sunshine.

Min lilla älskling fyller 1 år idag!



Gårdagen... Kan jag inte säga mer än bananZ om. Mitt hem såg för JÄVLA äckligt ut imorse när jag vaknade. Visst att Alex hjälpte till och plocka undan i morse men alltså.. Haha ;<


Fuck a duck,

Jag känner lite att.. Varför? Varför bryr jag mig så JÄVLA mycket för? Varför bryr jag mig om en snubbe när han håller på med en annan brud jag känner? Det var ju för fan MITT val, det var JAG som inte ville ha honom. Inte tvärt om, det var HAN som ville ha mig, men jag inte honom, det det HAN som vart stört kär i mig, men inte jag i honom. Varför ska jag bry mig? Varför känner jag ett så otroligt starkt hat, mot BÅDA dessutom? Eller ja, mest mot henne, fast mer mot honom när jag tänker efter vad han har sagt till mig. Fast kanske lika mycket mot båda två. Jag vet faktiskt inte, jag är fett förvirrad. Jag känner inte igen mig själv när jag blir så här. Jag försöker bara förstå hur jag själv tänker. Otroligt jävla frusterande är det iallfall.  

Just nu är jag bara så jävla förbannad över hur jag beter mig att jag inte ens kan somna, kanske för att jag sovit för länge också. Vad vet jag. Så nu funderar jag på om jag ska dygna, och städa mitt rum istället och dricka massor utav kaffe.

Det är fan bud på att lägga livet på hyllan, sätta på en kanna med kaffe och börja röja i mitt rum. Tur att morsan jobbar en sån här natt, när det är lite sömnlöst så att jag kan göra något vettigt, förutom att sitta vid datorn hela natten. Och att farsan är i forssmark så att jag inte stör någon när jag nu får mina fixidéer ibland.







Hittade en bild tagen i oktober någon gång tror jag, HAHA, ser stört liten ut.

Over ´n Out


Spottad på,

Hey.

Migränkänningarna försvann efter att jag knaprade piller förut innan jag drog ner till stan med Becca och Djellut, skönt som fan vill jag lova.

Just nu sitter jag och funderar på hur i helvete jag ska somna eftersom att jag sov till kvart över 3 idag pga den HEMSKA migränen. Det är fan det värsta som finns, att ligga i sängen och vrida och vända på sig och inte kunna sova.

Åååh, vad jag saknat Petra! Hundra år sist vi sågs kändes det som.
Vi planerade lite inför valborg och allt sånt där, grillning och kubb står på schemat än så länge. Och jag ska stå för hemmagjord potatissallad! Kommer att bli awesome!

Djellut ska rita mig en tatooo! En sleeve, baserat på mitt stjärntecken. Woha

Planet: Neptunus
  Symbol:
Två fiskar
  Ängel:
Sachiel
  Färg:
Blekgrönt  - Turkos
  Växt:
Cikoria - Mossa - Al
  Metall:
Tenn
  Kristall:
Ametist
  Tarotkort:
Den Hängde Mannen
  Motto:
Jag tror
  Nyckelord:
Sökande
  Element:
Vatten
  Turdag:
Fredag
  Kvalitet:
Föränderlig
  Polaritet:
Negativ
  Positiva drag:
Vänlig - Receptiv
  Negativa drag:
Slarvig - Hemlighetsfull
  Turnummer:
2 & 6
  Människokroppen:
Fötter - Tår
  Kinesiskt djurmotstycke:
Kanin

Det där är vad hon ska utgå ifrån, och måla hur och vad fan hon vill. Jag tror att kommer bli totalt awesomeness alltså.

Satt även och läste lite om fisken... Det är seriöst LÄSKIGT vad nästan ALLT stämmer in på mig. STÖRT läskigt, på allvar.

"Fiskarna är känsliga och sårbara och har inte något skyddande skal.
I brist på detta skyddshölje döljer Fiskarna ofta sina äkta känslor och spelar en livets teater. Och trots att de är blyga, dras många av dem till teatern och blir utmärkta skådespelare med stor intuition. Fiskar har lätt för att känna medlidande med de sjuka och svaga. Osjälviskt hjälper de alla de kan, var, när, och hur som helst. Fiskarna är förvirringens och otillfredsställelsens tecken."

"När det gäller kärlek så söker du ett ideal, men blir besviken när det inte stämmer. Du söker stabilitet, men samtidigt vill du ha någon som inte håller dig fast. Du är trogen, men sviker någon dig ser du ingen anledning till att hämnas."

Haha, alltså den där stämmde så jag nästan börjar gråta! Haha, det är STÖÖÖÖRT! Trivs så in i helvete med att vara singel samtidigt som det är självklart att det skulle vara najs o veta att man alltid har någon där vid sin sida! Haha, galet är det iallfall!

Så Djellut skulle börja rita lite nu ikväll, så skulle jag se imorrn sen vad hon har hunnit att åstdakommit under kvällens gång! Nu ska jag slänga mig i sängen och titta på 2½ men och se om man kan få sova lite eller inte.

Peace

Better dayZ,

Idag har inte varit någon bra dag alls, vaknade vid 20 över 8 imorse av att jag hade MIGRÄN ...

Och så fort jag öppnade ögonen så blev det tusen ggr värre. Rökte och sen gick jag och la mig i mammas och pappas säng, drog ner rullgardinen och stängde dörrarna så det blev kolsvart, DET var skönt. Morsan åkte iväg till farmor och hjälpte henne med någon, så kom hon hem med frukost, nybakta chiabata bröd. Åt en halv sen bumbs i säng igen, vaknade vid kvart över 3, och då mådde jag bra igen :S
Jag förstår inte vad det är min kropp vill med mig. :S

Precis ätit lite mat, börjar känna av migränen lite igen, så har knaprat i mig massa piller igen, ska göra mig i ordning och dra bort till Djelly och vänta på Becca, ska ner till stan och dricka kaffe på Morella med Petra som slutar jobba vid 6. Älsklingen fyllde ju år igår! Och så ska vi väl planera valborg lite också antar jag.

tjipp

Hey, u

Tjenixen.

Fy farao vilken fint väder det varit idag! Vilket dom sa att det inte alls skulle bli, men tji fick vi!
Morsan väckte mig vid kvart över 9, gick upp och ringde Becca och sa att vi visst skulle sola. Klädde på mig och bryggde lite kaffe och sen åkte vi och hämtade henne, köpte solstolar och morsan gick ärende på banken, så åkte vi ut till playan!

Legat och pressat i 5 timmar idag, + ATT JAG HAR BADAT! Whoa
Becca hade med sig någon jävla olja från Cypern eller något som vi smorjde in oss med, så ja. En aningens aning  bränd? JAAADÅ!


Vid 8 någonting nu ikväll, så ringde min mor till sjukvårdsupplysningen pga att jag haft feber i 1½ vecka nu och varit förkyld 2½ på det. + massa annat. Dom trodde att jag hade hjärnhinneinflammation så jag fick en tid 20.45.. Så jag har varit hos farbror doktorn nu ikväll, och blivit lite klämd på, rånad på blod och lite annat roligt.
Han konstaterade att jag var sjuk, jag har något slags virus i kroppen, men han visste inte just VAD det var, utan att jag skulle typ göra massa tester imorgon för att verkligen få fram VAD det är. Så att.. Jaha okejdå.

Nu ska jag skutta i säng!

Annars får du åka likbil från kalaset.

Hej hopp.

Hade ju som sagt 39 graders feber igår hela dagen, och imorse när jag vaknade så hade jag nästan lite mycket, lite mer bara. Lagom roligt så där. Men det gick över med dagen typ. Sen när morsan tvingade med mig på bio med sin kompis och hennes son så började det sakta komma tillbaka igen. LAGOM Roligt.

Vi såg btw Scream 4. SÅ JÄVLA VÄRDELÖÖÖÖÖÖÖS.

Vaknade btw vid 7 imorse, HELT galet. Men jag var utvilad. Så jag myste in mig i mitt täcke i min säng och kollade på rasmus på luffen på tv4. Det var mööjs. Och solen sken redan då, det var hur mysigt som helst, märks att sommarn är på väg nu! för det är fortfarnade varmt ute, FORTFARANDE! Galet najs om ni frågar mig.

Imorgon ska jag åka ut med morsan och Becca och sola om det är väder för det, MEN VET NI VAD JAG SKA GÖRA FÖRST!? Ringa till tele2 och se om jag kan förlänga mitt abonnemang och beställa hem en iphööön4. Som jag längtat. Halelujah! Och får jag inte det, så lär jag bli fett ledsen. Men men.

Funderar på att gå o lägga mig, fett trött. Fast ändå inte. Har redan tittat på glamourama. Skit också. ;<

38,8

I feber har jag. Jag är rätt stolt över mig själv. Förut frös jag som ett jävla särbarn och nu svettas jag som en gris. Fy fan vad jag älskar o vara sjuk. Förstår inte varför det inte ger sig.

På tal om något helt annat, igår på förfesten och medans vi fixade oss hemma hos Djelly, så körde vi smsroulette! Det var så JÄVLA roligt!

Vissa var helt sjuka, och till HELT fel personer.

"jag vill ha din ådriga påle i pastejköket"
"om man fiser på en tändsticka, brinner stjärthåren upp då?"
"Om polisen ringer, kan du ställa upp för mig då? Skulle jag kunna få sova hos dig inatt också?"

Bara för det kommer jag inte ihåg fler. Men det var stört roligt! Nu ska jag titta på fredags asvnitt av glamourama o sen blir det storebror vid 9!

Han brevid mig, han är dj.











Kvällen var hur awesome som helst! Pappa bjöd mig på alkohol hela kvällen, iallfall när vi var på stadt. Det var awesomeness! Efter stadt så drog jag och Djelly till Club9 där vi drack öl och hittade trevlig karlsällskap!
Sen skulle vi följa med dom på efterfest! Men atteh, vi valde pizza före efterfest! Haha Så vi satt som 2 små grisjävlar utanför lindex och trycke i oss. Sen kom våra karlar som vi skulle på efterfest med, dom hade tydligen också tryckt pizza, fast på plats! Sen åkte vi hem, och jag pratat i telefonen till kl 6 imorse.

Så Becca ringde och väckte mig lite efter 2 ... Då var jag inte så jeffla glad!
Tydligen blir det brännboll i parken senare har Djelly bestämt, så då har man ju inget o säge te om antar jag. Hej på en stund.

Börjar sjunka som en kvicksand.

Med människan ska man aldrig mixtra ...


Hysterica ikväll.. Alltså... JAG FINNER INGA ORD! Det var inte mycket folk, men jävlar vad bra dom var.

Nu ringer styrbjörn också. Haha, min styrbjörn. jag orkar inte.

Bless the beast.

Jag är så SJUKT glad och TAGGAD inför morgondagen!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Pappas kompis har fixat hit Hysterica till Stadt! Så JÄVLA awesome!
GAAH! Det här är fan i mig lycka mina vänner alltså!!! :D:D:D

GALET snygga är dom också vill jag lova!



Nu måste jag skutta in i duschen och börja fixa mig och sen bege mig bort till Djellut i fritzl hålan. Palle ikväll, och tydligen något mongoband som spelade där ikväll också. FAPP FAPP FAPP

Face up.

Jag låter bilderna tala för sig själv.. Jag och Angelica gick hem från Becca inatt iallfall...












Dömd att bli bedömd.

Hej!

Förbannat jävla göddigt väder vi haft idag! 26,5 grader i solen och nu på kvällen 20 grader i skuggen. HEJ SOMMAR! Känns fett skönt att vi hoppade över våren. Mig gör det absolut ingenting!

Idag har jag också klättrat på väggarna,  SÅ FÖRBANNAT JÄVLA RASTLÖS ATT JAG DÖR!
Men idag bestämmde jag mig också för att jag ÄR frisk nu. Fast jag tog en extra dag hemma. Farmor kom över på käk idag också, så lurade med henne upp till skokällarn efter att vi hade ätit. Alltid lika trevligt.

Pappa kommer hem från Forssmark nu ikväll också... Mamma jobbar hela påsk, så trodde att jag skulle bli HELT lonley.. Men atteh, NEJ så fel jag hade. Helvetes jävla kuk piss skit kände jag för det. Men men!

Ska iväg senare ikväll hem till Becca med Zebbe och Djellut. Dricka some waaajn tror jag nog närmare bestämt att det blir. Wohoo

Nu ska jag titta på pluras kök och kaaaanske råka somna lite?!

What am I to say

And I don't want to go but I feel like I should
Cause I'm falling apart and I might and I and I…

Allt kommer sluta i kaos i en ding ding värld.

Jag är sjuk. STÖRT sjuk. I lördags så måste jag as illa när jag vaknade på båten, då trodde jag att jag var bakis för jag spydde som en gris hela dagen. Mådde illa hel bussresan hem från Sthlm. Och precis när vi kommit hem så började magen sätta igång och jävlas, den hade typ andra världskriget, var väl inget mer med de trodde jag. Och sen har magen hållt på så där sen i lördags. Haft lite feber och så där, men som vanligt så bryr jag mig inte om det och gör kanske saker jag inte ska göra.

Var på jobbet igår tex, kanske jag inte skulle ha varit. Men jag kände att lite feber och förkylning inte kunde stoppa mig. Jag älskar ju att jobba. Så jag gick glatt dit och gjorde det jag skulle, ENSAM! Tur iofs att Dogge var där! Han vaktade mig och sov på mina fötter. Sen hade jag ju lite sällskap utav Getabocken!



Det är en fin vän de där, han säger inte så mycket. Men det gör inget, för då kan jag koncentrera mig på radion istället.

Kom hem och mådde SKIT dåligt, mådde illa och bara allmänt dåligt. Åt ingenting på hela dagen igår, förutom igårkväll till BB då åt jag ett litet glas med filmjölk. Efter det så gick jag o duschade, och då spydde jag ner HELA badkaret. HEJ Å HÅ va jag är dyyyktig!

Alltså, det känns ju SÅDÄR o vara magsjuk, vara GROTESKT förkyld och ha mens samtidigt. Kan det aldrig vara riktigt bra känner jag mer.

Haha Malin är SOET, och bra störd. Hon tyckte att det var för mycket kort på MINA fötter i hennes kamera. Så nu tror hon att hon varit rolig och gjort en serie om mina fötter på sin blogg! Hennes blogg hittar ni HÄR!

Dom rear ut liv som på netto.

Söt lite x-nings skara på 22 pers!



Ticke hade med sig Cocco´s kilt, så vi tvingade på födelsedagsbarnet denna strax efter att vi fick inta våra hyttar!



Alla göddade sig i buffén! Påskbord! Woha



Jävla göddig donna hade jag framför mig också! Lite suddig var hon, men de ordna opp sa sen!



Haha, mamma och Ticke. Han sov typ under middagen. HAHA, så skulle han bjuda på DYRT vin innan Lotta sa till honom att det var gratis dricka till maten. Haha



Fick ett fin fint armband utav Djelly! Hah




Sen så gick det förjävla mycket utför, rökte inne på toaletten, väckte stackars grannar med sovande barn och ja fan vet allt. Det gick utför helt enkelt. Mer behöver inte sägas känner jag ..

Adjöken,

Sa fröken!

God morgon! Eller ja, varit vaken snart en timma iofs, men ändån!

Ser att jag fått min lön sen jag jobbade med Petra idag, och jag kan inte bli annat än nöjd. Fast sen blir jag ändå lite ledsen i och med att jag o Dennis måste betala reprationen av Mickes dator sen i lördags .... Så då blev ja inte lika glad längre...

Jag sitter här och har FETT ont i halsen, bafucin hade ju varit förjävla gött för halsen nu, de känner ju jag det.
Morsan går omkring o tjatar på mig om att jag ska packa... Kryssning here we come! Så jävla gött att min pappa åkte upp till forsmark i onsdags så att jag fick ta hans plats på kryssningen. Inte ett öre har jag betalat! Hah

Så att ja, nu måste jag packa min väska och sen ska jag gå o köpa snus o cigg.
Bjuder på en bild sen i lördags, jag ser en aning bajsnödig ut tycker jag allt.



Hej på en stund, nu drar jag på kryssning!

Det är på något vis

.... Som vi alla sitter på livstid.





Dra åt helvete va jobbigt det var igår... Det var så där  hållkäften jobbigt rent ut sagt.

All or nathing,

Mörrn mörrn!

Ah, jag har väl fått 3½ timmas sömn inatt... Låg och tänkte för mycket inatt, och så blev jag FETT mer förkyld inatt.. Så där täppt i näsan att jag inte ens kunde dra in snoret, så när jag väl somnade imorse så vaknade jag efter typ 20 minuter och hela mitt ansikte var fullt med snor. MYSIG_TJEY90_HEY!

Hade tydligen inte vaknat av klockan heller när den ringde första gången vid halv 9, utan jag hade tröckt på snooz i sömnen. Good to know, det är fan livsfarligt. Tur jag inte har egen lägenhet så att säga. Hah

Precis duschat, så nu ska jag klä på mig o knata bort till Angelica och hämta mitt smink, sminka mig o sen åka och köpa fucking nässpray innan jag dör. Åka och hämta Vibbes systemkamera som jag ska låna och sen vid halv 2 ska vi åka och hämta farmor och sen bär det av mot körka.



Jag saknar dig, bara så att du vet ... <3


Klagomuren.

Hej! Nu kommer jag klaga på allt möjligt. BARA massa klag. Eller ja, NÄST intill.

Idag har jag jobbat, med Vibbe. Det var skoj och skönt, jag har saknat att jobba. Saknat med massa faktiskt. Hon ringde mig vid 8 imorse, och jag fattade inte att det ringde, men efter 3e gången så svarade jag.

Becca ringde så sött förut också när jag var på jobbet .... HON FICK MIG TILL ATT FÅ ÅNGEST SEN HELGEN. Och jag brukar ALDRIG ha ångest efter en fyllehelg.. Men alltså. HAHA fy fan så jag har betett mig i helgen tydligen...

OCH! Jag saknar mitt LÅNGA HÅR! ;<



OCH SEN! Har jag gått och blivit sjuk också... Tror jag åkt på lunginflammation. Gör ont i bröstet bara jag skrattar eller typ andas djupt :S Seriöst, jag har fan varit sjuk MINST 10 ggr sen i julas nu. Det ÄR något som är galet med mig :S Helt seriöst.

Och imorrn är det begravning. Helst av allt vill jag bara vara vaken hela natten och kunna sova bort dagen imorrn... MEN jag ska gå och lägga mig nu och gå upp i tid i allting. HEJA mig. Det kommer att bli jobbigt imorgon känner jag. Fy fan.

Det var NÅGOT mer jag ville klaga på som jag glömt bort bara för att jag är så JÄVLA kissnödig just nu. Bjuder på en fräsigt fin bild på mina dönnor sen idag!



Jävla söta dönnor de där! Hah

Ta mig härifråååååån,

Jaha ja, spenderat hela dagen med Djelly och Becca. Men mest Djelly. Vi har diskuterat lite och kommit fram till diverse saker. Prha prha! Tacos har vi gjort också. Och ätit chips. En riktig jävla flötig och göddig bakisdag med some good friiiiends. Bott i mina mjukisbrallor, sovit lite i djellysfotölj medans dom andra diskade. Hah

Sjuk har hag blivit också. Jävla fint, or naaht. Måste fan gå till doktorn och se vad fan det är som är fel.

Nu ska jag sova.

Imorrn blir det kaffe häng i suuulen med fina tjajjor.



Jag och Djelly efter att Dennis hällt i mig MONSTER shots med något jag inte ens vet vare var för något. Usch, bara ryser av tanken. Och TVÅ fick han i mig, det slog ju ganska så DIREKT kan jag ju lova...

Hej på en stund.

Håll käften.

alla kan dra åt helvte. Jag hatar er alla. Hör aldrig mer av er. Hoppas ni brinner i helvetet. Jag hatar er seriöst. Så jävla dumma i skallen att det fan i mig är synd om er.


Och jag vill inte verka obstinat, men jag älskar och hata den här fucking stan.

Morsning korsning!

Jag dog lite inombords när jag såg farfars bil. Han var så glad när han köpte den.
Hela handsfacket var fullt med alla hans elvis skivor o allt sån där dålig musik som han spelade, medans farmor satt i baksätet och vrålade att han skulle sänka volymen men då höjde han istället. Haha

Men det kanske bara är nyttigt, bearbeta sorgen lite. Jag har inte känt mig ledsen på ett bra jävla tag. Men när jag satt där i bilen. Så fick de mig att tänka på förra året, i sommras. Då kom han och hämtade mig vid tåget när jag kom hem till midsommar från Oslo. I den där bilen. Och så skulle han ju promt åka genom stan, så där jävla snigelsakta och jag kommer ihåg att jag skämdes så jävla mycket när alla tittade på oss när vi åkte där. Usch



Jag älskar färgen på den!

Nu har jag precis tryck i mig 2 mackor till frukost och ett glas oboy. Så nu måset jag duscha och raka mina ben. (Och ja, jag har lagt cambridge dieten på hyllan ett tag pga personliga själ. Men snart äre påt igen) Och sen ska jag vara hos Djelly vid halv 5! Så jävla ölsugen att det är pinsamt.

Tack och hej

Bröst och bringa som en cornflakes flinga.

hej godmorgon!

Sitter här o dricker lite kaffe. Peppar som fan tills ikväll..

Pappa kom hem nu, "ska du få på dig lite kläder så kan vi åka och hämta farfars bil så kan vi åka och handla"

Farfars bil... DEN RÖR MAN INTE. Men jag har väl inte mycket o säga till om antar jag.. Nu blänger pappa på mig att jag inte rör en fena.

Men kyss mig på munnen, vi glömmer det bara för kvällen.

Hej hallå.

Har precis tittat på glamorama, nu inväntar jag store bror och sen blir det fan i mig och hoppa i knopplådan och sova som den gris jag är för att det så snabbt som möjligt ska bli lördag ofc. Peppar satana!

Älg öl har jag tills imörrn, så jävla gött. Och något smultron vin jag hittade på bolaget idag. Det såg göddigt ut. 15%, Becca frågade om jag skulle somna innan klockan 9 imorrn, men de tror jag inte att jag ska. "Ringer dig på onsdag och ser om du nyktrat till tills dess, älgen är ju för fan 7,5 och dom har du ju ett par av också" Haha, så jävla störd i skallen att jag dör.

Har inget vettigt och säga. Förutom att jag längtar tills imorrn. Tack o hej.

BTW! Klippte ju som sagt lugg igår ... Blir ju fan inge ligge av imorrn när jag ser ut som jag gör i skallen. HAHA



Det är liksom, tack och godnatt.

Do it like a fucking dude.

Hej hopp, snart mer tack och godnatt.

Snoozade i fucking FYRA timmar idag. Grejen var ju den att klockan skulle ha ringt vid 8 imorse, eller ja det GJRODE det. Men jag hörde regnet så jag snoozade, sen var jag tydligen trött. Så idag kom jag inte upp förrens vid 12. E H E Känns ju så där kanske men men.

Gick sagt och bort till Djelly med Becca och där drack vi kaffe och spelade kort och snackade skit i några timmar tills vi fick ryck och gick ner till stan och köpte ett par byxor till Becca och störde Petra i hennes jobb på H&M sen gick vi hem igen. Så jag har fått lite lite motion idag också.

Men imorrn, så SKA jag fan i mig gå upp vid 8 när klockan ringer, okej. SENAST 9 iallfall.

What so ever så gick vi hem till Djelly igen och ner i hennes Fritzl håla och hängde. Vi blev BRUTALT jävla ölsugna alla 3. Så vi satt där nere och lyssnade på massa Palle låtar som dom brukar spela där och bara drömde oss bort till lördag då det är dags igen. Jag var fan duktig förra helgen och höll mig. Inte ens en liiiiten droppe alkohol.
Men nu har jag lovar Petra att vara med på Mickes utflyttningsfest. Hans lägenhet är brutalt jävla liten och vi skulle tydligen bli upp emot en allt mellan 15-20 pers. Vi får väl se hur varmt och jävligt det kommer att bli!

Ja, in i dimman barre!



Jag saknar JENNIFEEEEEEER! Och jag saknar min frill där på bilden. Fett snygg var jag. Vad hände liksom!? Nu ser jag ju ut som hej kom och hjälp mig och 73 nödår liksom ....

Kinda like this game but there's something you should know.

Tar med ma Becca och drar bort ma te Djelly och tvingar henne att bju oss två på kaffe. Sounds vääääärry najs to me.


Kom så får du hårt godis.

Är det typ inte det bästa som finns, att sätta sig på en fik och dricka kaffe i mängder med sina tjejkompisar och bara catcha up helgen som varit när man varit ifrån de man brukar umgås med?!

Petra var på dåligt humör idag tydligen, men av någon lustig anledning så vände det när hon fick ringa och väcka mig imorse vid 11. Mycket märkligt måste jag säga, men jag gick upp shakade, drack och cyklade bort till henne. Sen gick vi ut till lager och kikade där, var ju inte ett skit och ha. Sen gick vi in i sexbutiken breve, lika så där.

Knatade vidare hem till Micke för att Petra skulle lämna något, och väl där mötte vi upp Becca och Djelly.
Så traskade vi ner mot stan, och in på Morella som vanligt. kaffekaffekaffekaffekaffe! Satt där några timmar och bara pratade skit som vi så ofta gör varenda dag känns det som.

Sen tog vi oss igenom alla affärer när vi gick uppåt mot åhléns. Var där inne i typ hundra år kändes det som, sen gick vi hem.

Så att, så mycket ångest behöver jag ju inte ha för att jag stängde av klockan imorse på mobilen när det tydligen ringde vid 8 imorse för att jag skulle ut och gått en morgon promenad. Imorrn äre påt igen barre, så jag ska faktiskt gå och lägge ma nu så att jag orker opp i ottan imorrn.

På tisdag är det begravning, och jag fasar för daghelvetet. jagvillintejagvilleintejagvillINTE!!!
Och på lördag så är det utflyttningsfest hos Micke, eftersom att han och Petra så gulligt ska flytta ihop.
Och då ska jag faktiskt unna mig "lite" vin. E H E

Kanske "lite" så där vin att det känns som att det blir TACK OCH GODNATT. Precis som nu, fast utan vin då vill säga..

Bjuder på en sån där FIIIIIN partypic på mig o Djelly sen min födelsedag som Becca så fint taggade oss på igår ...... OR NAAAHT



FÖRSTÅR inte för allt i världen, VARFÖR jag ska gapa på i princip ALLA fyllebilder jag är med på. Förstår liksom inte vad som är grejen.... Får jobba på den där partylooken..

weheartkaffe.





Hittade en snygg bild på Djelly också som hon tog en gång på fyllan. Here we go!



hejsvejs

You want find no body else like me.

Ahapp, hela resjäveln gick i stöpet. SÅ NU ÄR JAG TJURIG OCH SKA KRYPA I KNOPPLÅDAN UNDER MITT TÄCKE OCH LÄSA UT BOKJÄVELN JAG LÅNADE UTAV MALIN. Snart utläst och klar. Boken är fett bra.

Fuck you all.

all the drugs in the world won't take me to your promise land

Idag har jag bestraffat mig själv totalt. Gick ingen promenad, men jag har cyklat! Och de enda jag har stoppat i mig i dag är 2 stora glas med kaffe på morella. Och 2 glas vatten.. Men så stannar jag upp och kommer på mig själv med att "va fan, det är ju shakearna du går ner i vikt utav" Så nu har jag precis tryckt i mig en kyckling shake. Påt igen som vanligt imorrn barre.


Becca ringde förut, så vi sadlade om våra bruntisar och brummade ner till Morella och drack kaffe, tvingade ner Djelly som var hos BiffZ0r och sov klockan FYRA på eftermiddagen! Jävla sätt alltså. HAHA roligaste ever var att hon kom i sina festkläder sen igår, och SKOR! HAHAHA, och precis bakom kröken så gick hennes klack AV! hahah jag har då ALDRIG skrattat så mycket i hela mitt liv.
Satt vi där ett tag, och så fick vi en snilleblixt så vi drog hem till Djelly och smed lite planer.

Så nu ska vi ta fram kartan, blunda och så bara peka, packa väskan och dra imörrn. Det här ska bli WOLIGT!
Har 287 kr. Jag kan åka dit, men hem blir nog lite svårare tror jag. Men det tar vi då!

Nu snart big bruther. Fan så gutt. Packa kappsäcken lite smått också medans jag vänter ...

HEJ PÅ EN STUND.

Failz0r.

Okej, jag är så jävla dålig. Sjukt besviken på mig själv. Inte alls så där duktig som jag trodde att jag skulle vara.
Inatt fick jag något jävla infall, och åt KORV MED BRÖD. Nu måste jag börja om igen, nu är jag på ruta 1 igen. Och det känns som om att jag har gått upp alla de där 5 kilona som jag gått ner. Och jag kan ju säga att jag fick SJUKT dåligt samvete sen när dom där två korvarna med bröd låg i min mage att jag HINKADE vatten, löpte in på toaletten och satte två fingrar i halsen och spytte upp allt igen. Jag spydde som en gris, ALLT skulle bara upp.

Skalpig jävla ångest jag hade när jag vaknade förut. Fyfan. Så nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe, ta en snabbdusch sen ska jag sätta på mig ytterkläderna och så ska jag plugga i hörlurarna i öronen och så ska jag fan i mig gå hela jävla västervik runt eller något. FAN OCKSÅ. Fy fan så jävla dum i huvudet jag är. FAAAAAN


i smile for you

Haha, jag är så JÄVLA uttråkad. Jag hittade på och startade en lek med Jens.. MMS duellen. Skicka massa vågade bilder, men han faila. Haha


im boooooooored. jag dör, på allvar. helt fucking allvarligt.

We r who we r.

Punkt slut.

Alltså... Jag kan inte sluta vara lite stolt över mig själv. Jag fuskvägde mig hos mormor förut.. Och visst det är inte samma våg som jag vägde mig in på i cambridge grejen. Men atteh, om vi säger att det är samma, så har jag redan gått ner 5KILOOOOO!! :D Alltså.. Ja, jag är så jävla duktig helt enkelt.

Idag så åkte vi till mormor och morfar och käkade våfflor. Jag drack kaffe och vatten. Inatt däremot! JÄVLAR VA JOBBIGT DET VAR! Då var jag sjukt hungrig. Så jag gick och la mig istället. Fast innan så gick ja upp och rökte under fläkten, såg en fanta tropic på bänken. Tänkte ta en klunk, så jag skruvar upp korken, känner doften och tänkte "va fan, det är inte värt det. Varför ska jag "fuska" med två futtiga klunkar läsk för?" så jag skruvade på korken igen, rökte färdigt och kröp ner under täcket. Ibland är jag bra jävla stolt över mig själv som sagt.


Malin hade en söt lapp på sin ytterdörr såg jag när jag var där.




Vi drog en kaffe innan mitt tåg gick





Igår kändes det som om att jag var på maskerad. Och OM jag nu var det, så klädde jag ut mig till Becca!


Pew pew.

Andra fredagen IRAD som jag har en hemma fredag och UTAN alkohol i kroppen.. Va fan är det här? VARFÖR SKJUTER INGEN MIG FÖR !? Det är väl det jag kände mer, att snälla. Bara gört!?

Alltså, nu kan jag fan vara stolt över mig själv. Har varit på stadt idag. vi firade Djellys fader som basta 40 som sagt, och så skulle vi dit och käka mat. Eller ja, DOM skulle äta mat.

Man typ lagar sitt eget kött på en sten som är typ 350 grader varm. Där satt jag som ett jävla spån och drack cola light,vatten och kaffe. Jag kände mig SJUKT stolt när vi tog taxin därifrån sen.

Och andra frågan är väl mer, varför känner jag ingen livsglädje. Vart försvann den?! Jag svävade som på moln sön,mån,tis och onsdag. Vart försvann allt!? Sånt här brukar jag ju kunna leva på i månader, varför beter jag mig så här jävla löjligt för? Allvarligt talat, jag får fan i mig skärpa mig nu alltså.

Nu är ialf biffen kirrad. Blir kryssning den 15e april. Pappa ska åka iväg och jobba, så jag fick ta hans plats. Betald och klar. Fy fan så jävla näjs! :D Iallfall någonting att se fram emot, för då ska jag fan i mig unna mig liiiite liiite mat, och kanske jaaa.. En gnutta mer ALKOHOL! Hörde på ryktesvägar att det var ju gratis där vid middagen. Så att ja, där lär väl jag hänga så där några timmar med Djelly. Haha


Aäe, åt helvete med er. Jag hatar er alla

F U C K

Jag är på så dåligt humör så att det finns fan inte. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Ibland så undrar jag vart min farfar finns i dom här stunderna, och så stannar jag upp jorden och kommer på mig själv. fanfanfanfanfanFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Vitpeppar.

Hej hallå, goddag.

Precis ätit min lunch, svampsoppa med några nypor för mycket vitpeppar! Jävlar i helvete va starkt det blev. Men men, gott vare iallfall!

Tvättar gör jag också, duktiga jag. Bara sitter här och väntar på att tiden ska gå.. Klockan 6 bär det bort mot Djelly med los familia! Hennes daddy bastar 40 idag. Jävla röjjj!

Igår som sagt, var jag på stan med självaste Djelly och Becca. Var ju tjejkväll på stan igår! Fast atteh, ja men hinner ju gå igenom stan på en pisskvart! Så att så länge varade det roliga liksom.

Jaha näe, hade väl inte så mycket på hjärtat kände jag. Sitter här och försöker pullsa i mig en jävla massa vatten.. Snart uppe i 1 liter, two too go! HATAR vatten... Och speciellt när man INTE är törstig heller, och att vattenhelvetet av någon konstig och sjuk jävla anledning gör mig hungrigare än när jag INTE dricker vatten. MEN MEN, är väl bara att försöka TVINGA i sig.

hej på en stund!

JO MEN JUST DET JA! haha, hittade en så SJUKT gammal bild på mig och Petra igår att jag höll på att garva ihjäl mig.



Jag förstår INGENTING. . .

RSS 2.0