We all die,

Tjenixen!

Dra ma baklänges längs en grusig backe och kall ma tuttan va trött jag är vill jag lova!

Jobbade från 9 till 9 igår. Det var ju lagom roligt! Sjukt trött när jag kom hem iallfall, somnade runt 11! Och vaknade vid 10 över 7 när klockan ringde.

Fast, vi hade väldigt roligt på jobbet igår!





Vibbe vilar lite! Haha



Det är ju ingen kaffefläck, det är ju madagaskar! Haha, Sune alltså!

Idag börjar jag igentligen halv 4, men jag kände att jag vill börja vid 8 ändå! Så nu ska jag skala nötterna och se om min pappa är vaken så han kan skjussa mig!
Ska ringa och väcka Djelly beanet vid 11 också, hon ska följa med mig till UM vid 20 över 1 har hon lovat mig!

Tack och hej!

Bark like a dog,

TjenilitjenZ0r.

Kollat på film hela morgonen! Kollat på Trassel och glasblåsarns barn!

Djelly beanet ringde och störde 2 ggr, fast en gång i varje film. tillslut så fick jag nog och gick bort te na och gav na en FET hörvel. Sen hjälpte ja na och baka en litta morsdagkaka! eller ja, mer tårta för den som tycker att det passar bättre. Chillaxade lite i hennes fritzl håla och sen hojkade vi upp till CoopZz0r och köpte hårfärg till Slynan.

Hojkade hem där min häst stod med sin blond/orange/röda man stod med PIZZAN vi skulle äta.
En påse fefironisar och pizzasallad! Alltså, torinos pizzasallad skulle man kunna dö för. HElt allvarligt.
Ialf så slaffsade vi i oss pizzan och sen färgade jag håret på både VibbZ0r och Djelly beanen.

Jag gjorde amerikanska foreheadcookies efter det, och så åt vi dom medans vi tittade på BB! Och nu är så jag så JÄVLA fett mätt att jag typ... Dör.

Funderar på att dra en film som jag kan somna till, typ som Dumma mig eller nått. Laddade ner sjutusen filmer igår typ.

SÅ BLIR DET NOG!








Djelly beanen frös in en liten påse med blod i min frys!? WTFZ0r!?

Nu film!


High like planes,

tjopp.

Igår drog jag och Vibbe till hennes jobb, JAG ÅT MAT, för första gången på två veckor. Mackan hade gjort hans specialare han brukar göra åt Vibbe, massa sallad och fläskfilé och grejer. Dra åt helvete va gott det var. Sen blev det massa öl och trubadur! Haha, vi var ungdommens bord vi! Haha, vibbe jag, leo, mackan, calle och Hampus. Såg säkert skit roligt ut.

Runt halv 3 så ringde Mackan taxi, så drog vi ner på stan och in på Harrys i 20 minuter typ. Haha
Sen splittrades vi, och jag boman och mackan gick hem, medans Vibbe gick med calle och filten hem till calle.

SJUKT mysigt att gå hem från stan såhär års, det börjar ljusna och fålarna kvittrar. Det är underskattat faktiskt!

Idag vaknade jag dock på ett mindre bättre humör dock. Kände inte för ett piss, skulle åkt ner till stan för att köpa morsan något tills imorrn och gå på systemet. Morsan skulle ändå ner till stan med Lotta, så hon fick gå på systemet åt mig. Kände lite senare på eftermiddagen efter att jag legat i min soffa hela dagen att jag INTE kände för att festa ikväll efter bion. Kände igentligen inte för bio heller. Men jag tog tag i min krage och gick ändå, och om jag inte hade gått, så hade jag ångrat mig FETT mycket. För dra åt helvete va bra den var! Hangover II alltså, OM NI INTE SETT DEN, SÅ GÖR DET FÖR FAN! Bradley Cooper alltså. Sicken dönna höll jag på o säg, men det är han ju inte.

Efter bion så gick jag och Vibbe till Hemköp, köpte morsan en blomma och choklad. Det fick fan räcka, så hon fick det nu ikväll när jag kom hem istället. Orkade inte vänta tills imörrn. Mähähä

Ja just det ja, IMORRN ska jag göra amerikanska pannkakor! Ska äta mat imorrn också! Sen på måndag så är det hårdkörning igen som gäller! Jag håller på att bli lite dum i huvudet snart känner jag. Jag saknar mat som fan känner jag. Men men!

HAHA just det ja, igår så skulle jag o vibbe cykla hem från stan. PRECIS när vi skulle börja cykla så började det att regna.. Det regna lite, mycket, lite OCH SEN ÖPPNADE SIG HIMLEN! Typ nästan när vi var hemma hos mig, vi cyklade i 190 km/h, näe men as fort ialf, så skulle jag köra igenom två bommar, vet inte riktigt vad som händer, men jag tyckte jag svängde men tydligen så gjorde jag det INTE, så jag kör rakt in i trottoarkanten och vibbe in i mig där bak så hon typ studsar tillbaka och får cykeln ÖVER sig, hon släpper inte cykeln heller så smart som hon är.

Jag står och vrålar VIBBE VIBBE, och där ligger hon på backen och ASGARVAR som en idiot, bilar stannar och vrålglor och undrar om hon lever, jag står typ över vibbe och håller på att kissa ner mig av skratt. Och vibbe ligger där och vrålar "TA KORT FÖR HELVETE, TINTIN TA KORT" HAHA, och ja ba amen du alltså, rör lite på dig så att dom i bilarna vet att du lever! HAHA, så skulle hon resa på sig, då kör dom iväg, och så lägger hon sig ner igen och ba "ta kort nu då, fort för fan" Haha, det var så jävla roligt. Blev lite skadad, men ja... WHAT TO DO!



Save your givings for the living instead

Hejsan hoppsan lillebruuur! :D

Jag saknar Oslo... När väckarklockan ringde vid 6 på morgonen, när det var kalas varmt vid kvart i 7 när jag skulle gå till pendeln tåget med min take awaymugg med kaffe i. Sommarn i Oslow var verkligen den bästa i hela mitt liv skulle jag fan i mig gissa på.

Nog om det, Ringde och väckte Vibbe vid 10. Igentligen sa jag till henne att jag skulle duscha, men istället satte jag mig här... Mähähä!

Vi ska hojka ner till stan o köpa morsdags present o massa grejer.
Måste gå till mödra också fick ja reda på NU ...... ta mitt liv.

Baby, I have no story to be told

Tjing tjong pling plong!

Jobbade några timmar idag! Det var skönt, dock inte att det var efter 14.00 men det fick gå ändå!
Varit ute en sväng till mormor och morfar också, bara träffat honom 1 gång sen han kom hem från sjukhuset, har lite dåligt samvete över att jag inte var och hälsade på honom när han låg nästan 3 veckor på sjukhuset, men jag kunde bara inte. Det gick verkligen inte, allt bara påminde om farfar. Jag fick blockstockning. Fy fan.

Gjorde lite brev och packade upp returer och skrev in i databasen! I en utav returerna så kom det med ett litet roligt A4 papper som någon skrivit, jag skrattade så jag höll på att kikna!



Dom är roliga dom där ibland! Läser man inte brever man får INNAN vi skickar ut tandborstarna så kan man ju lika gärna hålla käften tycker jag.

Haha alltså, jag är medlem på en community. En rolig sådan, eller ja folket DÄR som är roligt.

Fick ett mail häromdagen av en person som skickat mail till mig innan, men jag har liksom valt att inte svara. Och i det sista mailet så stod det så här.

"jag vet att jag kanske inte har allt du söker efter men jag ger detta en chans iaf
och ser efter om det finns en möjlighet iallafall ...

vet åtminståne att jag är en kille med båda fötterna på jorden,
lätt att prata och umgås med, får höra att man är en romantiker, charmör,
har humor och som även är seriös och trogen upp i högsta grad.

jag hoppas att vi kan snacka antingen via msn eller sms
beroende på vad du känns bekvämast med...

så vad sägs? // Michel

jaag hoppas verkligen att du svarar på detta meddelande "

Varför lägger folk ner energi på att skicka mail till folk om och om igen när man inte har svarat på varken första andra trejde osv osv för?
Och idag när jag loggade in så såg jag att jag var i spotlighten.



Gick in på min profil och insåg att det enbart var skräp som hade varit inne där och kollat runt, då blir man lite besviken, men jag tackar jag.

Petra och Micke kommer snart, petra ska få sin födelsedagspresent, som är lite så där lagom försenad.
Dessutom får hon sina paket inslagna i JULPAPPER, för jag trodde vi hade hemma, vilket vi inte hade. Meeen, jag tror inte direkt hon bryr sig så jävla mycket om det.

Nu ska jag klä på mig litta kläder, för snart är dom här! Meep meep


dansa för att hjärtat blöder,

tjipp!

Klockan ringde imorse vid 8, men jag orkade inte gå upp så gick inte upp förrens halv 10! Skööööööönt!

Precis dragit i mig lite frulle. Och innan det en hel balja med kaffe, så nu är det översvämmning i maugen. Känner mig nästan lite spyfärdig.

Min morbror ringde förut och sa att min paket var på väg! Så det kommer förmodligen ikväll!
Budade på en massa cambridgepåsar på tradera, så vann 22 st för 125 kr + frakt. Förbannat bra deal tycker jag nog allt.

Precis nästan släng iväg ett sms till min cheeef! Väntar på svar på om jag ska jobba eller inte. Va ruuuulikt.
Setat ute i solen på balkonen max 20 minuter, och mitt bröst är redan solbränt (läs BRUNT) det gillas skarpt vill jag lova, sen visar ju termometern 50 grader också. HAHA galet.



ser ut som en blandning mellan uggla och köttbulle nylle. HEJA HEJA!

Look deep into yourself, before you blame all others

Blev ganska så väckt idag vid 12 idag igen.. Men idag blev det utav Becca. Hon undrade vad jag gjorde, jag förstår inte folk som frågar vad man gör när man gör att man är typ halvdöendes i sömnen. Och sen säger hon "jag undrade bara om du var på stan" HAHA, jo men jag ligger här på alkisbänken och tog en lite powernap!

Gick iallfall upp och drack morgonkaffet i en timma! MÖMS

Farmor kom och hämtade mig vid halv 4, sen hämtade jag småkottarna på dagis och skolan!
Minstingen hade feeeever! Och hon ser allvarligt ut som en monchichiapa på huvudet. Håret alltså, det är SLÅENDE likt att det är läskigt.

Åkte hem och dog på soffan lite.

Jaha, ja. Så var det med de. Inte så mycket mer som har hänt så att säga.

Morsan har fått för sig om att om jag är ledig imorrn så ska vi baka macarones. "det var en på jobbet som tyckte jag skulle testa att göra det, för hon tyckte jag gjorde så goda bisciver" JAHA, skiter jag lite i det eller?

1 snus har jag kvar också, så blir en tidig kväll för mig ikväll. Satan också.






I don't remember one moment I tried to forget

Nej men hallå blokken!

Idag har jag varit letik! Det var måttligt skönt, vibbe ringde och väckte mig vid 12 den jäveln.. Hade lätt kunnat sova några timmar till! Men jag gick upp och drack kaffe, duschade och tog jag mig bort till Djellut och så hojkade vi ner till stan!
Det är rätt bra på fyllan och hojka med henne, då brukar hon trampa och jag styr. TEAMWORK FFS! :D

Mötte upp vibbe, gick till af och sen gick vi till Morella och satte oss på uteserveringen i stormen, det var lite coozy med filt och allt!

Dog lite i min soffa ett tag, tills min mor(!?) skickade sms om att Djellut ville att jag skulle komma dit, så jag rang upp henne och frågade vad fan det var frågan om! Så jag traskte över, sen gick jag hem och tittade på BB och hade såndäringa ansiktsmask i typ 1½ timma! Haha
Rakade benen och gjorde sån där hårinpackning! Så nu är mina ben och mitt ansikte lena som babystjärtar och mitt hår är lent som silke!

Ansiktsmasken var FETT skön, skönt o rensa fjäset ibland, BORT BORT BORT med alla äckliga pormasker och all död hud så att säga!

Nu på nattkvisten har jag setat och knåpat ihop en piss and löv playlist på spottan.. Blev bara en sisodär 100 låtar på 6 timmar.. Haha
BOKAT FESTIVALBUSSEN TILL PL IDAG OCKSÅ!
Lönen kom idag, PISSLÖN rent ut sagt. Men hade ju inte jobbat så mycket i april, så får en KABOOM lön några dagar innan jag drar på festivalen!

Jag är ledig imorrn också btw! Så jävla skönt! Visst det var helg nyss, men av NÅGON konstig anledning så är det skönt att vara ledig då man INTE ska vara ledig. Hah

Ska vara barnvakt imorrn också. lattjolaaaaaaaabans så att säga.



Trötta dönner på uteservering!

Glöm inte o checka in min alldeles egna DJELLUT! Hennes blokk hittar ni HÄÄR

Du kan gråta mitt på gatan,

Jobbade inte så länge idag. Lite lagom länge så där.
Mest spenderat dagen hemma hos Vibbe.





De där är vad vi spenderat kvällen med. Jag är nöjd.

Jag har inte glömt vad du gjort..

Morning morning! :D

Sitter här och dricker kaffe, kliar mig lite hysteriskt på mina äckliga jävla myggbett sen i fredags och lördags. Mest lördags tror jag, har tom myggbett i skallen. Så inte coolt om ni frågar mig.

Sitter och väntar på Vibbe. Hoppas hon är vaken bara, skickade nyss sms till henne. Och nu svarade hon. Hah

Skickade "Är du vaken Annsofie?"
Fick tillbaka "aj aj kapten rymd!" haha Ho är för söt min lille vän.

Idag blir det nog ingen lång dag på jobbet, fanns inte så mycket att göra, ska kika lite på lagret och få iväg lite brev bara. Känns skönt. Kanske lite ledigt imorrn? En bärs och lite vin på det säger jag då ikväll! Mähä

Jag vill bara ha onsdag så att jag kan få min förbannade jävla lön någon gång. Va fan.

Måste ringa till min frisör också och beställa tid, vill ju klippa mig innan jag drar på piss and löv. Funderar att klippa mig onsdagen innan midsommar! Midsommar är på fredagen och på söndag så drar vi! Fy fan i mig vad jag längtar... Waah, ge ma barre..


Näe fy fan, röka lite och gå och skala nötterna sen. Fan, nu loggade det in en snygging på msn också.... Mähhä

Sleepyhead ,

Tjenilitjenare där!

Fett trött! Sovit bort hela dagen, fast det tycker jag att jag förtjänar nu när jag har ett arbete! :D Hah

I fredags så satt vi i parken och drack öl vi cheyor och så spelade vi minigölf sen! Haha, eller ja jag och Vibbe spelade sen. Det gick åt helvete vill jag lova, jag förlorade så det hette duga. SÅ JÄVLA ARG VAR JAG SKA ALDRIG MER SPELA MINIGOLF!!!
Sen drog vi på färre. Trodde vi! Hah.

Igår så var vi i parken igen, ett stort gäng och hade "avskedsfest" för Emil. Det var fruktansvärt trevligt, förutom alla JÄVLA mygg och att folk inte kunde bete sig i slutet. Slutade med knytnävar över käften och en och annan käke ur led.

Sen blev det palle som vanligt, efter att jag och Djellut hade gömt min väska i någon buske på någon parkering. Haha alltså. ja.

Det tråkiga är att jag har blivit så JÄVLA dålig på att ta kort nu för tiden ... SÅ INTE OKEJ!










--------------------------------------------

PÅ ONSDAG SÅ ÄRE LÖÖÖÖNISH som gäller! Kommer dock inte få så jävla mycket eftersom att jag inte jobbade så mycket i April. Men ska ialf beställa festivalbussen med Petra och Becca upp till piss and löv, helvete vilken håll-käfften-vecka det kommer att bli där uppe alltså.
Sen ska jag köpa ny telefon att Vibbe för en 500 pening också. WHOOPA!

Tar sovmorgon imorrn till 10, det förtjänar jag! hah

Scary shit.



JÄVLA LÄSKIGT

It make NO sence.

JAG ÄR LEDIG IMORRN! Fy fan va guttans med LÅNGHEEEEEELG! :D

Idag kom facket till jobbet, då fick jag lite magknip, dom var fett läskiga!


På lördag blir det parkhäng, Emil tar plygplanet till Lofoten på måndag. Så blir massa öl i parken! najs fifan!

Jag känner att jag inte har så mycket att.. Berätta idag faktiskt. Haha

Grus,

Godmorgon!

Precis, det känns som om att jag har 14 ton grus i mina ögon.

Filmen inatt var så där håll-käften bra! Bara massa Jack sparrow! Omnomnom!

Guldlock ringde sagt och gjort vid kvart i 7, de trodde jag faktiskt inte att han skulle göra! Blev jätte chockad, eller ja MER irriterad. HAHA Bra gullig var han iallfall.

Sitter här och dränker mina sorger i kaffe, eller ja kanske för mitt egna bästa.
Idag ska jag leka lillhitler på jobbet igen, SJUUUUUUUUUKT mycket att göra som min chef glömde...

Slutade lite innan 12 igår, och trodde jag skulle vara ledig tills på fredag. Men atteh, vid 2 typ så skickar han sms. Jag ville mest bara dö.

Nej fy fan, mera kaffe åt folket!

moooooovie,

Jobbat ihjäl mig idag.

Ska på bio inatt med mina dönner. Pirates 4:an, klöcke tölv inatt börjer den. Awesome.

Destination skinnybiiiiiatch har börjat igen.

Djellut ska skaffa tatueringsmaskin.

Druckit massvis med kaffe idag.

Chillaxat lite med min kontorshund också.

Hejdå.

Rrrrrrröda byxor.

Go´morrn!

Norges nationaldag today! Förra året var helt awesome! Sov 1½ timma tror jag och så gick jag till jobbet, det var lite jobbigt!

Igår somnade jag runt halv 6 tror jag och vaknade vid 20 över 10 på kvällen då mamma kom hem. Men jag lyckades somna runt 1 ändå.

Sitter här jag och dricker kaffe, ska snart göra mig klar för jobbet. Jag är trött, sovit för mycket tror jag.

Nej, cigg o lite mer kaffe, kleta mascara och så dra på joppet!

Hard Work work,

Godmorgon!

Märkte att jag blivit taggad på en bild, kände lite att... Den blicken var på HELT fel ställe!?



HAHA, alltså wtf!?

Nu ska jag dricka lite mera kaff och kleta på lite mascara och sadla Karin till joppet!

Bang bang from the closet walls,

Det var länge sen jag såg honom... Och så var jag givetvis tvungen att se att han kommenterat engemensam väns status på fb. Jag blir så trött, jag förstår liksom inte bara varför jag inte kan släppa taget om honom till 100%. Det går inte att stå kvar och stampa på samma ruta, jag måste våga ta klivet någon JÄVLA gång och släppa skiten. Visst, det var 4 år. SO WHAT!


Nu ska jag gå och ladda kaffebryggarn till imorrn, ta en cigg och sen kaste ma i knopplådan. Upp imorrn vid 8 för att jöbbe! Wöho

Blaze it up,

Måste bara säga tack till mina fina två vänner som hjälpte mig att röja upp och städa från fredagens bravader!
Becca och jag plockade burkar och glas i går och idag dammsög och torkade jag golven med Djellut och diskade.. gah. Jåppigt.


Och soffjäveln gick ju sönder i fredags också.... Djellut och jag försökte oss på det förut, men atteh det var dödsdömt. Så imorrn när min morsa kommer komma hem, så lär hon nog lyncha mig. Pratade med pappa i telefon för ett litet tag sen, och hade han kunnat strypa mig genom telefonen så hade han gjort det för längesen. Så tyckte det var bra att det inte gick. Måttligt förbannad var han. Så får vi bara vänta och se hur lycklig min mor blir!

Gick och pantade 2 sopsäckar med flaskor förut med Djellut också. En kan ju säg att man blev en aningens svettig.

Vi tittade på film sen och bara mös i soffan. FÖRSIKTIGT dock. Haha åt chips, godis och drack cola! Härligt bakismys med min pussis. ilikealot.

Nu måste jag fan döscha, mitt hår är sjukt äckligt sen helgens alla grejor i. UÄK


Den falska verkligheten,

Fredag + Lördag ,













Summa kardeummma. Awesome helg.
Va typ 45 pers hemma hos mig i fredags, det hade jag INTE räknat med. Helt plötsligt så sa det bara PANG, så var det fett med folk här. Igår var vi hos Zebbe.

Nu ska jag gå på dejt med snabeldraken, morsan kommer hem imorrn och det ser FÖRJÄVLIGT ut här hemma.
Igår när jag vaknade och gick upp så fick jag fett med ångest. Haha, dags och ta tag i skiten!

You make me ill,

Fy faaaaaaan så det såg ut förut när jag klev upp... Becca ringde och väckte mig vid 2 idag. TRött trött trött trött.

Becca kom nyss, och nu ska vi fixa oss för att dra bort till Zebbe, han har tydligen fest ikväll.

Tjohej,

ze grillväll,

Hello u!

Precis klivit ut ur duschen, jävla najs vare med en kall dusch!
Joppat idag, dagen började väl sisodär, förov mig, vaknade vid 10 i 8. YEY 10 minuter innan jag börjar jobba.
Klär på ma och drar på lite mascara, fattar galopp med cykeln och cyklar för att köpa snus, kommer ut från affärn och TROR att jag tar min cykel, men jag märker att det går lite segt.... MÄRKER ATT DET ÄR EN JÄVLA MOPPED jag försöker få fart på..

Väl när jag sadlat min cykel och cyklar skulle jag se vad klockan var, då ser jag att mamma ringt, ringer upp henne självklart i en nedförsbacke med en stor jävla korsning där nere, måste bromsa för det kommer bilar, hela cykeln börjar vingla för jag bara håller med en hand och jag håller på att bli överkörd....

VÄL på jobbet, så går ALLT åt helvete. Så på 3 timmar packade jag... DET TÄNKER JAG INTE ENS SÄGA! Sån JÄVLA pissdag rent ut sagt.

Men atteh, nu peppar vi för nya tag. Redan tryckt i mig en öl, duschat. Så nu ska jag sminka mig, göra potatissallad och vänta på min el frend0z. Vi blir förjävla mycket folk hemma hos mig. WOHO!

Grillmys och öldrickning i mysigt sällskap. Kan fan inte bli mycket bättre. TJOFLÖJT

Codak moments.

.... Eller?



Mina små pussisar.. Ljuset i min tunnel. De där är livet.

Myggbettisar.

Hejhopp!

Nästan precis hemkommen från en najs kväll/natt med sköna lirare!

Jennifer kom och hämtade oss med bilden vid jobbet, så åkte vi till vibbes jobb och käkade mat.
Sen drog vi och hämtade upp Emil och ... Eh.. KALLE! Eller ja, räkan som jag kallade honom. Mehehe

Åkte hem och släppte av Emma och Vibbe hämtade öl! Så åkte vi ut till korpa och gjorde en sjukt mysig brasa på klipporna! Sen blev de lite småkyligt, så vi alla 5 kurrade ihop oss på klipporna och låg som packade sillar! Haha

Fått myggbett på skinkan också när vi låg där som sillar. Känner nu att det kliar på benet och på axeln också. LAGOM ROLIGT! Och luktar som en gammal rökt böckling också.

Nu måste jag faktiskt hoppa i knopplådan och sova. Upp vid 8, duscha och ta sa te jobbet. heeeey va skoj!

White, as snow.








Jobbat bort ännu en solig och stekhet dag... Alltså, visst mig gör det absolut ingenting. MEN, det kunde för fan ändå ha varit något fönster där vi jobbar?! Sitter i ett rum HELT utan fönster eller någon lufkonditionering ALLS. Ffffail.   
Blev en chillaXande lunch idag på jobbet i suulen!
Vid 3 blev det möte på AF, JÄVLA IDIOTER ÄR DOM! Eller ialf gubben jag hade möte med. Jag hatar honom.
Sen mötte jag upp min gang igen för en kebabfralla från kebabmästarn! Skulle gått ut till.. eeh, ja. Vare nu heter på andra sidan stan! MEn det blev kallt och vi orkade inte, så vi satte oss i stadsparken på kullen och käkade piggelin och jag gjorde en liten försenad MAJbrasa! Djellyt tyckte det var kul att trycka gräs i min snusdosa också märkte jag ... JAG ÄR FAKTISKT INGEN HÄST! ;< så fakk jåh.

Nu storebror.

The st0rm,

Haha, alltså vi har världens skönaste kontorshund på jobbet. Roligaste EVER är att han heter Dogge.
Han blir så glad på morgonen när han kommer och ser att vi är i vårat rum den lille körven.







Alltså, den där Dogge. Mer chillanxande hur får man leta efter! Sär i skallen är han också. Vibbe gapar alltid "dogge, var är bollen?!" Och han blir helt lyrisk och uppspeld och vet ALLTID vart bollen är. Idag frågade jag honom vart julbocken var, och han visste fan i mig vart den var också! HAHA, alltså han är så söt att man dör lite. Och så ser han alltid så ledsen ut den lille korven.



Har vi jobbat på bra idag!? OHJA om vi har! Fick ett snitt på 2,3 idag! Det är awesomeness, och speciellt eftersom att vi enbart nästan bara har gjort 6:or och 9:or och några 12:or. Imorrn blir det inte alls lika många packningar, max 50 st skulle jag gissa på. Idag har vi gjort över 1000 stycken. På fredag börjar helvetet om IGEN.
Men då har jag organiserat upp det awesome på onsdag och torsdag medans Vibbe jobbar på torino!

Nu röka, sen store bror. Tjoflöjt

Quiz

Fuck life helt enkelt. Kort och gott


Flipp eller flopp?

Seg jävla arbetsdag idag, gjorde 0,2 någonting på packningarna idag, vilket är SKIT dåligt. Gick fan så mycket bättre igår av någon anledning, då hade jag och emma 1,6 någonting i packningsväg.

HAHA, men under hela arbetspasset nästan så var handlade alla våra konversationer om analsex och sex av någon lustig anledning. Vi kom in på det när dom reklamen kom för "nu är det dags för fredagsmyyyyyyyys, om det så är det sista jag gör" Och jag vräkte ur mig "vem fan vill mysa med en påse chips det sista man gör innan man dör?

HAHA, då vräker vrålmongot ur sig, "alltså.. Jag hade nog bara velat ha jävligt mycket sex, äta och titta på tv SAMTIDIGT! Kanske vara på en kosert också" Haha, jag höll på att dö av asgarv.
Så att ja, hela dagen har bestått av sexprat på jobbet. När vi slutade kom vi på att "Hm, undra va dom andra tänker om vad vi pratat om" Haha men men!

Imorrn ska jag sova ut läääääänge länge länge!! 10½ timma igår, 8 timmar idag. Länge sen jag jobbade, så jag glömmer bort hur trött man faktiskt blir utav att jobba.

Nu ska jag lägge ma i min soffa och glo på Skins tills jag dör eller något.



Djellut har skissat lite på våran fränd tatoo! Birgitta, Kjells mamma! HAHA, jag dör så skön hon är.
"vem är jag!? Jamen jag är ju Birgitta, börjar på B och slutar på itta" Haha

Tjipptjopp

As you die, så att säga.

Hejochhååå!


Igår jobbade jag från 1 till 6, sen drog jag till Vibbes jobb och hon bjöd på middag! Det var trevlans!
Jag vek btw 1.700 FAKTUROR IGÅR! Det var tom så att mitt finger började att blöda. ;<

Efter så drog jag på bio med Djellut! FAST FUCKING FIVE!



KÅTSLAG!? Eeh ja!! MÖMS, så att säga.

Uch och fy fan, klockan ringde vid 7 imorse, det var FETT länge sen jag gick upp så tidigt kan jag lova.
Imorrn blire halv 8, orkar fan inte gå upp vid 7. Får ändå skjussssssss!

Idag har jag fan i mig vikt 1.500 fakturor. JAG ÄR SÅ DUKTIG SÅÅ!
Och packat säkert 1000 paket med tandborstar. Yeeey!
Nu är jag helt slut i kroppen, precis duschad. THANKS HEAVEN för hårinpackning. Har inte duschat håret sen i lördags. Haha, så att mitt hår var som svinto efter allt spray, torrshampoo och volympullver när det fick i sig vatten.

Snart är det piss and lööööv! LÄNGTAR SÅ IN I HELVETE SÅ ATT SÄGA.
Vibbe och jag har ett hemligt projekt på G, jag hoppas hoppas hoppas VERKLIGEN att det kommer att gå vägen. Men atteh, vi får väl se hur det går med det.
Sen kanske det blir Magaluf i 2 veckor med djellut efter sommarns slut. Bartenderutbildning! Hoppas också att det blir av, men det lär det säkert inte göra. MEN, vi hoppas på det bästa!
Nu ska jag titta på gårdagens BB och sen skutta i knopplådan!

On my way,

Mannen i mitt liv ... ****** ****** har ett förhållande läste jag på fb förut.
Skrev till Djellut förut att jag inte kan följa med henne på bio imorgon, för jag dog lite.

Haha så skriver gullis

"

Andzelika säger:

*

Jag förstår det!!

*

Jävla killar alltså, dom är inte bra till någonting!

*

dom bara förstör ens liv juuuuuuuu

*

gör som jag, du får gå och kära ner dig i skådespelare eller artister!

jag har 5st i mitt hjärta just nu!!

*

OCH DOM SKA VARA MED I FILMEN IMORGON

*

Skit i **** älskling, du har mig & fast five! :):):):)



Det fick mig lite att dra i smajlgroparna iallfall. Jag vill dö lite, jag hatar att känna mig ensam.
Tur jag har djellut. Nu ska jag röka och tycka lite synd om mig själv.


Deadduck,

Hörde att dom har dödat Usama bin Laden. Nu är det bara Usamas mor, Marme laden och de två bröderna, Choko laden och Remou laden kvar. ...I lördagskväll
tillfångatogs även hans syster, Pina co laden. Nu spanar man efter hans
kusin Sal laden och hans senile farfar, Vavardet jag laden...


Alltså... VÄRLDENS sämsta humor.. Men jag skrattade faktiskt lite så där mycket att det kom några tårar. Jag är trött, så nu ska jag gå och sova.



Träffade på en hubbabubba bonde en gång också.. HAHAH jag dör så snygg.

When you need someone to hold,

Jobbmöte idag vid 3, sen åkte vi på jobb till typ 6. Det var najs.
Jobb mötet gick skit bra, jävlar vad jag ska jobba ihjäl mig nu!!!! Saknar och jobba som FAN! Så det här ska bli pretty awesome!

Träffade Alex på jobbet också.. Haha, satt i sitt hörn och vinkade som en liten 5åring. Haha gulle!

Nu ska jag glo på glamourama och vänta på bb! Mähähä

The bitch is black.

Fredag och lördag.. AWESOMENESS!














RSS 2.0