, jag skrattade så jag skrek, min kudde var genomsur av tårar.

Drack kaffe och sen satte jag igång med att göra degen till lussekissarna jag håller på att göra nu. Första plåten blev .. Ehm ja. Stora kan man väl säga ... De andra plåtarna blev väl nästan .. Lagom stora. Haha
Saftiga lussebullar förövrigt. Med kessela i. omnomnom

Goda som fan blev dom iallfall, tog precis en till frukost nu. Kaffe och lussekatt, fin frukost.

Sen ska jag göra silviakaka och valentinkaka. Och sen dammsuga och lite.

Laga mat åt min sambo också, så den är färdig när hon kommer hem!

Håller på att ladda ner Kenny begins. haha alltså, filmen är så jävla rolig. Älskar verkligen den filmen.
Det bästa var när jag bodde i oslo förra året, och vi låg en hel natt och tittade på den där filmen. Om och om igen. Och vi skrattade lika mycket varje gång vi såg den. åt precis samma sak. Sjuka i huvudet var vi. Haha

Nu ska jag diska.

Du och jag totto, du och jag.

Haha, setat här nu i 5 minuter ... Har absolut ingenting att säga.

Är i linköping jag. Kom hit vid 6 förut. Vi åt kinesmat och handlade massa grajjor tills imorrn då jag ska baka hela dagen lång medans malin är på sin vfu.

Förövrigt luktar jag .. Hallonsaft. Hela kroppen. Gelehallon... Hallonbåtar? Hallongodis. Duschat hos malin. Skönt.

Nu ska jag föna håret, fast att jag inte får. För hårfönen låter som en gräsklippare och det är sjukt lyhört i dom här lägenheterna.

Sen efter det ska jag skala nötterna och hoppa isängen med Malin. Hon ska berätta en massa smaskiga grejer om folk. Häh

nu blir malin sint snart om jag inte fönar håret.

Du kan inte stänga av,

" Dan säger: Jag tror att det är lugnare att låna stålar av HA :P "

Haha, varför tror alltid folk det värsta om mig för? Haha, påstå att det skulle vara lättare o låna stålar av dom där.


Som fjädrar,

Tur att jag inte har något problem med sånt därnt trams.


So yes I felt lonely and yes I felt a need

I miss the sound of your voice



Killen är helt skev,

Idag tror jag fan i mig inte att det går att bli mer rastlös än vad jag är.

Haha, läste precis mitt gamla Oslo-liggs status på trynboken.

" A pretty you is nothing with an ugly heart " Joråsatteh, synd att han gick tillbaka till sin fru igen. Hah


Frugan slutar tidigt idag, vi drar till gymmet en aningens tidigare än i tisdags, vilket är skönt. Vi bestämde att vi skulle basta efteråt idag. Får väl se hur det blir med den saken. Det är ju jävligt skönt att basta iofs. Bastun där uppe var liten och mysig. Små små lampor i trätaket, stora som myggor ungefär.

Hoppas att Kicki får sitt vaktschema nu snart någon gång i veckan, så vi vet hur hon jobbar när jag har tänkt att åka till Oslo igen. Hoppas hon är ledig den helgen. Annars åker jag iallfall. Fått mail från Linn också. Man blir så varm i hela kroppen av ett sånt mail.
Och Foffe har lovat mig massor med kaffedrickande. Det tycker vi om.





















Inte ett jävla dugg lustigt att man längtar tillbaka så att man håller på att dö.

Fridens ~

Snälla, lämna skeppet innan det är försent.

Haha, alltså. Vad är det för fel på folk ibland? Är medlem på en sida, och har oerhört SERIÖS presentation om mig själv. Eller inte. Kolla här.

" Lite för spontan för mitt egna bästa ibland.
Och en gnutta för mycket störd humor.

Annars gillar jag att dricka kaffe och raka ryggen.
Eller så steker jag pannkakor och fäster dom på mina fönster.

Äger en hel del piercingar också ifall ni fortfarande antecknar menar jag.

Fridens då "

Superseriöst och jätte mycket mig. Eller hur? Visst, första delen kanske är jag. Men ... Steka pannkakor och fästa dom på mina fönster? Jo just ..

Hur som helst, så fick jag ett mail av en snubbe som undrade hur många piercingar jag hade och VAD det var för några. Givetvis svarade jag tillbaka att jag har 3 anchors vid ögat, 1 anchor mellan brösten, 3st i underläppen och 2st i tungan. Allt som allt, 9st. Och får som svar tillbaka

" Hot! Bara dina tungpiercingar inte fastnar i min prins albert så blir det nog galet skönt med två st i tungan! =P Dessutom en stav ovanför kuken och en i tungan."

Jag kände ju lite mer att .. Okej, när, var och hur sa jag att jag skulle ge dig en avsugning?
Uppenbarligen är ju inte den siste idioten född än. Det märker ju jag det. Haha, så sinnessjukt smaklöst. Spydde nästan lite i min mun också.

Pratar med Kicki, min gamle vän från Osloland. Dom saknar mig. Hela gänget. Det känns skönt. Haha
Kicki sa att hon och Adam pratat om mig och min spya i handfatet för bara några dagar sen. Den historian kanske jag helst av allt bara hade velat glömma? Haha

Nu blev jag trött.

Fridens


Jag minns det som igår,

Godmorgon!

Joråsatteh, jag överlevde? Synd för er som hoppades på motsatsen ;>
1 hel timma körde vi på som fan. Det var jobbigt, det blev svettigt, men det är ju tydligen så det ska vara?
Inte så mycket träningsvärk idag som jag trodde att jag skulle ha. Och det är ju skönt? Haha

Sitter här och dricker kaffe jag. Måste bygga ihop mitt sånt där svarta ikea lackbord också. Pappa har fått "ett litet bidrag" från jobbet som han så fint kallade det, så han ska åka och köpa sig en platt tv?! Haha, så jag ska få deras gamla tv. Måste plocka ner min bokhylla också. Plockade ner allt som stod på den igår. Har 4 flyttkartonger ståendes i mitt rum sen jag flyttade hem från Sthlm fortfarande. Dom ska jag köra hem till farmor och ställa i hennes förråd. Dom där JÄVLA kartonger driver mig till vansinne kan jag lova. Jag hatar att se dom varje dag.

Måste även ner till AF idag och uppdatera min jobbsituation. Grrreat.
Petra skulle även höra av sig idag, hon var letik från H&M idag. Så vi sa att vi skulle mysa ihop oss i hennes soffa med fruktsallad, kaffe(för min del) och sunes jul på tvn.

Åh, jag blev väckt imorse vid halv 8 av en massa snygga byggarbetare. Det är någon sorts vattenläcka på våning 3, som gått ner till våning 2. Så ville dom komma in här idag och kolla så att det inte gått ner ända ner till oss. Jag ville vara gå upp och skrika till dom att normalt folk sover så här dags. Men jag tog mitt förnuft till fånga och lät bli det. Nej, lite mera kaffe på det här och så fixa till sig lite kanske ..

Fridens liljor

Fuck me ... Sideways?

Sitter här och dricker chokladzingo och funderar över livet. Haha, eller så gör jag det inte. Kenny starfighter alltså. Iofs tror jag att chokladzingo skulle vara överjävligt gott om det nu hade funnits. Jag menar, vem tycker inte om apelsinchoklad liksom? Nog om det.

Om ca 45minuter ska jag möta Petra, och ni kan ju AAAAAALDRIG gissa vart vi ska ... Joråsatteh, så här ligger det till förstår ni. TILL GYMMET. Kan kanske ses som dagens skämt, men så är inte fallet faktiskt.
Ska dra ner på kroglivet och lägga pengarna på gymmet istället. Haha, så där lagom skrattretande.
Vi får se hur länge vi tycker att gymmet är roligare än krogen dock. Det får vi se! Spännande så att säga.

Satt och beställde lite julklappar från partykungen igår. Haha, briljantare julklappar går ju inte att hitta.
Även köpt födelsedagspresent till Malin upp i Sthlm för ett tag sen. Dom ska jag ta med mig när jag åker upp nästa vecka.

Ska bo hos min fina vän Jennifer hennes pojkvän och hennes son Nicolas. Ska bli mysigt. Vi ska bara lussekatter och pepparkakor på söndagen då 1a advent är. Och gå på julmarknad. Det ska bli niiiice.

Jaha nähä. Leta fram lite träningskläder då kanske. Verkar inte som om att jag kommer undan de här. Haha
Kan ju vara bra för en tjååååckis som mig och inte komma undan iofs.
Uppdaterar jag inte mer efter det här så, har jag nog inte överlevt.

Luft,

Lyssnade lite på Dia psalma igår. Det var väl en sisodär ca 7-8 år sen sist skulle jag kunna tro. Helt sjukt att man kan näst in till varenda låttext utantill fortfarande. Sjukt irriterande dock att de bästa låtarna inte finns på spottan. Känns ju så där att sitta på youtube och lalla runt. Men men! Deras texter är så sjukt jävla bra.


Du vet att luften, den är gratis
den kostar inget alls
så tror du verkligen
att den är nyttig för din hals

Nu får man snart betala
för att kunna andas rent
blir det någonsin bättre
eller är det redan försent

Vem kan segla utan vinden
vem kan skrika utan luft
vem kan hata utan ångest
vem kan älska utan lust

Kan du se igenom väggen
kan du höra någons röst
kan du säga till någon annan
att du behöver tröst
den är längre bort än du tror

Där bortom finns något annat
du har nog sett samma sak
jag ska spara till en egen resa
och glömma färden tillbaks

Våran mark slutar aldrig snurra
du kan inte bara sitta still
det finns nya miljonärer
som kan göra vad dom vill

Vem kan ro förutan åror
vem kan springa utan ben
vem kan skratta utan munnen
vem kan kasta utan sten

Kan du komma genom väggen
kan du höra mina ord
kan du lyssna riktigt noga
och sen säga att du förstod
jag är längre bort än du tror

En enda värld i mörker, en bur av natur
människor som andas utan att veta hur
ett liv kan bli flera och flera kan bli ett
förstår du vad jag menar, det är väl ganska lätt

Jag vill vara luft
Jag vill glömmas bort
Jag vill vara allt
Jag vill kommas ihåg

Pappas dag idag,

Idag har jag spenderat eftermiddagen hemma hos mormor & morfar på farsdagfika. Det var så där lagom mysigt.


Ser ut som en nyvaken mullvad!? Så där otroligt snygg också, jag bjuder på den. Gratis idag.














Fick tårta också, den var god! Och framför allt fin!

Jag mår en smula illa faktiskt. Varför vet jag inte. Min RÖDAVECKA är utebliven. Förstår inte riktigt. Får nog kolla upp de där tror jag nog. Faktiskt. Hua mig.


Lörtak, snuff

För ett tag sen skrev jag ju om min färgbomb jag köpte när jag var i  Lnkp hos min Totto.

Här är den.



Helt as kalas bra. Dock hade jag lite för mörkt hår. Den färgen jag vill ha är i min .. Hårbotten typ. Haha
Eftersom att det var där jag var som blondast när jag färgade håret rött igen. Så, nu har jag inte använt färgbomben på ett tag för jag tänkte att skiten skulle bli lite röddassigt och brunt. Då tänkte jag färga hela håret blond och sen köra i rödfärg så att jag får den färghelvetet jag vill ha och varit ute efter länge.
Illröd som sagt är färgbomben, vet vem om den intensiva är bättre när jag färgat om. Det tåls att tänka på tills jag testat. Tänkte köpa den intensiva röda också. Bara för att jag kan. Eller ja, hah. Just det.

Sen har jag även bakat minicupcakes till Linda och Niklas´s, eller ja till deras son´s 1årsdag imorgon.




Blev en ca 30 st. Små & söta blev dom. De bruna är apelsin/choklad och de röd/rosa är jordgubb. Så jävla kul och baka. Gjorde även hallongrottor och blåbärsgrottor till min pappa. Eftersom att det är farsdag imorrn. Så tråkigt att köpa lotter, blomma eller något annat trams. Han älskar hallongrottor så, då tänkte jag. Varför inte baka någon han verkligen tycker om till sin dag. Stora gjorde jag dom också, han gnäller alltid att alla är så små. Så att, så duktig har jag varit den här förmiddagen.

Min pappa kom även hem igår. FÅTT en systemkamera av honom. Såå, det lät väl dyka upp en hel del löjliga systembilder här ett tag framöver, måste ju lära mig skiten. Hah

Fredag, nuff said.

Halloj.

Trodde jag skulle gå upp tidigt idag, hade ställt klockan på 8. Men vaknat 20 över 10 av att jag inte hört den.
Dessutom somnade jag tidigt igår, innan 10? Men vaknade 20 över 12 att jag var kissnödig som en gnu. wtf liksom. Och kunde dessutom inte somna om efter det, så var vaken till lite efter 3 tror jag.

Sitter här och dricker kaffe jag. Ska snart åka och handla till mina minicupcakes som ska passa på ett födelsedagskalas för små pluttar. Ska baka dom imorrn jag.
Tänkte jag skulle baka till pappa också. Han kommer imorrn och så är det ju farsdag och allt. Tänkte bara hallongrottor och blåbärsgrottor.


nu ska vi åka.

In this river

Inte rökt sen igår, morgonciggen där.. Eller okej, 1 bloss igår vid bilen när mamma och jag skulle åka och handla. Men inget mer än så.

Jag saknade morgonciggen imorse till kaffet. Höll på att ta en cigg av morsan och gå ut. Men sen kom jag på själv. Det går liksom lite på automatik det där. Det är lite läskigt. Istället stoppade jag upp 2 snusar och satte mig här. Det funkade nästan lika bra. Meeen, lite saknar jag ciggen. Det måste jag säga.

Jag sitter och väntar på mina skooooor från nelly. Fick ju sms om dom igårkväll. Att dom hade anlänt till posten. And i wanna have theeeeem now!

Idag ska jag röja i mitt rum. Fick en överfull påse med galgar från H&M häromdagen. Sånt är awesome och jävligt bra.

Nu ska jag slurpra i mig sisten av mitt kaffe och sätta igång.


Ljuset det slockna,

Åkte buss till jobbet igår, för mamma hämtade mig i måndags för jag mådde illa.

Såg en likbil när jag åkte till jobbet. Det var lite jobbigt faktiskt. Inte sett någon sen dom kom och hämtade farfar för 8 månader sen igår på pricken. Det kändes som om att hela mitt liv spelades som i en revy. Jag fick ångest och hjärtat satte sig i halsgropen kändes det som. Hela situationen blev obekväm.


Åker inte till min Totto förrens nästa vecka eller något sånt. Hon måste plugga på en viktig tenta och jag vill inte vara i vägen. Så totto skulle göra grönhov när det är ooookey likzåm.
Pappa kommer hem på lördag ÄNTLIGEN med min systemis.
Ska baka små minicupcakes till min chefs sons födelsedagskalas på lördag också. Det ska bli kuuul!
Älskar verkligen och baka, varför blev jag inte konditorist istället för?
Så jävla roligt och göra dom fina också. Även att jag kan vara irriterad för stunden. Haha

Tog min sista cigg imorse också btw till morgonkaffet. Får se hur länge jag klarar mig.
Jag och min totto har ingått i en pakt.
Dessutom ska jag och Petra börja träna också.
Förstår inte riktigt vad det är som händer med mig. Men, det blir nog bra!

En söt kusin har jag iallfall.

You found me,

En lite sneak peak från halloween!
Tur att kameror finns, annars hade det blivit lite jobbigt...






















Go mad,



Jag återkommer.

Minnena består,

Tjipp tjopp!

ÄNTLIGEN lördag! Den här kvällen kommer bli awesome! Det är ca 25-30 pers som kommer ikväll. Det här kommer att bli bananaz. Så STÖÖÖRT bra.

Blev lite trött nu efter maten kan jag säga. Men snart är det dags för att göra sig i ordning. AWESOME!
TUR som fan att jag fick reda på att bolaget var TOTALT stängt idag eftersom att det är röd dag idag. Eftersom att vi inte ska på krogen ikväll, så kände man sig som en smärre alkolist när man gick ut från bolaget igår. Haha, aja det var mina sista pengar som gick typ! Känns ju så där, men va fan! Jag hatar pengar, mer än så tänker jag inte säga. Mitt körkort kan jag ju se mig om i det blå om iallfall.

HUR SOM HELST! Ikväll kör vi ALL IN OCH RESTEN I HÅRET. Och så var det bra med det.


Jag älskar mina linser. Sicket KAP!



Nu äre kört.

How to save a life?

Herregud, det här är patetiskt. Jag orkar inte känna så här längre.

Vad skulle jag ha gjort utan min Totto?

När jag jobbat klart på onsdag nästa vecka drar jag till lnkp och min tottoleinen igen. Om hon inte skämta om att jag fick komma dit vill säga? hah

Bara få komma bort från mig själv ett tag. Kan vara skönt.


DET HÄR ÄR HUMOR! Det här fick mig nästan på liiite bättre humör. Men bara NÄSTAN.


Om du inte låter nävarna snacka,

Hallå där mitt i natten!

Mitt öra sprack nyss och jag kan inte sova. Jag ska upp om typ 5 timmar. Det känns så där. Vill ni se mitt öra? Inte? Det får ni göra ändå.





Va gott! Eller hur?

Idag bakade jag cupcakes när jag kom hem från joppet. Dom blev små och söta. Dom blev goda därimot. Åt bara ena, den med jordgubb.

Har jag förresten sagt att jag är stört övernöjd med mina piercingar? Jag vill göra fler nu nu nu nu nu NUUU!
Han som gjorde nu gjorde inte alls lika dant som han i sthlm. Han hade en grej som gjorde små runda hål och så skar han bort lite kött och sen tröck in plattan under huden.

Nu kommer snart min mamma hem från jobbet en snabbis och ska kolla på mitt öra som droppar blod och är lite sprucket. Om det måste sys eller inte. Det är frågan.

Plåstrigt

Fy satan vilken KaoZz det var på H&M. Men herrejävlar vad roligt det var att jobba där. Fick smörgåstårta när jag kom, det var guttans! Hade ju bara ätit sushi till lunch med mallawn! Tog oss även en fika på espresso house, kaffelatte! Köpte mig en burk chailatte där. Obligatoriska höstmyset med chailatte. Det bara ÄR ett måste.

Nu är jag så trött att jag tror jag dör faktiskt. Så nu ska jag skutta i sängen!

Det finns ingen väg tillbaka för en looser,

Morsning!

Idag är det grått i Lnkp. Inte alls roligt, får se om det spricker upp lite runt lunch där som igår.

Igår åkte min totto till skolan runt 8 och var hemma lite innan 12. HAHA där försvann musiken. Antar att totto lyssnar på sin ajfåån! haha

Hur som helst så drog vi till piercingstudion när hon kom hem. hon hade presentkort där som höll på att gå ut, och eftersom att jag ville pierca mig och hon ångrade sig, så fick jag den så länge. Tills hon kommit på vart hon vill ha någon ny.

Så, jag gjorde 2 stycken nya anchors brevid den andra. Bytte den piercingen också till en stjäärna.



Sen gjorde jag en mellan brösten också. Men det såg förjävla töntigt ut med bara EN! Så tanken är efter att dom här läkt så ska jag göra några fler där.

Så drog vi till waynes efter det och mös något så kriminellt med varsin stor jävla chailatte och delade på bakelser!
Jag tog en devils cake, och det gick inget annat än att hålla med. SJUUKT god chokladtårta. Man blev som besatt. Totto tog blåbärscheesecake. Den var god den också.





Jaaa totto, jag tog dessa bilder från din fäjsbock!

Var på bio igår också. Med en as skön brud från tottos klass. anna. Paranormal activity3 såg vi. SÅ JÄVLA BRRRA att jag dog! Så jävla roligt, Mallawn satt i mitten. Jag satt och asgarva hela filmen, Malla satt brevid mig, hon satt och höll för ögonen, Anna satt brev malla och höll för ÖRONEN!? Haha, så jävla sköna. Det var nog PA´s bästa film tror jag. dom andra är så jävla sega. Fy fan vad jag skrattade iallfall. Medans alla andra satt och skrek i hela biosalongen. HAHA

Nu känner jag att detta inlägg börjar bli lite väl långt. Jag ska skutta in i duschen faktiskt. Och testa min färgbomb jag köpte igår. ILLRÖTT skulle det bli. vi får väl se. ska åka hem idag också. ;<
Ska jobba på H&M med Petra idag! Wehoo

RSS 2.0