The way you make me feel.

Jag är så jävla ledsen i ögat. Jobbade sista dagen på mitt dagis idag, och nu har alla barnen slutat. Det var så jävla tråkigt att se dom gå hem. haha, men fick en massa presenter!

Såå JÄÄÄÄÄVLA förbannad jag blev inatt. Blev väckt imorse vid halv 5 av att Adam ringer, blir vansinnig och slänger på luren. Då bankar han för fulla muggar på min dörr, i säkert en halv timma. Inte fattade han när jag smällde igen dörren i nyllet på honom heller. så gick jag ut och skrek på honom. Massa fula ord. 8) haha

Så skickade han sms o bad om ursäkt, och de första jag fick när jag kom innanför dörren var en stor kram. haha Jävla söt.

Skulle gått på bio idag, men icke sa nicke. ska försöka gå på Eclipse när jag är i Sveriget i helgen, men vi får väl se hur det blir med den saken. :D
Så, jag åker till Sthlm imorgon och är framme på Fredag. Jag liker det!


Fett uttråkad är jag också.

Ska åka och kika in mitt nya jobb imorgon. Det ska bli spännande, sjukt nervös är jag också. Inte okej.



Du kan fly, jag är fast! Du lämnar allt när jag behöver dig dom mest. Förlåt


Jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu.

Uffa mig. Ta mig tillbaka till Öland säger jag bara.
Det var galet underbart må jag säga!

Bränt sönder mina läppar, feta stora gula blåsor. Ser mumma ut! Nån som vill ha en köss?! 5 kronor!
Min röst är borta, någon har stulit mitt leg och mitt norska bankomatkort. Moget liksom. Fattar inte folk att man spärrar det direkt eller? Idiotas! Många tusen kronor fattigare, ligger efter med sömnen något så sjukt mycket men lik förbannad så är jag sjukt snygg i håret, så det vad spelar det för någon roll?

Klockan ringde 9 imorse, då hade jag sovit från typ 12 igår kväll. Men lik förbannat var jag mongotrött och snoozade 2 ggr. så nu har jag nästan packat alla kläder o all mat, det här kommer INTE bli roligt att dra runt på direkt. Men men, bara 1 byte som tur är. I Gbg, i hate gbg. Fråg ma inte varför, det bara är så. Vet nog knappt själv heller. Men va gör det?


Grannfan kom ner igår kväll med kisen, så JÄVLA söt att jag dog. Ville packe ner han i min väske, men fick ja fan inte. ;<

Nehe, gå o sminka sig o platta håret, är ju trots allt bara 1 timma och 20 minuter kvar tills mommo och moffa kommer och hämtar mig för att köra ner mig till stationen där min bussjävel väntar.
Mamma o pappa är inte ens hemma, känns sjukt wierd att packa utan morsan, känns som om att jag kommer glömma mer än hälften. Men men, är åter i viken om lite mindre än 3 veckor,så det känns bra! 

                                                                                                                                          Wind of change


You can´t leave me.

HEJSAN HOPPSAN I DE BLÅ!
Fy fan vilka awesum dagar jag haft på öland, jag ville verkligen INTE åka hem idag. Men ack så tvungen jag var!

10 imosre gick min buss, var inte allt för pigg!

somnade HELT ovetandes och vaknade till när det blev blött mellan mina bröst. Då hade jag dregglat! HAHA Mysigt värre!

Precis ätit upp mormors potatisgratäng och min morbrors grillade kött sen igår, det satt verkligen FINT i kistan!

ska ta mig en blås och sen skutta in i duschen för att senare bege mig till min moster o mina kusiner.

sååå, vi hörs sen igen!

Heipa


hejje!

Sjukt stressad!

kom till Sverige igår efter en 13 timmars resa, direkt efter var det bara att klättra upp i frisör stolen och klippe te sa och färga lite.

blev även fika med Lotta vid kanalen, blev FETT me myggbiten. Vanisnnig.

nu snart kommer Lotta och hämtar mig, blir roadtripp till Öland! För lite midsommar firande.

hörs på lörrrrrrrrdag!






ÅM NÅM!

Nu måste jag dra o fixa mig! Tjolahopp!  Trevlig midsommar!

Heeeeeeest

Måndag.... I eftermiddags på jobbet så kändes det som om att jag hade jobbat en halv vecka ungefär.
Jag är så trött på att jobba så det är sjukligt! ;<

Tur jag drar hem till viken imorgon! Har ännu inte "hunnit" packa! Fick för mig om att umgås med Malin var myyyyycket med viktigare!

Så vi har valsat runt inne på Oslo C ett litet tag, setat ute på altanen och rökt vatten pipa och druckit iskall öl.
Väääääldigt mycket bättre än att packa 8)

nu sitter jag på hennes lilla bloggdator, sjukt liten. Varenda mening jag skriver blir typ fel, jävla tjockisfingrar som ska ta upp hela tangentbordet. haha

Såg nu att klcokan var mycket, måste fan hem snart och tvätta en maskin tvätt så den är torr tillls imorgon då jag verkligen MÅÅÅSTE packa. ;<

ÅÅÅH, vet ni !? Åt riktiga Jelly beans igår! Popcorn med smörsmak, grillad marsmallows (Malin klappade preciis mig på min tutt, WTF!?), tuggimmismak, tuttifrutti, blåbär, lakrits. alltså, JAG VAR IN HEAVEN när jag åt de där  stackars små bönorna! Dom ska få bli mina små resekåååmpisar imorgon när jag ska åka buss i fucking jävla 13 timmar. Ser jag verkligen inte fram emot. -.-'

Nej, nu ska jag titta på resa hem till Osloland och sen lämna tillbaka datorn te Mallan brallan.


Det fattas bara.

halv 5 på morgonen, jag är inte trött och det är ljust ute. 
Jag älskar´t! Det är verkligen det bästa med sommaren!

Det får mig att tänka på förra sommaren, när jag bodde i sthlm hos Sussi.
Då sov jag knappa 3-4 timmar på hela dygnet, mellan 7 på morgonen till typ 10. Om jag ens sov något allt vissa dagar.


Meeen som vanligt så äre något som irriterar mig. Fan vad jag älskar det här.

Love is the way.

Skepp och hoy!

Jag är fett uttråkad. Inga roliga är hemma heller. Fast iofs vilka äre som är roliga som bor kvar här av de gamla folket? Inte en enda. Jag är lite bitter ikväll. Eller ja, varit hela dagen enda sen jag vaknade.

Jag vill bara ha tisdag kväll så att jag kan få åka hem någon jävla gång. Träffa min lottis och göra öland osäker, sova i tält, äta jordgubbar tills ja kräks, dricka alkohol tills jag inte vet vad jag heter, prata i telefonen non stop tills jag tappar rösten, åka bil tills bensinen tar slut, bli stammis på systemet så det nästan blir alkis varning på mig, röka sönder mig utan att ha ångest över att ett paket kostar 100 svenska kronor och mycket mer. 2 dagar ago dock. Likes ikke!

jag städade faktiskt mitt rum, men sängen är överfull med kläder,galgar en pall, dator och en massa onödiga saker jag inte vet vart jag ska göra av dem. Slänger jag ner skiten på golvet så sere ju inte ut som att jag städat, och då kommer foffe inte tro att jag städat, och då förlorar jag. Vilket INTE får skje! ;<

Kommer kännas sjukt jävla tomt när foffe kommer och hämtar sina grejer imorgon.
Då kommer han försvinna på riktigt. Auff, glömmer aldrig när han gick den där gången. Uffa mig.

Allvarligt, det här har nog varit den mest tråkigaste lördagen på väääääääääldigt länge.

Tittat på film hela eftermiddagen typ, det är väl vad som ska förgylla min natt också tills Teddan kommer hem så jag kan ge honom hans dator. haha

Time is money.

Alltså va är grejen med att vakna kvart över 9 på en lördag av alla dagar!?

Allvarligt talat.. haha Och det första jag ser när jag kliver upp är två jävla fyllesvin som ligger i soffan, Arne och Kriffe alltså.. haha vilket radar par! Dom var så söta så! Arne var iofs vaken när jag klev upp, han är bra jävla söt när han är nyvaken. I miss that face!

Som tur var blev kriffe inringd på jobb vid halv 10, så då kan jag städa mitt rum! haha

Btw, jag MÅSTE städa mitt rum idag. För jag och Kriffe slog vad innan han drog på jobb om att jag inte skulle städa, utan gå och lägga mig igen och skita i att städa som jag gjort nu i 2 hela jävla fucking veckor. Så bara för det så MÅSTE jag städa tills imorgon. För då kommer han och ska hämta alla sina grejer. Fuck a fuck också. ;<

Och jag vet i fan vad fylleFrida höll på med inatt, bankade och sparkade på min dörr. Jag vaknade, men jag pallade inte bry mig. Vansinnig blev jag iallfall kommer jag ihåg. HAHA Skyllde på Kiffe gjorde jag också, till svar tillbaka fick jag "väcker inte dig på det sättet, de vet du" HAHA Som om att jag skulle tro på den liksom.

Blir iallafall inflyttningsfest hos arne och kriffe den 16 nästa månad, så får åka hem en dag senare än vad det är tänk. men men, det blir nog braigt! :D

Ja är så JÄVLA hungrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känns typ som om att magen vänder sig ut och in snart. Men jag har fan inget att äta. Och inte fan orkar jag pallra mig ner till affärn heller. SEr ut som skit gör jag också, och inte orkar jag fixa mig. Så jag får väl svälta lite till. Ialfall tills jag städat mitt rum, som lär ta hela jävla fucking dagen, för jag ska tvätta också. GAAH, ge mig styrka någon!

Najs väder äre ute också. jävla skit.

Nehe, titta klart på Bella & Tyra show och sen ta tag i svin stian kanske. Möhö

Just like a waving flag ^

vi stänger in oss.

Fan, det gör ont i hela mig.

Craz shit

Allvarligt talat.. Folk tittade på mig som om att jag vore dum i huvudet när jag sa att jag inte visste något om de där jävla piraterna där borta vart dom nu än befinner sig, och frågar om jag aldrig läser nyheterna.

Svar nej, varför ska jag gå in på aftonbladet egentligen för? Det står ju bara en massa skit.
För en gångsskull så gick jag in nyss, va fan ståre om där då, jo jävla bröllopet, kunde jag väl inte skita mindre i?

"hon vill inte ha sex längre"
"Möblera på internet"
"så dyr blir din färskpotatis"

Och en jävla groda som upprör USA, seriöst. Jag kunde verkligen inte bry mig mindre om dessa jävla ting. Va är folks problem? Vem vill sitta och läsa sånt skit? Måste vara någon hjärndöd liten stackare eller något.

Nu kommer snart malin, så nu måste jag röra på mig. Lämna dess två varma sängar. Uffa mig.

Spring aldrig aldrig bort från mig.

Här ligger i både fridas och aidas säng (tur dom är ihop dragna) och ligger och luktar äckligt och tycker synd om mig själv. Okej, luktar äckligt var väl att ta i kanske, men sån där sol coccos olja iallfall! Luktar inte speciellt gott efter att man solat med den, men annars luktar den ju så gott att amn skulle kunna ta sig en zipp eller två.

Ligger och väntar på att Malin ska börja löpa mot bussen. Men hon är segis idag! Hon ska köra bussen till Swiiiden vid 11 ikväll, och eftersom att jag är en rastlös liten själ sååå skulle hon komma hit och döda de sista timmarna med mig! :D

När jag kom hem från jobbet så mötte jag upp henne här på brugata, så gick vi och  handlade tillsammans. Det var kosligt!

Förstår inte vad det är med mig idag, inte hungrig alls för fem öre. Gjorde värsta rullen med nambröd o massa skit i förut, men tog 2 tuggor och så fick jag kasta skiten för jag fick verkligen inte ner något :S


Idag har det varit förbannat jävla varmt, och så har det inte blåst någonting idag heller, och inte finns det någon skugga heller. Så vi har badat hela dagen lång typ.

Plockade förresten sommranes första smultron igår!! Dom var sjuuuuuukt goda. Bjöd inte barnen heller så glupsk som man är(eller va säger du malin? ;>), så fick ihop hela två långa sånna där strån med smultron! haha
Och rabarber åt jag häromdagen också, med en jävla massa socker på!

Jag är bitter över att mina föräldrar inte kommer vara hemma när jag är hemma, jag som sett fram emot pappas maaaaat nu när jag varit så där duktig med min soppa!

Min gammelmorfar fyllde år igår också kom jag på, hela 90 år.

Och på tal om släkt, så måste jag ringa till farmor och tjata lite på henne.. bah


Livet är fan inte rättvist någon jävla stans ^

just be mine.

Hej hallå eller?!

Fy fan vilket jeeeevla väder det varit idag! :D LIKES på högnivå :D

sitter här med min skål med soppa, fast med kylling i idag, förbannat må jag säga. Sitter på Adams dator. Sneeela hest er han.

vi har badat idag, eller ja inte jag men mina små barn! Ställde rutchkanan(stavning!?) i poolen, så åkte dom ner i vatten, de tyckte dom var göy! :D haha

Jag är trött, men jag måste städa och tvätta innan jag ska dra hem på Tisdag. Jag orkar verkligen inte. Ge mig ett liv. eller vänta, det är kanske det här som är ett liv?! Ja, jag vet då fan inte. Fett sugen på vattenpipa och en iskall öl vet jag iallfall.

Fan, nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga. sitter alltid på jobbet och tänker ut vad jag ska skriva om, de grejerna jag är bitter över, men sen när jag väl kommer hem och ska skriva skiten, ja då äre försvunnet från mitt huvud, så de grejerna var fan tydligen inte viktigt eftersom att jag glömt bort dom..

fick mera lön idag! KATJIIIING! lite mer än 12 tusen rätt in! Men nu har jag betalat min hyra eftersom att jag inte är hemma när den ska betalas o sen har jag varit och betalat skulden till min far. UFFA! Bara 6 tusen kvar. Det tycker vi inte alls om.. Men men, pengarna kommer bara rulla in nu, har 2 löner till som ska in. haha

Fan, den här månaden fick jag reda på att jag tjänat lite mer än 21 tusen FÖRE skatt, o så lite mer än 15 efter.
Det suger att skatta...... -.-'

Meeen, nu står Aaaudam bakom mig och skriker på sin breda jävla skånska att han behöver sin dator. Så länge varade den här glädjen, kan väl glädja mig åt att jag har knäckebröd hemma nu som jag suktat efter hela dagen!
för glädjen tar slut nu igen när jag vet vad som väntar mig efter att jag ätit upp.. MITT RUM! UFFA mig


Tell me its over!

JAG VILL SKJUTA MIG SJÄLV I HUVUDET!


Mina pengar är borta, och jag vet allvarligt talt INTE vart dom är.

Och nu hinner jag inte berätta mer för nu skriker frida på mig den jävla wannabe blatten "Aäe fan nu måste jag gitta"

Jaja, Karin kommer snart ändå. Fan va jag är lyckig.

Umgåtts med malin idag också, det var kjempe göy. Jag liker o spendera tid sammen med henne.

Nu äre brott, nu står hon och trampar här och tror hon är något..

Välkommen till Verkligheten

Haha, ja. Nu är jag nog näst in till helt jävla pank typ.... 8) nää, inte riktigt. Men kunde ha varit det! haha

Sitter på Fridas dator nu. Känner mig lite som en datorslampa. Meeen atteh, vad gör man inte när ens egna jävla fittdator är trasig? Jag blir så jävla förbannad att jag skulle nästan kunna slänga ut fittlaptopen genom mitt hemska fönster så att alla jävla junkies kan ta den o köpa knark för datorn.... Helvete..

Shoppat en jävla massa idag ;< Fan inte okej. haha men, vad ska jag med så här mycket pengar till egentligen? 8)
Köpt sån där solcocos olja, så nu när solen skiner på jobbet ska jag grillas! WÖHÖ haha

Men nu har jag inte tid mer, måste skutta in i duschen o duscha o sen fixa mig, för att senare dra till Malin, där det vankas fotboll, öldrickande och vattenpipa = tjejkväll. Det likes! Även att det regnar så focking jävla mycket att man bara vill ta sitt liv så kommer det säkert bli kjempe grejt! Ska ha på mig mina nya clothes today!

Nej, öppna en öl och skutta in i duschen, går ju inte att bryta traditionerna! haha

Förresten så låg jag och Malin i henens soffa igår och asgarvade åt hipp hipp, jag ÄLSKAR verkligen hipp hipp, så jävla klockrena att man typ dör av skratt. Sen blev det altanen och vattenpipa under regnet! Fy fan va mysigt det var!

Men nu, öl o dusch!

So fucking bad.

Godmorgon godmorgon! Jag håller på att kissa ner mig, så fruuuuuuuuuuktansvärt JÄVLA kissnödig.
Men jag vaknade av att Malin duschar.  Så jag kommer inte in på dass. -.- Och så har jag inte så långa ben att jag kan pissa i vasken heller ;<

men nu är hon klar!

Nu ska jag kiiiiiiiiiiissa!

Det regnade hela jävla fittdagen igår, det blev myskväll med film hemma hos malin.

KISSA!

- I Don't Believe You.

Skepp och hoy!

Min dator är trasig och jag vill bara gråta.
Hela mitt fucking liv är på den där datorn och självklart så är det hårddisksfittan som det är fel på.
Ska lämna in fittdatorn när jag kommer hem, och förhoppningsvis så kan dom rädda ALLT. Jag hoppas och beeeeeeeeeer på mina bara knän att det går. Annars kommer jag börja gråta blod. ;<
Hinner ju dock inte få med mig dator helvetet hem tillbaka hit till oslo, med tanke på vilken vecka det är jag kommer hem. -.-'


SÅÅÅ, LOTTA! Läser du det här så har jag inte gått under, utan min dator är bara trasig! Så du inte undrar vart jag  är någon stans. haha 8)

sitter just nu på Aidas datorn. Hon är på joppet tror jag.
Jag är röksugen, måste duscha och törstig. Vilka ilandsproblem.
FETT Rastlös är jag också, så funderar på om jag ska gå ut och röka, dricka något, ta mig en dusch och sen krypa ner i min säng och dra täcket över huvudet och dö lite eller något. Det tyckte jag lät som en plan!

Frida ska snart gå och möta Transa. Vad fan ska jag göra med mitt liv?

Nu tvingar Frida mig att dra, för att hon ska lefta the building.

Jag typ dör av värmen snart också. uffa mig.

Hörs när vi hörs igen!


Haaaaaaaaaaaaaade

Gamla dagar.



Sopp partner in crime! Imorrn gäller det baby!

strugling.

HEJ HALLÅ! Nu har jag "några" hundralappar fattigare än tidigare. BUHU är allt jag har att säga. Hittade iofs inte så mycket kläder som jag hade hoppats på inne på Monki, meeeeen ska ta en tripp till det andra Monki någon dag! :D Käkade på BK också, blev baugette. ÅM NÅM NÅM! Sen handlade jag grejerna till soppan som jag ska leva på nu framöver i mitt liv. HAHA Jag har FETT ont i magen. Jag vill typ ta mitt liv. Nej, nu ska jag moffa godis och göra storkok på min smalsoppa! HAHA ta mitt liv. Detta ska bli spännande. Förresten så stinker mina fötter något så DJÄVULSK äckligt att jag typ får ont i huvudet. INGET bra att gå runt utan strumpor i converse skor när det regnar. Kan säga att det INTE luktar mumma. Soppa soppa soppa soppa soppa. mjaaaaaaaaau

No surprises.

Allvarligt, va äre med detta väder!?

REGN REGN OCH ÅTER REGN!? Va fan?!? Allvarligt talat. GE MIG SUUULEN NU! Jag har ju för fan gått och blivit brun, nu vill jag ju bli ännu brunare fattar ni väl där uppe!?!

Gick ut med snorungarna i ÖS regnet, såg för fan knappt ut så mycket det regnar. Jävlar va arg jag var.
Men måste ju se bra ut för föräldrar när dom hämtar barnen, kan ju inte bara vara inne för att det regnar 8) Var jag ju sist, och då skyllde ja på att jag inte hade någon jacka.. Vilket jag inte hade idag heller -.-' Såååå, FETT jävla blöt.

Och jag blev både klad och lissen heeest när jag kollade kontot, har fårr 9 tusen istället för 3. Så nu vettifan hur det här ska gå. 8) haha Ska försöka att inte spendera så jävla mycket pengar tills jag kommer hem! haha Säger jag som ska gå och shoppa nu! haha give me a break!

Ringde precis min kära mor, ibland älskar jag henne över allt annat. 8) Jag slipper betala min HEMSKA telefonräkning som var alldeles för hög. Vilka myglare vi är, mamma sa att det var jämt om jag betalade tillbaka för hyran som jag lånade till. Det likes! Tänkte betala hyran också, meeen atteh då har jag ju för fan inga pengar kvar nästan. usch. :( Det här kommer inte att gå ihop hur jag än vrider och vänder på känns det som. :(

Meeen, nu måste jag skynda! Malin kommer strax!




Jag på joppet, VISST SERE SYND UT OM MIG NÄRN JAG SITTER DÄR I REGNET!?
Erkänn :(

By my self.

Kom på en grej. Jag har ätit 6 isglassar idag på mitt jobb. INNAN Aida kom till mig på mitt jobb. hon kom halv 1.

Men sen det bästa jag kom på var! IMORGON FÅR JAG FÖRSKOTT PÅ MIN LÖN! min chef kom ner och frågade mig helt random om jag behövde det. Och det gjorde jag ju. Grattis, imorgon serveras det MAT på bordet och inte äcklig pasta med pasta saus.


GODNATT PÅ RIKTIGT NU.

Tiden är förbi.

Salta kex i min säng, nu ska jag sova.

Jag hoppas på mina bara ben att Aida tagit med sig mat hem från sitt jobb när hon kommer hem.

Jag har ont i min tunga, hånglat för mycket kanske? Knappast! Kanske ätit för mycket mat, du vet man blandar ju med tungan? Knappat det heller. Jag vettifan vare är.


Näe, spara 3 kex till frukost kanske. Man får tacka Malin som ger bort sina kex till en fattig knegare som mig.

Nu ska jag natta Daniel, sjunga en sång för han på msn.

Skrattat ihjäl mig i kväll med Frida och Mimi, min mage gör ont. Och min hals. Nu är jag troet påwnihest.



ÅÅÅH KOM IGEN LENA!

Natti

Tiden är förbi.

Salta kex i min säng, nu ska jag sova.

Jag hoppas på mina bara ben att Aida tagit med sig mat hem från sitt jobb när hon kommer hem.

Jag har ont i min tunga, hånglat för mycket kanske? Knappast! Kanske ätit för mycket mat, du vet man blandar ju med tungan? Knappat det heller. Jag vettifan vare är.


Näe, spara 3 kex till frukost kanske. Man får tacka Malin som ger bort sina kex till en fattig knegare som mig.

Nu ska jag natta Daniel, sjunga en sång för han på msn.

Skrattat ihjäl mig i kväll med Frida och Mimi, min mage gör ont. Och min hals. Nu är jag troet påwnihest.



ÅÅÅH KOM IGEN LENA!

Natti

Vi rockar din värd.

ALLTSÅ, TILLÅT MIG ATT LÄGGA MIG NER RAKLÅNG OCH GRÅTA SÖNDER MIG TOTALT!
Allvarligt, jag vill gråta ut tills mina tårar är slut! MINA SMÅ ÄLSKLINGAR ÄR TRASIGA!!!!!!!!!!! :(
Frida kommer in på mitt rum, så ba "VEM ÄR DEN SÖTA KILLEN DU PRATAR MED PÅ MSN!?" HAHA
Så sätter hon sig i min säng RAKT på mina solbrillor!!!!! JAG ÄR FETT LEDSEN! RIP MINA SMÅ ÄLSKLINGAR!!

Ska fan tvinga Frida tejpa dom! Kommer ju dö på jobbet imorrn om det är soligt va fan.
Hittade btw 2 par brillor i mitt rum härmodagen, vet inte ens vart dom kommer ifrån. Kanske skulle se ifall det är något för mig eller inte.
Annars såg jag ett par as snygga vid aker brygge, men det är långt tills jag får mina pengar, så dom kanske inte finns längre då. För det fanns bara ett par. ;<




Bilden tagen idag innan vi drog hem till mig. RIP mina små älsklingar! (Och att jag ser ut som skit är ju en annan femma) HAHAHAH jag dör, sån där åkte jag bussen, fy skäms.


Nu kommer det bilder från gårdagen och dagen! ENJOY MF!




Det var litt kallt, så var tvungen att värme ma!


Uffa mig!


Målade tåssingarna!








Wuhu! Fett läskiga ärom!

KOMMER FLER BILDER ! Men nu måste jag schååååva! VILL INTE JOBBA IMÖRRA! Sjut mig långsamt, gärna någon stans där det INTE gör ont.

Mammas gata.

Wuuupido! Jag har ont i magen. ;< Det är något som kommer varje månad nu för tiden. Förstår INTE riktigt va det är 8) haha Den börjar bli normal igen efter sisodär lite över 4 år. haha Känns inte alls bra. ;<

Haha, paraden vi gick. HAHA, allvarligt talat. När vi kom till järnbanetorget. Vilket skämt det såg ut att vara. Men med i tv kom vi iallfall!
Mötte upp Mohammed och Sara också. Mohammed är ju så jävla klockers att man dör vissa gånger. Han köpte mig en flaska vatten. Im in lööööv. Ok, inte riktigt så allvarligt kanske, men han räddade min huvudvärk!

Sen satte vi oss på en bänk, och såg sån där Hopp on/hopp off buss. Haha, så vi tänkte att vi skulle åka sån!
Men visste itne riktigt vart den gick ifrån så vi skulle gå till trafikanten tänkte vi o fråga dom. Men på vägen dit, så såg vi en sån buss vid ett röljus, så Mohammes sprang fram o frågade, så fick vi hoppa på den mitt i gatan. haha
Kostade igentligen pengar, men eftersom att vi var svenskar så fick vi åka gratis! :D

Står massa mänskliga statyer på Carljohan, så dom retade vi gallfeber på. 8) As coola!

Nu sitter jag här helt slut, funderar på om jag ska gå och dö lite i soffan, och glo på när grabbarna lirar ufc, eller om det nu är uvc? Aja, boxning iallfall!

Väntar på bilder från Malin också. Ska bli awesuuum!

Funderar på om jag ska klippa lite i min tröja, så jävla tråkigt med en vanlig ttröja. Men tröjan är fiiin! :D

Nej, bli dödgnu i soffan. Ooooooon my waaay!

Where is the love?

God morgon! Fy fan vilken awesum gårdag/kväll. Det var trivsel på HÖÖÖÖÖÖG nivå må jag lova!

Blev köttfärssallad. HAHA och Malin var väääääldigt skeptisk först, men sen när vi hade ätit upp så utbrister hon "amen detta var ju gott, förstår inte alls varför jag var skeptisk i början" hahaha Så jävla söt att jag dör. :D

Sen började vi att dricka, och jääävlar vilken äcklig sprit jag hade. Körde på flygare hela kvällen, sprit och outspädd saft i shottglas. FY FAAN va äckligt det är. Mår illa av bara tanken. Och så klart var vattenpipan på plats. Men nu i efterhand när jag diskade pipan idag, så mådde jag bara illa av lukten.

Det ska vara äpple men smakar lakrits, inte okej alltså. Söt sliskig lakrits. Börjar tröttna ganska så hårt på den. haha

Tydligen sovit som en jävla stock inatt också, typ 45 missade samtal. Och inte vaknade jag av att Emmy knallat omkring här innan hon gick på jobb vid 6 imorse heller. Huuujeda mig! Vaknade iallfall vid 11 av att Miki stod och gjorde pannkakor. Och jag har då aaaaaaaaaaldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Fy fan.
Fick sms av Malin också i samma veva. haha "god morgon. :)" stod det. så då sprang jag in här o la mig i sängen med henne och tyckte synd om mig själv och klagade som fan. haha Mådde illa som ett jävla as och hade sjukligt onti  huvudet. Övervägde faktiskt att ta mitt liv några gånger, men titt på fan. Här sitter jag och bloggar just nu. haha

Sveriges nationaldag idag. Så vi ska gå en hel jävla folkmassa från Jernbanetorge upp till Carljohan och så till Slottet, och utanför slottet ska vi sjunga våran fina sång. haha jag vråler ihjäl ma. Malin och jag spekulerade lite i det, vad som kommer skje. haha Det är sånt som visar sig, jag tror det kommer bli as roligt iallfall! haha

så ska vi köpa tröjor där det står "partysvensker, GO HOME" på också. haha Sött.

nu ska jag måla mina tånaglar och så ska vi åka hem till mig så jag kan få duscha och byta kläder. Sen bär det av mot STAAUN!

Spydde som en gris imorse också btw. Fast jag fick trycka ner två fingrar. Jag gick runt och mådde dåligt i några timmar. Sen tyglade jag mig själv och hade kräkfest.  Mog1

Tryckte i mig 2 ipren o en jävla massa vatten.
Sjukligt varmt är det idag också, gör ASA ont att gå ute på altanen barfota. uffa mig.

Tryggheten från gamla dagar.

Hoho, jag ääääääääälskar sommaren på Oslo! (första sommaren) men vad jag har upplevt än, så är det focking JÄVLA underbart!

Drog med båten med Aida, Ansa och hennes kompis. Dom missade dock båten så ja o aida åkte dit innan dom.

Sen låg vi där och pressade, inte så varmt, men det var skönt! Blev inge bad heller, för jävla äckligt, snäckor, sjögräs och tång över allt typ. UFFA MIG!

Så när vi kom tillbaka med båten, så gick vi upp vid muren, där var det spelning, det är spelning i varenda park här i Oslosland. Jag ääääääälskar det, det är verkligen festival stämmining till MAX över allt. Folk över allt, och jag bara ÄLSKAR det.

Det här passar mig verkligen perfekt, som handen i handsken.

Nu ska jag skutta in i duschen och ta mig en snabb dusch för att sen fixa mig och dra iväg till Malin för vattenpipa, alkohol och käk ute på altanen. Kyckling, pommes och kall beasås. Fiiiint som snus. Bröjar bli riktigt jävla hungrig. Kakorna mättade ju inte direkt så där jääätte mycket. Höh

Nej just det ja, duscha.

HEEEIPA

Vi låser in oss i rutor.

Vaknade redan vid 10 imorse typ, helt klarvaken. Va fan liksom, en lördag och jag kan sova hur länge jag vill. Men men, skönt o vakna tidigt även att man är ledig. Har kakor i ugnen jag! Havre kakor. Haha, man tager vad man har hemma, sjukt hungring så kakor är bra frukost! haha

Somnade i soffan igår, det var fett skönt. Och jävla länge sen om inte annat, så nu var det på tiden igen!
Mofasa kom hem runt 11 tror jag, så popade hon popcorn, och brände hela påsjäveln. SJUKT äckligt. haha

somnade sjukt tidigt iallfall.

Ska städa mitt rum idag med, att jag alltid ska bli så här när jag är rastlös. Bah



vi gömmer våra lögner ^

Då kommer rädslan och tar oss

Jag är SÅ förbannat kär i låten att det är helt craaaaaazy. Spelar den 24/7 typ. haha Dom börjar bli lite trötta på mig här hemma 8) höhö

http://www.youtube.com/watch?v=ea0J3_egWb4



JAG ÄR SÅ JÄVLAAAAAAAA RASTLÖS att jag typ dör nu när som, typ på fläcken.

Fett sugen på iskall öl i denna hetta. Jävlar vad varmt det varit idag, och på mitt jobb så finns det ingen stans att sätta sig i skuggan heller, vilket suger ibland när man känner att det börjar bli ltie för mycket med sol.
så jag är TOK bränd på mina axlar. ;<

Jag måste lära mig att dricka mer känner jag, huvudvärk när jag kommer hem från joppet. inte ok ;<

Har absolut INGENTING att göra idag/kväll. Mofasa slutar inte förrens sent idag, ikväll någon gång vid halv 10 tror jag. :( SUGER KUK DET OCKSÅ!!!


Äcklig är jag också, så kanske skulle gå o ta sig en förbannat jävla lång kalldusch eller bara skita i det o vara äcklig? Ja tror jag kör på att jag är äcklig ett tag.

HAHA




HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHA snyggaste EVER i min livshistoria!
Jag typ dör så mycket jag skrattar när jag ser bilden HAHAH

Nu sova.

Midsommar!

Inte långt kvar nu! :D

Sitter och planerar lite smått med Lotta om vad som ska skje! Eller ja, det vet vi ju. Men vi måste kirra tält, mat, sprit och ja. haha

Lotta kom med den briljanta idén om att vi sover i bilen, äter gräs och de enda vi behöver köpa är sprit! haha lät som en bra plan tycker jag allt! höh

Ääääälskar roadtripps! Är redan som ett litet barn på julafton typ! :D Längtar hem som fan för en gångsskull, redan så här länge innan! Det är fan inte illa pinkat för att vara mig!

Jag är FETT rastlös.

HAHA, bet mig precis i stortån i cam för Malin. Vi leker lekar. Mog1 må jag säga! hah

YEEEEEEES!

Woopi doo! Jeg är klad påwniheest!

Vädret har varit AS najs HELA jävla dagen, varit säkert 15 grader sen imorse jag gick upp vid halv 7, och under dagen har det varit 25grader i skuggan. JEG LIKER VÄRET! :D

Har laget tält idag med mina små kottar, druckit saft i tältet och koset oss med kuddar, filtar och gosedjur. HAHA fy fan va varmt det varit i tältet må jag lova! haha

Och imorrn om det fortfarande är lika varmt så ska jag fylla poolen! Då jävlar ska det badas! Då räcker det inte med vattenkrig inte! :D haha

Aida kom till mig på jobbet idag, HAHA alla ungarna blev tysta som små stenar i början, men sen mjukne de största upp. Men hon stannade inte så länge den fisen ;<

Precis fått bekräftat att det är ooooooooooookej att jag jobbar hela juni ut på dagiset också av min andra chef inom äldreomsorgen. Det likes på hög nivå! :D Fast det hade jag gjort ändå även om det inte varit ok. 8)

Städat tvättstugan har jag hunnit med också, fy fan va snuskigt det vaar!
Min mage knorrar sönder snart känner jag. men jag är fan inte sugen på makaroner, och det är det enda jag äger -.-' Sucky sucky sucky!

Jag hoppas och BEEEER på mina bara knän att Aida tar med sig RIKTIG mat hem från sitt jobb som hon sa. haha
Älskar att hon jobbar i resturangen på Gardemoen. ÅM NÅM NÅM!

Jag vill gö något, men jag orkar fan inte. Fett trött. ;<
Nu ska jag gå o plundra frysen!

Godnatt!

inatt kanske jag får sova lite mer än natten tills idag. Men det återstår att se. Det skulle jag inte tro, men vi kan ju alltid hoppas. Det har liksom inte riktigt sjunkigt in än på något höger. Och så läste jag ännu mera skit nu ikväll vilket gjorde allt mycket värre. Men det är nog bra på något sett tror jag.

Aja nog om det, camade med Vibbe ikväll också. Hon fick mig att börja tokgråta, o det tog verkligen inte slut!
Vi kom båda fram till att vi hade dålig hårdag.



Ja, som sagt.. HAHA

Jag sakner na så det gör ont i hela mig, men mest i mitt hjärta..

Det är frågan!

Att flyga hem, eller att inte flyga hem?

Jag är SJUKT sugen på att flyga hem den här gången, men jag vettifan. Jag skulle ju tappa bort mig TOTALLY där inne på Gardemoen o aldrig mer hitta ut. Tur att Aida och Adam jobbar där isf. höh

Nä, nu ska jag duscha på riktigt och sen ska jag nog bara dö lite i min säng. Jag är ju ensam nu, så man får väl passa på. Hungrig är jag också, men va inge gott med pasta, first price pasta saus och rålök. Serverad i kastrull. Lyxmiddag alá Tintin!

Mållös.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Finns ingenting att säga.

Jag orkar bara inte. Knappt med mig själv nu för tiden. Men nu får det fan i mig vara bra.

Nu ska jag laga middag. MAKARONER! åm nåm... *spy*

The last time.

Det gör ont i mitt hjärta. Jag vill dö.

Men istället så går jag och sover, och sover bort det onda och hoppas på att vakna upp utan någon minne. Minne av det jag såg/fick veta.

Fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck

Grisjävel.

Godnatt!  Så jeffla trött! Fortfarande panik över vad som hände igår. Aldrig varit så rädd i HELA mitt liv må jag lova.

Men jag kosde meg med Malin innan, hon bjöd på mat, och så åt vi ute och drack kaffe och rökte massa cigg. MYS!

Idag mötte jag upp henne efter jobbet igen, så köpte vi folie till vatten pipan, åkte hem till henne, skulle göra mat, men det skulle ta för lång tid så vi bestämde oss för att göra en kladdkaka till middag istället, men fanns fan inga ägg, o vi orka inte gå till affärn. 8) Så det blev scones med blåbärsyltetöy och vattenpipa till middag. åm nåm nåm!


Min fin fina vän Karin fyller år idag! Så träffade en en snabbis i slottsparken. Som jag saknat den krabaten. Får nästan lite ont i magen. haha

Nu ska jag sussilura kudden jag! Pigg och allert för att orka gå på bonnagår med mina små barn imorgon! haha

RSS 2.0