FÖDELSEDAGSBARNET!

GRAAAAAAAAAAAAAAAATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BABY!


Ska när som helst åka iväg med pappa till systemet, sen till Sarah i hopp om att det är någon hemma så att jag kan låna singstar mickarna, så att vi har 4 ikväll! Sen lite annan stuff som fortfarande är hemlig ;)
Soo gotta go!

Over 'n Out ~

Huvudvärk yao!

Kan man ju säga att jag har! tog huvudvärkstablett innan jag käkade, gick väl över efter 1 timma, kommer till jobbet, och efter typ 2 timmar så kommer den förbannade jävla huvudvärken. Den ena är fan värre än den andra på jobbet. Den ena multihandikappade människan är inne på sin 3:dje dag på att gapa! Han gapde något så fruktansvärt när jag fixade hans mat, att huvudet bara exploderade och fick såån jävla huvudvärk att jag ville gå o stoppe in nått i käften på honom, och borte på den andre sidan där jag igentligen skulle vara, ja där spelas det tamefan i mig julmusik på högsta volym. HERREGUD vilken kväll! Men vad gör man inte för lite pengar? Klart man står ut med huvudvärk! Gick skit bra att jobba som ordinarie personal idag, var helt själv borta hos grabbarna i den ene enden!
Slutade vid 9 ikväll, hem och skuttade direkt in i duschen! Doppade huvudet i kallt vatten, det tyckte huvudet om. Meeen inte när jag tog upp det. Men men, knaprade i mig en jävla massa tabletter och klukte ner´t med mjölk!
Sååå, nu funtilusar jag på bädden, så att jag orker upp imorgon och stressa arslet av mig igen antar jag. Men men, what to do NÄR VÄRLDENS BÄSTASTE BÄSTA FYLLER 20 !? Ställer upp antar jag x) höh

G O D N A T T !!

Over 'n Out ~

Ledig?

Haaallå! sjuuukt stressad dag, vid halv 12 åkte jag till praktikplatsen med mamma för o lämna min pärm, fick då reda på att jag kunde få jobba om jag ville mellan 15.00 - 21.00, så lite extra kirr i kassan till jul tackar man väl inte nej till? Så vart ingen totebo idag för min del, hela dagen har varit så jävla stressig så har världens jävla huvudvärk nu. Så nu ska jag ta o lage lite lunch/mat sen fixa till det sista tills imorgon, o sen när jag kommer hem så är det bara att skutta in i duchen så att jag slipper det imorgon bitti. Såå ja, ska väl inte sitta här längre o ödsla tid ^^,

Later dudes!

Over 'n Out ~

Hey ho!

Jaha, jaa. Började vid halv 7 imorse, var gaaaaaaaanska så jävla svårt att gå upp,så jag kom 5 min försent. Min ANDRA dag av 6 veckor hoppas vi på att det är. Jag brukar ALDRIG vara sen, men nu när praktikplatsen inte är så långt bort, så har jag fan blivit en tidsoptimist alltså... Meeen, ingen större skada skedd, fick reda på senare att jag var 25 minuter tidig istället! -.-'
Dagen har gått as fort, julpyntat och lite. Kärringen som ska gå för Elinore, henne har jag lite svårt för. Hon jobbade med mig och Suzanne idag. Tvingade henne att mata en utav dom boende, sa till henne att JAG lagar maten, DU matar, ok? HAHA, hoon gick mä påt! As skönt, blivit så jeeeeeeffla tråkigt att mata den lille stackarn, så jag tror jag får psykbryt snart. räckte med att jag matade han med frukost, och han höll på som bara fan idag, krampbinägen så in i helvete imorse.
Men men, fick sluta vid halv 3 idag, gött mooos säger jag bara! skönt som fan! Cyklade (HAHA LOL, JAA JAG CYKLAR TILL MIN PRAKTIK, fort dit o fort hem!) hem och lagade mat, sen kom pappa, o sen kom mamma lagom till maten var klar, vi åt och hon diskade efter, sen åkte vi ÖB, köpte partyhattar, snajsiga som fan! Sen vart jag så lessen, för dom hade inte grejen jag vill ha där, så vi  åkte till Kvantum, kollade där, JA DÄR HADE DOM FLERA PARTYHATTAR I EN PÅSE, BILLIGARE TOM! Vansinnig vart jag men skit samma, kollade efter grejen där, men ICKE, dom bygger ju för helvete om. Vansinnig vart jag.
Sen hämtade jag ut mitt lilla hemliga paket, WÖWWWÖWÖWÖWÖW! :D
Sååå, nu ska jag fixa och trixa lite med grejer till på lördag!

Later dudes!

Over 'n Out ~

haaaard workwooooork.

Tjenispenis! HE eller nått .. . . . Klockhelvetet ringde vid 9 imorse, eller ah mobilen men whatever. Så var bara att pallra sig upp och skutta in i duschen, typ 1 timma eller nått, vilket INTE uppskattades av mamma, vilket jag sket i just då. Sen kollade jag på några avsnitt av OTH sen kom mobror och hämtade mamma och mig och vi brummade iväg till sjukhuset, hälsa på gammelmormor... Fan vilken jävla olustig känsla det vart när jag såg henne sitta i rullstol med ett ben och en jävla stump :S Tyckte inte ALLS om att vara där. Uch och fy, tur att vi inte var där så länge, hon satt typ och sov i rullstolen, sjukt trött. Inte har hon koll på livet alls längre, tror att det är kväll HELA tiden, ingen aning om vilken dag eller datum det är, känner inte alls igen sig när hon tittar ut och ja, kändes precis som om att hon inte hade något livslust kvar alls :s Men men..
Sen åkte vi hem och kirrade käk, KEEBAAAABGRYTA MED LIIIIS! Så jävla länge och SÅ JÄVLA GOTT! Sen kollade jag på 2 avsnitt OTH, sen kom jag nästan försent till jobbet, var ju tvungen att kolla klart dom sista 5 minutrerna x) Men men, shit happens ;D
Slutade kvart över 9 idag, skönt skönt. Sååå, nu ska jag la skutta i sängen och glo lite på tv kanske, o sova. Upp och jobba bid 6... VERRY FUN OR NOT ! Men men ;D;D;D;DDD;D;D;D;D orrrrrrrrrrrrka! TJOFLÖJT!
JA JUST DET, GREJJÄVELN JAG BESTÄLLT HAR FAN INTE KOMMIT!!!!!!!!!!! JAG LACKAR! TIDEN BÖRJAR JU FÖR FAN ATT RINNA UT SNART FÖR HEEEEEEELVETE! KOMMER DEN INTE INNAN FREDAG JA DÅ VET I HELVETE VAD FAN JAG SKA GÖRA, DÅ GÅR HELA PLANEN ÅT HELVETE! -.-

Over 'n Out ~

sjösjuk.

Tjenahejsan! Jobbet idag gick hur fort som helst, satt typ på arslet o pratade hur mycket skit som helst med personalen, HAHA, hur bra kontakt får man igentligen ha med sin handledare efter en månad? x) Pratade om sex med henne idag ^^, HAHA som om att hon och jag känt varandra i hur många år som helst och varit bästa vänner i 10 år typ x) Haha
Sen runt 6 så tröttnade vi, då stack vi först till nordiska och kollade julgardiner, fanns fan inget o ha, sen till Kalrsson inget o ha där heller, sen till rusta och dom hade fan inget dom heller, och sist men inte minst till Åhlens, men inte fan hade dom några snygga jävla julgardiner heller -.-' Sååå, åkte hem och beställde från Jotex, sen fick jag gå hem! Väääääääldigt händelserik dag idag må jag säga! Eller INTE! Men men, dagen har bara försunnit. Och nu har jag ABSOLUT inte ett skit att göra, tråkar snart ihjäl mig. Visserligen är klockan halv 11, men va fan ändå! Så blir la att slå på några avsnitt av OTH och sen sängen, ska åka till gammel mormor på sjukhuset vid halv 12 imorgon, så får fan inte sova länge. Men men... . . . . . . Livet suger allmänt som vanligt, tjoflöjt...... .... . . . . .. . .. .. .



Over 'n Out ~


I´ve Meet someone that makes me feel seasick ^

Gräva

Halla! Vaknade vid typ halv 9 imorse, vilket var ganska så skönt med tanke på att då är jag utvilad! Och om jag inte skulle vara det så skulle jag bli rädd! Med tanke på hur mycket jag sov igår och somnade rätt skapligt inatt!
Och redan vid 9 så var jag färdigpåklädd o allt för en repa med mamma! Åkte till Willys och handlade, sen till Netto, sen väntade vi på att Skokällarn skulle öppna, fick mig ett par nya pjucks! Sen åkte vi till Rusta, kollade in lite parfymer, finns ju hur många som helst! Fan, synd att man inte är miljonär! eller åtminstone liiite rik! Några as snygga halsband! Och så klart den sladdlösa platttången! Åh, får jag inte den i julklapp då JÄVLARRRRRRRRRRR! 8-) haha
Nej, tas sig något att äta innan jobbet kanske? Börjar inte förens vid halv 2, superskönt! Huvudvärk har jag! -.-'
Nej, titta på lite OTH avsnitt och äta lunch! PERFA!

Over 'n Out ~



Jag har mensvärk

Lussekissar och Pepparkakor!

Hejhallå! Ungefär 3 dagar sen jag skrev, im baaaaad i know! Men har liksom inte funnit tid eller ork till att skriva!
Jobbat hela jävla helgen sen har jag varit hos vibbe!
Fredags så vart det hemfärd nästan precis direkt efter att jag skrev inlägget, vi shottade lakrits/tuttifruttishots AL DE NIGHT!
Kom hem runt 20 i 1, somnade väl inte förens vid halv 2, UPP OCH JOBBA VID HALV 7 på lördagsmorgonen! Det var lagom jävla roligt! Men men, var inte så jävla trött ändå, sen slutade jag vid typ 15.00 eller nått, sen skickade Vibbe sms vid typ halv 6 och frågade ifall jag ville komma och baka bullar, sååå då kom dom och hämtade mig för det var as kallt och dom skulle ändå åka och handla, sååå fick jag lite snålskjuss! Så bakade vi till klockan var typ 10 på kvällen! Det var massa mys, och as gott med nybakta bullar och iskall mjölk! I väntar på att bullarna skulle bli klara fick vi cider av mamma Ingela! Lirade lite Gitarr Hjälte med! Sen drog jag hem runt 20 i 2, var hemma vid 2 typ, för det var glashalt!
Sen sov jag till typ halv 11, gick upp och duschade, knatade iväg till jobbet vid 12. slutade vid 21.00, så var bara hem och lägga sig i bingen och sova! Fan va skönt det var! Sen idag har det varit skola från 08.20 till 10.50, sen kom mamma och hämtade mig för DET VAR SNÖSTORM IDAG! Såå, fick skjuss dit HÖH, sen från klockan 11 typ, så bakade vi Lussekissar och pepparkakor til ltyp 2 var en jävla massa julkänslor, asdålig julmusik på fullpatte och en massa snö som stormare!, fan va jobbigt det vaaaar! Meeen, nu behöver man inte stressa ihjäl sig i jul och behöva tänka på att baka! HÖH, skönt som fan!
Sen har jag kollat på OTH, UTAN text, sug röv eller nått! Seeen lite innan 4 tror jag att jag somnade, så var det käk vid halv 5, sen efter maten så somnade jag och vaknade typ lite efter halv 9, sköönt som fan!
Och imorgon börjar vid halv 2 sååå ja :D

Lakritsshottehottie!


Finlands bullar till Vibbes farmor och farfar! HAHAH, ok bara skojar! 8-)


Cidershott! HAHA Fick nån baileys innan, så därför den ser grouse ut! haha


Gitarr Hjälte!


SOM SAGT, SNÖSTORM UTE IDAG!! EN JÄVLA MASSA MYS!

2 Timmar.

tjääänaaa!! URK! Fy fan va tung i huvudet jag är, känner mig helt jävla borta :S HAHA Fett förkyld är jag. Tur att det är nu och inte nästa vecka! Iofs, inget som hindrat mig från att partaja hela natten lång innna så! ^^, INTE ENS EN STUKAD FOT PÅ NYÅRSAFTON! De ni! Hah x) Fy fan va det är synd om mig, så jävla sjuk är jag 8-) haha Varååå, tycker inte alls synd om mig själv när jag är sjuk! Värre än karlar när dom är sjuka skulle jag tame fan i mig tro! Hah, då äre illa!
Jag är så jävla fest sugen sååååå det finns inte! ÅÅÅH, orka vara täppt i EN enda jävla näsborre eller? Herregud! Kan väl åtminstonde vara i båda eller ingen? Men nae, ENA jävla borren barre!
Ja säger då det, nej kanske göra något vettigt. HAH, eller hur!

Over 'n Out ~

Trött.

Halloj! Usch, vaknade vid kvart i 9 och kunde inte somna om! Ruskitgt trött var jag! Somnade inte förens runt halv 3 någon gång inatt, men men. Skola sen jobb sen hem o slänga huvudet på kudden på stuberten! GUD VAD JAG ÄLSKAR ATT BÖRJA 06.30 PÅ EN LÖRDAG! OR NOT! Men men, måste man så måste man. Nej om man kanske skulle gå och göra sig iordning? Ska möta Erica vid 11 vid shell, så bäst att springa! Tjoflöjt!

Over 'n Out ~

Mhm?

Mjaaao! Kvällen håller på att lida mot sitt slut! Är inte ett dugg trött, men man kanske skulle se vad det erbjuds under ögonlocken snart? Har iofs sovmorgon imorgon till 11.50 om jag inte minns helt fel. Slutar 14.20 sen äre jobb från 15.00 till typ eh öh.. någon gång på kvälla! ^^, höh
Blir la att skutta till sängs nu till 12 för o titte på Navy CIS, o sen cold case. Japp japp!

Over 'n Out ~

Leeeedig dag idag!

Hejsanhoppsan! Yeppyeppyepp, ledig dag idag, så jävla skönt. Sov till 4 idag ca ^^, Hah. Det behövdes verkligen. Förstår inte varför jag är så himlans trött. Så här trött brukar jag ALDRIG vara när jag har praktik, och då brukar jag börja typ mellan 7 och 8 VARJE dag och det är full rulle från det man kommer tills man går hem. Och nu på den här praktiken så gör man i princip ingenting, mellan halv 9 till 4 är det SUPER lugnt, för då är dom på jobbet liksom. såå ja, förstår absolut ingenting, men men. Sova är det skönaste som finns, nästan bättre än sex! ^^, haha
Glömde förresten o säga att jag har fått hem SKOLKATALÅGEN, fick den igår! HAHAHAH, herregud så jag ser ut, såg fan värre ut i katalogen än på själva kortet på hela klassen man får före katalogen. HAHA holy cow säger jag bara x)
Men men, har precis klivit ut ur duschen, tänkte slänga igång 2 fakta filmer om Rett´s syndrom som jag måste se -.-'
Väääääääääääldigt lustig sjukdom må jag säga. Finns en på gruppboendet som har det, och eftersom att Kerstin hälsade på mig igår så tyckte hon sjääälvklart att jag skulle läsa och se film om det eftersom att dom hade 2 filmer på jobbet om det. Iofs ena filmen är bara på 17 min o den andra på 21. Så ja. Slösar ju inte bort hela mitt liv på dom ^^,
Vilket det känns som om att jag gör med erat nu när det här inlägget var såååå himmlans långt.

Later dudes!

Over 'n Out ~

Moviemoviemovie!

Jaha, sa typ för 2 timmar sen kanske att jag skulle krypa till kojs och kolla på film, men sicket skämt ^^, Såg ju då att det hade kommit 4 nya avsnitt av OTH, så har tittar på 3 st nu, så nu ska jag gå o värma mig en stor kopp varm oboy mot min hals som gör fett jävla ont, MEDANS jag sväljer och NÄR JAG INTE sväljer. GAAH, hata halsonthelvete. -.-'
Vad tjänar det till att jag ALLTID har min snygga blåa/svarta pallestinasjal till? Inte ett JÄVLA jota antar jag. Och sen ska jag bara ut och ta mig ett bloss, och så in och titta på det sista avsnitten, sen blir det att krypa till kojs och glutta på film tills klockan blir 21.00 för då är det greys anatomy!  JAG ÄR LEEEEEEEEDIG IMORGON! Fy fan så jävla skönt, så jag ska sova riiiiiiiiiktigt länge hade jag tänk mig ^^, HÖH

Aja, later dudes!

Over 'n Out ~

Schleten!

Tjena hejsan!
Jobbet idag gick kalas! Eller ja, vart lite sur över att ingen berättat att jag igentligen skulle ha börjat vid 3 istället. Så fick sitta och glo på tv i 2 timmar med en som är hemma från jobbet varannan dag. Men men, gick bra ändå.
En utav dom multihandikappade skrattade idag, inte ofta dom gör det har jag hört, så det var lite roligt! Eller ja HAHA vad fan ska man säga xD Såå ja! Tänkte se mig ett avsnitt av OTH sen krypa till kojs faktiskt! Tidig jävla morgon imorgon! -.- 06.30 BARRE! Så ptja. G O D N A T T !

Over 'n Out ~

J O B B

Godmorgon godmorgon! Eller eftermiddag, whatever, vem bryr sig ändå.
Precis kollat klart på 2 avsnitt av OTH, så nu ska jag gå och skala nötterna och sen bege mig iväg till jobbet, slutar 22.00 ikväll. Sen är det bara raka vägen i säng, för börjar 06.30 imorgon. Tjoflöjt!

Over 'n Out ~



Broken soul


G O D N A T T

Jajemänsan! Klockan är på tok för mycket för min skönhetssömn ^^, haha
kollat på 4 avsnitt till! DET GÅR JU INTE ATT SLUTA! :|
Meen, nu blir det sängen och jobb imorgon vid kl13.00!

Over 'n Out ~




T
änk vad underbart det skulle vara att känna att det man gör uppskattas Någon gång ^
Att känna att man betyder något för någon, att känna att det ALLTID finns någon där vid ens sida

ENJOY!

Bilder sen i söndags!

Skäggiga damen!


Lödder monster!


som sagt, agera lektant fick man göra! dom tyckte det var askul när jag blåste bort löddret från deras händer ^^,

Powernap

Yesbox, tog mig ju som sagt en väääääääldigt lång powernap förut 8-) hah x) Somnade väl runt halv 5 och väcktes av mamma när hon kom in vid kvart i 9 och skulle stänga av min dator ^^, hah
såååå , nu lär jag väl inte kunna somna på några timmar x)
Sååå, då kan jag ju sitta och titta på OTH! HÖH

Later dudes!

Over 'n Out ~

Speedo days!

Hejsan hoppsan! Inte skrivit på några dagar ^^, eller ja en dag kanske rättare sagt men ändå x)
Som sagt i lördags vaknade jag ganska så sent, det var skönt, sen runt 8 eller typ halv 9, whatever så kom Vibbe, till mig. Och det bestämdes att jag skulle följa med henne till sina små pluttar till kusiner på söndagen, så jag sleepade över hos henne. Vi gick till skotten och köpte julmust o chips o diversesaker till kvällen ^^, hah Sen gick vi hem till henne och kollade på fikm och hade det allmänt myyyyys! Somnade runt 12.halv 1. Inte för att jag förstår att jag ens kunde somna så tidigt, men trött var jag iallfall kunde jag lova. sen dagen efter på söndagen så ringde klockan vid halv 11, och då var jag FORTFARANDE TRÖTT! Alltså jag förstår inte, det måste vara något seriöst fel på mig. Är trött typ HELA tiden. Eller iallfall när jag inte har något att göra. Sen var det bara att traska till bussen vid halv 1 för att åka till de små liven. Kom dit runt 1, och från klockan 1 till ungefär 7 halv 8 så hade det varit FULL RULLE! Det hade hunnits med:
  • Åka buss runt halva stan för att komma ner till stan
  • Sitta på Donken i typ 2 timmar
  • Gick med Linda hem till henne och Niklas för att busa och hälsa på misse
  • Gå hem i regnet till dom små pluttarna
  • Bada, och leka med skum! (fick väl ställa upp och vara lektant, så hela jag var full med skum sen)
  • Föna och borsta håret medans det drack välling
  • Och sist men inte minst, somna i mammas och pappas säng!
Ja just det! Och hörs sen! hah x)

Och idag, sååå har jag varit i skolan, fick skjuss av mamma imorse, för jag tyckte det var så SATANS jävla kallt ute, så jag tog fram mina rådjursögon och frågade snällt! ^^, haha
Sen kom hon och hämta mig vid 10 i 11 ungefär. Sen åkte vi hem, mamma var tvungen att fixa sig, sen åkte vi iväg till ÖB och till ett annat ställe som är liiiiiiite hemmligt för en viss liten loppa som fyller år snart. Och där kirrade jag världens bästa grejer, jag och mamma höll på att dö inne i den affärn, vi asgarvade så att vi tjöt! Folk trodde väl inte att vi var riktigt kloka! HAHA x)
Sen åkte vi hem, och här sitter jag än, har precis käkat lite mat. Har kollat på OTH sen vi kom hem. Säsong 3 har kommit ut nu! Sååå, nu vet ni vart ni hittar mig! HAHA ^^,
Börjar bli vansinnigt trött, kanske man skulle ta sig en powernap? Börjar ju faktiskt inte förrens vid 13.00 imorgon!


aja, later dudes!

Over 'n Out ~

Meep meep!

Tjena hejsan! Kan säga så här att jag typ sovit bort hela dagen, Vaknade runt 20 i 4 . Var ganska så jävla skönt att få sova ut och sova i ca 11 timmar! ^^, HAH Det behövdes kan jag lova!
och jag vaknade på ett sånt jävla partyhumör så det finns inte! Meeen, allt jävla folk i västervik suger, så ingen slår väl till med fäääääst antar jag. När man väl har någe att dricka, då skiter sig allt, o sen när man inte har något att dricka, ja då ska det vara fest varje dag! Okej, kanske inte varje dag, men nästan! ^^, hah
Såå, blir väl en hemma kväll hos Vibbe ikväll igen antar jag, om hon nu svarar på mitt sms någon gång. Det återstår väl att se. Men aja

Later dudes!

Over 'n Out ~

Möjs!

Mjaaa, åkte till Vibbe runt 10 typ, vart chillerill hela kvällen, myyyyyyys! Kom hem runt 2 tyyyyyyyyp. Har förbaskat tråkigt, tråkiga människor inne på msn o ingen jävel är social. Iofs kan kanske bero på att klocka snart är 4, men ändååå! Får väl vänta tills klockan slår 04.20 så att jag kan kolla på CIS! ;D EHE
Imorrn vettifan vad som händer, eller jo morsan tjatar om att jag måste med till sjukhuset, för ALLA andra har varit och hälsat på min gammel mormor, och jag är den ENDA som inte varit där. Ska jag vara riktigt ärlig så skiter jag faktiskt i det. Dom bryr sig väl aldrig om mig, bryr sig inte ett skit om vad jag önskar mig i present när jag fyller år eller i julklapp, ringer inte som alla andra, så va fan ska jag bry mig om dom för då? -.-' Jävla idioter hela högen för fan.

Aja, later dudes!

Over 'n Out ~

Trrrrrrrrrråk -.-

Jaha du, världens tråkigaste fredag EVER! Händer ju absolut INTE ETT JÄVLA SKIT i den här jävla stan. Och alla är fan sjukt jävla tråkiga o ingen vill partaja heller, eller ja jo det är gymnasiefest, men HAH nej du tack, det är så jävla patetiskt så det finns ju inte. Hade lika gärna kunnat jobba i helgen känns det som. Men icke, blir o jobba nästa helg istället.
Så får la sitta här och ruttna bort  i helgen. bläsh.

Over 'n Out ~

Rusk

Halloj! DET ÄR RUSKIGT OCH REGNIT UTE! Jag HATAR rusk och regn! Fy fan säger jag bara.
Kirrade till lite grejer igår, så nu är verkligen ALLT perfekt till en viss liten dam fyller.
Idag gick jag upp vid kvart i 11, det var skönt kan jag lova. Sen Prov i körskortsteori, HAR INTE ENS ÖPPNAT boken, inte Erica heller för den delen, så vi high five:ade på ett stort fett jävla IG. Men det återstår väl att se antar jag. EHE
Sen på efter att vi satt i typ 10 min så fick vi sluta, men vi gick och käkade istället, sen hade vi engelska, såg på någon jävla film i miniaulan, skönt som fan.
Sen cykla hem i REGNET! -.-' Nyss käkat, väntar på att åka till apoteket för att hämta ut mera meduciner te ma, o nån jävla salva som skulle vara braig. Kan säga att jag är ÖVERLYCKLIG att jag inte tappat mitt hår än :| Cellgifterna kan ta sig någon stans!! Men men, som sagt inte märkt av att jag tappat något hår än så länge ^^, HÖH
Stör ihjäl mig på att jag är fattigare än en kyrkrotta! Expation av  Wrath of the Linch king kom ju natten till i torsdags, och jaaa ha rman inga pengar så har man inget wrath of the Linch king antar jag ^^, haha
Fast, är nog värt att vänta, Adde sa att han fick STÅ I KÖ i 50 jävla minuter för att komma in på servern med sin nya gubbe, HAH så gör nog inget att jag inte har det ^^, haha
Nej, nu orkar jag inte mer.

Over 'n Out ~


 

Sur citron.

Jag är så sur, bara fick en sån där sur känsla när jag kom hem från jobbet kännes inte för ett enda piss, och allt känns bara förjävligt och helt jävla ensamt. Precis ALLT..... Det är mycket som bara ligger och gnager i skallen som jag inte riktigt orkar ta itu med..... Inte just nu som det känns som. Fy fan va skönt det skulle vara att gå i ide över vintern och inte behöva bry sig om NÅGON ELLER NÅGOT! För jag förstår inte varför jag ska bry mig om folk som inte bryr sig om mig? Lite onödigt att ödlsa energi och tid på sånt jävla skit. Men men. Får väl gå och gräva ner mig och låtsas att jag går i ide eller nått..

Over 'n Out ~

Frallan Deluxe ~

Hallå hejsan!
Igår när jag kom till Vibbe så spelade vi lite tvspel, var något som typ tekken 3, det vart lite segt i slutet så vi sket i det.
Så plattade Vibbe sitt hår, så tvingade jag henne till att platta mitt med, sen fick Vibbe för sig att hon skulle bli en hård hårdrockare! OCH SEN så fick jag för mig av NÅGON KONSTIG JÄVLA anledning att jag skulle klippa raklugg!!!!!!!!!!!!!! ÅH HERREGUD SÄGER JAG BARA! Jag ser ut som en fucking jävla FRALLA för fan! -.-' Meeeen vilken tur att håret växer ut ,så jag får väl vänja mig vid min fralla på huvudet. Kom hem runt efter 12 någon gång inatt, jag var fett trött så somnade på 3 röda utan att hinna ringa till min älskling, men får la hoppas han överlever, fick dock ett sms inatt vid typ halv 3 "har du somnat älskling" NEHE, tror du det? x)
Meeen, nu börjar det bli lite brådis, måste ta på mig o borsta nötterna och hela fadderullan innan jag börjar! om typ 25 minuter! ;O

ENJOY SÄGER JAG BARA!!!!

 
SEN VART JAG EN FRALLA! ;O






VIBBE KAN SIN SAK!

OVER 'N OUT! 

Planerar frasse!

Hej hallå!
Idag har det gått sketa bra, tog för mig riktigt mycket, och verkligen visade mina framfötter :D
Har inte varit så mycket idag, ganska lugnt när man är med dom multihandikappade, förutom imorse när han den ena fick epeleptiska kramper och shit. Det var läskigt, men gick över på ca 5minuter. Så det var skönt.
Vattnat blommorna har jag gjort med idag ^^, haha
Sen har jag inte gjort så mycket, eller jo tittade på hem till gården i 1 timma med min handledare också x) Mycket ansträngade praktik jag har må jag lova! haha
Ringde en hemlig person när jag kom hem. (En viss liten dam som fyller 20 om 17 dagar så, lite hemligheter blir det ^^)
Sen ringde jag Vibbe, sen åt jag o nu sitter jag här ^^, HÖH
Ska väl pallra mig iväg till henne nu när jag skrivit klart, ska planera hennes 20 årsdag tillsammans!
KOMMER BLI SKETA NAJS HELA BALETTEN!
Och nu tjatar hon på mig att jag ska komma för vi ska tydligen spela tvspel ^^, haha

Aja, later dudes!

Over 'n Out ~

Regn för helvete!

Tjena hejsan!
Gick upp med tuppen imorse nästan kändes det som, tuppar kanske inte går upp vid 10? Vad vet jag, kanske någon som inte är en morgontupp ^^, haha
Gick och köpte nybakt bröd och juice, sen tog jag cykeln bort till Vibbe i REGNET! Letade efter nyckeln i trappen, gick in o gjorde iordning frulle på sängen till henne! Sen vart det massa mys i sänge o chill framför datorn, kolla lite priser till London! JAG VILL ÅKA NUUU! Men lär väl inte komma iväg antar jag, sjukt billigt, men jag är fattig som en kyrkråtta ffs!
Aja, nog om det! Sen runt halv 3 åkte jag hem o hämtade lite grejer o sen till jobbet!
På jobbet har det varit sjukt lugnt, städade med en av de boende och så. Mest kaffedrickande idag ^^, haha
Fick sms av mamma när jag var på jobbet btw, om att gammel mormors ben är avkapat nu också.. Dom hade tydligen tagit benet från knäskålen eller något, fattade typ ingenting. Så blir väl att åka upp dit efter jobbet imorgon antar jag.
Btw,DET HAR REGNAT HELA DAGJÄVELN! Regnade SKIT mycket när jag cyklade hem från Vibbe, var dingsur när jag kom hem, det rann från håret o.Ô
Fick även ½ timmes sovmorgon imorgon! Det tackar och bockar vi för!


Ser det inte smaskigt ut? :D

Taaack världens bästa bästis för mysig morgon/förmiddag!

Over 'n Out 

Sjukhus.

Hejsanhoppsan, var visst ett tag sen jag skrev sen sist, 4 dagar närmare bestämt. Varken haft tid eller ork ;D
Tidiga mornar och sena kvällar på jobbet... Sååå jag är wätt så jävla shleten!
Idag vart det ialf skola från 08.20 till 10.50. Inviduellaval, suger kuk så jävla hårt så de finns inte....
Men jaja, 11.10 vart det sjukhuset och träffa doktor, efter det så åkte jag hem.
Suttit nu och klurat på en viss liten människas FÖDELSEDAGS PRESENT som jag blir galen på!
Men men, får hoppas på att det löser sig ^^,
Snart blir det att laga mat, åka och handla, sen åka till apoteket och sen till sjukhuset, för gammelmormor ligger inne, hon kanske måste amputera ena sitt ben! :| Fan va läskig o bara förlora en kroppsdel bara så där :S
men men

later dudes!

Over 'n Out ~


OBAMA!



HAHAHA, ja som sagt, någon var väl tvungen att säga det! HAHAH, okej min humor är låg idag! Gick upp vid 06.10 och 06.30 var jag på jobbet! så jag får ha låg humor idag! HAHA

Dagen idag har gått snabbt, när vi kom dit så var det frukost och snack med nattpersonalen om hur natten har varit och så. Sen lite senare så tog vi upp ena killen och duschade, sen den andra multihandikappe. Sen vart det frukost för ena, eftersom den andra från sond, för hon har problem med magmunnen. Sen efter det så  gick  vi till sinnenashus, var vita rummet idag, as mysigt rum med massa sackosäckar, massa "gardiner" eller vad man nu fan ska kalla det, discokula och en massa olika lysen. Och sen en massa lugn musik, min handledare sa att jag skulle sätta mig i en sackosäck och sova ifall jag ville det, så vart 1 timmas sömn där! HAHA, skönt som attans! sen gick vi hem, få var det dags för lite lunch, sen gick vi och la dom. Sen runt 2 var det lunch för den ena, och jag fick mata. Det var lite läskigt, för man är typ tvugen att trycka in skeden i munnen på honom eftersom att han inte kan öppna munnen själv. ^^, och så precis när jag skulle sätta mig och mata så höll han på med dumheter ^^, Han har epelepsi, så han framkallar sina egna kramper, och ja naturligtvis när jag skulle göra ett försökt, men det lugnade ner sig sen. Det var ju inte det lättaste precis, han såg ut som en 2 åring som ätit själv runt munnen ^^, HAHA gick väl så där x)
Sen vid 14.30 fick jag gå hem för att jag inte hade tagit någon rast!
så nu har jag precis käkat, ska "smälta" maten o sen åka till Vibbe! Hon ville baka, så man får väl ställa upp för laget va!

Later dudes!

Over 'n Out ~

Överlevad.

HOHO, första praktikdagen har varit kanon! Inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. (psykiskt)
Är inte riktigt 100% med sånna där människor, men det har gått ganska så bra idag, värre kommer det att bli imorgon, då jag ska vara med dom multihandikappade personerna, det är bara 2 stycker som är multihandikappade på det boendet jag är på. Så det känns ju skönt. Men det är väl mest dom jag är "rädd" för. Vet inte riktigt vad det är som gör mig så "osäker" och så, går liksom inte att sätta fingret på att JUST DET HÄR är det. Det bara känns konstigt o känns obehagligt :S
Men men, får väl försöka överleva morgon dagen så gott det går!
Har precis kirrat klart Vibbes födelsedags present, så är väl dags att ta tag i den!
Får fixa det imorgon!
Nej, nu blir det sängen! Är sketa trött och jag ska upp om 7 timmar! Börjar 06.30 imorgon till 15.00!
HALELUJA! Kommer vara pretty jävla trött imorgon kan jag lova er!
aja, G O D N A T T !
BTW! Jag och malin har skaffat oss en egen kanal på irc! #chillivippen @ q-net! JOINA FFS!

Later dudes!

Over 'n Out ~

Praktik.

Vaknade vid kvart i 12, skulle igentligen gått upp vid 11 men hade visst inte ställt klockan inatt ^^, haha
Fan va skönt det var att få sova ut imorse, visserligen skulle jag ha velat sova längre, men kände att jag var tvungen att duscha innan jag skulle iväg till min praktikplats för min första dag på 6 helt as sköna veckor! Fy fan va underbart med praktik, istället för skola! Meen dock så ska jag jobba med utvecklingsstörda, det är väl inte lika lattjo antar jag. Hade hellre varit på ett dagis, men nej inte i 3:an för då jobbar vi med en kurs som heter "människor i behov av stöd" och då måste vi praktisera inom den skiten. Har haft fruktansvärt ont i magen enda sen jag vaknade, så får väl se hur det går. Börjar nu vid 15.00 till 21.00 ikväll. Får väl se om jag har överlevt eftermiddagen/kvällen ^^, haha
Nej nu måste jag gå och göra mig iordning, ska gå till perukiosken och köpa snus först innan jag går dit, tar typ 5 minuter att gå till praktiplatsen från mig ^^, haha

Later dudes!

Over 'n Out ~

Bästa dagen på länge

Började med skolan 8-) HAHA, ringde och väckte Vibbe vid 08.15 och såg till att hon hoppade ur sängen och direkt i duschen, sen hade jag körkortsteori med Erica, sen skulle vi ha Engelska B men den jävla lektionen var så jävla inställd, så vi stack och åt istället, sen kom Vibbe med bussen ,så jag och Erica hoppade på den för vi skulle ner till stan och Erica skulle till åhléns och köpa en mössa, sa adjö vid västerport, sen gick jag och Vibbe på benvärmarjakt åt henne ^^, haha
Så det slutade med 3 benvärmare och 1 t-tröja ^^, haha
Sen bjussade bästa bäsist på china buffé! SÅ JÄVLA GÖTT! Satt verkligen fint i kistan!
Sen åkte vi hem till henne med kvart i 1 bussen, så har spenderat hela dagen hos älskade bästa vän! ;*
Lirat lite singstar, kollat på film, fått skrattattacker X1249023494500000 gånger, käkat pizza, druckit cola och bara varit!
Världens bästa dag på länge kan jag lova!

FÅR INTE GLÖMMA VÄRLDENS BÄSTA DEXTER! 8-) hahahhahaha tror jag vråler ihjäl ma!

En bild säger mer än TUSEN ord .

K Ä R L E K på bilden


Får väl bjuda lite på sig själv antar jag 8-) HAHA



Jag ÄLSKAR dig mer än livet! <3

Vibbe.

NÄMEN! :O Ny design ;o HAHA Vibbe har kirrat en ny design te ma :D
Sketa snyggt ju! MAN TACKAR OCH BOCKAR! :D:D:D <3 ;*

Jahopp, ska snart åka iväg till skolan, åka biiiiil med pappa! För Vibbe kommer till skolan, slutar runt 10.40 sen drar vi ner på staun och fiiiiikar! Och eftersom att Vibbe är världens bästa och mina pengar är slut ( -.- ) så sa hon att hon bjussar!
Jaha nehe. Näe..

Later dudes!

Over ´n Out ~

. . . . . .

Livet kan ta sig någon jävla stan. . . . -.-'

RSS 2.0