Hold your head up high,

Jag har gett upp hoppet om att du någonsin blir den du alltid va.




But you don´t stop,

Hoppla!

Jobbade ÄNTLIGEN igår. Fy fan va skönt det var.
Idag däremot, var inte lika skönt. Sån jävla IDIOT smärta att jag visste fan inte vart jag skulle ta vägen. Det var HELT sinnessjukt. Så jag åkte hem lite efter 1, kunde inte ens äta min lunch. Kaskadspyddepå cykeln medans jag cyklade hem. GUD VAD JAG ÄLSKAR MENSVÄRK! Kände mig så där lagom charmig kan jag säga er.

Värmde värmekudden, knaprade i mig stört mycket piller och la mig i soffan med laptopen och kikade på film. Det var awesome. Dock biter inte varken ipren eller alvedon eller något jävla piller ALLS mot värken. Så det känns ju så där.

Imorrn ska jag till läkarn. Fy fan vad jag jublar. Or naaht. Klocke 9 barre. Katjiing. Ska bli kul o se vad dom har att säga. Och vad dom ska göra. Är väl lite mer det jag är rädd för. Gu fader. Sjukt mycket ångest.

Helgen har dessutom ändrade planer, ingen sthlm, ingen roadtripp, ingen lnkp, ingen totto, ingenting alls i helgen.
HurrrrrraY

Your love is my drug,

Idag vaknade jag av mig själv vid halv 9!? Vad är det här?

Diskat har jag gjort. Dragit en runda på stan med Rebby. Skrattat inne på H&M så att högt att alla tittade på mig och alla sa i kassan till Petra att jag skrattade härligt. Det var ju kul att det roade någon iallfall, för jag kunde verkligen inte sluta skratta. Kult. Varit inne i tjingtjong affären och köpt en lyckokaka och te som skulle smaka citron/lakrits. Det går ju att diskutera om man vill det. Jag vill de då inte.

Även köpt present till syster iri. Eller ja inte jag, utan Rebby. Hon ville ha ett örngott där det stod "illaluktande kadaver" på. Men det fick bli ett "i love you BIG time" istället från Hemtex. En mugg och ett nagellack.

Jag köpte även en blomma till min moder. Hon blev glad när hon kom hem från jobbet. Alltid något.
Gjort hundra tyyyysen matlådor idag till joppet.

Lyckokakan var söt.



Men det stod skräp i kakjäveln!



Sen när jag skulle cykla till stan, så förstod jag inte hur i hela helvetet jag hade låst min cykel sist jag använde den. Och det var när jag kom hem på fyllan i söndagsmorse. Haha



Och det var inte bara MIG det gick utför för i lördags ..



Make a women,

"hej, skulle vilja beställa en hunvalp med bröd och en jävla massa bloooowd!!"



Så jävla gullig att jag dör! Haha Gullegubbsi!

Måste duscha, måste diska, måste klä mig, måste fixa mig. FÖRBANNAT många måsten nu.

Broken world,

Tjipp!

IDAG! Idag gick jag upp vid 8. Det var lite kämpigt när man vaknade vid kvart i 4 imorse och inte kunade somna om förrens runt 5 snåret där.

Ringde vårdcentralen, så ska dit på fredag.

Och nu har vi ändrat lite i schemat. På fredag så tänker jag och Mallawn inviga hennes körtkort med en roooooadtripp!

jag vill till Sthlm, det vill hon också. Men vi kan inte riktigt bestämma oss. För hon vill ner till Helsingborg också. MEEN, det kan hon FET glömma. Hon vill ner dit bara för att hon har sin boi där. GLÖM säger jag.

Så nu är frågan, VART ska vi!?


Känner ingen ånger, känner ingen ånger

Gu fader vilken dag. Legat i fosterställning i soffan varvat med att krama toaletten idag.
Lite så där lyx, fick in lite motion också i det hela.

Min mamma har varit värsta gullig idag, köpt tacos och grejer. Mådde stört illa av bara lukten. Fick i mig en tugga. Sen var det kört.

Typ inte ätit någonting alls idag. Känns lagom bra. + att jag inte har kunnat röka på hela dagen heller.
Inte förrens nu på kvällskvisten som jag kunde röka hela ciggen. BRA joppat!

Måste sluta dricka så här mycket. Jag minns inte ens hur jag kom hem inatt. Måste ha cyklat för att cykeln står där utanför i stället. Men vet inte vilken väg jag cyklat. Från att jag klev ut från palle så är det helt bäcksvart.

HAHA, och imorse så visste jag inte vart jag var när jag vaknade. Jag vågade inte öppna ögonen. Kände att jag var tvärnaken dock. VARFÖR liksom? HAHA, så jag fick lite panik. Men öppnade ena ögat lite så där lagom mycket och såg min blåa vägg. Då insåg jag att jag var HEMMA!

Becca ringde lite efter att jag vaknade också, hon bara skrattade åt mig. "att du alltid ska låta så förstörd varenda söndag när jag ringer dig" HAHA jaha, ja kanske det. Lät som en skata imorse. Måste sluta röka också.

Många måsten nu känner jag.

Imorrn är hela dagen fullspäckad. Ja just det ja, kom fram till att jag ska åka till Linköping på fredag efter jobbet. Blir en hel helg mes mys med min Totto. Blev en aningens för mycket alkohol för henne också igår. Så, blir tottomys hele helga!
Och helgen efter det så drar jag till Värnamo och gör stan där! Haha gu fader. Det kan bli spännande.

Nej fy fan, nu måste jag sova. Och hoppas på att baksmällan släppt tills imorrn. ouff

Couse you are an ass!

Tjipp tjopp.

Inte hänt så mycket idag.

Fikade med mina dönner på förmiddagen, drog till mormor och firade henne. Hon fick en flaggstång på 9 meter. Då blev hon lycklig. Lyckats kirra cash till imorgon också, så imorgon ska det drickas bärtz på någon fest hos någon tjej?! Hos vem? Det vet jag inte, men vad gör det om tusen år.



And the future, has failed

" Såg den här bilden och tänkte på dig, varför vet jag inte "



Alltså, ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt folk?


A dream for the weaker,

Jahopp, då har en slagit ihjäl den här dagen också!

Med allt för mycket kaffe, macarones bakning som gick käpprätt åt helvete, alldeles för mycket chattroulett som innehöll alldeles för mycket kukar!? WTF liksom, vem vill se någon ligga där och dra sig i sin kuk? Nehej vet du vad. Men det var tokroligt! Haha Det var ju absolut inte första och sista gången de där inte.

Pappa har kommit hem också, tur han åker på söndag igen.

Imorrn ska jag på möte på AF igen, träffa nån kärring ang Norgejobb. WO TO THE FUCKING HO säger jag bara. Hoppas hon kommer med något bra.

Och på fredag ska vi fira mormor som fyller hela 65 år.

Jag är så sjukt rastlös, och så har jag absolut ingenting vettigt att berätta.

Ska fika och snacka en massa skit med Petra på fredag också, hon slutar tidigt för en gångsskull. Yey

Heippa

Walk alone baby,

En fågel flög söderut, plötsligt blev det kallt och han frös och landade på marken...duns.En ko fick syn på fågeln och bajsade på den.Fågeln värmdes upp av bajset och vaknade.Den blev så glad att den kvittrade en truddilutt.Då hörde en katt fågeln.Katten skrapade bort skiten från fågeln och åt upp honom.

Lärdom:Den som drar ned dig i skiten är inte alltid din fiende.Och den som hjälper dej ur skiten är inte alltid din vän.




Walk alone baby,

En fågel flög söderut, plötsligt blev det kallt och han frös och landade på marken...duns.En ko fick syn på fågeln och bajsade på den.Fågeln värmdes upp av bajset och vaknade.Den blev så glad att den kvittrade en truddilutt.Då hörde en katt fågeln.Katten skrapade bort skiten från fågeln och åt upp honom.

Lärdom:Den som drar ned dig i skiten är inte alltid din fiende.Och den som hjälper dej ur skiten är inte alltid din vän.




That's why I'm leaving you lonely

Tjena hoppsan!

Idag har det hunnits med mycket! Klockan ringde vid 8, men snoozade till halv 9. HEH

Ringt viktigt samtal som slutade förbannat bra, bakat med min moder, och haft besök av Rebby rubin för lite kaffe på balkongen och några askar ciggisar. Okej, inte några askar kanske. Men ibland kan man önska. Hah

Vi kom fram till att vi ska baka macarones(stavning!?) imorgn. Vitchoklad och hallon blir det nog om jag kommer ihåg rätt. Det ska bli spännande.

Becca var helt lyrisk efter att hon smakat min mammas beskvier. Hon åt nästan tills hon spydde. Bra tjej det där.

Middag hos farmor om cirkus gurkus en timma också.

Blir nog att dra en sväng till Petra ikväll också, lämna av lite beskvier och säsonger av desperata hemmafruar.

Nähä, gör sig klar kanske vore en idé



Never trust something that bleeds for five days and doesn’t die

HEJ!

Idag har jag druckit kaffelatte. För hela slanten, höll nästan på att kräkas där ett tag. Hade sån där gratis grej från donken. Väldigt behändigt när man är fattig.

Roligast var när vi jag och becca gick till donken. Vi var inne i våran disskution tills becca tvärstannar, och utbrister

Becca: Tintin, där är han. fisk killen.
Jag: Nää, det är inte han. Och pratar vidare om det vi pratatde om innan samtidigt som jag tittar på honom. TILLS, han tittar upp och tittar på mig.

Jag: DET ÄR HAN. Och så går springer vi lite. HAHAHA, jobbigast var ju att han satt på donkens uteservering, där vi också satt. Haha DEt var roligt. ELLOR!?

Ahopp. Gick och våldgästade Petra på H&M också.
Kom överrens om att vi ska spara vårat London åk. Vill åka när det är höst istället.
Såååatteh, vi ska dra kryssning isället. Förhoppningsvis går dom med på 100% partykryssningen den 24november. annars blir jag lissen.

DAGENS GODA GÄRNING HAR JAG GJORT IDAG!
Matade min grannkatt med sur och utgången skinka. Den luktade verkligen filmjölk den där skinkan.



SJUUUUKT mycket skinka fick han. säkert en 400-500g. Stackarn fick nog ont i magen eller nått. Hoppas han lever imorrn.

Nu dags för cigg, sen kanske sängen!? sett klart alla desperata hemmafruar avsnitt nu. Så nu har jag ingenting att gö om kvällarna. Lite tråkigt. Tjipp

Får jag fimpa min cigg i din öl?

Morrn!

Uppe före tuppen idag höll jag på o säg, inte riktigt kanske. Men nästan.
Precis gjort mig klar, så nu ska mamma och jag åka till Farmor. Måste charma min farmor på en limpa med cigg, hon har 15 st tanten. Och jag som äger 3 kr tills nästa löning känner att då kan jag få en. Just för att jag är jag. Heh

Min visdomstand spänner i hela underkäken. Jag blir galen.

i find no reason,

Jag förstår inte vad det är med mig idag. Har varit irriterad, arg, ledsen, deppig och gu fader vet allt idag, och det fortsätter. Det släpper ju inte heller.

Och inte kan jag glädjas åt andra heller har jag märkt. Men jag orkar faktiskt inte engagera mig. Varför ska jag bry mig? Det handlar inte om mitt liv. Ingen som bryr sig om mitt heller. Ibland känner jag för att sluta bry mig om folk över huvudtaget, börja tänka på mig själv lite mer än vad jag gör. Alla andra går före mig själv, har alltid gjort. Så det kanske är dags för en lite förändring. Jag måste sluta vara bitter hela tiden också. Det funkar inte det heller.



Hela den här situationen är så jävla larvig

Är det nu som det tar slut?

Malin skickade sms om att jag skulle ringa henne förut. Vi pratade massa. Mysikt. Hon berättade även att hon fått tillbaka sin ajfhöön efter 4 veckors lagning. Och nu skickade hon lite bilder på msn.

Totto lick some boobie! Inoljad och mör.  Mina titts ser btw sjukt skeva ut, varför!?



Min Totto kelar med Geeeeeet. Stört äckliga ögon. Alltså, geten. Right?




Hålla koppel på hunten med tån. Det är jag som besitter skillsen.




Ingen som vet om jag är packad eller inte. Ser förjävla packad ut. Dessutom ser jag osminkad ut, så jag borde fan i mig inte vara packad. 




OCh slutligen jag och min fin fina Totto när vi hade kräftskiva!


Jag måste sluta hävda mig,

Morrn! :D

Dricker lite kaffe jag. Hade jäääävligt svårt att somna igår. Slocknade inte förrens vid 4 inatt tror jag. Galet trött när klockan ringde vid halv 9 imorse, jag too jag snoozade i en timma innan jag gick upp. Älskade mamma hade kaffet klart när jag klev upp. Det är älskvärt.

Pratar med en nervös Mallawn på msn. Hon ska få killbesök imorgon. Och jag är bitter.
Hon ger lite dubbla budskap den där fröken fräken. Frågade om hon inte menade det hon sa igår. Att allt hon bara behövde var mig. Då svarade hon "jo, OCH lite snopp" Jo, men jag tackar jag.

Stört svartsjuk blev jag.

Jaha, ja. Vem hade inte velat ha lite pojkbesök liksom? Det hade setat hur fint som helst.
Sa att jag kunde hälsa på, och sova i mitten. Det var inte så populärt. Får väl lära mig att leva med det.


Snart kommer Becca också hoppas jag. Vi ska söka jobb. Yeey
Nu blev jag hungrig, totto hungrig, eta kräs.

Mannen som sålde världen,

Tjipp tjopp.


Haft ett väldigt fint samtal med min fina vän Malin. Det var välbehövligt. Prat om livet, känslor och så massa skratt som vanligt. Ibland behövs det.

Innan jag ringde min fina vän så skrev hon så här på msn.

Malin säger:

*

egnetligenså behöver vi bara varandra tintin

*

får jag chans på dig?


Finare vän får man leta efter.




Jag har precis diskat också, så att jag har en glad mamma som kommer hem från utbildningen. Laga mat ska jag göra snart också.

Nu ringer telefonen igen, heipa


Kärlek vid sista ögonkastet


Everything is gonna be ok,

Hello hey, whats your name? Jag är reklamskadad från jobbet. Radion går på varenda liten millisekund där. Rock kanalen ofc my horse ;> Höh

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag känner mig... Helt tom på något vis. Det är svårt att glömma helt enkelt.

Gick bra på AF igår iallfall. Fick inte gubben jag hatar mest utav allt som tur var så det bra.


Idag har jag städat hela lägenheten, främst av allt mitt rum. 
Stoppade undan den förbannade jävla resväskan. Nu jävlar ska jag inte åka någonstans förrrens jag ska till Värnamo om några veckor.




Bjuder på en gammal bild sen kollektivet. Jag duschade för länge. (somvanligt) Och så blev det översvämmning i hela gången till toaletterna och duscharna. HEJA MIG

Gu fader vad jag saknar kollektivet. Det var ett fantastiskt jävla bra år. Ge mig tiden tillbaka tack.


Står vi på toppen?

Morrn! :D

Klockan ringde vid 8 förut, jag ville INTEEE gå upp. Så snoozade i 30 minuter.. HEH
Jag har blivit förjävlig med att snooza. När jag gick i skolan snoozade jag aldrig. Allt började fasiken när jag flyttade till Oslo. Hah, aja nog om det.

Ska dricka lite mer kaffe, göra mig i ordning, ta bussen ner till stan för att ta mig till af. Jublar jag? EH NEJ.
Får jag idioten som jobbar på af så vet jag inte vad jag gör, jag kommer förmodligen att tappa fattningen och greppet. Jag HATAR honom så innerligt att jag vill spy på honom. Hata är ett starkt ord, men jag HATAAAR verkligen honom. Så JÄVLA dum i skallen är han. ååh, blir irriterad bara jag tänker på honom.
Jag undrar vart dom har tänkt att sätta mig på "praktik".... kul
Hur hade dom tänkt att man skulle söka jobb om man måste ha en praktikplats de dagarna man inte jobbar?
Hah, okej. Inte för att jag har sökt så himmlans massa jobb när jag varit ledig.. MEN IALLFALL!

Sen måste jag köpa mat till morsans skräcködla. Sånna där loppor. Eller haha, inte loppor. Men sychor(STAVNING!?) Gott, dom ska jag cykla med hem sen. USCH äckliga, vidriga jävlar.

Måste ta tag i mitt personliga brev också. Jag måste ha de här jobbet. måste måste måste måste mååååååste!!!!!
Städa kanske skulle vara fint också, men va fan. HEH
Laga mat ska jag göra också, weeeho. Lasagne blire fan i mig idag.



Jag bjuder på en fett gammal bild på mig och petra.

Hälsa till satan, jag hoppas att vi hörs.

Tjenixen så att säga.

Jag har fixat till min frill idag. Gick bort till Lotta och lånade Cocco´s trimmer.
För jag träffade på min frisör i lördags. Haha gu fader så jävla söt han är.

Så pratade vi allvar. Känslor. Livet. Kärlek och gud vet allt. Mitt i allt så ba "men vart är han jag ligger med!?" och tittar sig runt. Haha alltså fy fan vad jag älskar den karl. Så stört jävla söt.

Han sa till mig att min sidecut låg på 8 mm. Vet INTE om det var alkoholen som talade eller om han bara sa något för att han skulle gå hem och ligga med nån snubbe som kommit och hälsat på honom. MEN IALLFALL, 3,6,9 fanns det på trimmern jag lånade. Jag tog 9mm. NU är det cp kort och det ser ut som om att jag typ har.. CANCER på ena halvan av mitt huvud. Eller kanske lite skabb. Skabbig räv eller nått annat roligt djur. Och så försvann färgen också. Så min sidecut är ... BRUN. KUL

Sitter här och försöker skriva om mitt personliga brev som jag ska försöka söka ett nytt jobb med. Hörde att dom behövde folk. Han känner min mamma. GE MIG JOBBET GUBBE. E H E
För det skulle ju inte sitta helt fel.

Imorgon måste jag ner till AF på möte. Jag måste tydligen ha en praktikplats de dagarna jag inte jobbar. KUUUUL
Eller!?

Jag är hungrig också. Inte ätit frukost idag ens. Chilicorncarne står på schemat idag. möms

Städa mitt rum måste jag göra också, ser ut som om att någon har kastat in en handgranat och stängt dörrn typ.
Lagom trevligt. Kläder över hela rummet.

Åååh, tyckte Petra kunde kommit och väckt mig imorse igen som hon gjorde igår. Ruskar om hela mig, och så kryper hon upp i sängen brevid mig. Det var möjs.

Nej nu jävlar, nu måste jag ta tag i mitt personliga brev. gu fader så tråkigt

Lite överflödiga bilder från mobilen för att liva upp detta tråkiga inlägg!













Såååå, det var nästan hela min vecka i bilder. HÖHÖ
Lagom stor kapsylöppnare tyckte jag. Kan va bra om man vill slå ihjäl någon kanske

Ekar över hela staden,

Hejsan hoppssan!

5 dagar sen det blev något blokkinlägg! Ajsing bajsing!

Har varit bortrest sen i onsdags och kom hem igår faktiskt. Så, har inte haft tillgång till dator, eller det har jag väl men jag orkade inte!

Och igår kom jag hem vid 6 på kvällen, så då var det dags för käk, snabbdusch och svira om och hojka bort till Becca!

Kan väl erkänna att jag inte var så där JÄTTE pepp till en början, men efter lite maskinen och diverse grejer så blev det en lyckad kvällsing!

Nu ska jag titta ikapp idol sen i fredags. Tjing tjong!


Angels too fly

Använd inte dagen på att se tillbaka
Du ska ändå inte den vägen
Lev med de beslut du tar
Även om andra inte accepterar det
Livet är som en bok, du kan ändå inte ändra ting som redan står skrivet, men du kan starta ett nytt kapitel


Jag tror att du tvivlar,

Hejhopppp!

Igår blev det verkligen fosterställning hela dagen efter att jag kom hem från Petra, åkte iofs och käkade mat på åhmans. Blev chicken nuggets med potatismos, rå lök och gurka på. Satt som ett smäck kan jag lova. Beasåsen får vi dock inte glömma heller. omnomnom

Nästan precis klivit upp ur mitt varma och sköna bad. Skrubbat bort helgens ångest! Haha
Ansiktsmask, peeling och skrubb. Nu är jag som en helt ny människa som luktar cocos/lime. Hurray

Jesper förklarade för mig varför man har ångest dagen efter igår.

Han sa att man utsöndrar så mycket endorfiner under kvällen för att man är glad hela tiden, och dagen efter när man vaknar så har kroppen fortfarande slut på endorfiner, så därför har man ångest. För när man gör alla grejer man får ångest för dagen efter så är man ju oftast glad. Kroppen är alltså tom på endorfiner som gör att man är glad. Haha

Så, han tyckte inte alls att jag skulle ha ångest över huvudtaget. Haha

Igår kväll somnade jag lite efter 10 och vaknade imorse vid halv 12. Helt galet många timmars sömn. Det var underbart. Petra kom inte alls in till stan i tid igårkväll, klockan 9 skickade hon sms och sa att dom inte ens hade ätit tårta än. Då blev jag ledsen. Och Becca skulle få jobba över till 10 och sen skulle hon hem och ha kvalitetstid med familjen för att hennes lillasyrra flyttade till London idag. SUCK Men men, var ju trevligt att vakna upp utan att vara bakis !

Drog ner till stan förut med Becca, gick loss inne på åhlens bland parfymerna och sen drack vi kaffe på morella.
Tog en sväng till ica maxi, en hel fucking timma var vi där inne. Helt insane

Nu blir det vanillacoce, choklad och mina hemmafruar. Joppa imorgon!


Cannabis, det är min business.

Tjohoo!

Ångest, ångest ångest ångest.

Varför hånglade jag med en kille bakom en fiskbod nere på stan inatt för?
Varför satt vi och hade deeptalk inne i parkeringshuset?
Varför cyklade jag hem ensam, vart försvann becca liksom!? Haha


Många varför i mitt huvud.

SJÄLVKLART hade inte petra glömt att jag skulle hjälpa henne med håret ... Så hon ringde och väckte mig imorse vid 9. somnade om efter att jag hade lagt på, blir väckt av pappa som undrar om jag inte skulle åka ner till Petra. Haha. Slängde på mig kläderna, och hojkade ner. STILL DRUNK märkte jag när jag kom fram. Haha

Han som skulle gifta sig var också där, jag kände mig fett fräsh. Haha


jag orkar inte, jag känner mig nyfödd och tänker lägga mig i sängen igen i fosterställning och kolla serier.

Stop this pain,

Halloj!

Va skönt det var att jobba halvdag idag!?

Fick tom skjuss till jobbet idag, OCH hem. Åkte till bolaget och till ica maxi efter jobbet gjorde jag också. Med mina päron. Ica maxi var ju ganska så trevligt. Jag älskar dom redan, dom har vanilla och cherry cola. Så, idag kan jag dö lycklig.

Det blev några älken, pistonhead och ett as gott rosévin som jag drack en gång med Emmy i oslo på bolaget. Klarar man sig ju ikväll iallfall. Blir bartömning ikväll.

Och imorgon när jag kommer känna mig så där nyfödd och bara vill ligga i fosterställning ska jag upp tidigt och hjälpa petra med håret. TROR jag iallfall, hon har fortfarande inte hört av sig. Hoppas hon glömt att jag lovar henne. Haha


Nu ska jag slänga mig i sängen med mina hemmafruar och min cherry cola. Försökte pnapa lite!

go mad for a couple of grams,

Jag blir så in i helvets jävla arg på mig själv. Varför är han den enda jag tänker på dagarna i ända? Varenda sekund, varenda minut varenda fucking JÄVLA TIMMA för?

Jag kan inte sova för att jag är så förbannat jävla trött på mig själv. Varför kan jag bara inte släppa allt? Jag vet ju vad det är han gör. Det är ju exakt det här han vill. Och så är han ett jävla rövhål på det hela. Han fick mig i fällan, jag hoppas han är glad.

Och det irriterar mig ännu mer att jag ägnar ett helt jävla blogginlägg om honom. Fy fan


HELVETE också.

Varför kan jag bara inte konfrontera honom? Vad är det som jag är så jävla rädd för? Allvarligt, sen när blev jag så här mesig? ÅÅÅÅÅÅH

Jag bara känner hur mitt ansikte har skrumpit ihop av all ilska just nu. Känns ju så där lagom charmigt.



Åh, SUCK!


RSS 2.0