Fittan in i hela jävla kuken.

Förlåt mitt ordval. Meeeeeen, jag är så förbnnat arg. Skattesmäll i Norge. WEHO säger jag bara. OM det är så. Jag vet inte riktigt än. Jag och min Totto ska slå våra kloka huvuden ihop på fredag när jag åker till Linköping. SKA FÅ MIN FÖDELSEDAGSPRESENT. Varför blir jag som ett litet barn över paket? Löjligt. :))))))

Jag har fått världens finaste påskpresent av min mormor. :')
En tidig. Men vad det är, DET är en hemlis!

Lördagen gick nog allt som kunde gå åt helvete. Vilken bananaz lördag.

Lotta åkte på böter för att hon drack på gatan!? Jag pratade engelska som om att jag aldrig har gjort annat i mitt (Iallfall så är det så jag vill tro) Skämde ut mig så in i HELVETE på åhmans, sa mamma till Angelicas mamma. Svarade på alla hennes frågor med "Jamen hon här, hon har en pojkvän från England" Ja men okej, det låter ju vettigt?

Hade en fruktansvärt fin konversation med Angelica på natten där sen när jag låg i sängen. Älskade lilla hjärtesnörpa, nu har du varit borta ALLDELES förlänge i Norjälandet. Kom hem med ett brytet med nu någon gång. Rullstol på palle FTW! Du loovade! ;<



nu vill jag ha fredag. Så jag kan krama ihjäl min Totto.
Kanske smeka lite lammkött också.

Fridens,

Blev mest klämd mellan bibeln och min porr.

Helgen har varit fin.
Blev bio i fredags, kvarteret skatan. Jag dog skrattdöden.

Gårdagen var välbehövlig. Trevlig. Rolig. Idag har jag träningsvärk i bena efter allt dansande igår. Igår var en riktigt jävla bra kväll faktiskt. Fin fina kommentarer bara flög från höger och vänster. Sånt suger man åt sig i ett ryck!





Idag har jag gjort så här mycket hela dagen ;



Legat i min soffa hela dagen och kikat på Big bro´ live och inte gjort ett JÄVLA skit.
Sådana dagar är också sköna ibland. Söndagar ska vara sådana tycker jag.

Fridens,


Det är bara du och jag kvar,

God morgon lovers!

Morgon och morgon, jag har varit vaken sen klockan 4 imorse. Somnade väl kanske runt en 6-7 igårkväll i min soffa medans jag tittade på storebror live. Tjohoo va roligt!
Då var det ju bara att masa sig upp och sätta på lite kaffe.
Börjar inte förrens vid 13.00 idag. Vad fan det nu än ska vara nödvändigt för.
Ska käka middag hemma hos farmor idag också, dillkött och pära! Så jävla gött.


Alltså, jag förstår inte riktigt. VAD är grejen med långa tånaglar? Ska det vara så jävla svårt att klippa dom? Tydligen. Förstår inte folk att det rent ut sagt är ÄCKLIGT med långa tånaglar? Tydligen inte.
SÅ jävla ofräscht att se speciellt tjejer med långa tånaglar, och det fastnar strumpludd och skit. Allvarligt, gå och köp en nagelsax på ica för 30 spänn! Eller köp den vart fan ni vill. URK säger jag bara.

Känner att det här har blivit en liten klagomur på senare dagar. Jag gillare måste jag säga. MER SÅNT!

Är riktigt sugen på en karatefylla. Vinkaratefylla. Det hade varit hur awesome som helst.
Hade velat åka härifrån i helgen också. Men det skiter vi i. Har ändå ingenstans att åka. Tur det, för jag har knappt några pengar kvar. Kanske har råd att åka fram och tillbaka till Gunnebo. Och dit vill man inte ens åka.

Nähä, sjukt uttråkad! Kanske ska spana in vad dom i big bro´ gör. Sover antagligen.

Fridens,

Ser du något bakom månen?

Idag har jag retat mig på precis ALLTING!
Speciellt folk med FLÅTTIGT HÅR! Vad är det med er människor som går runt med flötligt hår? Och FRAMFÖR ALLT, går UTANFÖR dörren med det? Skämms ni inte? Känner ni er aldrig någonsin äckliga? 

Typ folk som sätter upp håret med något spänne eller toffs, what so ever och håret liksom inte faller tillbaka till sin "rätta". Är det inte dags att kanske förstå att man ska duscha håret då?

Eller när håret blir stripigare än ett paket spagetti?

Eller när folk pratar i telefonen och det blir alldeles så där kletigt på telefonen att folk måste TORKA av den efter att dom haft den vid örat. Det är ju också ganska så .. Mumsigt?
Det är ingen som tänkt på att då kanske det är dags att ta sig en dusch?

Och hur FAN gör folk när dom tvättar håret på typ TVÅ minuter, TVÅ jävla minuter. Hinner håret ens bli blött på den tiden? Jag förstår inte. Jag skulle också vilja ha mitt hår tvättat på 2 minuter. Fatta vilken lycka. Total jävla lycka om ni frågar mig.


Manna minne,

Här har det inte hänt mycket på ett tag!

Jag har hunnit fylla år! Varit på bio med hjärtesnurret. Jobbat en vecka. Festat, inte för att det var någon överaskning direkt. Sökt nytt jobb på OKG(kärnkraftverket i Orskarshamn) och lite andra grejer.

Världens bästa födelsedag måste jag säga. Fick världens finaste present av mamma!



Den luktar så jävla gott att man seriöst får orgasm i näsan. Näshårena bara kruller ihop sa så gott den luktar!
Fick presentkort, min efterlängtade bok! Elsas hemlighet, mascara, pengar, och massa annat!



Min minsta kusin tyckte att funny mirrors var hur rolig som helst. Jag dör skrattdöden så fort jag ser den här bilden. Så jäävla söt! Haha

I lördags festade vi! Förfestade hemma hos Djelly, jag Vibbe och Emma. Vi skulle se Norlie & KKV som spelade.
Morsan fick komma och hämta mig, så jag var hemma runt 12 snåret ... Känns ju sådär att jag betalade DUBBELT inträde och dricka UTAN någon framgång ...
Men, morsan tror att det är mina mediciner. Eller ja, det ÄR mina mediciner. Spydde som en jävla räv och mådde hur dåligt som helst. Och var knappt ens full. Eftersom att jag tar mina mediciner på fredagen, så är hela min kropp full med cellgifter på lördagen. Så atteh ja. Så äre! Måste ändra dag på dom bara så är det fritt fram sen!


Bäste grogg-muggen!

Sökte som sagt nytt jobb, utan resultat i fredags förra veckan. Det var FULLT! Året ut. Jävla fittskit. Men, gubben jag pratade med skickade hem papper till mig ändå som jag fick igår, som jag ska fylla i och skicka in så att jag är i deras databas tills nästa år. Vilket jag tyckte var lite gulligt!

Ska även söka ett nytt jobb idag, i Sthlm är det! Min jobbcoach tror att det kan gå bra! Man ska inte hoppas på för mycket! MEn jag har ett jävla kick´n awesome CV för att vara så ung och ett förbannat jävla bra personligt brev! Så det hoppas vi på, så att jag kommer härifrån någon JÄVLA gång.

Känner att detta inlägg börjar bli lite väl långt nu ..
Men måste bara få spy ut mig lite mer skit.

Jag är så förbannat JÄVLA trött på alla med pojkvänner/sambos att jag typ lägger mig ner och självdör en lite smula. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER ERA JÄVLA IDIOTER!?
Jag hoppas att den dagen det tar slut mellan alla er att ni sitter där helt jävla ensamma när dagen kommer.
Jag förstår inte varför ALLA slutar att höra av sig så fort dom skaffat pojkvän eller blivit sambo. Vad är det för fel på er? Må ni ruttna i ensamhet sen. :))))
ALDRIG att jag skulle bete mig så om jag skaffade pojkvän. Fyfan. Äckligt är va det är.

Fridens,

Sell love to another man,

Joråsatteh ... Vad är det med omogna ex egentligen? Jag bord inte ödsla energi på den här fittan. But i do. För den här gången. VAD ÄR DITT PROBLEM? Stalka folk? Kollar upp VARENDA liten molekyl för att du är en svartsjuk liten jävla fittjävel? Allvarligt talat Jenny. VÄX UPP! 30 jävla patetiska år, och du beter dig som om att du vore hälften så gammal. 15 år alltså om du inte kan räkna. :)))
Så jävla patetisk är du. Förstår du inte det själv är det bara sorgligt. Jag tycker faktiskt lite synd om dig, på allvar alltså.

--------------

Så, 2 minuter av mitt liv som jag aldrig mer kommer få tillbaka. Nu var det bra med det.

Helgen har varit huuuur awesome som helst!
När jag kom till linköping så mötte jag upp Petra som hade varit på bolaget åt oss, vi traskade upp till Federal och Petra var först in. 2 anchors. Och jag min tredje i tungan. Tidig födesledagspresent åt mig själv. I like!
Åkte hem till Petras syster, lagade mat, åt och så åkte vi ut till Emelie för fest, trevligt med enbart killar? Haha. Vi beslöt oss senare under kvällen för att dra till studenpuben som låg typ 5 minuter därifrån. Hur awesome som helst! Fick en student på kroken. Emelies kompis. Det gillar vi. Lammkött dessutom. HEH

Lördagen mådde vi väl inte speciellt bra någon utav oss, Petra hade ju som sagt något i gömmorna så atteh, vid 11 åkte vi in till stan för att ta pendeln till Norrköping. Men, vi hade Preciiiis missat pendeln. Så vi fick vänta 1 timma. Lagom kul. Hur som helst, vi kommer fram, inser att vi kanske måste ta bolaget det första vi gör innan vi gör något annat. Sagt och gjort. Sen börjar det roliga. TATUERING I FÖDELSEDAGSPRESENT AV FRUGAN!
Jag dog av lycka. Hjärtat gjorde piruett. Vi käkade lite, och drog tillbaka till Linkan.

Väl där det vankades födelsedags/inflyttningsfest. Hur mycket folk som helst. Helt galet. Jag var precis kalastrött. Efter att ha sovit i ca 2 timmar, och då vaknade jag jag säkert 200 ggr på dom 2 timmarna.
Så det blev en tidig kväll.

Söndagen gjorde vi inte speciellt mycket. Åt pizza och så åkte vi hem.
Awesomeness helg med andra ord. Kunde inte haft det mycket bättre.
Vi åker snart tillbaka! Känner lite att jag måste vända på min lammstek så att säga. HEH

Svullen och fin tunga!




Bilden ingen kommer ihåg !? Blev seriöst chockad när jag såg den.



Så fruktansvärt ÖVERnöjd med nya gadden! :D




Emelies pojkvän såg en häst ...


thank you for the crack,

Godmorgon!

Vaknade av att jag hällde i mig en jävla massa salta pingviner medans alarmet på mobilen ringde som en jävla idiot. Hur normalt? Var ju bara att stänga av skiten och springa upp och spotta ut skiten.
Annars brukar jag vakna PÅ mitt nattduksbord den senaste veckan. Eller ja, vaknar nästan JÄMT på de där förbannade borden med huvudet.

IDAG!!! Är det fredag. Och 4 dagar kvar tills jag fyller år. Jag har sån jävla ångest. Så ni förstår inte. Det är heeelt sinnessjukt. Jag hatar verkligen att fylla år. Samtidigt som jag älskar det.
Hur som helst så drar jag och frugan till Linkan idag. För att fira min födelsedag hela helgen.
Hon har hittat på en massa hemligheter som jag inte får veta. Och det får jag ångest av också! Haha

Nu måste jag gå och packa och göra mig i ordning!







So what we get drunk
So what we smoke weed
We're just having fun
We don't care who sees
So what we go out
That's how its supposed to be
Living young and wild and free

Fridens,

RSS 2.0