Yeah, I think you're cute, but I really think that you should know.

..... I just came to say hello, hello, hello, hello.

Tjipp, hej, hallå, hejsan.

Precis tittat på BB, och nu är jag en smula rastlös. Och har lite huvudvärk. Haft smått huvudvärk hela dagen och har bara gått och väntat på min migrän som inte riktigt brutit ut än. Som tur är.


Innan morsan skjutsade ner mig till banken och stan så gick vi ner i tvättstugan hon och jag, då var våran granne där nere som jag aldrig träffat förut. Och jag säger bara O M G så jävla snygg han var. Jag höll på att dö. Fast ja, nej han slår inte Cimon. Ph Cimon slår nog ingen. Men alltså!? Haha, det var galet. Massa tatueringar och fett najs kropp. Höll på o säga till honom att komma på lördag då jag ska fira mig! Haha, men atteh. Nä, så långt ska vi nog inte gå. Stod där nere en kvart tio minuter o pratade. Kändes väl så där typ. Spelar gitarr gör han. Så att ja.

Så gick jag in på banken och Becca kom och mötte upp mig där inne, så gick vi bort till H&M och väntade på att Petra skulle jobba. Han ju kolla igenom butikjäveln hundra gånger tror jag innan det var dags för henne o ta sitt pick och pack typ.

Så gick vi till Nilsson´s och fikade och pratade igenom helgen eftersom att Petra inte alls var med oss i helgen. Så det var mysigt. Så gick vi till Åhléns efter det, och tror ni inte jag stöter på min snygga granne där inne eller!?
Bara ser hur han går och tittar på mig hela tiden. Och så hälsade han o lite så där. Så gick jag o Petra bort till sminket, då kommer han och kör in huvudet emellan mig o petra o bara "de där är stöld va?" HAHA, för vi stod och testade olika pudernyanser. HAHA, ja sa jag, men du säger inget va? Fick jag fram. Så jävla dum i huvudet som man är.

Så gick vi till Morella och drack ännu mera kaffe efter det, och så tog jag o Becca bussen hem. Fy fan vilken underbar dag! Haha

Imorrn blir det dock andra bullar! Massa att stå i, tänkte lägga ut mitt äckliga tv spel o försöka sälja den skiten. Eller ja mitt o mitt, vi fick det typ. Hej ja ska tjäna pengar tänkte jag! Haha good luck!

Ska även kanske börja jobba lite smått på petras pappas företag, känns kanoners! Iventera lite så där om kvällarna! Spara en jävlans massa pengar till P&L! 4 månader kvar och vi peppar som fan!

Nu kissar jag på mig. Så tack o godnatt, hej på en stund.




Den stora frågan känner ju jag, varför jag rynkar så förbannat mycket på pannan så att mina ögonbryn typ ser helt fucked up ut!?

It doesn't really mean that I'm into you, hello.

..... You're alright but I'm here, darling, to enjoy the party.



Idag vaknade jag också upp med ångest.. Trotts att ångesten försvann helt igår när jag hade rett upp allt...
Försov mig 2 timmar också, fan jag är så jävla bra att det finns inte. Det tryter lite i min troslåda såg jag också, så jag måste tvätta snart!? Vem fan orkar med sånt!?

Tror att ångesten beror på att jag inte besökt farfar på några dagar nu, men jag orkar inte? Jag blir ju bara ledsen så fort jag ser honom, men samtidigt så tänker jag liksom att.. Om det nu blir försent, det vet man aldrig. Och då kommer jag att gå ångra mig resten av mitt liv.
Pappa hade varit där i lördags, och så hade farmor berättat att dom hade fått avbryta hela veckans dialyser för att han inte klarar av att ligga där, och att dom nu funderar på att sluta med dialysen helt.

Och då mina vänner, då kommer det att gå fort.. Men men, vi får väl se hur det blir med det.




Ge mig lördag btw?! Gaaah

Nu måse jag fan sminka mig, ska åka till polisen, och till banken. Sen ska jag fika med Petra och Becca på stan. MÖJSIGT


Stå bara still.

Okej, vi glömmer det senaste inlägget tror jag nog närmare bestämt. Man ska inte blogga på fyllan. Och jag vill absolut inte läsa inlägget.

Imorse vaknade jag upp vid 20 i 11 och hade så mycket ångest att jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Och mitt i den här ångesten så kände jag huvudvärken. YES strike tänkte jag. Haha
Gick upp och svepte en liter mjölk bara så där rätt upp och ner och lite piller mot huvudvärken.

Skickade sms till Becca det första jag gjorde när jag vaknade också och frågade om hon hatade mig, det gjorde hon inte, så det var lite skönt. Liiite mindre ångest på den dagen.

Då återstod det bara en grej till som jag hade ångest över, men det var ju lugnt där också. Så jag hade ångest för absolut INGENTING hela dagen typ. Det kändes ju lite så där om ni frågar mig.

Släpade ialf upp mig själv runt 4 och åkte iväg och handlade käk med morsan och farsan på kvantum. Blev från deras buffé, lax,kött, potatisgratäng o massa massa fetaost blev det. MHM Ingen flötig pizza här inte.

Sen somnade jag runt 6 och sov till 10 i 9, och ja. HUR FAN SKA JAG SOVA NU INATT DÅ TÄNKTE JAG!?
Mja, det löser vi imorgon. HAHA eller va? Inatt sen nu snart när jag tänkte sova. Massor ärenden o göra imorgon.

Men just nu är jag hungrig IGEN! Jag måste fan vara gravid eller något alltså, det är sinnessjukt.

Nej,

Mamma tyckte INTE att vi behövde prata farfar nu när jag är så här full,

Orkade INTE vänta på något flötig pizza den här gången. Så fick bli prickikorv macka när jag kom hem. Det ärlika fint det med.
Men nej, vi behövdeINTE prata farfar ikväll när min mor kom och hämtade mig. Det smakar fortfarande corona när jag rapar. Det känns väl så där.

Johan fick mig att känna mig så JÄVLA liten ikväll, att så liten har jag inte kännt mig på flera år.
Johan är en stor jävla idiot som Rebecca älskar över allt annat. Han fick mig brutalt ledsen. BUT HEY, here i am. GLAD O "nykter" 'E H E .

nu ringer min mobil

Hejåsig

Season comes and go,

Y0!

Precis gjort mig klar för kvällen! Eller ja, har dock inte tagit på mig kläder. Men har PRECIS kommit på vad jag ska ha. Typ som alla andra helger? Jag måste fan se till att få min mormor att gå med mig på stan. Allvarligt talat, det här fungerar inte i längden känner jag. MEN ATTEH, jag gillart. Fast ändå inte. Eller, jag kanske borde skaffa andra midjekjolar i andra mönster och färger. DÅ hade det nog blivit bra. Och lite andra toppar. JAA VA ROLIGT.

Näe, nu måste jag klä mig och sen traska bort till Angelica, Becca kommer dit också.

Blir en helg utan Petra, ska bli lite spännande o se hur det går.

Ska tvinga Becca o fixa mitt hår också. JAg blir galen på mitt skit fitt hår. Dessutom glömde jag min platttång i Sthlm när jag flyttade därifrån. Jag gråter typ inombords varenda morgon när jag tittar mig i spegeln och inser att jag inte kan platta det...

Just det, klä sig var det ja ...

Hejpåsig.


Magic.

Hejhåå!

Jag har en sån jävla träningsverk i högra lår och höger underarm att det är något sjukligt ...
Men, roligt var det! Förlorade dock mot min kusin som är 7 år och ALDRIG spelat bowling förut, och det känns väl så där? Om jag får säga det själv så att säga. MEN, kan ju alltid dra till med att "jag förlorade med flit" Det känns liiite bättre.

Sov ju inte ett skit nästan, skulle ju sova tidigt, men atteh somnade halv 7-7 på morgonen där, kom inte upp förrens vid 10. Och jag skulle ha gått upp halv 9. Men men, i tid kom jag!

Tog mig en powernap mellan 3 och 6 typ, sen bort till Ann-Kristin som fyllde år. Där det blev en massa mat o grejer.

Hem och bli en soffpotatis! Det var en greeeejt kväll ändå.

Idag vaknade jag vid 10, åkte till bolaget med pappa vid 11 typ. Så jävla mycket törstigt folk så att det var sinnes...  Sen åkte vi och handlade och lite skit.

Just nu sitter jag här o gäspar som fan, funderar på om jag ska ta ma en liten powernap så jag orkar med kvällens och nattens bravader!?

Hejpåsig

Pakt.

Suttit och pratar med Berra i lite mer än 2 timmar på ircen.

Det känns så jävla skönt, att få prata ur sig, några gånger så där i veckan.

Idag var han så söt "Hur är det med din farfar nu? Har ju varit lite off den här veckan och inte kunnat fråga"

Alltså, för sånna där människor skulle man kunna dö för, helt jävla allvarligt.
Att en människa som knappt känner mig, bryr sig så förbannat jävla mycket, det gör mig så rörd, och det värmer i hela jävla kroppen på mig.
Och att han sa "jag tycker om att lyssna på dig" Alltså, ja näe det går inte att förklara med ord.
Att prata med honom känns så naturligt, för han lyssnar verkligen. Och säger det han tycker och tänker. Även att vissa grejer han säger kan vara hårda, men dom är SANNA! Så jävla sanna även att dom gör ont.

Vi har även gjort en pakt, en helt jävla awesum pakt att det är sanslöst.

Nu bestämde vi oss att vi skulle sova, han ska upp tidigt och jag ska upp "tidigt".
Discobowling med min kusin vid 11. Jag hoppar verkligen utav glädje. Men att se henne glad, gör mig glad. Och jag behöver glädje i mitt liv just nu känner jag. Det är ju inte lördag än, så måste väl göra det bästa utav situationen antar jag.

Hejpåsig

Kaffekoos!

HEJ HALLÅ!

Precis kommit hem från en typ 3 timmars lång fikca/prata skit med Petra på Sahara. Det var mycket mys! Och jag tror aldrig att jag har pratat så mycket i hela mitt liv tror jag som jag gjorde nu ikväll. Petra stackarn fick knappt någon syl i vädret! Haha Meeeen, mysigt och trevligt har vi haft. Vi har ju inte setts på SKIT länge. Om man nu räknar bort alla lördagar vi supit, men då pratar man ju inte dirket på samma sätt som nu ikväll. Så det var skönt att ventilera sig lite sådär.

Nu håller jag snart på att kissa ner mig, så ska gå o kissa o sen bänka mig i soffan med min moder som precis kom hem och kolla på Big Brother.

Här är min nya bh btw!





Förbannat najs passform för mina titts också! Så jävla svårt att hitta snygga bh:ar i storlek DD kupa alltså. Men idag, så hett jag en PERFEKT! Och den är så JÄVLA skön att ni anar inte. Och min bränna där i mitten, käre gode gud, ta mitt liv känner jag lite ibland.

Nej, nu cigg o kisspaus.

Tjipp o hej på en stund!

Wötottjävel.

Hej hopp!

Morsan drog upp mig vid 9, somnade om till halv 10 igen.

Upp och drack kaffe, gjorde mig i ordning o lite så där.

Iväg och handla, dom säljer hårfärg på willys för 30 spänn förpackningen så jag köpte ma två! Så nu sitter jag här med INTENSIIIV röd!

Åkte hem, och skulle till farmor och farfar. Meen jag kände att jag inte riktigt hade sinne till det. Så vi åkte ner till stan istället, och där hittade jag mig en AS NAJSIG bh för 30 spänn, eller ja 2. La undan den andra för morsan trodde hon hade en liknande hemma.


neeeeej, nu måste jag duscha ur den här skiten!

Hejpåsig

i close my eyes.



Bröstkorgshelvetet!



SER NI EMELLAN DÄR! Alltså, jag SVÄR! Det är så mycket mer sinnessjukare rödare där emellan att det gör ONT utav att bara titta. Så jävla galet. Och så flagnar jag fortfarande från första solningen. alltså det känns ju så där om jag får säga det själv.

Idag har jag handlat till middagen vi åt idag, och plockat upp alla mina kläder och lagt dom i min tvättkorg, den blev full kan jag lova er. Så blir nog att tvätta imorgon om det är ledigt. Annars fredag höll jag på o säg, fast ja kanfunka på eftermiddagen. Har lovat min mormor att följa med henne och min kusin o bowla. Jävla sportlovsjippo.

Och nej, haha mina tuttar är inte så där snea på riktigt. Kom på nu att det kanske är liga bra att informera er om det.

Varit hos farfar idag, o m g säger jag bara. Nu ser man verkligen på honom att "nu är det dags snart". Och det gör så jävla ont i mig o se honom sitta där i sin fotölj och se så där svag ut. Egentligen vill jag inte alls åka och hälsa på honom, för jag vill ha dendär bilden i mitt huvud som han var förr innan han dör. Men men, är väl inte många dagar kvar, så ska försöka vara där uppe så mycket som möjligt ....

HAHA, Malin är allt bra jävla sjuk alltså.. Haha

malin säger:
eller så öppnar du din webshop ;)
tintinsboobiesonline.com

[ Frallan ] Nice to nice to know ya, lets do it again säger:
skulle du titta då?

(F) malin säger:
alltid
men gratis, såklart 

DET KAN JU HON FÅ TRO! Fast i detta stadie så tror jag nog inte att det är någon smart idé o öppna en sån "webshop" Med tanke på att jag ser ut som en skållad bäver. HAHA


Side to side.

Morr´n!

Alltså min bränna.... DEN ÄR HELT JÄVLA SINNESSJUK! Morsan ba "Men Tintin, det är ju brännskador!" Äh, va fan tänkte jag.

Men alltså, JAG KAN INTE ENS GÅ! Förrens det gör så jävla ont att jag bara vill lägga mig ner och gråta en skvätt alltså. Jag kan inte ens ha på mig min BH! Det skaver så sjukt jävla mycket. Ni ska få se bild sen, dock är det rödare i verkligheten än på korten såg jag förut. Men alltså, omfg. Och jag förstår inte varför jag ska bränna mig på mina titts, emellan och UNDER! Det har väl aldrig varit några problem förut när jag solat solarie!?

Jävla trams.

Städade jag rummet igår? Gjorde jag iordning på datorn som jag sa?! Svar: NEJ! Näe, nej. NO!
Här har ni uppskjutarN^ #1!

Men men, det ska fixas idag iallfall! Ska handla te middag sen också. När pappa jobbar och mamma har jobbat och sover hela dagen, då blir jag slav!

Nice to nice to know ya, lets NOT do it again^

The light

... Let it shine!


Hello there.

Nyduschad, nyskrubbad och nyrakad! Whopa, sån jävla wesome dusch så de heter duga.

Precis klämt upp 2 snus under läppen också, så nu är jag fullbordad. Och så sitter jag här med en kopp kaffe. Livet det leker så att säga, OR NAAHT. E H E

Ge mig lördag bara, ok? Om inte funkar nog fredag också, vet iofs inte vad som händer på fredag. Men lördag är alltid bokad för Palle nu för tiden tydligen. Skadar ju inte mig veterligen. EHE

Jag fyller år snart, hela 11 dagar kvar räknade jag ut förut idag. Oh my gosh. Har feting ångesdt över det hela. 21 fucking år.

Nu ska jag organisera mina bilder på datorn och rensa kameran på bilder. Ibland vägrar mobilen ta bilder för att den tycker att den är "full" med bilder. Vilket är en aning störande.

Och efter maten ska jag ta tag i mitt rum, ser ut som en bunker från andra värdskrigen(och nej, jag har ingen aning om vad jag pratade om där.)




Brillnylle^

Written in the stars

Morrn!

Jag är en aning trött så där. Men opp måste jag! Eller ja, måste o måste men.

Ska gå o handla lite bröd, pålägg o annan skit, sen ska jag sola en 20 minuter tänkte jag. Får se hur mycket jag bränner mig denna gång. Haha, ömsat fortfarande! Ser så jävla skabbigt ut att det är helt sanslöst.
Men det känns så fräscht efter man solat, duschat och fått smörja in sig! :D

Sen tänkte jag ta tag i mitt rum också, kläder ÖVER allt. Och sen packa om i min flyttkarton, flytta över saker i andra kartonger så att jag har lite ordning på skiten. När jag flyttade så packade jag bara ner all skit jag hade i en enda kartong, så den är förbannat tung och det är lite rörigt.


Seasons come and go
But I will never change


Fina fina du.

I lördags på förmiddagen så åkte jag till Malin, inte träffat henne sen i november någon gång, när hon kom till Sthlm. Så det var koseligt! Vi drack grönt te och spelade betapet! Haha, första gången jag spelade de där JÄVLA skit spelet, och kanske sista också om jag får bestämma!



Förbannat roliga bokstäver hade jag i slutet. Och i slutet så blev det bara flum, och malin utbrister "som vanligt när man ska göra något med dig och du tröttar, du kan aldrig ta något seriöst till slutet" HAHA nähä, MEN VA SYND FÖR DIG DÅ! Haha

Det var myyys som sagt, hoppas vi ses snart igen! Är ju inte så välldans långt till Linköping härifrån med tåget, och det är nästan gratis att åka, vilket är pööööörfekt!

If your lucky.

Morrn!


Precis duschat. Ska klä mig o sminka mig lite, och så ska vi åka till mormor och morfar och sen handla lite.
Tänkte åka till farfar sen också och så hur det är med honom.

Fick reda på igår att doktorn sagt att det är 2 veckor kvar nu för min älskade lilla farfar .... OM HAN HAR TUR en månad sa han. Hur i helvete kan man säga en sån sak? "om han har tur" Jag blir så jävla förbannad. Så där är bara så jävla onödigt att säga. Äckliga doktor jävel.

Men iallfall, så nu blir det farfar dagar tills det ja... Inte går mer helt enkelt.

Nej röka sig litta innan jag kletar på smink.

Hejpåsig

Om du har tur.

HEJ!



Here i come. Petra, Becca och jag bommade häromdagen att vi ska dra dit. Så SJUKT mycket bra band att man typ dör.

Kings of leon, 30 seconds to mars, Håkan hellsröm, Daniel Adams-ray, Looptroop Rockers, Mando Diao, maskinen, Mustasch, Oskar Linnros, Petter, The sounds, Asta Kask, Radioaktiva räkor, Kapten röd, Rebecca & Fiona, Säkert!m, Ras Cricket & leafy. De där är nog inte ens hälften utav alla bra band!

Så det ska bli jävligt najs med festival igen! :D


Farmor fyllde år idag, hon blev hela 70 år hon. Så var där en sväng, och farfar var inte i sina bästa dagar idag, det var lite jobbigt. Men han satt i sin rullstol vid köksbordet och åt tårta och drack kaffe med oss ändån. Det var mysigt.

Imorse vaknade jag upp med VÄRLDENS huvudvärk i Petra soffa. Hade en katt i nyllet också. Kvällen igår var helt awesum.

Koseligt.

Okej, skrev ett inlägg.

SOM FUCKING FÖRSVANN.



ARGH -----------------------.---------------------------------

CooOooZy time!

Drar ma ett litet eftermiddags/kvälls myZ med mina fina vänner!



Känner att jag behöver lite annat att tänka på, så det passar pööörfekt med lite tjejhäng, ansiktsmask som petra fixat från sitt jobb och lite skräckisar!

Morsan hämtar upp mig senare ikväll, och då åker jag direkt till farmor och farfar och sover där.

Awesooome times.

Just when I felt like giving up on us

... You turned around and gave me one last touch



Idag har nog varit den mest jobbigaste dagen på länge.. Farmor kom och hämtade mig och mamma, så åkte vi hem dit, dom lämnade avmig och så åkte dom och handlade allt dom behövde till dom som kommer hem till honom. 
Vi ändrade om så att farfars sjukhussäng fick vara i vardagsrummet istället. Då han har farmor där hela tiden. Han skulle nog bara känna sig ensam ifall hans säng var i hans sovrum. Så då gjorde vi i ordning där.

Medans dom var borta så gick telefonerna i ett, både hem telefonen och farmos mobil. Ett jävla ståhej helt enkelt.
Så kom dom hem, och vi drack kaffe och åt en smörgås. Halv 1 så kom sjukhussängen från Kalmar... Då blev det lite mycket, bröt ihop totalt. Jag vet inte vad det är, men dom där sängarna är så.. Jag vet inte riktigt. Men dom får mig att må dåligt. För liksom när man ligger i en sån där, då är man sjuk helt enkelt. Och jag vet med mig, min farfar ÄR sjuk. Men ändå, han är hemma, han ligger inte på sjukhus, men ändå ligger han i en utav de där ÄCKLIGA jävla sängarna. Jag var tvungen att gå ut o skorstensröka och grät om vart annat.

Bättre blev det ju inte av att någon sjukhussköterska kom dit också, och pratade om farfar och alla hans jävla sjukdommar. Att verkligen få insikt hur fruktansvärt jävla sjuk egentligen är. Det gör så JÄVLA ont i mig. Även där bröt det ihop för mig. Jag har då aldrig gråtit så mycket som jag gjort idag. Det är helt jävla sickt.

Sen lite efter 1 så kom farfar hem, hem bårtaxi som de så fint heter. (låter som om att han ska komma i en jävla dödslåda) Jag gick ut och höll uppdörren så taxisnubben kunde rulla in honom, även där så kände jag hur jobbigt det blev, av att bara se honom ligga där inne i taxin.. Man såg bara huvudet, man såg på honom hur trött han var. Man såg på honom hur han egentligen inte orkar mer, han vill bara ge upp. Men iallfall så rullade han in honom, och så tog han av alla täcken, och då klarade jag inte av mer. Då bröt det ihop för mig TOTALT igen. Det gjorde bara så ont och se honom så svag, min älskade farfar som alltid har varit den starka, aldrig gett upp vad som än hänt honom, rymmer från sjukhuset och allt vad han nu gjort... Det funkar inte, det ska inte vara så.  

Men nu är han hemma, det känns skönt. Det är där han VILL vara, det är där han VILL dö.
Och han ska inte få må dåligt hemma, han ska inte få ha ont, det ska dom fixa. Dom ska fixa allting. Det kommer bli bra det här. Det kommer göra ont, mitt liv kommer gå under en vacker dag. Men då är det för något bra. Då vet jag att han är den vackraste och finaste ängeln i hela himlen. Då är det slut på att lidande. Han kommer sitta där uppe, och titta ner på mig.

Han fyller 70 den 4:e maj, det är ingen som vet om han ens kommer vara kvar när jag blir 21 den 6:e mars, det är knappa 3 veckor kvar. Jag hoppas med mitt liv att han är kvar.

Jag älskar dig farfar, mer än livet. Jag skulle inte tveka EN ENDASTE sekund på att ge hela mitt liv för din skull. Inte en endaste sekund. Jag älskar dig så hårt att det är obeskrivligt. Du är det bästa jag har här i livet. Vad ska jag göra sen? Innerst inne så vill jag nog inte riktigt förstå hur lite tid det är kvar. Hus pass sjuk du är. Jag kan inte förstå. Jag VILL INTE förstå. Du är världens bästa farfar, och du kämpar som fan.

Hurricane.

Hej hallå!

Farmor kom och hämtade mig förut som sagt, och så åkte vi till Mammas jobb och lämnade in deras hemnyckel eftersom att han ska få vård 3 ggr på dagen och 3 ggr på natten. Sen åkte vi till farfar på sjukhuset där hans 2 bröder var. Men dom gick efter ett litet tag då vi kom för dom hade redan varit där i 3 timmar.

Han var så trött idag min älskade lilla farfar. Det är skit jobbigt att sitta där på en stol, titta på honom. Så fort han rör sig så tror jag att det är över. Men så klart äre inte det. Och ibland håller han andan, för jag sitter och tittar i ögonvrån att magen rör sig upp och ner hela tiden.

Och idag, jävlar va RÄDD jag blev! När vi satt där, så började de tjuta helt plötsligt. Som när hjärtat slutar att slå och maskinen säger till. PRECIS så tjöt det. Jag blev alldeles kall i hela kroppen,jag kunde inte röra mig. Jag tänkte att nä nu jävlar är gubben död. Nu är det kört. Och jag satt säkert så där i 30 sekunder innan jag kunde titta på honom och se om det verkligen var som jag trodde. Men det var det ju så klart inte, för det första när jag tittade på honom så var han inte kopplad till någon sån maskin, förutom syrgasen, och om han inte är det så kan ju inga maskiner pipa. Och då undrar ju jag, hur i helvete vet dom då om hans hjärta slutar att slå och dör!?

Men iallfall, imorrn kommer han hem. Inte för att han blivit bättre, utan för att dö. Som farmor sa, tiden är knapp.... Och de gjorde så jävla ont att höra farmor säga det. Men det är väl bara att inse. Försöka göra det bästa utav det hela antar jag.

Imorrn ska jag hjälpa farmor att möblera om så att sängen kan komma in, och så lite annat mojs.

Blir skräckfilmskväll hemma hos Petra imorgon också. Det kan ju vara lite najs o hitte på något så man får annat att tänka på emellan åt.

HAHA bjuder på en bild sen i lördags....



Frågan är bara: VAD FAN GÖR JAG!? Eller vad i helvete SKA jag göra!? Kommer inte ens ihåg att jag satt i soffan den kvällen.... Haha

Mouthful Of Diamonds.

Känns rätt skönt att veta vilka det är som finns där, nu när det är så jävla jobbigt.
Jag uppskattar det som fan. Ni är BÄST! <3



Bittersweet.

Morrn!


Blev väckt imorse vid halv 11, trodde jag skulle vakna tidigare men inte då.

Satt på sjukhuset igår från lite innan 15.00 till sen på kvällen. Älskade lilla farfar. Igår var han mycket bättre, tom så bra att han kunde få sin dagliga dialys. Och så hade han tom ätit 2 ggr också. Inte illa pinkat av en trähäst då han ätit en HALV macka på 1½ vecka. Duktiga farfar.

Han hade sagt till farmor härom dagen "snälla låt mig inte dö här på sjukhuset"

Så, imorrn får han komma hem. Skönt att dom tog tagi vårdplaneringen fort. Annars brukar det ta tid.

Sitter och väntar på farmor jag, ska komma hem någon till dom från sjukhuset och sätta in en sån där äcklig jävla sjukhussäng. Fast o andra sidan sett så kommer han ju inte komma hem imorrn för att han är bättre, utan bara för att han som sagt inte vill dö på sjukhuset.

Nej, nu måste jag klä mig.

Angel.



Farfar, du kommer att bli den finaste ängeln i hela himlen.
Det har varit många års lidande nu, jag vet att det inte varit lätt för dig.
Och jag kommer sitta vid din sida varje dag, tills du tar ditt sista andetag.
Jag älskar dig något så oändligt, jag har varken varit mammas eller pappas flicka, alltid varit farfars.
Att se dig ligga där, i den äckliga sjukhussängen. Det gjorde så jävla ont i mig. Du hade ingen ork till att prata knappt, men du gjorde ditt bästa. FÖR att du är världens bästa farfar. Det finns ingen som du.

Skåpsluckor

Eller vänta.. Menar jag minnesluckor? ja jag tror fan det är det jag menar.

shit pommes alltså... Angelica avslöjade att jag bitit henne i kinden 2 ggr VRÅL hårt. Haha, jaja det bjuder jag på! :D

Kom hem runt 1 idag på förmiddagen. Så jävla bakis att jag ville seriöst skjuta mig själv. AND STILL DRUNK!
Sminket på halv gavel och partyklädd, går jag hem från Tommy som jag sov hos inatt. Folk tittade wierd på mig. Jag förstår dom. Såg ut som en halv avdankad pundare typ. Så jävla zoombie jag kände mig.

Åt kebabsallad inatt, med Zorro. Vi blev bästisar han och jag. (en hund)








Älskar att det verkligen syns att jag druckit rödvin. Tur tänderna inte blev så där JÄTTE fina!





Efter 2 flaskor vin, och alldeles för många shottar av olika slag skulle vi GÅ ner till stan... Och det var SVIN halt ute... JAG FICK SMAKA GATA kan jag lova er! Grejen var den att jag märkte det inte ens förrens jag kom hem idag förut... Leggingens var trasiga o hela knät var fullt med blod o_O FETT ont gjorde det. Tror jag sträckte hela JÄVLA låret samtidigt. Känner mig fett lytt och kan verkligen inte gå normalt.

Nu ska jag hoppa i knopplådan, ringa Gbg och sen sååva!

Hejpåsig

Smell you later.

Drar med min gamle fader till Linköping!

Hejpåsig



The smell off you.

... In every single dream i dream.


Sitter och lyssnar på Hey soulsister med Train och Billionaire med Travie McCoy och tänker tillbaka på sommaren i Oslo. Det var mig en jävla fin sommar det! Hey soulsister får mig att tänka på Calleman. Han verkligen HATADE när jag spelade den låten dag in o dag ut då vi festade hela sommaren varenda dag på Arnes dvd anläggning så att hela oslo hörde typ.


Billionaire på Mallanbrallans altan med massa sprit och den älskade vattenpipan. Haha fy fan alltså, våra kvällar där ute på altanen. Så jävla mysigt alltså. HELT galet. Saknar oslo så att det gör lite ont i kanterna av mitt hjärta.


VARNING! BILDBOM!



Grabbarnas pokertunering!



Vi spelade ofta ölbiljard!



Vi festade ofast jämt!



Tjajjorna, bjuda på gratis dricka. Inte helt fel!



HAHAHA, Hugge fullast i hela Oslo den kvällen! FYFAN, knappt att han kom in på krogen.



Grabbarna ordnade ofast söndagsmiddag!



Min kära Foffe som jag delade säng med hela sommaren och lite därtill.



Häng i parken med världens bästa Filivipp!



HAHA, Malin o jag tog fel buss o gick vilse sen! HAHA, bra jobbat!



Vi åkte på roadtripp, och Kalleman och Karin blev ÖVERLYCKLIGA när dom såg den här.



Obligatoriska bilposen.




Sånt här trevligt kunde man hitta ibland!



Vi var en fin trio vi tre, vi kunde de här med att gå från bar till bar o bli svinfulla.



Den där söta lilla röven fick man se åtskiljdaktiga gånger VAAAARJE dag.



Trampade på glas på fyllan. Det droppade blod om mig. :(



Bilden får tala för sig själv! ;> Jag o världens bästa Filivipp!



HAHAHAH, JAG ÄLSKAR BILDEN! Och det är sååååå sant! DRAGEN TILL TUSEN!



Galen jävla shottkväll!



Världens mysigaste suparkvällar i Oslos största park med bästa folket!



HAHA, man ska inte däcka i Foffes närhet! Och speciellt inte i MIN säng där vi ska såååva!



HAHAHAH jag dör alltså.



Foffe och jag brukade ha mysiga häng i parken även på dagtid!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAH seriöst, JAG DÖR AV ASGARV!
"hej, här är vi inte allt skeva" HAHAHAHAHAHAHAHA JAG FÅR SERIÖST ANDNÖD!



Skåneland som inte kunde hålla takten var lite trött o full så där vid lagom tid halv 6 på morgonen!



Vi försökte vara seriösa o baka, men som alltid när vi gör något så ballar allt ur!

Seriöst, jag dör lite i hjärtat när jag tänker tillbaka. Det går inte att förklara hur allt var. Vill fan spola tillbaka tiden. ;<

Du kanske tror att du är gjort.

.... Av hårdaste betong.


God jävla morgon. Eller vänta, sa jag GOD!?

Fucking jävla SKITTASTE morgon ever. Morgonen har bestått av skrik, gap och lite mer skrik. Nämnde jag skrik btw? Stod och skrek på min mor så att jag fick lock för öronen och duktigt jävla ont i halsen. Vi är som katt och råtta. Det FUNKAR verkligen inte.

Jag kan inte kontrollera min ilska, det är läskigt. Vissa gånger blir jag rädd för mig själv. Vissa gånger undrar man om det står rätt till i skallen på mig själv.

Hjälpte ju inte med att kärringen på soc var otrevlig heller. Va fan tjänar dom på att vara otrevliga när man ringer och ska fråga lite grejer? Allvarligt talat, det är ditt jobb jävla kärring. VAR TREVLIG. Så henne gapade jag på lite också.

Tur att killen på Alfakassan var trevlig, han lät bög. Och mysig. Det gjorde mig lite glad iallfall.

Och nu har jag rensat rummet så gott som. Och fått in alla mina kläder. Så nu ser inte mitt rum ut som ett slagfält längre. Känns ju skönt.

Nu måste jag klä mig och åka med mamma till AF och få mitt papper på skrivet så att jag kan få ut lite pengar.
Måste leta praktik också, så att jag kan få igång min vardag. Fakk också, måste ringa Swedbank i Jakan o säga att jag flyttat o att jag inte kan komma på intervju imorgon också. Bra att komma på det.



KUKDAG, DÖDA MIG LÅNGSAMT.....................

Sunshiiine.

God morgon!

Eller ja, varit vaken en timma redan!

Solen skiner och det är knallblå himmel! Det är fan dumt att klaga alltså.

JAG BLIR SÅ TRÖTT, min vän Vibbe.. Är så kräsen med maten att det är... SKRÄMMANE!?!
Vi ska "fira" alla hjärtans dag. (eller va fan säger man FIRA alla hjärtans dag?) Aja, what so ever så ska vi spendera den dagen tillsammans. Jag ska laga 3 rätters och så ska vi gå på bio hon och jag.

Så kom jag på värsta middagen, och förrätten tyckte hon inte alls om. Eller ja, inte berättat vad det blir för käk, uta jag frågade mest "tycker du om de här" näää säger hon då, amen de här då? näää igen. WTF, din jävla kanariefågel! Haha

Nej nu måste jag fixa mig, morsan kommer och hämtar oss vid halv 1!



Cambridge.

Malin min älskade lilla fjärt ringde mig förut idag.

Hon har börjat på en ny diet. Cambridge dieten. Var nån snubbe hon kände som gått ner 30 kilo på 2 månader. Och så tyckte hon att jag också skulle börja med den. Och jaaa, nu kör vi.

Ska börja sen när jag fått in lite cash tänkte jag. Fast, då är Malin så långt innan mig att det kommer bli tråkigt! Men men, då är det bara för mig att kämpa. Hon berättade för mig också att hon gått ner 1 kilo på EN dag. Det är fan galet. Att man går ner så mycket i vikt så snabbt, det peppar en som fan alltså.


Imorrn kommer mamma och hämtar mig, då ska jag hem. Först ner till stan o fixa lite grejer bara. Och så hem och packa upp på riktigt kanske. Har ju inte sovit hemma en enda natt sen jag kom hem i lördags liksom med tanke på komplikationerna som uppkom. Men men!

Nu ska jag dyka i soffan i köket och titta på Hellcats och försöka sova mig lite!




Röka sig först!

Cumpisar.

Hej hallå!


Idag har det varit en trött dag, sovit i stort sett HELA dagen... Känns ju så där lagom okej antar jag. Men men, vad ska man göra när man är trött liksom.


Nu ska jag och Vibbe gå till Konsum, hon ska köpa cigg och panta alla suna 145 flaskor hon har. Jävla BURKIS är hon! Haha




Den "nya" anchorn fick ju ingen rätvisa på några bilder innan, men här vettni! Den omtalade stjärnskruven!

Nää nu jävlar hör jag hur Vibbe står och svär i hallen! haha

Helt skev.



Jag är helt kär i hennes ring. Den ska inhandlas i slutet av månaden. Och ska jag erkänna så.... ÄR JAG NOG LITE KÄR I MIN VÄN OCKSÅ. 8)

Skrev över mig på AF idag, och fick veta att jag inte behöver någon praktikplats innan jag får pengar. Göttigt som fän.


Dagen startade med lunch på Torino. (tur att det är hennes jobb och att det är gratis)
Sen nån timme på AF
Och resten utav eftermiddagen/kvällen hemma hos Vibbes föräldrar med hennes syster och systerson. Så jävla charmig han är.

Fick sms från Millan igår, han skrev att han saknade mig. Det kändes väl så där så att säga.

Nej, nu ska jag gå o göra mig lite päronläsk!

Smutser.

Morrn morrn!


Fixa oss och sen bege oss ut på våra upptåg!







Ser lite ut som en köttbulle i ansiktet ibland. Men det får man ta ibland antar jag!


Justin bieber copycat!?



Alltså.... MAN VILL JU TYP BARA TA SITT LIV!? Va fan äre här liksom...
Titt håret liksom... Den där jävla fule Justin ända opp i dan!




Red lips!



Jag är nöjd!

Mitt i natten nu har jag och Vibbe haft en liten fotosession. Jag klagar inte!

I don ´t wanna.

Tjululu!

Som ni ser så har jag nyheader! Tacka fan för det! Den andra hade jag ju hagt i hundra år kändes det som.
Så, den satt jag och Vibbe och gjorde igår kväll, med ett glas vin och jag öl! Det var najs.

Sen möblerade vi en aning. Haha
Skulle ta in soffan i köket, så att jag kunde sova där. Det gick väl så där måste jag säg. Har då aldrig skrattat så mycket på ett bra tag som jag gjorde igår. Jälar va ont i magen jag hade. Typ han knappt att lyfta soffan så låg vi dubbelvikta båda två över soffan, och VAD som var så jävla roligt med att lyfta soffan, det är ett mysterium.

Men jag sov fin fint iköket, det var mysigt och skönt.
Hon började att jobba vid 1, så min pappa kom och hämtade mig lite innan, så när jag kom hem åt jag lite frukost. Knäckemacka med makrill på och en liten skål med müsli och filmjölk.


Och ja, jag har flyttat hem till Västervik igen pga diverse saker som jag inte tänker ta upp här.
Så nu vet ni!




Så jävla dålig att jag höll på att skratta ihjäl mig.


More than anyone.

Det har varit cirkus hela dagen idag. Tror inte Cyle tycker om den här lägenheten. Han blir JÄTTE ledsen så fort han kommer innanför dörren, klamrar sig fast runt min hals o vägrar släppa typ. Släpper jag honom på golvet börjar han stört gråta.

Han sov iallfall i 3 hela jävla timmar idag, från halv 11 till halv 2. Var ju så där lagom skönt då jag packat hela dagen idag. Vaknade, och så vi sen lunch! Efter det var allt som det brukar, han kröp runt o sled i alla sladdar han inte skulle, läste böcker o så där medans jag rensade mitt rum och min gaderob. Fick ner alla mina kläder och grajjor iallafall.

Sen badade vi, det var roligt! Haha
Ville inte alls åka in och lämna honom på centralen vid halv 5. Det tog emot, och klump i magen hade jag också, med tanke på min "nyhet".... Millan såg helst förstörd ut. Men men, nu är det som det är. Och jag kan inte skylla det på någon annan än mig själv.. Det var sjukt svårt att lämna över Cyle. Nästa så att jag missade pendeln hem. Men, jag gav honom en puss på pannan o gick till slut..

Kom hem, och packade ner mina köksbestyr. Min micro och min dammsugare. Väntande på att Millan skulle ringa som han sa innan jag gick, vilket han inte gjorde. Så gav upp, men nu har jag precis pratat med honom i nästan 40 minuter. Inte en minut gick utan att det fälldes en tår. Inte tjutit så här mycket sen jag flyttade från Oslo. Eller ja, det var väl senast jag grät. Han berättade att Cyle var sjukt nöjd när dom kom hem. Vilket han alltid är när han kommer hem från mig. Sånt är så skönt att höra, det värmer verkligen. "Man ser verkligen att han älskar att vara med dig" Alltså, man blir glad upp över öronen av sånt där..

Det sista han sa förut innan vi la på var "jag älskar dig" ...











Älskade lilla fisunge! Sista bilden är... Ja, jag finner inga ord! Kommer sakna den lilla larven så att det gör ont.
Saknar honom redan så att hjärtat nästan stannar..

Time to run.

Tack och bock 08:a land, nu flyr jag.

Vi ses när vi ses igen!




Svart.

Du är svår att leva utan.

Jag är svår att leva med.

Tappa solen i backen.

... En bil körde på dig och ljuset slockna.


Tjenixen!

Fy fan vilket awesum väder det varit idag! Bara skrikigt vår om hela dagen idag. Så jävla mysigt. Och det töar på riktigt nu. Nu kan gärna all jävla SNÖ försvinna för gott, tills nästa jul så att säga.


Hade fett med feber imorse när jag vaknade, och så kände jag lite blodsockerfall. Så ställde mig ändå o gjorde kicking ass scones till frukost!

Sen stressade jag o febrean sönder oss för absolut INGENTING. Trodde vi skulle åka hel, men skulle åka halv.. Jaja, färdig var jag iallfall, och det är väl det som räknas antar jag.
Åkte till kungsängen med Titti och Sussi, Titti skulle gö en massa ärenden. Och så åt vi lunch på ett tjeeejbabhak. Fick bli tjejbabtallrik. Blev typ proppmätt efter 3-4 gafflar. Men jag tröck! Satt där i typ 2 timmar eller något o bara prata massa skit. Det saknas ibland, att bara sitta i flera timmar o snacka skit.

Det blir en helt annorlunda grej när man är hemma. Inte alls samma sak.

Åkte hem, slocknade som en gråsten i soffan på 3 sec. Och vaknade vid halv 8. Det var ju LAGOM roligt tänkte jag när jag vaknade upp. Men men, så ere liksom.

Jag HATAR att vara sjuk. HELT Sickt.

Sitter iallfall o laddar ner de nya avsnittet av OTH, avsnitt 13. Som jag längtat efter uppehållet över jul o allt.
12 kom förra veckan. Haha, tjöt som en litta gris. Nästan ALLTID till oth. Så sånt här ska man se själv. Haha

Nej, nu måste jag fan börja med min "middag", så här vid halv 10 på kvällen. Känns ju så där om jag får säga det själv. Men men, är man sjuk så kan man ju inte göra så mycket åt det.

Min AF kärring ringde mig förut också innan jag somnade, och erbjöd mig en praktikplats å swedbank. HAHA, JAG jobba på bank? Haha, detta ska bli spännande! :D
Får se när jag börjar o allt detta trams. Dom skulle väl ringa mig imorrn antar jag. Haha, bank alltså.. jag kan verkligen inte släppa det.




Audams sommar dojjor på idag! Och så klart solglajjorna! Dom behövdes verkligen idag. VAD JAG SAKNAT TYGSKORNA! Det var som om att gå barfota ungefär. Tittis kommentar när jag mötte upp henne på bussen "jahaja, ser att du tagit på dig finskorna idag ;)" HAHA, höll på att garva läppen av mig. NOSTALGI SKORNA ANNARS OM JAG FÅR BE! Va ett JÄVLA tjöt på Audam när han tog ut dom från tvättmaskinen, så jag la vantarna å dom istället.



Köpte snus också... JAG BLIR GALEN. Varför väljer man att göra så här med snusen? DET ÄR SÅ FULT, och det är FÖRBANNAT jävla opraktiskt att man bara vill ta sitt liv när man öppnar dosan.




Ska ha prinsen i mitt liv på fredag om jag inte börjat jobba då vill säga.

Nej just de ja, MIDDAG!


Bränner du dig då?

Tur man kan få lite livsglädje någon gång då o då.




Han var ett JÄTTE mysigt lunchsällskap idag, satt o sket medans jag åt... MYZIG kille den där Cyle.




Sen när vi kom hem så blev han hungrig. Äta lår är gott!



Mös i soffan på kvällskvisten inann vi skulle sova!





Somnade efter massa välling.

Seriöst, får man en sån där SÖT unge, då är man fan lyckligt lottad.
Blir glad i hela kroppen när jag ser honom.
Leendet när han ser mig är obeskrivligt, han skiner upp som en liten sol. Älskade lilla vännen...

RSS 2.0