And in a pipe, she flies to the Motherland

........ Or sells love to another man



Gokväll blokken!

Inte gjort speciellt många knop idag vill jag lova! Förbannade feber. Lite innan 7 nu ikväll så kom Petra med mina efter längtade desperata hemmafruar säsonger! Jag och febran hjälpte henne att pumpa hennes cykel också, vi pratade om helgen som varit, och även om helgen som kommer. Det vi kom fram var typ.. Att jag borde finna mig en annan VÄRDIG karl sa hon. Jaha, tack och bock! Och att på torsdag ska vi bli fulla för kärlekensskull, hon är ledig på fredag och jag börjar ju inte förrens vid 10 iallfall. Så wajj not. Och att jag ska hjälpa henne på lördag med håret. Hon ska på bröllop. Och om hon kommer in till stan i någorlunda tid så ska vi på krogen. Eller ja, jag bestämde att hon skulle komma hem tidigt så att att vi kan gå på krogen. Och så var de med det!


Tittat på film nu ikväll. Panic room, den är så jävla bra! Och så har jag hunnit med ett och annat avsnitt av despera hemmafruar också. Just nu sitter jag och hostar lungorna ur mig, jag blir galen snart alltså. Fy fan va ont det gör. Samtidigt som jag lyssnar på General knas´s nya låt. 12/12. Dom levererar i vanlig ordning!

Jag är trött och vill sova, samtidigt som jag inte vill sova. Eller KAN rättare sagt. whateveeer




Ta mig tillbaka till tiden då jag var lycklig ........ TACK
Eller gömde man sig bara bakom allt festande och all alkohol kanske....?


Kiss kiss, bang bang. Your dead

Tjenixen!

Vaknade upp ännu sjukare idag än igår. Feber o krejer. Jag orkar liksom inte?!

Jag hoppas hoppas HOPPAS med hela mitt liv att det blir bättre imorgon. Jag tänker iofs gå till jobbet ändå, men jag orkar liksom inte vara sjuk!? Den där JÄVLA hostan kunde jag ju vara utan känner jag. Och nässpray är fan i mig livsfarligt för mig att använda, överkoncumerar och använder även efter när jag blivit frisk. Haha, förstör ju en aning i min slemmhinnor i näsan.. Så att, det hoppas vi denna gång hoppas jag.


Min bättre och älskade hälft Petra kommer upp sen med lite fler säsonger av desperata hemmafruar efter att hon slutat jobba. De tycker vi om.  Inte många säsonger kvar för mig att se på, vilket är lite synd. :(

JAG HAR HANDLAT SKOOOOOOOOR!!!!!!!!! 3 par för under 500 lappen. JAG GILLAR LÄGET. Sa jag att jag gillade läget? Funderar på om jag ska ta med mig mormor dit ut någon dag också, så att hon kan köpa mig ett par eller FEM! Hah.

Halva priset på REA priset! KOM JAG TILL HIMLEN ELLER VAD ÄR DET FRÅGAN OM!? Fy fan vad jag älskar skor. Nu kan jag fan i mig dö lycklig.

Köpte ett par låga gummistövlar i CONVERSE! Alltså, jag älskar dom. Tittat på dom innan, men tyckt att dom kostat för mycket. Men nu jävlar när det var halva rea priset så SKULLE jag bara ha dom.



Ett par turkosa tygskor. Im in löööööv! Så jävla snyggt med en svart kofta, nån turkos tunika och svarta leggins i höst! GOSH



Och ett par vita lite tjockare streetskor tills det blir lite vinter! Ska försöka "spara" dom tills det blir kallare än höst. Hah, kommer säkert inte gå. Men atteh, VÄRT ETT FÖRSÖK!



Så jävla nöjd att det finns inte. Började inse att jag har ganska så stora fötter ... Inte en sko under 40 i storlek köpte jag... Haha KUL

Don´t let me go,



Fina fina vän... Han påstår att jag älskar för mycket. Går det ens att älska för mycket för det första känner jag?

Tryck på play,

Skadade mig på jobbet idag, kartonger med kuvert i attackerade mig ..



Bjöd min chef på emigrerad choklad från Malmö, så här fin var den chokladen efter alla mil på ett tåg i värmen.



Han blev som en glad 3åring och tjöt av glädje och skrek att han älskade choklad. Haha


Nu ska jag krypa ner i min soffa och titta på film. Det blir hur många lingon finns det i världen. Hoppas den är bra, annars jävlarrrrrrrr

Tomma händer,

Det var skönt att jobba idag, även att jag var trött som en mört. Eller, brukar man inte vara pigg som en mört? What so ever så var det skönt! Blev 4 ynka timmar idag. alltid något antar jag.

Ledig imorrn, och sen börjar "helvetet" 10.00 - 19.00 Jag kommer gilla läget något så djävulskt!! :D


Oktobers utskick kommer han lägga allt på mig, för att han ska vara borta i 2 veckor. Det känns bra.

Och idag, för första gången sen jag började så fick jag UPPSKATTNING på jobbet. Det kändes så jävla skönt att känna sig uppskattad. Riktigt jävla skönt.


Fy fan va fest sugen jag är. Kan det bero på att jag näst in till varit helt vit denna helg? Sög i mig en Stella i fredags, mycket mer blev det fan i mig inte alltså. Han hade köpt massa öl åt mig. Jag drack en. Haha så jävla söt.

Nej, en film eller en dusch innan det är käääk. Beslutsångest ..



Snoris, hell yeah!

Go´ morrn!

Snoozade i en halvtimma idag, fett trött. Somnade iofs på 2 röda igår när jag la huvudet på kudden. Varför tar det så på krafterna att åka tåg? Man gör ju liksom ingenting på tåget?! Haha

Vaknade upp och kunde inte andas genom näsan.. FÖRKYLD, yeey. Antingen så är det Joel som smittat mig eller så tålde jag inte den skånska luften! Haha, någonting är det för jag har ont i halsen också. USCH, inte varit sjuk på hur många månader som helst.

Innan det var jag ju för fan sjuk varannan vecka innan. Sen gick jag till farbror doktor och så poff försvann all 40gradiga feber och snor. Det var älskvärt det.

Fy fasiken va skönt att hösten är här!!! Äntligen, som jag längtat. Var sinnessjukt kallt på balkongen när jag gick ut där förut för att röka. På med fleecen och tvungen att värma fingrarna på kaffekoppen. MYS!

Nu måste jag dock gå och göra mig i ordning. JOBBA för en gångsskull. Wohooo, inte gjort på typ 3 veckor nu.
Får väl se om jag glömt bort hur man gör ...

Bedragen av tanken,

Helgen helgen helgen... Blev den som planerad? Ööhm nej... Men nu har jag ju iallfall varit i Malmö. 


Om vi ska resumera helgen sååå. Var den mysig, mystisk och... blöt. Och lite jobbig.

Som en ren jävla käfftsmäll.


F U C K


I don´t need you, all by my self

Wehoo! Uppe före tuppen idag. allt som allt fick jag väl mig 3timmar sömn iallfall. Hadde jobbiga drömmar om att jag skulle bli mördad hela tiden!? Haha

Så, nu sitter jag här och hinkar i mig kaffe. Håller på att småpacka lite samtidigt också.

Känns som om att jag har en sandlåda i vardera öga så trött jag är. Ville absolut INTE lyssna på väckarklockan förut, men det var ju bara att ta sig upp.

Måste skutta in i duschen också en snabbis. Bah

Haha, pratade med gullehjärtat inatt också 1 timma. Han är så jävla störd. Skrattade nästan konstant hela timma vi pratade. Drev med mig hela tiden. Vansinnig var jag samtidigt som jag inte kunde sluta skratta åt han.


Idag kör Mallawn upp!!!!! Hon skrev i tisdags, så klarar hon uppkörningen idag såååå har hon officiellt inte hittat sitt körkort i cornflakes paketet! Hon skulle ringa sen när hon var påväg hem från Nrkp, så då vet jag mer!

Nej, nu måste jag fan i mig sätta fart! Om 2 timmar drar jag fan i mig till MALMÖÖÖÖ!

Haha han var så söt första gången han ringde igår btw, han ba "hallå, jag måste fråga. Har du någonsin varit i Malmö någon gång?"

Haha jag skrattade typ åt honom och sa "haha, öh nej?! Vad skulle jag ha gjort där liksom!?"

Han ville mer veta om jag varit där. Nej, det har jag inte. Första gången. Han ville jag skulle ta taxi till hans jobb. Det gick åt helvete. Hah

Nej, hej på sig. Vi hörss när vi hörss! Kan bli söndag, kan bli måndag kan bli tisdag. WHO KNOWS!


Och en bajtlanpizza,

Hej o hååå!

Varit barnvakt i 2½ timma! Och under tiden så har jag hunnit bli med tågbiljett till Malmö. Han betalade. Jag ska inte klaga. Öl skulle jag få också när han skulle bort. Ska inte klaga där heller.

Det enda jag har att klaga på är att tåget går 08.20 imorrn. Haha

Jag har klädångest. Tur jag tvättade igår. Hur fan ska jag få platts med allt i min lilla resväska? Plattången ÄR ett måste. Så är det bara.

Jag måste sova tidigt ikväll. Upp före tuppen, duscha, raka ben och så där.

JAHA. Kanske ska röka först, och sen verkligen ta tag i kläderna. ååååh, ångeZzzt

Äta olja, dricka sand och spela i arabiska heavy metal-band,

Morrn!

Sov lite väl länge idag, men jag behövde det kände jag med tanke på hur sömnlöst det varit under hela veckans gång.

LÖNING IDAAAAG!! WOHOOOOOO Nu blev livet lite roligare kände jag.

Ska vara barnvakt idag också, vid halv 5 till 8 typ. Det ska mysigt och få mysa lite mer min lilla fjunis! Har hört att hon börjat prata en massa nu. Haha hon är så jävla söt att man vill äta opp na!


Duschade igår efter att jag solade, tvättade håret med bara shampoo och sket i balsamet. Har kommit på att håret blir så mycket.. Ehm. Fräshare då!? Haha, mitt hår känns typ flötigt fast att det inte ser ut att vara det efter någon dag bara. Tycker att det är stört äckligt att gå runt med flötigt hår. Usch. Bläää. Förstår mig inte på folk som går runt med flottigt hår. Hur svårt är det att duscha liksom. Euw, nej fy fan nu mår jag illa.

Nu måste jag hämta mer kaffe också.



Ännu en bild från P&L som kommit upp på senare dagar! Fy fan vilken "glad" tjej det är på bilden!  Haha

Doppa mackan i stark öl,

HAN GICK DITÅT!!




HAHA, jag dör. Såg den här bilden idag. Den är från P&L

Det kom fram folk och frågade "har ni sett honom, han har röd tröja och gröna byxor" typ, och får de där till svar. HAHA jag dör av asgarv

Just give me a try,

Hejsan hoppsaaaan!

Inatt hade jag ont i en halv timma. En halv timma av smärta som inte ens går att beskriva. En halv timma av att varken kunna sitta, ligga eller bara gå runt i lägenheten för att försöka få bort smärtan liiite ens. Jag ville seriöst ta mitt liv så ont det gjorde. Det går verkligen inte att förklara hur JÄVLA ont det faktiskt gjorde.

Fick så i fredags också hos Malin innan vi drog ut. Kunde inte ta mig ur hennes soffa på säkert 5 minuter.
Sen bara gick jag runt i hennes lägenhet och det gick lite över, satte mig ner och sen bara kom det tillbaka och gick över. Säkert en 20 minuter halv timma där också.

Malin tyckte jag skulle gå och kolla upp det, kanske kan ha en cysta på livmodern eller äggstockarna. Eller någon cellförändring. Jag passar på den ganska så hårt. Jag är inget fan av att folk ska gräva i min fizze direkt. Men och andra sidan så skrämmer det mig att jag faktiskt kan ha en cysta som leder till cancer i mig som gör att jag inte kan få barn kanske. Men och andra sidan så vägrar jag gå och kolla mig. Jag vill inte veta om det är dåligt. Det kan jag leva utan isf.

Helgen helgen helgen..

Haha jaa, vad ska jag säg?

INGENTING, som vi planerade att göra jag och Petra gjorde vi. Haha, men helgen blev det bästa på jag vet inte HUR länge!

Tåg tåget vid 2 iallfall härifrån, det regnade. Det regnade ännu värre i Lnkp. Vi sprang till Steve´s coffee och käkade mat jag och Petra, sen tog vi bussen hem till Mallawn. Både Petra och jag var dyngsura båda två. Alla vi 3 bestämde oss ganska så snabbt för att det INTE var värt att stå i regnet och kolla på rix festivalen. Så vi satt hemma, nakna i malins soffa och drack alkohol istället, lyssnade på musik och pratade skit.

Tog bussen ner till stan vid halv 12, in på platå där vi stod på listan. Höll på att bli utkastad jag det första jag gjorde när jag kom in. som vanligt kan jag inte hålla käften när jag kanske borde!? Haha Aja, blev ialf inte utkastad!
Dansade hela natten och bara mådde, gick hem och inom donken innan vi traskade hem till Malin. Flirtade med killen bakom kassan. Han hette Vincent och var ögongodis, han trodde att jag var Mallawn. Det fick han höra några ggr! Haha

Lördagen väcktes vi av Petra jag och mallawn som legat och skedat när vi sovit! Haha
Vi gick till stan, traskade runt där ett tag tills petras syster och hennes pojkvän kom och hämtade oss, dom skulle hämta vår packning, och sen insåg vi att klockan var mycket. Så var bara att skutta in i duschen och fixa sig.
Sprang till Steves coffee och åt mat, sen skulle vi gå och se Petter och september.. Men varken petra eller jag kom in för vi hade alkohol med oss. Så stackars malin fick gå in ensam utan oss. Så skulle vi lämna av vår dricka hos petras systers kompis. Men hon var försenad som fan så Mallawn åkte hem, så vi var kvar där och såg inte september heller. Vi valde alkoholen istället.

Gick och räddade petras syster kompis på krogen, gick vidare till platå, där kristel (Petras syster) fick in oss gratis igen, och halva priset på drinkar. Det flödade vill jag lova. Dom satte ihop ett bord åt oss i nödutgången fast att man inte får! Vi mådde kan jag säga! Shottade som idioter och dansade arslet av oss.


Dagen efter kände jag mig som en nyfödd och vi höll på att missa vårat tåg pga av en frensh hotdog på pressbyrån. Åt bakispizza med pappa och drack massa cola.

Det var INTE sista gången jag gick ut i lnkp kan jag lova.

Du håller mig kvar, när jag går därifrån utan ett ord

Den stora frågan är, när ska jag rycka upp mig själv och ta tag i mitt liv?

Jag måste våga chansa. Jag måste våga chansa ENSAM. Vi var 2 förut, nu är vi jag 1.
Tänk om allt går åt helvete?

För någon vecka sen, åkte pappa och jag till Gunnebo. På vägen dit åker man på motorvägen. 2 ggr föll mig tanken "undrar vad som händer om jag öppnar dörren och lutar mig ut lite"

Ibland funderar jag över varför jag inte bara öppande den förbannade jävla bildörren och testade.


Jag gillar din vibe,

Haha okej. Pratade med Malin på telefonen för en kvart sen. Vi pratade killar.

En jävla sort för sig själv, vi kom fram till att alla är konstiga och lustiga. De flesta iallfall, merparten till det.


Därför jag ska dö ensam i min lägenhet och bli uppäten av mina 7 katter jag ska ha.

Då säger hon "katter äter inte totto´s" Och vi börjar asgarvar.

Okej, vet inte riktigt vad jag ville med det här, mer än att jag ... Rapar pesto!?


Jag ska sakna dig imorgon,

Varken har lust, känner för det eller har ork.

Hurricane, inZzzzane.

Jag blev just påmind över att jag kommer dö ensam. Lonley, du vet ENSAM!?

Tragiskt... MEN, sant.

Heppåre

Jag är redo,

Tjenixen!

Helvete va det kliar på kroppen. Jag blir vansinnig snart, har ju för fan skrubbat mig med peeling! Len som silke från topp till tå är jag. Och ändå kliar det. Kanske är för att jag skrubbat bort all äckliga överfödiga döda hudceller!? Vad vet jag, vad vet jag. Kliar till en förbannelse gör det iallfall, och det gör mig irriterad.

Helgen då? Jora, Angelica lurade ut mig till Bynn till en massa bonnläppar för gratis öl och käk. Vi grillade och försökte titta på grannar genom buskage. Angelica och jag failade. Vi är inte vana att titta på folk genom buskage. Vi såg inte en enda medans dom såg massor utav saker. Det var lagom roande. Sen åkte vi bil hem mitt i natten med fullmåne.

Lördagens förmiddag spenderades i sängen med desperata hemmafruar, åt mat och sen drog jag ner till Petra som hade haft klädångest i 1 timma när jag kom. Tur jag fick henne på rätt köl, hon skulle spendera nån timma med sina jobbarkompisar yada yada yada. Så när hon drog så tittade jag på 2 avsnitt till av desperata hemmafruar och sen gjorde jag mig i ordning, åkte och hämtade petra med min mamma och sen gick det utför.
Vrålade på singstar i typ 2½ timma, grannarna var nog inte så glada på oss tror jag. Haha, men vad gör det om hundra år.

Sadlade hojkarna och hojkade ner till stan, FRUKTANSVÄRT länge sen det sög så jävla stenhårt på krogen som det gjorde i lördags. Fy fan, petra och jag var hemma igen halv 3. Det var så otroligt tråkigt att vi blev nyktra på krogen. DÅ är det tråkigt kan jag lova.

Söndagen spenderades naken i petras soffa under täcket med film och isglass. Tills hennes sambo kom hem .... TIDIGARE ÄN VAD HAN HADE SAGT! Men men! Alltid lika roligt och känna sig som tredje hjulet! Höhö

På fredag far vi iväg till Lnkp, rix festivalen och så ska vi testa på utelivet i linkan! Vi ska sova hos Petras syster hela helgen, hon ska även skriva upp oss på Platå, va det nu är för uteställe, men tydligen jävligt roligt där. Det lär nog gå bananaz och väääääldigt utför. Så, nu tycker jag att denna vecka kan gå jävligt fort, för annars lär jag dö ,för jag antar att det itne kommer bli så mycket jobb den här veckan heller. Förra veckan blev det ju 1½......... ALLTID något antar jag.

Nu kliar jag snart sönder kroppen känner jag. hej på en stund

Just once,

Godmorgon mina goingar!

Stört utvilad imorse när jag vaknade! KAAN kanske bero på att jag somnade vid halv 7 igår kväll. Eller ja, någonstans där runt 6 - halv 7 somnade jag in. (lät som om att jag dog men nej)

Var på bio i onsdags, såg bad teacher. Stört bra! Haha, satt och asgarvade näst in till hela filmen.
Kom inte hem förrens runt 1, och kunde inte somna förrens typ 3. Och morsan kom in och väckte mig igår runt halv 8 för hon tyckte jag skulle följa med till Linköping och Ikea... Vilket ja inte tyckte för jag var trött. MEn sagt och gjort, gick upp och drack massa kaffe och så var jag fit for fight sen!

Ikea ligger ju i något köpcenter med massa klädesbutiker och skobutiker, så när vi var färdiga på ikea så gick vi in där. Hittade lite underkläder på rean, dock ingen bh i min storklek. -.-'

MEN, fick mig 2 par skor för 100 kr! Halva reapriset is the shit. Hade jag haft några pengar och mamma slapp betala så hade jag fått med mig mer än 2 par skor kan jag lova! Jävlar så mycket snygga skor som var på rean! Rea is the shit.

Ett par gröna tygskor i herrstorlek. Dock lite stora, men JAG BLEV KÄR SÅ FORT JAG SÅG DOM!!! Omfg säger jag bara. Och ett par ballerina skor. Båda skorna var i 42 och liite stora, men jag var bara TVUNGEN att ha dom. Så det fick bli dom.





Jag och skor alltså, har en hel gaderob full med skor som jag inte använder, varför? JAG VET INTE. Och jag säger JÄMT att jag inte har några skor att ha på mig. Haha
Bara nu i hallen har jag säkert 7-8 par skor framme, men aldrig några att ta på mig när jag ska gå ut. Haha
Jaha, skor är braaa!

Ikväll bär det tydligen hem till Petra, Becca kommer också. Vi ska tydligen umgås, vad det nu ska vara bra för, det vet jag inte. Blir nog inte så långvarigt där inte om jag får bestämma för min egna del.

Nej, nu måste jag hämta mer kaffe.


Mongo jävel,

Varför kan jag inte hitta den där braiga sidan för där man söker jobb i oslooow för?!

Jag blir galen snart. Jag kommer verkligen inte ihåg vad den hette .......

Jag vill vill vill vill viiiiiiiill verkligen dra. Saknar mitt Oslolands liv. Alla jävla underbara människor!

The place meant to beeeeeee så att säga. Mitt hem, ingenting slår det tyvärr. Speciellt inte här hemma .

irrrrrriterad_chey_hey




En helt vanlig kväll på kollektivet ......

Drop the gun, the one that's stuck to my head.

Morrn!


Blev inte alls som jag hade tänkt igår! Solen kom fram och jag fick vänta på Petra i 3 fucking timmar! Haha

Vi bestämmde oss iallfall för att baka! Hade ju massa frösna blåbär att bli av med, PAJ! Blev det.

Balåbär/Hallonpaj. Och hjärtformade kladdkakor! ... MEN vi failade som fan med kladdkakorna OCH  pajen .. HAHA

För petra hade ingen kavel o kavla ut pajdegen med. Vi försökte med en vattenfylld petfalska, men det gick i stöpet det också.

Och i kladdkakan tänkte vi ha en klick marsan, det gick åt helvete det med. Bara översta lagret som blev färdigt, resten under och i botten var som ren kladdkakesmet ......

Sen kom hennes boyfränd hem, det blev lite jobbigt faktsikt. Tur han åkte till gymmet i 1½ timma. häh 8)
Så kom han dock hem igen, vi spelade lite spel och tittade på tv. Sen gjorde vi middag, tacos. Stört länge sen, så det var sjukt gott. Men kunde ju knappt få i sig något med tanke på att vi hade ätit massa kakor och paj innan! Haha



Allt gick alltså åt helvete ... MEN, nästa gång vi ses och har en heldag tillsammans så kom vi överrens om att vi ska baka min supergoda chokladkaka!



Hon kommer inte vilja äta någon annan kaka sen!!

Ska åka till AF snart, när pappa kommer tillbaka hem från sjukan. Jag måste ta tag i mina oslokontakter också. Jag vill verkligen härifrån ....

Vi fyller nävarna med blod,

HEJ!

Jag är speedad på allt kaffe jag tryckt i mig nu på 1½ timmas tid.

Här sitter jag i mina mjukisbralls, osminkad, oplattat hår och så där lagom skabbig och väntar på att Petra ska komma hem från stan och ringa mig.

Dåååå, då ska jag inte göra någonting åt min skabbighet, utan jag ska bara sätta mig på min hojka och trampa ner till henne, gräva ner mig i hennes soffa och klappa hennes katt hela dagen och titta på film.

Det är filmväder ute, och jag älskart. En dag som denna. Igentligen skulle jag ha setat på ett tåg. Till Malmoooe! MEn atteh, NEJ. Det gör jag inte. Fucking jävla äckelskit. Nu när jag BAAARA fick jobba 1½ timma igår, och så ledig resten utav veckan.... GAAH ge ma ett vanlgit jobb.

Funderingarna är STOOORA på Oslo igen kan jag lova. Baaah. Tåls o tänka på.





Nej, jag LOVAR! Vi är nyktra. Spik nyktra faktiskt. Inte ens sniffat på en droppe alkohol där. Trot eller ej. Men det är SANT!

What about today?

Godmorning godmorning!

Uppe före tuppen idag! Vaknade vid kvart i 5 imorse ... MEN jag somnade vid 7 igårkväll. Så det kanske inte var så könstigt!

Helgen blev sjukt najs ändå trots att den inte blev som den skulle!

I fredags så fiskade vi kräftor med Malins släktingar!

I lördags så gick vi på stan, fikade vid båtmansstugorna, det blev kräftskiva, vi rökte pipa på altanen, shottade ur äggkoppar, drack öl ute på trottoarkanten och vin direkt ur påsen på natten.

Igår, hände inte så mycket. Vinkade av Emmy som skulle hem till Oslo. Såg på film hela dagen. Jävla skit väder var det igår.




























Ser dig komma från en lång lång distans,

Gomorrn!

Redan varit vaken i ca 1 timma. Eller ja "försov" mig i en halv timma ..... Klockan skulle ringa vid 8, men jag hörde den inte förrens vid 20 över, och så snoozade jag i 10 minuter också.

Min jävla FITT granne har hållt mig vaken. Visst det är helg. Men man behöver väl inte föra liv till en klockan 8 på morgonen för det? Så jävla pissigt äckligt trött.

Ska ner till stan med Petra nu vid 10 ska jag möta henne, sen kommer Emmy och Mallawn ner också.

Sitter just nu och spelar musik på högsta volym typ, payback is a bitch säger jag bara. Synd att dom fortfarande är vakna där uppe. Tänkte väcka dom jag. Haha men men.

Uppehållit Becca också en halvtimma 40 minuter från hennes jobb också. Haha, alltid lika trevligt och stöta på henne när hon jobbar och jag är nyvaken! Haha

Nej, nu måste jag gå och fixa mig.

Det var mys o fiska kräftor igår, dock så blev man sjukt rastlös och uppäten av alla mygg.

Hej här kommer segertåget!


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort ,

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHhhh!

Jag trodde det skulle bli en brrrrrrrrrra helg. ... Säg någon gång det blir som jag tänkt!?

ALDRIIIIIIIIIIG.

Helst av allt vill jag bara krypa ner under täcket hela helgen eller gräva ner ma under en mossig sten och komma upp när allt känns bra igen. ÅÅÅÅÅÅÅH, så besviken .........................


Ska fiska kräftor ikväll jag. Med Mallawn och Emmy. Imorrn blir det kräftskiva. Jag vill ha hatt och nubbe. Sen är jag nog glad igen.


Helveteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sudda sudda bort dom, dom som hugger dig i ryggen,

.... När du vänder dig om!

God morgon!

Redan varit uppe i 1½ timma, håller på och donar nere i tvättstugan jag. Så bra är jag på min lediga dag och det är SUPER väder.

Vinkade av mamma och pappa imorse också, dom skulle ju som sagt åka till öland där dom hyrt någon jävla stuga med farmor. SKÖÖÖÖNT, ff i helgen. HÖHÖ ff eller, låter som om att jag är 10 år. Men jag kanske är det mentalt!? :D hah

Sitter här och drickerk affe jag, OVANLIGT va!? Heh cirkus gurkus 30 min kvar tills jag ska ner och slänga in allt i torkskåpet. Sen ska jag slänga mig i duschen. Kanske ska lägga en ansiktsmask först!? Det tror jag nog allt. Skrubba mig med cocos/lime skiten mamma fick när hon fyllde år och lägga en hårinpackning medans jag rakar mina ben. Lite minipa här hemma.

Min och Mallawns älskade vän Emmy kommer hit idag vid 4 från Oslooowland och ska stanna över helgen! Ååååh, vi har STÖRT mycket att catcha up med varandra! GALET länge sen vi sågs.
Inte sett mitt gullefjun sen innan jul när jag var i Oslo och hälsade på alla mina små korvar.

Kanske skulle försöka trycka i mig lite frukost. Filmjölk och lite frösna blåbär som mamma plockat som ligger i frysen. om nom nom.

Jag har jobbat en hel del, faktiskt 2 heldagar. KORS I TAKET. Men vi är redan färdiga med utskicket som ska skickas iväg den 10e. Vilket är lite tråkigt faktiskt. Älskar verkligen när det är mycket att göra på jobbet. Suger att vi är 4 stycken så att det går snabbt dock. Men snart börjar dom små liven i skolan igen! YEEY 8) haha



Petra skickade sms igår och frågade om jag ville hänga med ut för lite bad och grillmys efter att hon slutade jobbet vid 6 igårkväll. Yes sir, i want!









Jag är en sån jävla bra fiskare jag! Fångade den där äckliga jäveln med mina HÄNDER! Hahaha Sjukt snyggt förövrigt att jag fick skärpan på berget där bakom och inte den där äckliga fisken...
HAHAHA, och varför det det ut som om att jag har en stump på min finger där!? HAHAHA jag dör.
Fy fan va äckligt det ser ut. :( Jag har INTE en stump... Bara så att ni vet, alla fingrar är normala!

Peaceeeee^

Sunny daaaaay, oh sanny day!

Har haft det hur underbart som helst idag!

Lunch med frugan min på kina, sen satt vi bara och pratade om livet som vanligt och asgarvade som alltid så hela kinaresturangen trodde att vi inte var kloka någonstans.

Sen kom Lotta och mötte upp oss, gick hem till Mallawn och tog hennes pappas bil och så körde vi ut till stranden! Blev klipporna vid sandvik! Vi döpte klipporna vi låg på till topplessklipporna! Vi fläkte upp våra bröst inför solen! Haha

Hemma hos Lotta hittade vi roliga kylskåpsmagneter jag och Mallawn!





Malin ser ut som en sån där barnhems tant i Rasmus på luffen filmerna när dom är och badar!



Lotta laddar upp!



Och mig ... Finner vi inte ens några ord för!



Lagom glassigt på klipporna!



Lotta fick någon vattenpistol i sin kalle anka tidning hon köpte på willys innan vi åkte ut! Haha, snacka om gangster! Förjävla hård måste jag säga att hon är! Haha




Nu ska jag skutta in i duschen och duscha av mig all salvatten!

Lotta sa även förut när vi simmade och jag asgarvade som vanligt -"Alltså Tintin, du skrattar verkligen som om att det inte finns någon morgondag" Det tyckte jag var väldigt fint sagt, finaste jag hört någon säga till mig på länge.

Yeeey-time

Kan mycket väl vara så att jag får besök i helgen då mina föräldrar ska åka till öland och bo i någon jävla stuga där borta.


Nu blev det väldigt nervöst .......

Gaah.

Måste åka ner till stan nu och möta korven min.

Borsta tänderna först bara.

And we do it again,

Godmorgon!

Idag skiner solen! Så jävla guttans.

Sitter här och dricker kaffe jag, trodde att jag hade brottom, vilket jag inte hade. Trodde klockan var 1 timma mer än vad den igentligen var. Haha, SMART där, SMART! Haha

Ska möta upp Mallawn för lunch, hon ville bjuda sa hon. SURE, why not.
Sen ska vi möta upp Lotta för att ta bilen och åka och bada. Yeeey! Bada bada bada badaaaaaah! Skönt som fan!

HAHAHA, roligaste EVER! Jag brukar kalla Mallawn för kååårven. Nu har även min mamma börjar kalla henne för korven. Haha

Min föräldrar var inte hemma när jag vaknade förut. Så mamma hade skrivit en lapp som låg på bordet. Haha höll på att skratta ihjäl mig.



Haha, "ut i solen och njut med korven" HAHAHA, så jävla störd hon är. Pratade med korven för en liten stund sen, var bara tvungen att berätta för henne. Haha  (Och ja, jag tjuvröker fortfarande. Iallfall för min gammelmormor och gammelmorfar)

nice to nice to know you,

HAHA, godmorgon.

Kom precis på när jag satt ute och rökte med mamma på balkongen att jag träffade på min ÛÛÛÛÛÛÛÛÛBER söta frisör på harrys i lörsdags också. Haha alltså jag typ DÖR så söt han är.

Ba kommer han bakifrån mig o kramar om mig och bara "ALLTSÅ DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG MÄNNISKA, JAG SKULLE KUNNA ÄTA UPP DIG HEL" Haha ååh, lite sötnos.

Han själv har typ , haha ptja. Svårt och förklara men typ mohikan frilla med brunt där det är rakat och så har han permanentat sitt långa hår och blonderat sig. Så jävla snyggt.

Sitter här och dricker kaffe jag, ska snart gå och platta mitt hår och sminka klart mig. Börjar inte förrens vid 10 idag. Skulle kunna kapa min högra arm för att få vara ledig idag, med tanke på vädret ute. Börjar blekna bort nu när jag alltid jobbar på de fina dagarna och det ska vara skit väder då jag är ledig. Har ju inte hunnit till solariet än. Vilket är synd! ;<

Nej, plattången ropar! En Ciggiluring först!



Ikea i osloland med Emmy. Whooo

RSS 2.0