... Orkar inte tänka ut någon rubrik.

Helgen var kalas, riktigt äventyrligt på länge. Ooorkar dock inte berätta om det.. Förutom att jag och vibbe gjorde så att tåget hem från Linköping till Västervik vart försenat pga att vi klev på FEL tågjävel. HAHAH Det var roligt tyckte jag ^^,  Vibbe fick dock panik, meeen ja det löste sig iallafall.
Jag har ialf fetaste huvudvärken idag, tror att det har att göra med att jag nu måste äta 5 piller av min meducin. Men får väl hoppas på att kroppen och huvudet inser att det inte lönar sig med att jag måste gå runt att ha ont, utan att jag skiter i det o tänker fortsätta med min 5 piller ^^,
Fast det ska väl du ta och skita in.
Nu ska jag antingen gå och lägga mig i sängen eller gå och duscha. Lägga mig i sängen skulle vara sjukt jävla underbart, men då vet jag att jag kommer somna som igår, för igår somnade jag runt 5,och vaknade inatt vid halv 2 och kunde fan inte sova mera. Så skolan har inte riktigt gått som på räls som den brukar göra. Men det är väl skit sak samma.
På lördag ska jag hem till Erika för den som vill veta, ska fiffla med hennes häst, eftersom att det är vårat projekt arbete. Sen efter det så blir det party party hemma hos henne i skogen, för att det äntligen är hennes tur att fylla HELA 18 år.
Nej, nu skiter jag i er.

Later dudes!

Over ´n Out ~

Som ett spjut barre!

Jag och vibbe drar iväg till Kolbäck och lite var stans över helgen!
CYAAAAAAA ERA FUCKERS!

Som ett spjut barre!

Jag och vibbe drar iväg till Kolbäck och lite var stans över helgen!
CYAAAAAAA ERA FUCKERS!

Nanana!

HOHO, 3 dagar sen jag skrev här sist, har inte orkat eller något, såååå senaste dagarna har jag spelar discobowling med klassen på gympan, plockat svamp i skogen med klassen, RAMMLADE 2 JÄVLA GÅNGER I SKOGEN! Åh ja, inte hänt så jävla mycket!
EHE JAG ÄR EN KLAD PÅNIHEST, pappa ska köra mig till Linköping nu sen tar jag tåget barre till E-tuna! För det var så konstiga tider på sj's sida och + att jag kommer fram mycket tidigare :D
SÅ TJOLAHOPP! Nu måste jag gå och packa!
TJILLEVIPPEN!

Later Dudes!

Over 'n Out ~

Färgning + björnbär

Tjenahejsan! Slutade typ vid 20 i 11 idag, fint som fan kan lova! Sen cyklade jag till Tre t och mötte Vibbe för vi skulle sola. Fan så jävla skönt det var. Så nu är jag lite rosa ^^, hah Sen åkte vi hem till mig, kollade på lite på våra bästa år, eller hon kollade på hela och jag lagade tacoooos! :D Gött mos! Satt fint i kistan, sen började det att regna då vi skulle dra till Kvantum och inhandla hårfärg till mig, så mamma skjussade oss till kvantum och sen hem till Vibbe för hon skulle ändå till M&M och hämta morötter. Väl hemma hos henne så färgade vi mitt hår, myst i soffan med ett Pb avsnitt och bara chillat hela jävla dagen, vilket jag egentligen inte borde gjort, har ett litet prov imorgon, men ja whatever. Kanske skulle ta tag i det där med läxor någon himmlans gång? Kom hem för ett litet tag sen, suttit och klämt i mig en massa jävla björnbär som mami varit och plockat hos AK, dom är BAUTA stora och sketa goda!
Imorgon är det skolfotto som gäller, därav hårfärgningen.
Nu ska jag in och dra mig ett litet lir innan det blir dags för sängen!

Later Dudes!

Over 'n Out ~

Tröttish

Absolut! Kom hem från Vibbe typ 10 över 3, så suttit och tagit de få xp för att gå upp till lvl 64 med mage, och det är exakt vad jag gjorde nyss! känns as najs, så snart är min mage 70 barre! Who, vart o titte på Pb förut dock inga oth ^^,
Sen lirades det lite GH också, meeen jag suger as usual! Orka va king på allt liksom -8) haha
Jahaja, nu blir man anklagad för att vara nörd på msn bara för att man lirar wow, pfft! No way in hell heller :( aja, han får la tycka vad han viiiiiill. Nej, dags för beddden nu kanske? Kanske finns något bra skit på tv:n innan också, vem vet.

Later Dudes!

Over 'n Out ~

Mysipys!

Igår gjorde inte så mycket förutom att Vibbe kom till mig på kvällen efter att hon slutat och var här ett bra tag, satt och kollade i förra årets skolkatalog och garvade röven av oss och drack läsk. Sjukt jävla seg fredag.
Och så ska vi nog inte ens tala om idag, hur jävla tråkigt liv har jag egentligen? Sitta hemma och ruttna på fredagar och lördagar. Aja, får skylla på att jag är luspank och mami är snål ^^, HÖHÖ
Nejvars, ska snart pallra mig upp till Skotten, är sjukt jävla sugen på något så jag tror jag avlider på stuberten, sen ska jag vänta på att Vibbe hör av sig så att jag kan gå ut och vänta på henne, sen blir det att cykla hem till henne och ha massa mys i hennes säng med PB och OTH avsnitt! Och kanske någon film, om jag inte somnar som vanligt! HÄHÄ 8-)
Dock slutar hon inte förens 10 - halv 11 sååå lär väl inte komma hem allt för tidigt om jag känner det rätt. Där gick min pluggsöndag åt helvete, men inte klagar jag för det! EHE -8) Vem fan orkar plugga typ 100 sidor i körkortsteori, arbetsmiljö och säkerhet, och sen en jävla massa skit i svenskan? Nehej du tack, men ja, jag får väl offra mig. Är ju ändå sista året så va fan! Bläsh, har kukigt ont i ryggen med, men det ska väl du ta och skita i. aja, ska gå o klä mig lite kläder kanske, för det har jag inte ens gjort än, sitter fortfarande i sovkläder, känns ju lönt att byta om nu när klockan är 10 över 9, iofs blir det ju en sen natt, men ändååå! ^^,

Later Dudes!

Over 'n Out ~

Bonnjävel . . .

Hej hopp! Har precis lirat lite wow, sett på 3 BB America avsnitt idag med, och så har jag duchar och tagit mig en välförtjänt powernap på ungedär 3½ timma 8-) WOPSI DAYSI! Men det var skönt som fan kan jag lova er. slapp dag as hell, fan så skönt sen när man tagit studenten och inte behöva göra ett enda jävla piss, visst ska väl plugga vidare så att man kommer någon vart efter ett år eller något, palla sitta där hemma och gå på SOC hela livet, räcker med att en gör det. HÖHÖ Vilket vi hoppas på att han inte heller gör då, men iallfall. :P Förstår inte varför jag tar sånna här slappdagar när jag har ungefär 5 jävla saker att avklara i svenskan som skulle varit inlämnat innan sommarlovet. it sucks BIG time vill jag lova. Meen iallfall, sitter här och väntar på att håret ska torka, var ungdefär 3½ timma sen jag duscha, och det är fan inte torrt än, kan fan inte gå och lägga mig med blött/fuktigt hår för då blir håret ganska så jävla fucked up, och "min" plattång är hemma hos Sarah för tillfället, så ja får väl ta till hårtorken om jag inte orkar vänta helt enkelt.
Haha min pappa är helt jävla störd i huvudet, kom ut ur duschen förut och så säger han :

Pappa: "Det var en bonne som hade 3 kalvar, ena hette Nitta och den andra hette itta, kan du gissa vad den tredje hette?"
Jag : "Fitta?"
Pappa: "Nej, Olle för det var en tjur! hahaha "

Ja, min pappas humor suger, det roliga var liksom att han själv höll på att dö av att inte få någon luft för att han skrattade så mycket, men i själva verket så var "skämtet" så jävla tråkigt att jag ville gräva ner mig under en mossig stenjävel.
Nej, nu är det dags för hårtorken, palla sitta här och vänta.

Later Dudes!

Over 'n Out ~

Elsa Beskow!

Igår så åkte jag till Vibbe, var och handlade med mami först på Kvantum, sen cyklade jag hem till Vibbe därifrån. Hade köpt med mig frusna blåbär och hallon! Så vi tog muffins från frysen och sen gjorde marsan och la på, och över det så vart det hallon och blåbär, det var mumma! Fick även träffe lille fisen igår också, så jävla sjukt söt och grymt jävla liten. Men herregud vad kär jag vart, nu är nästan projekt att skaffa en bebis alltså. Direkt efters studenten barre! Haha okej, inte direkt kanske men nästan iallfall! x) Sen åkte jag hem satte mig vid datorn en sväng, sen la jag mig och kollade på sex and the city, jag var feeeeeeeting trött så jag somnade ^^, klockan ringde kvart i 8, meeeen drog mig till kvart över -8) Det var skönt som fan med sovmorgon kan jag lova! Sitter just nu och har Svenska B och jag ska skriva om Elsa Beskow. Det är en snygging ska ni veta! skit tråkigt men måste väl göras antar jag. Har maaaaaaaassor att lämna in ;o Som jag skulle lämnat in innan sommarlovet, men WOPSI, glömde jag det? Jao, jag tror det!

Elsa Beskow  SNIGGING ALLTSÅ!

Later Dudes!

Over 'n Out ~

Skepp o hoy!

Var visst någon dag sen jag skrev, orkar inte berätta mer än att Ola kom till Västervik i söndags, det var helt underbart.
Igår så bjöd mami mig på kina buffé, AK, Ida och Vibbe var med, sen kom Kennie Vibbes kusin sen tvingade han med oss till Kaffekannan där dom fikade, sen drog vi till Vibbes syster, chillerillade där ett tag, sen drog vi till Vibbes jobb för att hämta hennes cykel, sen till Lager, sen ÄÄNDA hem till mig, sen till Nordiska sen till Teamsportia sen till Kvantum och slutligen hem till Vibbe. Där vi gjorde i princip NADA ZERO ZIPP! Det var skönt.
Idag har jag varit i skolan, ska åka och handla med min mami, sen ska jag hem till Vibbe för vi ska baka BÄRPAJ! MUMMA!
Okej, och nu sitter hon och säger att hon inte ens tycker om paj, ah så vi får la se vad fan det blir vi bakar om vi ens gör det, känner att jag är VÄÄÄÄÄÄÄLDIGT baksugen. Så ja, bakar jag inte idag med Vibbe så bakar jag la själv hemme imörra. Sånt som visar sig antar jag!
Nej, dags att göra sig i ordning!
MÅSTE  bara göra någon nyfiken i en sån jävla strut med innan också!
Det har även hunnits med lite födelsedags planering för en viss person som "snart" fyller 20! ;)
 

Later Dudes!

Over 'n Out ~

Ehe

Jao, kvällen igår vart väl inte riktigt så lyckad kanske. Drack påtok för mycket kan jag säga. 3 cider 7,0 6 öl 5,6 och sen 2 4,5 så att ja. Min mage vände sig typ ut och in när jag satt utanför club 9 och Linnea skulle äta sin pizza. Men ja, en tidigkväll är väl mysigt det med. Kom hem runt 11 igår. så ja ^^, haha x) Men men, what to do liksom 8-)
Fy fan va dåligt jag mår, mår typ illa konstant och huvudvärk. Fy fan säger jag bara. Men men, ska ändå på den där terranova skiten för o se Ola.
Ska gå och lägga mig i sängen nu. Hoho

Later Dudes!

Over 'n Out ~

Redo, yepp yepp yepp

Jahopp, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag är stressad och klar. Ska åka till Perukiosken bara o köpa cigg sen ska jag möta Ercan uppe vid skotten.
Är grymt jävla besviken på min farmor och farfar, "äntligen" är det två som budar på deras hus... Fy fan för er! Jag förstår inte -.-' Men aja, det är väl upp till dom. Men kan ju säga så mycket som om att jag kommer att bryta kontakten med dom för dom vet hur mycket de där huset betyder för mig.
Aja, måste dra mig.

Later Dudes!

Over 'n Out ~

Club 9 ikväll barre!

hoho, vart inget wowlir igår, grannjäveln kom ner igår kväll HÖHÖ
Sen tyckte han det var dags att gå upp till honom, javisst tänkte jag så ja. Kvällen vart lyckad.
Vaknade vid 9 idag pga pappa inte kan öppna dörrar försiktigt -.- Öppnar som en jävla ångvält, så låg o kollade på tv tills typ 10, sen runt 11 följde jag med mamma o pappa till systemet för morsan skulle köpe te ma tills ikväll, sen apoteket för att jag skulle hämta ut mer meducin, sen åkte vi hem till mormor och morfar för o dricka kaffe, även där var Amanda och min moster. Sen efter ett tag så åkte vi till Willan o handlade o sen in till blomsterlandet, skulle köpa blomma till Sarah ;D HÖHÖ
Dom var redig najsiga alltså! :D
Käkade för en 20 min sen, kycklingpytt,så jävla gott. Har precis knäckt den första ölen med, lite peppande måste man väl ändå ha? ^^, Går ju inte BARA med musik. haha x) Känner mig inte alls som en helgalkis ^^, Min platts kanske är i stadsparken på en bänk? haha x)
Aja, nu ska jag skutta in i duschen, ska stå uppe vid skotten lite innan 5 och möte Ercan sen ska vi dra till Sarah.

Later Dudes.........................................................

Over 'n Out ~

FRIIIIDAAAAY + bal kavaljer!

Hoho, Vill bara säga att för det  första så kan jag inte stava till "STUDENTMÖSSA" och för andra så skulle jag har skrivit om att jag köpte student mössa o dess tillbehör igår för 1200, Student mössan + massa på  mössan, ett champagne glas(kristallglas), tygskor som det står student 2009 på, nån jävla tuta man ska blåsa i, låter som en stor jävla trombon(stavning?) och någon uppblåsbar grej som ser ut som nån jävla träklubba av något slag. Seen så var det väl inte så mycket mer, och för det tredje så menade jag inte att soffan ÄR svettig i sig, utan det är skinnsoffa och det blir lätt svettigt när man sover utan lakan på den, så nu var det avklarat.
Träffade bästa kåmpisar Låtta och Linnea i matsalen idag, myyyyycket länge sen man såg dessa pinglor. Vart massa prat och så, så nu har Låtta och jag bestämt att hon ska vara min kavaljer till balen! Och Ercan ska gå med Linnea, HÖHÖ
Orka gå med en kille? Nej du tack ^^, Så nu var biffen kirrad också, eller ja halva biffen iallfall! Har inte tittat på någon klänning eller beställt tid till att fixa håret än :| Meen ja, vi får väl se hur det blir med den saken, har precis kollat på BB America, så nu ska jag väl lira lite. Är så satans trött så kanske blir en liten powernap innan också annars lär det bli en jävla tidig fredag kväll, eftersom att jag ligger typ back 2 dygn i min sömn x) Men vem vet.

Aja ....................................................

Later Dudes!

Over 'n Out ~

Studenmössa!

Hej hopp, inte skrivit på 4 dagar.. Kan bero på att jag inte varit hemma, varit med Hanna och Vibbe i Vibbes systers lägenhet för hon är i Magaluf, inte hänt ett skit, eller vi var ute en sväng häromdagen, ska bli så jävla skönt att komma hem imorgon och sova i sin egna säng istället för en svettig skinnsoffa som man typ svettas ihjäl i när man sover. Så ja, veckan har varit chill helt enkelt, på lördag blir det förfest hemma hos Sarah med Erica o Ida för Sarah har fyllt år sen runt 8 så blir det ner till krogen med massa fölk som Sarah bjudit, bästa kåååmpisar Låttis och Linnea kommer med! Inte sett dessa sköna bruds på hela sommarn! Kommer säkert bli bästa på loooooong tajm!
Aja.............

Later Dudes!

Over 'n Out ~

RSS 2.0